2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay had İnşallah o gün çıkarlar Rabbimin en güzel emanetleri

Ah kuzularim benim kendilerini kurtarmış annesi onlar Bencede en güzel doğum günü hediyesi olacak sana Allah'ın bugününe çok şükür.Eve geçeceğiniz günü iple çekiyoruz

Kilosu haftasina gore normal miymis canim ? Normalse zsten hic korkma. Benim arkadasm da o haftada dogurdu 1 ay kadar kuvezde kaldi simdi evlerindeler.Stres yapma her sey olacaga variyor iyi seyler dusun.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım , bana da doktorum ağrım sancım yok ama sabah akşam kullan diye nidicart verdi ama ilk dozda ölüyorum zannettim 8/6 oldu tansiyonum baş ağrısından ağlama krzlerine girdim ve nabzım 120 ye çıktı sizde birşey olmuyor mu ? Ben normalde de tansiyonum düşüktür

Kizlar yorumlara soyle goz gezdirdim de hep benzer seyleri yasiyoruz
Ben de 34+4 um bugun, kismetse yarin bebisimizi gorcez.insallah yuzunu gosterir 2 aydir goremedik yuzunu.kilosu herseyi yolundadir insallah teyzeleri..dualarinizi esirgemeyin hepimiz icin tabi..
Bende 23 kg aldim .asiri kilo aldim yani :) bazilari oyle acimasizki bugun isyeronde hic samimi olmadigim bir kadin "sende baya kilo aldin, kac kg aldin, allahtna onceden zayiftin baya aldin cunki" diye konustu keske tersleseydim dedim sonra.
Yine lavaboda goren baska bir sirket calisani "siz hamilemisiniz cok degismissiniz kilo insani nasil degidtiriyor" benzeri konusmalar ypti.cok mi degismisim dedim evet cok degismissiniz tnaiyamadim falan dedi
Baska bir is arkadasim yandan poz verdom diye toplu fotoda "ay bir de kilosuyla yandan poz veriyot yerim seni" dedi ona bile takildim daha bir suru bir suruuu
Bu insanlarimiz gercekten densiz.
Eger aramizda boyle yorum yapan varsa lutfen yapmasin hamileyken insan takior bunlari

Benimki de öne dogru sivri hic yanlara dogru genisleme yok .Esim dioki bu ilk bebegimz gibi degil galiba ufak olucak diyo ama kilosu boyu gayet normal cikiyo olcumlerde.

Bebek sagliklyse isterse 100 kilo alirim kime ne

Ahh bende de aynı durum 30. Haftamdayım , plasenta plevra var 26. Ve 28. Haftada hafif kanamm oldu hastaneye yattım çıktım çok şükür şimdi iyiym ama haffif açık kahve akıntılarım oluyo korkuyorum, ğrogestandır umarım diye dua ediyorum sağlıcakla kucağımıza alırız umarım Allahın izniyle

Allah'ın izniyle birşey olmaz inşallah canım bu zamanlara kadar gelmişiz az daha sabır sağlıkla gelecekler insallah

Bu kaşıntı beni mahvetti. Utanmasam elime bir tarak alıp deriyi sökeceğim duş kolonya bir işe yaramıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…