400 normalDublex ise tabi iki kişi şart tabi .benim 3+1 ama büyük değil odalar fazla ufak yani ev ..350 ye gel dedim olmaz abla dedi herşey pahalandi dedi biliyosun dedi bende bişey demedim artık gelsin 400 e
Gitmedim canım sağ olCanım sen kontrole gittin mi merak ediyorum inşallah güzel haberler verirsin bize
Oy maşallah sana minnoşMerhaba kızlar 33+2'den selamlar..
Kontrolden geliyoruz çok şükür her şey yolunda bebeğim 2200 gr, ve 41 cm. Henüz doğum pozisyonu almamış erken doğum riskin görünmüyor dedi doktorum çok sevindimBu kasılmaları felan da sordum normal dedi rahim genişliyor, vücudumuz doğuma hazırlanıyormuş çatı sancıların olabilir dedi bunlar çok normalmiş. Kızım yüzünü plesantasına yaslamış bu seferde net görüntü alamadık anca bu kadar ben saçsız ve kaşsız doğduğum için bebeğim saçlı olsun çok istiyorum ama saç göremiyorum dedi saçı uzun olanları bile görebiliyorlarmış malesef bebeğim şuanlık kel bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Hepinizi öpüyorumm sağlıklı gebelikleerr
İnşallah hayırlı haberler alırsın ama tersi olsada artık korkulacak haftaları geçtik çok şükür hiç sıkma canınıGitmedim canım sağ olinşallah. Haftaya cuma gideceğim . Çok sıkı besleniyorum inşallah fark eder . Erken doğum yapmaktan korkuyorum
Sakin ol canım. Gerçekten birileri bunları söylemişse akıl sağlığından şüphe ederim. Allah akıl fikir versin. Usulca uzaklaş o insanlardan.bana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
Sağol canımOy maşallah sana minnoşsağlıkla gelsin inşallah. Doğumumuz aynı gün görünüyor benimki biraz aceleci doğum pozisyonu aldı baskı yapıyor yavaştan minimum 36 ya kadar dayanır inşallah. 32+6 da 2050 Grdı benimki de
Ankarada 350 tl ev temizliği. 1600 ne ya inşaat temizliği mi yapıyorlar.Ev temizliği çok kafama takılıyor bulunduğum yerde pahalı 1600 tl ama mecbur yaptırıcam. Hayat bu pahalılaştı mı anlayamıyorum. Ben de inşallah yarın foto çekinicem tekirdağdayım burda havalar serinledi biraz daha beklersem yağmurlara kalacağım
Bugün doulam geldi eve kasılmaların başlamış dedi bizzat kendi gördü hissettiSağol canımbana 39a kadar bekler dedi de bakalım belli de olmuyor sanırım. İnşallah daha da fazla durur cicişin seninkinin kilosuda güzel maşallah
Canım benim de karnım küçük hala çünkü çok kilo almadim iç karnım da geniş galiba yeni yeni büyüdü dışa doğru hala eski pijamalarım oluyor düşün bana da iki aylık gibi duruyor diyen oldu hamile bi arkadaşım sen hamile olduğundan emin misin haftam daha küçük ama benim karnım senden büyük dedi Allah a havale ediyorum insanın içine kuşku da düşürüyorlar hadsiz insanlar öyle fesatlar ki bilerek yapıyorlarYa kızlar ben bu her şeyi bilen çekinmeden herkese her şeyi söyleyen insanlardan bıktım usandım kızımın arkadaşının annesiyle karşılaştık hamile olduğumu farketti sordu ne kadarlık diye 8. Ayda olduğumuzu söyledim hemen suratının şekli değişti bi ciddileşti böyle acıyormuş gibi baktı karnın çok küçük bebeğin durumu iyi mi dedi ya ben zaten hepi topu 5 kilo aldım yani nasıl bir karın bekliyorlar anlamadım hamilelik psikolojisi gidip gelip aynaya bakıyorum deli ediyorlar beni yani karınlarınız çok mu büyük kızlar bende mi bi terslik var
Yardımcı olacak insanlar varsa etrafında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum canim çok soğuklar gelmeden düzenini kurmuş olursun benceAy kızlar size bir şey danışmak istiyorumşimdi bizim bir ev alma durumumuz var ama satış işlemleri vs tam benim doğum zamanıma denk geliyor. Allahtan aynı apartmanda bir üst kata taşınacağız. Ama yeni doğmuş bebekle nasıl olacak hiç bilmiyorum. Hiç böyle bir şey yaşayan var mı? Çok zorlanır mıyım? Bir an önce de kendi evime taşınıp düzen kurmak da istiyorum ama bebeğin 1 aylık olmasını mı beklesem nasıl yapsam bilemedim
Bizim burda ucuz temizlik tek kadın 400tl geliyo iki gün alcam ben dip bucak vitrin içi falan temizlensin istedim. Bende cekincem haftaya burasıda soğuyor artikkk... Zaten bitirmek lazım işleri doktor acele edecek gibiEv temizliği çok kafama takılıyor bulunduğum yerde pahalı 1600 tl ama mecbur yaptırıcam. Hayat bu pahalılaştı mı anlayamıyorum. Ben de inşallah yarın foto çekinicem tekirdağdayım burda havalar serinledi biraz daha beklersem yağmurlara kalacağım
Tamm canım ins hepimizin sikintisiz olur dogumu.Canım en başından beri gittiğim normal doç.dr riskli gebelik uzmanı değil. Zaten o da başta ben yapamam gibi şeyler getirdi sonra bu konuda uzman bir profesöre gittim o da duruma göre ben yapabilirim ama çok risk görmezsem kendi doktorun da yapabilir dedi. Bakalım 15 ekimde profesörle randevum var o zaman kesin netleşecek doğum zamanı ve kimin yaptıracağı.
Bana öyle dediler dediler normal yapamazsın dediler normal oldu 3700 çocuk doğurdum şok oldular onlar ne biliyor ya Allah nasip ettinmi olmuyor bak bunda sezeryan olcam herşey kismetbana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
O bazı bazı bana da geliyor, kolonyaya yatıyorumkızlar 2,3 gündür bana bildiğiniz ateş basıyor durduğum yerde terliyorum ve havalar gayet iyi
Kim diyor bunları ya, ne kadar densiz bu insanlar. Benim bebeği de sürekli şişko sanıyorlar karnım çok büyük diye. Buün doğurcak gibi duruyorsun diyorlarbana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
Maşallah canım benim. Saçlı olup olmadığı anlaşılabiliyor mu ultrasondan yaaaaa bunu hiç bilmiyordum. Biz de karı koca bol saçlıyız bebenin saçlı doğucana inanıyorum ben de. Haftaya gittiğimde sorucam ben de o zamanMerhaba kızlar 33+2'den selamlar..
Kontrolden geliyoruz çok şükür her şey yolunda bebeğim 2200 gr, ve 41 cm. Henüz doğum pozisyonu almamış erken doğum riskin görünmüyor dedi doktorum çok sevindimBu kasılmaları felan da sordum normal dedi rahim genişliyor, vücudumuz doğuma hazırlanıyormuş çatı sancıların olabilir dedi bunlar çok normalmiş. Kızım yüzünü plesantasına yaslamış bu seferde net görüntü alamadık anca bu kadar ben saçsız ve kaşsız doğduğum için bebeğim saçlı olsun çok istiyorum ama saç göremiyorum dedi saçı uzun olanları bile görebiliyorlarmış malesef bebeğim şuanlık kel bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonra. Hepinizi öpüyorumm sağlıklı gebelikleerr
Deneyimli olunca anlıyor demekki. Ben yaşadığım şeylerin nolduğunu hala kavrayamıyorum ahahahaBugün doulam geldi eve kasılmaların başlamış dedi bizzat kendi gördü hissettiazıcık sabretsin dedi kendini zorlama dinlene dinlene işlerini tamamlamaya calis dedi
Hiç belli olmuyor demek ki, bende erken doğumdan korkuyordum. Normal doğum mu olacak seninki?Bugün doulam geldi eve kasılmaların başlamış dedi bizzat kendi gördü hissettiazıcık sabretsin dedi kendini zorlama dinlene dinlene işlerini tamamlamaya calis dedi
Bende bilmiyordum bir sansımı deniyim dedim sordum, uzun saçlılar ultrasyonda sallanıyor diyordu fark ediyorlarmış ben doğuma yakın yine sorarım dayanamamKızlar selammm,
Size bir sorum var yenidoğan ölçüsünde bebişlere kaç tane giysi aldınız? Ben 10lu bir hastane seti aldım. Onun dışında yanlış hatırlamıyorsam 1 tane daha 5 parça; 2 tane de 3 parça hastane seti aldım. 2 adet de yenidoğan ölçüsünde ayrıca zıbın aldım. Yani toplam yenidoğan ölçüsünde zıbın 4 tane oluyor. Hastane setlerinin ayrıca tulumu oluyor zaten. Çabuk büyüyorlar 3 aylık giydirirsin dediler diye az aldım ama çok mu az olmuş acaba?
O bazı bazı bana da geliyor, kolonyaya yatıyorum
Kim diyor bunları ya, ne kadar densiz bu insanlar. Benim bebeği de sürekli şişko sanıyorlar karnım çok büyük diye. Buün doğurcak gibi duruyorsun diyorlarHalbuki bebek için doktorum çok fit bir bebek, tam ayarında kilosu diyor sürekli. Sen denilenlere takılma yani, bak benim bebeyi de şişman sanıyorlar ama değil. Bebeğin sağlıklı olsun da gerisine takılma.
Maşallah canım benim. Saçlı olup olmadığı anlaşılabiliyor mu ultrasondan yaaaaa bunu hiç bilmiyordum. Biz de karı koca bol saçlıyız bebenin saçlı doğucana inanıyorum ben de. Haftaya gittiğimde sorucam ben de o zaman
Deneyimli olunca anlıyor demekki. Ben yaşadığım şeylerin nolduğunu hala kavrayamıyorum ahahaha
Doulanın dediğine göre o zaman senin çok zamanın kalmadı mı bu durumda
ve bunu söyleyen öyle samimi biri de değil.ayda yılda bir gördüğüm insan. şaka gibiNerde terbiyesiz var bizi bulurEl deliye biz akıllıya hasret . Sakin olun lütfen kendini bilmeyen insanlar her yerde malesef.
gerçekten psikolojik şiddet, tokat gibi yaaa. çat çat söylüyolar. dondum kaldım gözlerim doldu cevap bile veremedimE ama yeter artık nedir bu çektiğimiz resmen psikolojik şiddet inanın dünden beri ben de çok üzüldüm ama iyiyim şimdi sizde hiç takmayın kafaya hadsizler her yerde anlaşılanbebekler sağlıklı olsunlar yeter onlar söyledikleriyle kalsınlar
Galiba kalmadi o yüzden bütün hazırlıkları bitirmem gerekiyorKızlar selammm,
Size bir sorum var yenidoğan ölçüsünde bebişlere kaç tane giysi aldınız? Ben 10lu bir hastane seti aldım. Onun dışında yanlış hatırlamıyorsam 1 tane daha 5 parça; 2 tane de 3 parça hastane seti aldım. 2 adet de yenidoğan ölçüsünde ayrıca zıbın aldım. Yani toplam yenidoğan ölçüsünde zıbın 4 tane oluyor. Hastane setlerinin ayrıca tulumu oluyor zaten. Çabuk büyüyorlar 3 aylık giydirirsin dediler diye az aldım ama çok mu az olmuş acaba?
O bazı bazı bana da geliyor, kolonyaya yatıyorum
Kim diyor bunları ya, ne kadar densiz bu insanlar. Benim bebeği de sürekli şişko sanıyorlar karnım çok büyük diye. Buün doğurcak gibi duruyorsun diyorlarHalbuki bebek için doktorum çok fit bir bebek, tam ayarında kilosu diyor sürekli. Sen denilenlere takılma yani, bak benim bebeyi de şişman sanıyorlar ama değil. Bebeğin sağlıklı olsun da gerisine takılma.
Maşallah canım benim. Saçlı olup olmadığı anlaşılabiliyor mu ultrasondan yaaaaa bunu hiç bilmiyordum. Biz de karı koca bol saçlıyız bebenin saçlı doğucana inanıyorum ben de. Haftaya gittiğimde sorucam ben de o zaman
Deneyimli olunca anlıyor demekki. Ben yaşadığım şeylerin nolduğunu hala kavrayamıyorum ahahaha
Doulanın dediğine göre o zaman senin çok zamanın kalmadı mı bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?