2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok canım suyu az çok gelişmiyor kilosu düşük
Keşke aynı şehirde olsaydık bu doktorum seninde tüm endişelerini giderirdi bana psikolojik olarak biraz iyi geldi hap yok nst yok tüm sorularımın cevabı var

Teşekkür ederim.

Korkma tatlım benimkide geride .Sıkı takipte doktorumuz sadece erken doğma ihtimali var

Şimdilik erken doğum demedi. Zaten sezaryen ihtimalimiz yüksek en geç 39.haftada alırız diyor. Daha sezaryen düşüncesini kabullenememişken bir de kilosu artmazsa kuvöz de kalma ihtimali korkutuyor en çok

Kuzum cidden anlam veremiyorum bak haddinden fazla kaşar peyniri yedim .Ceviz abartmıyorum 2 tane günde. 1 hafta protein denedim onda almıştı fakat diğer hafta tekrar protein ağırlıklı beslendim yine fazla almamış. Bende saldım gitti yinede sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fazlada kasmiyorum artık kendimi

Şimdilik erken doğum demedi. Zaten sezaryen ihtimalimiz yüksek en geç 39.haftada alırız diyor. Daha sezaryen düşüncesini kabullenememişken bir de kilosu artmazsa kuvöz de kalma ihtimali korkutuyor en çok
Korkma eğer öyle olsaydı 39.haftayi görürüz demezdi ♡
Erken doğuma girmiyormus 37.38.39. Haftalar
Benide küvez çok korkutuyor stres hepsinden kötü onu unutmayıp teselli ediyorum kendimide bir ben bir Allah bilir içimdeki korkuyu

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
Kilo almıyor diye üzülüyorum sonra üzülüp strese girdiğim için bebeğimi de üzüyorum diye daha çok üzülüyorum, resmen delilik

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
Kilo almıyor diye üzülüyorum sonra üzülüp strese girdiğim için bebeğimi de üzüyorum diye daha çok üzülüyorum, resmen delilik
Eğer bak baş çevresi ayakları elleri geriden gelmeyip suyu iyiyse kan akışıda iyiyse karınçevresi geriyse bu bence beslenme şeklimizle alakalı ama hayır yok diyorlar ben bunda diretiyorum .
Bize nezaketen doktor narin minik bebeğin olacak diyor çünkü ben kısa böyleyim eşimde kısa boylu ben yine 3 kg doğmuşum eşimde o civarda yinede anlamdiramiyorum konduramiyorum bu durumu ben bence omega 3 desteği bile büyük etki edebilirdi kilolari için ben hiç balık tüketmedim ayriyeten destekte almadım. Bunun etkilediğinide düşünüyorum yani hayırlısıyla bir doğursaydık bu kuruntular beni yoruyor

Rica ederim. Siz havlu ve yataklari ve malesef dokusu bozulabilecek de olsa kiyafetlerinizi minimim 60 derecede yikayin. Evdeki koltuk-yataklar yaptirabiliyorsaniz dezenfekte edip (buharla) temizleyicilerden cagirin. Halilari da.
Yerleri de saniyorum ara ara camasir suyu ile silmek lazim ama emin degilim nasil olur.

TheSweetWitch kızlar benim de bebeğimin başından beri karın çevresi y1 hafta baş çevresi 2 hafta geriden geliyor ama doktor her seferinde gelişimi normal diyor. Bir sıkıntı olabilir mi ki?

TheSweetWitch kızlar benim de bebeğimin başından beri karın çevresi y1 hafta baş çevresi 2 hafta geriden geliyor ama doktor her seferinde gelişimi normal diyor. Bir sıkıntı olabilir mi ki?
Kuzum karın çevresi için 1-2 hafta geri yada ileri normal diyorlar sanırım seninkide normal 3 hafta geri olduğu için beni perin yönlendirmisti eski doktorum .Korkma kuzum stres hiç yapma .

Kuzum karın çevresi için 1-2 hafta geri yada ileri normal diyorlar sanırım seninkide normal 3 hafta geri olduğu için beni perin yönlendirmisti eski doktorum .Korkma kuzum stres hiç yapma .
İnşallah canım karın çevresi ve baş çevresi hiç gününü yakalayamadı bebeğimin ama boyu ilerde çıkıyor hep acaba o yüzden mi karın çevresi geriden geliyor. Kafası da bana çektiyse küçük olacaktır diye kendimi avutuyorum

Geçmiş olsun canım kaç kilo ki bebeğin ve kan sulandırıcı kullanıyor musun

Çıkması kolay olur öyle teselli et kuzum
Benim erkek kardeşimin kafası büyükmüş normal doğumla hayırlısıyla doğmuş ama birde anneme sor

Geçmiş olsun canım kaç kilo ki bebeğin ve kan sulandırıcı kullanıyor musun
Yok tatlım kan sulandırıcı yok bende hiçbir hap iğne fitil benimki eski usul doktor beni dogutturan doktorum güvenim nedense sonsuz ondan yana şüphemde yok
Kiloda yazmıyorum çok içim gidiyor üzülüyorum keşke protein ağırlıklı beslenseydim 20.haftadan sonra çok önemliymiş kendimi suclamaktan psikolojim bozuldu psikoterapistede gideceğim omegada başlayacağım sağlıklı bir anne olmam lazım doğum sonrası bebeğimi üzmim dışarıda sağlıklı beslim sütüm yarasın dışarıda hemen toparlasin

Suyu, baş çevresi, boyu falan iyi
Ben 1.55'im ama eşim uzundur. İkimizde 3 kilonun altında doğmuşuz.
Ancak şöyle bir durum var beslenme şeklimi resmen 180 derece değiştirdim. Yemem dediğim şeyleri bile yiyorum. Çok şükür mide bulantım olmadı. Başlarda bir tek yumurtadan tiksindim ama şimdi o da yok. Süt ürünleri içinde en iyisi kefir dediler aldım, muz kilo yapar dediler maymuna döndüm, hayvansal proteinle sorunum zaten yoktur severek yerim etinden balığına kadar. Aman hazır olmasın, fastfood olmasın, paketli gıda tüketmeyeyim, şeker zararı diye diye öğrendiğimden beri beslenme şeklim tamamen değişti.
İlaç içmekten nefret ederim. En iyisi ocean mummy dediler (eşimin ablası da ebe) daha bitmeden yenisini sipariş verdim ki eksik içmeyeyim diye. Su içmekten nefret ederim yanımda gezdirdiğim su ayrı, her odada birer şişe var gözümün önünde.
Yani daha ne kadar dikkat edilir bilmiyorum
Kaldı ki ben aşırı kolay kilo alan biriyimdir. 1.55 boyum ama 60 kilo hamile kaldım yani fazla kilom da var. 33+2deyim bugün ve hala kilom 60

@Morm Kuzum geçmiş olsun
Benimde erken doğurmak riskim var 2-3 haftaya hayırlısıyla kucağıma alacağım haftayı uzatmak adına bol bol dinlen dedi ye iç yat dedi
Sinir stres herşey var şuan
Geçmiş olsun canım. Hayırdır neden erken doğum riskin var? Herkes dökülüyor bir bir

Baş çevresini bilmiyorum bizim hep haftası ile aynıydı. Karın çevresi için ısrarla 2 haftaya kadar normal diyor doktorum.
Benim derdim 20.haftaya kadar hep öndeydi. Sonradan haftasıyla eşitlendi, şimdi geri düştü.

Salacağız tatlım. Balık hariç bende senin gibi beslendim ama ben omega3 gücüne inanıyorum. Kefir süt yoğurt çok tüketiyorum muz senin gibi yine aynı yine aynı. Zorda olsa kabullenmeye çalışıyorum içim gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…