Keşke aynı şehirde olsaydık bu doktorum seninde tüm endişelerini giderirdiYok canım suyu az çok gelişmiyor kilosu düşük
Teşekkür ederim.Merhaba,
Topikte en son 3 ay önce güncelleme yapmışsınız ve arkadaşlarınız da rahatsızlığınızdan bahsedip başlıkta aktif olan birine devredilmesini rica etmiş. Lakin kimse konuyu üstlenmeyince konuda en çok mesajı olana konu devredilmiş. YaniH a p p y konudan haberi dahi yok. Topik ile ilgilenmeyecekseniz, sizin için bir yük arkadaşlarınız sizin iyiliğiniz için ricada bulunmuş. Konuyu site editörüne devrettim, nasıl olsa 3-4 aydır güncelleme olmamış.
Korkma tatlım benimkide geride .Sıkı takipte doktorumuz sadece erken doğma ihtimali var
Kuzum cidden anlam veremiyorum bak haddinden fazla kaşar peyniri yedim .Ceviz abartmıyorum 2 tane günde. 1 hafta protein denedim onda almıştı fakat diğer hafta tekrar protein ağırlıklı beslendim yine fazla almamış. Bende saldım gittiÇok zor bu süreç canim anlayabiliyorum
Ben takviye kullanıyorum düzenli olmasa da herkese verilen standart olanlardan işte artik içmek mi iyi içmemek mi bilmiyorum.
İlk aylar bulantidan şimdi de mide yanmasindan beslenemez oldum ben de, arada covid oldum en az bir ayım öyle gitti göbek çevresi 10 gün geri kaldı o ara kilosu azdı protein kasar süt cevizle toparladim.
Yani her birimiz kendi çapımızda bi sorunla uğraştık sağlıkla kavuşsak başka bi şey istemiyorum Allah dermansız dert vermesin bunların hepsi unutulacak
Nst ye çoğu annemiz başladı ben de baslamadim daha madem diken üstünde tutuluyoruz niye sokmuyorlar diye de düşünmüyor değilim yani hakkımızda hayırlısı
Korkma eğer öyle olsaydı 39.haftayi görürüz demezdi ♡Şimdilik erken doğum demedi. Zaten sezaryen ihtimalimiz yüksek en geç 39.haftada alırız diyor. Daha sezaryen düşüncesini kabullenememişken bir de kilosu artmazsa kuvöz de kalma ihtimali korkutuyor en çok
Korkma eğer öyle olsaydı 39.haftayi görürüz demezdi ♡
Erken doğuma girmiyormus 37.38.39. Haftalar
Benide küvez çok korkutuyorstres hepsinden kötü onu unutmayıp teselli ediyorum kendimide bir ben bir Allah bilir içimdeki korkuyu
Eğer bak baş çevresi ayakları elleri geriden gelmeyip suyu iyiyse kan akışıda iyiyse karınçevresi geriyse bu bence beslenme şeklimizle alakalı ama hayır yok diyorlar ben bunda diretiyorum .Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
Kilo almıyor diye üzülüyorum sonra üzülüp strese girdiğim için bebeğimi de üzüyorum diye daha çok üzülüyorum, resmen delilik
Rica ederim. Siz havlu ve yataklari ve malesef dokusu bozulabilecek de olsa kiyafetlerinizi minimim 60 derecede yikayin. Evdeki koltuk-yataklar yaptirabiliyorsaniz dezenfekte edip (buharla) temizleyicilerden cagirin. Halilari da.Çok teşekkür ederim bunu okumak iyi hissettirdi. İnşallah geçer gider biran önce. Dün heryeri temizlemistik eşimle birlikte Allah'tan. Tekrar çamaşırları yıkıyorum bugünde. Evi de dezenfeksiyon etirmek nasıl olur sizce?
Eğer bak baş çevresi ayakları elleri geriden gelmeyip suyu iyiyse kan akışıda iyiyse karınçevresi geriyse bu bence beslenme şeklimizle alakalı ama hayır yok diyorlar ben bunda diretiyorum .
Bize nezaketen doktor narin minik bebeğin olacak diyor çünkü ben kısa böyleyim eşimde kısa boylu ben yine 3 kg doğmuşum eşimde o civarda yinede anlamdiramiyorum konduramiyorum bu durumu ben bence omega 3 desteği bile büyük etki edebilirdi kilolari için ben hiç balık tüketmedim ayriyeten destekte almadım. Bunun etkilediğinide düşünüyorum yani hayırlısıyla bir doğursaydık bu kuruntular beni yoruyor
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer giderAcayip bir şekilde kaşıntı var canım hele de akşamları iyice artıyor. Çok artmış öyle dediler bir git istersen
Kuzum karın çevresi için 1-2 hafta geri yada ileri normal diyorlar sanırım seninkide normal 3 hafta geri olduğu için beni perin yönlendirmisti eski doktorum .Korkma kuzum stres hiç yapma .TheSweetWitch kızlar benim de bebeğimin başından beri karın çevresi y1 hafta baş çevresi 2 hafta geriden geliyor ama doktor her seferinde gelişimi normal diyor. Bir sıkıntı olabilir mi ki?
İnşallah canım karın çevresi ve baş çevresi hiç gününü yakalayamadı bebeğiminKuzum karın çevresi için 1-2 hafta geri yada ileri normal diyorlar sanırım seninkide normal 3 hafta geri olduğu için beni perin yönlendirmisti eski doktorum .Korkma kuzum stres hiç yapma .
Geçmiş olsun canım kaç kilo ki bebeğin ve kan sulandırıcı kullanıyor musunTeşekkür ederim tatlım ağrım sızım yok .
Neye göre erken gelecek hiçbir ek bilgim yok haftasına göre gerideydi 37 yi görürse bebek için iyi olurmuş ciğer geliştirici iğneye gerek kalmazmis birde ne kadar kilo alırsa o kadar iyi dedi full istiharat o yüzden
Çıkması kolay olur öyle teselli et kuzumİnşallah canım karın çevresi ve baş çevresi hiç gününü yakalayamadı bebeğiminama boyu ilerde çıkıyor hep acaba o yüzden mi karın çevresi geriden geliyor. Kafası da bana çektiyse küçük olacaktır diye kendimi avutuyorum
Yok tatlım kan sulandırıcı yok bende hiçbir hap iğne fitil benimki eski usul doktor beni dogutturan doktorum güvenim nedense sonsuz ondan yana şüphemde yokGeçmiş olsun canım kaç kilo ki bebeğin ve kan sulandırıcı kullanıyor musun
Eğer bak baş çevresi ayakları elleri geriden gelmeyip suyu iyiyse kan akışıda iyiyse karınçevresi geriyse bu bence beslenme şeklimizle alakalı ama hayır yok diyorlar ben bunda diretiyorum .
Bize nezaketen doktor narin minik bebeğin olacak diyor çünkü ben kısa böyleyim eşimde kısa boylu ben yine 3 kg doğmuşum eşimde o civarda yinede anlamdiramiyorum konduramiyorum bu durumu ben bence omega 3 desteği bile büyük etki edebilirdi kilolari için ben hiç balık tüketmedim ayriyeten destekte almadım. Bunun etkilediğinide düşünüyorum yani hayırlısıyla bir doğursaydık bu kuruntular beni yoruyor
Geçmiş olsun canım. Hayırdır neden erken doğum riskin var? Herkes dökülüyor bir bir@Morm Kuzum geçmiş olsun
Benimde erken doğurmak riskim var 2-3 haftaya hayırlısıyla kucağıma alacağım haftayı uzatmak adına bol bol dinlen dedi ye iç yat dedi
Sinir stres herşey var şuan
TheSweetWitch kızlar benim de bebeğimin başından beri karın çevresi y1 hafta baş çevresi 2 hafta geriden geliyor ama doktor her seferinde gelişimi normal diyor. Bir sıkıntı olabilir mi ki?
Salacağız tatlım. Balık hariç bende senin gibi beslendim ama ben omega3 gücüne inanıyorum. Kefir süt yoğurt çok tüketiyorum muz senin gibi yine aynı yine aynı. Zorda olsa kabullenmeye çalışıyorum içim gidiyorSuyu, baş çevresi, boyu falan iyi
Ben 1.55'im ama eşim uzundur. İkimizde 3 kilonun altında doğmuşuz.
Ancak şöyle bir durum var beslenme şeklimi resmen 180 derece değiştirdim. Yemem dediğim şeyleri bile yiyorum. Çok şükür mide bulantım olmadı. Başlarda bir tek yumurtadan tiksindim ama şimdi o da yok. Süt ürünleri içinde en iyisi kefir dediler aldım, muz kilo yapar dediler maymuna döndüm, hayvansal proteinle sorunum zaten yoktur severek yerim etinden balığına kadar. Aman hazır olmasın, fastfood olmasın, paketli gıda tüketmeyeyim, şeker zararı diye diye öğrendiğimden beri beslenme şeklim tamamen değişti.
İlaç içmekten nefret ederim. En iyisi ocean mummy dediler (eşimin ablası da ebe) daha bitmeden yenisini sipariş verdim ki eksik içmeyeyim diye. Su içmekten nefret ederim yanımda gezdirdiğim su ayrı, her odada birer şişe var gözümün önünde.
Yani daha ne kadar dikkat edilir bilmiyorum
Kaldı ki ben aşırı kolay kilo alan biriyimdir. 1.55 boyum ama 60 kilo hamile kaldım yani fazla kilom da var. 33+2deyim bugün ve hala kilom 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?