2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de yenidogan az aldım sanırım 3 ya da 4 takım olması lazim ama durum şu ki bazı almış olduğum 3 6 aylık olanlar yenidoğan gibi nasıl olacak hic bir fikrim yok ic zıbın olarak da annem önü açık zarf gibi olanlardan almış 5 tane, bu alttan citcitli olanlari göbek bağı dusmeden kullanması zor oluyormuş, hastane çantama bir 10lu çıkış, bir 5li çıkış,
3 tane yenidoğan - 3 6 ay karışık normal takim koyacağım şapkalı olanlardan. Zaten 1 gece anca kalınır heralde, bir de kilitli poşetlere koyacağım takımları tek tek hastane ortamı kullanmazsak kirlenmesin diye

İnşallah hayırlı haberler alırsın ama tersi olsada artık korkulacak haftaları geçtik çok şükür hiç sıkma canını sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım Allah razı olsun

Galiba kalmadi o yüzden bütün hazırlıkları bitirmem gerekiyor
Ben şu an bile telaşım, hangi hazırlığı tamamlıcamı şaşırdım, sen ne durumdasın, hazırlıklarını yapabildin mi? Kocana söyle elini çabuk tutsun
Senin de aşağı yukarı benim gibi, fazla olarak zarf zıbınların var sanırım ki okurken çok mantıklı geldi. Göbek bağı konusunda da kullanışlı olur bence de zarflar. Bence benim iç zıbınım az, ben de senin gibi böyle 5'li falan zarf zıbın alayım. Hem model olarak farklılık, göbek bağında falan kolaylık olur olur hem de sayısını artırmış olurum.

Ruyaperisi zarf zıbın yazınca zarf şeklinde olan yine alttan çıtçıtlı zıbınlar çıkıyor. Diğerinin çıkması için ne diye aratmak lazım acaba

Zaten bu bebek eşyalarının adlarını ve farklarını zor öğrendim ahahah önceden sürekli zıbınla cibini birbirine karıştırıyordum mesela

Bebek içlik olarak bakabilirsiniz

Alınacaklari aldım da evin temizligi ve düzeni kaldı sadece bebeğin dolabını kuracağız eşyalarını yıkayıp utuleyecegiz bir de doğum çantası var işte

Bebek içlik olarak bakabilirsiniz
Ay evet aklınla bin yaşa böyle yazınca çıktı kimi yerlerde bebek iç dış zıbın diye yazmış arayan arkadaşlara duyurulur
Alınacaklari aldım da evin temizligi ve düzeni kaldı sadece bebeğin dolabını kuracağız eşyalarını yıkayıp utuleyecegiz bir de doğum çantası var işte
Seni telaşa vermek istemem ama neyi bekliyorsun canım arkadaşım ben 2 hafta önce yıkadım ütüledim her şeyi, çantamı da hazırladım. Bizim de dolabımız gelmedi gelince odayı artık son haline getirip eşya yerleştiricem.

Umarım benim de normal çıkar canım dün gece 15/10 du ilk defa bu kadar yükseldi normalde evde ölçüm yapardım 13ü geçmezdi tansiyondan bende korkuyorum malesef
Bende de 15/10 a çıktı. İnşallah çıkmaz sizde de bir şey. Ne kötü bir şeymiş bu tansiyon, başım patlayacak sanıyorum

Kilo alsakda almasakda laf soyleyecek olan soyluyor malesef ..

Ben yillardir ihtiyac olmadigi zaman asla goruntulu konusmuyorum Turkiye de ki akraba ve arkadaslarimla.
Bir kac sene once , bir dogum gunu kutlamasi icin Yengemi aramistim , naber nasilsindan sonra dedigi sey “ aa cok kilo almissin , az dikkat et valla adamin gozu disari kayicak “ sonrada gulmeye basladi. Cok sinirlendim . “ kayacak gozu varsa zaten victoria secret mankeni olsa tutamaz” dedim.
Yani arkadas sanane benim kilomdan.
Ben cocuklugumda da kiloluydum, kortizon kullandim 10 kusur sene. kocam beni lise zmaani tanidiginda simdiki halimin 10 kati daha kiloluydum. Bir b.k bildikleri yok konusuyorlar .
Bu olaydan sonra zaten ayda yilda bir olan telefon konusmalarimiza senede bir ikiye dusurdum. hic gerek yok toksik insanlari hayatimiz da bulundurmaya

Bugün emzirme yastığı kargom geldi ve içinden beşiğe asmalı hediye bir uyarı levhası gibi kart çıktı şöyle yazıyor:
"Dur öpme! Mikroplar benim için çok büyük"
Aaay hemen aklıma kaynanam geldi geçen gün telefonda ısırırım ben onu demişti
Takip ettiğim doktor anne var insta da.
o da diyor ki ben bile annesi olarak ayagından öpüyorum
Bir de bu dertler var napcaz

Niye canını sıkıyorsun ki, hiç gerek yok. Bebeğinin gelisimi haftasına uygun mu? Eğer uygunsa ne guzel işte, hem az kilo almışsın hem de bebeğin iyi. Bana da öyle diyorlar. 6kilo aldım zaten zayıftım. Daha 6aylik gibi karnın diyorlar. Ama bebeğin gelişimde sorun yok. Zaten doktorlar da hep az kilo alın diyor. Ne güzel işte

İnsanlar ne cektiğimizi bilmeden böyle iki dk sonra hatırlamayacakları lafları söylüyorlarya allahlarından bulsunlar

Kendi başıma yapamayacağım için kocamı bekliyorum bu hafta sonu halledecek inşallah koltuk yıkamacı falan çağıracak dolabı monte edecek evi temizleyecek

Ciğer gelistirici vurdu mu cnm Birde bebeğinin kilosu nedir acaba.Venimde erken doğum riskim var

İnanırım artık her şeye Çünkü kızlarımdan birisi Defne, kilo olarak aynı doğsalar da gelişim olarak çok ilerdeydi bi hafta önceki 33haftalık ölçümlerinde bile 35haftalık çıkan yerleri vardı gözleri açık, ağladığında yoğun bakımı inletiyor bildiğin boşuna kalıyor yavrum. Bugün Nil’in de gözleri açılmıştı yüzüstü yatıyorlar ve kendilerini ittirip kafalarını diğer tarafa çevirebiliyorlar çok güçlüler bence demi onun da yüzünü ilk defa net görebildim ağladığı için çevirdiler baya yüzünü göstermiş oldu ona 5ml daha az süt veriyorlar ilk gün vermemişler kakasını yapmadığı için o daha geriden geliyor belki birer gün arayla çıkarlar belki aynı gün çıkarlar dedi. İnşallah aynı gün çıkarlar Ve Nil in vücudundaki lanugo tüyleri dökülmemiş bir şekilde doğdu. Nil gerçek haftasında doğmuş oldu bence. Onlar ne zaman dökülür bilmiyorum.
Yaptığım bütün hazırlıkları dolaplarına geri yerleştirdim bugün Ve iki tane prematüre hastane çıkışı aldım içinde yüzsünler istemedim ilk kıyafetlerinin İdil baybden çok güzel önünü yumuşak yapıştırmalı yapmışlar yumuşacık sen de kızın için bakabilirsin
Haftalarını doldurmaları benim doğum günüme denk geliyor en güzel doğum günü hediyesi olacaklar bana eğer o gün verirlerse

Nasıl yapacağız bunu düşünüp duruyorum. Minicik bebeklerimizi nasıl koruyacağız bu düşüncesizliklerden ? Şimdiden eşime diyorum kimse opmesin bizde ayaklarından bacaklarından opelim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…