Ay had İnşallah o gün çıkarlar Rabbimin en güzel emanetleriİnanırım artık her şeyeÇünkü kızlarımdan birisi Defne, kilo olarak aynı doğsalar da gelişim olarak çok ilerdeydi bi hafta önceki 33haftalık ölçümlerinde bile 35haftalık çıkan yerleri vardı gözleri açık, ağladığında yoğun bakımı inletiyor bildiğin boşuna kalıyor yavrum. Bugün Nil’in de gözleri açılmıştı yüzüstü yatıyorlar ve kendilerini ittirip kafalarını diğer tarafa çevirebiliyorlar çok güçlüler bence demi onun da yüzünü ilk defa net görebildim ağladığı için çevirdiler baya yüzünü göstermiş oldu ona 5ml daha az süt veriyorlar ilk gün vermemişler kakasını yapmadığı için o daha geriden geliyor belki birer gün arayla çıkarlar belki aynı gün çıkarlar dedi. İnşallah aynı gün çıkarlar Ve Nil in vücudundaki lanugo tüyleri dökülmemiş bir şekilde doğdu. Nil gerçek haftasında doğmuş oldu bence. Onlar ne zaman dökülür bilmiyorum.
Yaptığım bütün hazırlıkları dolaplarına geri yerleştirdim bugünVe iki tane prematüre hastane çıkışı aldım içinde yüzsünler istemedim ilk kıyafetlerinin İdil baybden çok güzel önünü yumuşak yapıştırmalı yapmışlar yumuşacık sen de kızın için bakabilirsin
Haftalarını doldurmaları benim doğum günüme denk geliyor en güzel doğum günü hediyesi olacaklar bana eğer o gün verirlerse
İnanırım artık her şeyeÇünkü kızlarımdan birisi Defne, kilo olarak aynı doğsalar da gelişim olarak çok ilerdeydi bi hafta önceki 33haftalık ölçümlerinde bile 35haftalık çıkan yerleri vardı gözleri açık, ağladığında yoğun bakımı inletiyor bildiğin boşuna kalıyor yavrum. Bugün Nil’in de gözleri açılmıştı yüzüstü yatıyorlar ve kendilerini ittirip kafalarını diğer tarafa çevirebiliyorlar çok güçlüler bence demi onun da yüzünü ilk defa net görebildim ağladığı için çevirdiler baya yüzünü göstermiş oldu ona 5ml daha az süt veriyorlar ilk gün vermemişler kakasını yapmadığı için o daha geriden geliyor belki birer gün arayla çıkarlar belki aynı gün çıkarlar dedi. İnşallah aynı gün çıkarlar Ve Nil in vücudundaki lanugo tüyleri dökülmemiş bir şekilde doğdu. Nil gerçek haftasında doğmuş oldu bence. Onlar ne zaman dökülür bilmiyorum.
Yaptığım bütün hazırlıkları dolaplarına geri yerleştirdim bugünVe iki tane prematüre hastane çıkışı aldım içinde yüzsünler istemedim ilk kıyafetlerinin İdil baybden çok güzel önünü yumuşak yapıştırmalı yapmışlar yumuşacık sen de kızın için bakabilirsin
Haftalarını doldurmaları benim doğum günüme denk geliyor en güzel doğum günü hediyesi olacaklar bana eğer o gün verirlerse
Verdi canım alfamed kullanıyorum. Ama yine de yüksek seyrediyor, korkutuyor. 20 gün kaldı dayanmaya çalışıyorumdoktorun ilac verdi mi canim ?
gecen sormustum ama hatirlayamadim
Kilosu haftasina gore normal miymis canim ? Normalse zsten hic korkma. Benim arkadasm da o haftada dogurdu 1 ay kadar kuvezde kaldi simdi evlerindeler.Stres yapma her sey olacaga variyor iyi seyler dusun.Kizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım , bana da doktorum ağrım sancım yok ama sabah akşam kullan diye nidicart verdi ama ilk dozda ölüyorum zannettim 8/6 oldu tansiyonum baş ağrısından ağlama krzlerine girdim ve nabzım 120 ye çıktı sizde birşey olmuyor mu ? Ben normalde de tansiyonum düşüktürCanım çok geçmiş olsun
Senle özelden yazılmıştık hatırlarsan
Bende samsunda yaşıyorum
insaallah iyi bir doktor bulursun güzel ilgilenen
Vajinanda kızarıklık,şişlik ve kaşıntı varsa mantar oldun sanırım.Yarin doktoruna mutlaka söyle.
Bende 2 hafta önce oldum.Vajinal fitil ve travazol kullandım.Hemen kendime geldim.Bende progestani vajinal olarak kullaniyorum ve bende çok sıkıldım
Sancin varsa adalet ve nidicard başlaması gerekiyor doktorunun.
Ben 26.haftadan beri kullanıyorum.2 hafta önce sancilarim cok çıkınca nidicardi 2 den 4 e çıkardı doktorum
Ay aynisini yasiyorum 1 haftadir. Doktora sorucam daha onceki gecirdigim mantar enfeksiyonu mu yokss artk normal bisey mi ogrenmeliyim.kızlar şimdi ekim annelerinden geliyorum beni yine korku sardıiç çamaşırınızı ıslatacak kadar akıntınız oluyor mu beyaz
doktoruna bildirdin mi kuzum ? belki dozu arttirirVerdi canım alfamed kullanıyorum. Ama yine de yüksek seyrediyor, korkutuyor. 20 gün kaldı dayanmaya çalışıyorum
Benimki de öne dogru sivri hic yanlara dogru genisleme yok .Esim dioki bu ilk bebegimz gibi degil galiba ufak olucak diyo ama kilosu boyu gayet normal cikiyo olcumlerde.Niye canını sıkıyorsun ki, hiç gerek yok. Bebeğinin gelisimi haftasına uygun mu? Eğer uygunsa ne guzel işte, hem az kilo almışsın hem de bebeğin iyi. Bana da öyle diyorlar. 6kilo aldım zaten zayıftım. Daha 6aylik gibi karnın diyorlar. Ama bebeğin gelişimde sorun yok. Zaten doktorlar da hep az kilo alın diyor. Ne güzel işte
Bebek sagliklyse isterse 100 kilo alirim kime neKizlar yorumlara soyle goz gezdirdim de hep benzer seyleri yasiyoruz
Ben de 34+4 um bugun, kismetse yarin bebisimizi gorcez.insallah yuzunu gosterir 2 aydir goremedik yuzunu.kilosu herseyi yolundadir insallah teyzeleri..dualarinizi esirgemeyin hepimiz icin tabi..
Bende 23 kg aldim .asiri kilo aldim yani :) bazilari oyle acimasizki bugun isyeronde hic samimi olmadigim bir kadin "sende baya kilo aldin, kac kg aldin, allahtna onceden zayiftin baya aldin cunki" diye konustu keske tersleseydim dedim sonra.
Yine lavaboda goren baska bir sirket calisani "siz hamilemisiniz cok degismissiniz kilo insani nasil degidtiriyor" benzeri konusmalar ypti.cok mi degismisim dedim evet cok degismissiniz tnaiyamadim falan dedi
Baska bir is arkadasim yandan poz verdom diye toplu fotoda "ay bir de kilosuyla yandan poz veriyot yerim seni" dedi ona bile takildimdaha bir suru bir suruuu
Bu insanlarimiz gercekten densiz.
Eger aramizda boyle yorum yapan varsa lutfen yapmasin hamileyken insan takior bunlari
Benim de canta kapatma olacak :)Allah izin verirse yarın evi temizleyip bebeğin kıyafetleri yıkayıp çantayı hazırlayacağımiyice sona geldik kizlaar
Hele ucuklu vs kisilerden cok uzak tutmak lazim.Nasıl yapacağız bunu düşünüp duruyorum. Minicik bebeklerimizi nasıl koruyacağız bu düşüncesizliklerden ? Şimdiden eşime diyorum kimse opmesin bizde ayaklarından bacaklarından opelim diye
Ahh bende de aynı durum 30. Haftamdayım , plasenta plevra var 26. Ve 28. Haftada hafif kanamm oldu hastaneye yattım çıktım çok şükür şimdi iyiym ama haffif açık kahve akıntılarım oluyo korkuyorum, ğrogestandır umarım diye dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alırız umarım Allahın izniyleCanım sen yaz demiştin ya bana bu kasilmalarla ilgili bugün gittim kontrole nst ye girdim birşey çıkmadı herşey normal ..ultrason muayenesinde de 32 haftaligim ama bir hafta önden gidiyormuş bebek ona da gayet güzel dedi yani analayacagin bir sorun yok o kasılmalar bebek büyüdüğü için hareket alanı da daraldığı için normal dedi doktor .benim tek sorunum işte plasenta previa var bende artık ona da yapacak birşey yok .37 ,haftada sezeryan yapacağını soyledi
Akıntıyla birlikte fıt diye kayıp gitse bebeklerAy aynisini yasiyorum 1 haftadir. Doktora sorucam daha onceki gecirdigim mantar enfeksiyonu mu yokss artk normal bisey mi ogrenmeliyim.
Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah canım bu zamanlara kadar gelmişiz az daha sabır sağlıkla gelecekler insallahAhh bende de aynı durum 30. Haftamdayım , plasenta plevra var 26. Ve 28. Haftada hafif kanamm oldu hastaneye yattım çıktım çok şükür şimdi iyiym ama haffif açık kahve akıntılarım oluyo korkuyorum, ğrogestandır umarım diye dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alırız umarım Allahın izniyle
Teşekkür ederim sağ olunBenim de canta kapatma olacak :)
Yanliz cok yorulmayin ne olur, dinlene dinlene. Kolay gelsin :)
Kesinlikle küsen küssün umrumda değil bebeğimden kıymetli değillerHele ucuklu vs kisilerden cok uzak tutmak lazim.
Aynen oyle ama herkes bir yorum yapma hakki buluyor kendisine.Bebek sagliklyse isterse 100 kilo alirim kime ne
Ay kolay olsa ya RabbimAkıntıyla birlikte fıt diye kayıp gitse bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?