- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 39
Malesef ve boylelerinde iyi niyet hic goremiyorum. Ben bisey demiosam dilegetirmemeli karsimdaki.Ayip biseyAynen oyle ama herkes bir yorum yapma hakki buluyor kendisine.
Benim de kardeşimin kayınvalidesi oğlum yiğenimi sevmek istediği ve o izin vermediği için boğar bu çocuğun gözünü çıkarır dikkat et yalnız bırakma falan diye canavar muamelesi yaptı oğluma tam bir saat. Sonra da başka bir konudan tartışma çıkardı ve ağladım onun yüzünden. Kadın özür bile dilemedi. Fakat suç kardeşimin kadının her şeyine tamam dediği için kardeşim bilir dediğim konuda hayır ben bilirim falan diyebilen bir kadın. Benden uzak olsun da nerede olursa olsun böyle insanlar. Neyse ki benim bir bağım yokbana az önce ne dediler biliyo musunuz, bebek bütün güzelliğimi almış. karnımda çok büyümemiş. ben minyonmuşum bende çok büyük bişey çıkmazmış zaten el kadar bişey çıkarmış.. sinirden ağlıcam ya. bu insanlar ne kadar acımasız. ama dilin kemiği yok ki kırasın işte
Evet kan şekerine bakıyorlar emmediği zaman düşüyor maalesefBebekte şeker düşüklüğü oluyor muymuş. Ben biberon koymamıştım kaşık koy demişlerdi. Metal mi yoksa silikon mu onun kararına varamamıştım. Ben biberonda koyayım
Amin inşallahBende de 15/10 a çıktı. İnşallah çıkmaz sizde de bir şey. Ne kötü bir şeymiş bu tansiyon, başım patlayacak sanıyorum
Canım kasılmaların nasıl oluyor ? Bende hiç bilmiyorumŞuanlık normal görünüyor her şey bebiş kafasını dayadı kanala bir sıkıntı olmazsa inşallah normal doğacak.
Bebek bir yere toplanıyor sertleşiyor karnım geriliyor ben bebeğin normal hareketi sanıyordum onu meğer doğum için pozisyonunu hazırlıyormusCanım kasılmaların nasıl oluyor ? Bende hiç bilmiyorum
Meme reddi olmaması açısından kaşık biberon koyabilirsiniz ben normal biberon da aldım ama doğum cantasina kaşık biberon koyacağım. Mama koymayı düşünmüyorum bilinçaltıma sütüm gelmeyecek endişesi vermek istemiyorum lazım olursa hastaneden temin edilir bir şekilde.Bebekte şeker düşüklüğü oluyor muymuş. Ben biberon koymamıştım kaşık koy demişlerdi. Metal mi yoksa silikon mu onun kararına varamamıştım. Ben biberonda koyayım
Benimde öyle oluyor. Hatta öyle geriyor ki aha diyorum göbek deliğimden pırtlayacak.Bebek bir yere toplanıyor sertleşiyor karnım geriliyor ben bebeğin normal hareketi sanıyordum onu meğer doğum için pozisyonunu hazırlıyormusöyle doğumu başlatan kasilmalardan değil
Bizden uzak olsunlar ya cidden. Dengesiz insanla uğraşmak öyle zor ki..Benim de kardeşimin kayınvalidesi oğlum yiğenimi sevmek istediği ve o izin vermediği için boğar bu çocuğun gözünü çıkarır dikkat et yalnız bırakma falan diye canavar muamelesi yaptı oğluma tam bir saat. Sonra da başka bir konudan tartışma çıkardı ve ağladım onun yüzünden. Kadın özür bile dilemedi. Fakat suç kardeşimin kadının her şeyine tamam dediği için kardeşim bilir dediğim konuda hayır ben bilirim falan diyebilen bir kadın. Benden uzak olsun da nerede olursa olsun böyle insanlar. Neyse ki benim bir bağım yok
Bunlar hep kasilmaymis ve normalmişBenimde öyle oluyor. Hatta öyle geriyor ki aha diyorum göbek deliğimden pırtlayacak.bademde belim çok ağrıyor
Ay gerçekten ben de önüne gelenin şapır şupur öpmesini istemiyorum eşim de tek senin mi çocuğun oluyor ben akrabalarıma öpmeyin demem diyorBugün emzirme yastığı kargom geldi ve içinden beşiğe asmalı hediye bir uyarı levhası gibi kart çıktı şöyle yazıyor:
"Dur öpme! Mikroplar benim için çok büyük"
Aaay hemen aklıma kaynanam geldi geçen gün telefonda ısırırım ben onu demişti
Takip ettiğim doktor anne var insta da.
o da diyor ki ben bile annesi olarak ayagından öpüyorum
Bir de bu dertler var napcaz
Yarın söyleyeceğim canım, umarım işe yarardoktoruna bildirdin mi kuzum ? belki dozu arttirir
Evet yardımcı olacak insanlar olacak inşallahYardımcı olacak insanlar varsa etrafında sıkıntı olmaz diye düşünüyorum canim çok soğuklar gelmeden düzenini kurmuş olursun bence
Benim geçen öyle bir baş ağrısı oldu inanılmaz bir ağrıdı tansiyonumu ölçtüm kendi tansiyonuma göre yükselmişti. Sonra limonlu su vs içtim tansiyon düştü ama baş ağrısı geçmedi parol almak zorunda kaldım gece yarısıAmin inşallahBenim de öyle oluyor başım çok ağrıyor gözlerime vuruyor kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum
Günde minimum 10 hareket saymamiz gerekiyor. Şüphelendiginde tatlı biseyler yiyip uzan 2 saat içinde hareket etmezse doktorunla görüşebilirsin.Kızlar selam yeniden.. ya bişe sorucam kaç hareket saymamız gerekiyor 32+2 deyim…gündüz çok az hareket ediyo gibi akşam daha fazla sanki …kontroller iyi çok şükür şimdiye kadar ama insan hep tedirgin oluyo… bu arada mesajları okuyorum hep doğuma giden arkadaşlar,korkutucu durumlar yaşayan arkadaşlar başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun… dualarım sizinle..
Tarihlerimiz aynı, bende aynı endişeleri yaşıyorum. Gündüz çok sakin akşam hareket var biraz da gece.Kızlar selam yeniden.. ya bişe sorucam kaç hareket saymamız gerekiyor 32+2 deyim…gündüz çok az hareket ediyo gibi akşam daha fazla sanki …kontroller iyi çok şükür şimdiye kadar ama insan hep tedirgin oluyo… bu arada mesajları okuyorum hep doğuma giden arkadaşlar,korkutucu durumlar yaşayan arkadaşlar başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun… dualarım sizinle..
Benim kızda akşamları daha aktif ben hareket saymıyorum … her gün bir rutini var benceKızlar selam yeniden.. ya bişe sorucam kaç hareket saymamız gerekiyor 32+2 deyim…gündüz çok az hareket ediyo gibi akşam daha fazla sanki …kontroller iyi çok şükür şimdiye kadar ama insan hep tedirgin oluyo… bu arada mesajları okuyorum hep doğuma giden arkadaşlar,korkutucu durumlar yaşayan arkadaşlar başta olmak üzere Allah hepimizin yardımcısı olsun… dualarım sizinle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?