2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de kardeşimin kayınvalidesi oğlum yiğenimi sevmek istediği ve o izin vermediği için boğar bu çocuğun gözünü çıkarır dikkat et yalnız bırakma falan diye canavar muamelesi yaptı oğluma tam bir saat. Sonra da başka bir konudan tartışma çıkardı ve ağladım onun yüzünden. Kadın özür bile dilemedi. Fakat suç kardeşimin kadının her şeyine tamam dediği için kardeşim bilir dediğim konuda hayır ben bilirim falan diyebilen bir kadın. Benden uzak olsun da nerede olursa olsun böyle insanlar. Neyse ki benim bir bağım yok

Bebekte şeker düşüklüğü oluyor muymuş. Ben biberon koymamıştım kaşık koy demişlerdi. Metal mi yoksa silikon mu onun kararına varamamıştım. Ben biberonda koyayım
Meme reddi olmaması açısından kaşık biberon koyabilirsiniz ben normal biberon da aldım ama doğum cantasina kaşık biberon koyacağım. Mama koymayı düşünmüyorum bilinçaltıma sütüm gelmeyecek endişesi vermek istemiyorum lazım olursa hastaneden temin edilir bir şekilde.

Bebek bir yere toplanıyor sertleşiyor karnım geriliyor ben bebeğin normal hareketi sanıyordum onu meğer doğum için pozisyonunu hazırlıyormus öyle doğumu başlatan kasilmalardan değil
Benimde öyle oluyor. Hatta öyle geriyor ki aha diyorum göbek deliğimden pırtlayacak. bademde belim çok ağrıyor

Bizden uzak olsunlar ya cidden. Dengesiz insanla uğraşmak öyle zor ki..

Benimde öyle oluyor. Hatta öyle geriyor ki aha diyorum göbek deliğimden pırtlayacak. bademde belim çok ağrıyor
Bunlar hep kasilmaymis ve normalmiş ve doğum koçum dedi ki sancin gelir gelmez hastaneye gitmeyeceğiz biraz bekleyeceğiz sancılar başlar baslamaz gidersek 1 cm acilmayla gitmiş oluruz suni sancı verirler ve açılma olmazsa sezaryene alırlar dedi. Onun yerine sancıları mümkün olduğunca evde çekip yeterliği açıklığı sağladıktan sonra hastaneye gitmemiz lazım dedi. 4 cm açılma olduktan sonra epidural anestezi yapıyorlarmış çok daha kolay geçiyormuş doğum süreci

Ay gerçekten ben de önüne gelenin şapır şupur öpmesini istemiyorum eşim de tek senin mi çocuğun oluyor ben akrabalarıma öpmeyin demem diyor valla ben öyle şap şup öpen birini görünce uyarıcam umrumda değil yani kendi anneme bile kızarım yani böyle bir durumda

Amin inşallah Benim de öyle oluyor başım çok ağrıyor gözlerime vuruyor kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum
Benim geçen öyle bir baş ağrısı oldu inanılmaz bir ağrıdı tansiyonumu ölçtüm kendi tansiyonuma göre yükselmişti. Sonra limonlu su vs içtim tansiyon düştü ama baş ağrısı geçmedi parol almak zorunda kaldım gece yarısı

Kızlar selam yeniden.. ya bişe sorucam kaç hareket saymamız gerekiyor 32+2 deyim…gündüz çok az hareket ediyo gibi akşam daha fazla sanki …kontroller iyi çok şükür şimdiye kadar ama insan hep tedirgin oluyo… bu arada mesajları okuyorum hep doğuma giden arkadaşlar,korkutucu durumlar yaşayan arkadaşlar başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun… dualarım sizinle..

Günde minimum 10 hareket saymamiz gerekiyor. Şüphelendiginde tatlı biseyler yiyip uzan 2 saat içinde hareket etmezse doktorunla görüşebilirsin.

Tarihlerimiz aynı, bende aynı endişeleri yaşıyorum. Gündüz çok sakin akşam hareket var biraz da gece.

Endişe edince hemen sırt üstü uzanıp bekliyorum o zaman oynaşıyor usul usul, vurdulu kırdılı değil ama sakince suda kayar gibi hareketler, yarın görüş günümüz soracağım doktora

Benim kızda akşamları daha aktif ben hareket saymıyorum … her gün bir rutini var bence

Kızlar hepinize çok teşekkürler.. banada günde on hareket dedi doktorum ama Banu çiftçinin bi yazısında 2 saatte 10 hareket sayın yazıyo çok fazla geldi bana ama içime kurt düşürdü…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…