2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayda, Aydan, Aytulu, Selen, Aysera, Gunseli
Aydan ile aklima Aydan Sener geliyor ve muhtesem guzelligi. Ayda-Selen dunyanin neresine giderse gitsin duzgun telafuz ederler. Gunseli, tum tanidigim Gunseli'ler hanımefendi, zeki ve iyi kalpli oldular.

Selen çok güzelmiş cidden, Ayda da öyle Teşekkür ederim

Canım suyu iyiyse vd bebeğe kan akışı iyi gidiyorsa korkma benim de bebeğim çok kilolu değil doktora benimle ilgisi var mı hani beslenmeyle filan yok dedi her çocuk 4 kilo doğmaz dedi oğlum 3100 doğmuştu bu da o civarda olur dedi en fazla o yüzden doktoruna güven canını sıkma hiç inşallah her şey yolunda gider

Kuzum hayırlısıyla maşAllah seninki iyi kilosu evet minik vede 2 3 hafta erken doğacak benim korkum küvez 500 gram daha alsa benim ve bebeğim için yeterli ama inan ne yiyecegimi şaşırdım

Kilosu haftasına göre çok az kuzum
Umarım sütüm kaliteli olurda büyümesine yarar yoksa kendimi çok yetersiz hissedeceğim şimdiden depresyona girdim
Ya yapma böyle. Kilonun senle çok ilgisi yok. Daha önce de konuştuk bunları. Kendini yıpratma. Yani etrafına bak bakalım kaç kişinin fiziksel özellikleri birbirine benziyor? Doktorlar bir standarda bağlıyor ama ömür boyu zayıf olan, ya da minyon olan onca insan var. Ben oğlumda OMEGA kullanmadım dört kilo doğdu. Bunda üç aydan beri kullanıyorum. Hep normaldi. Sadece son kontrolde biraz önde dediler. Sen bilinçli bir annesin. Bazılarının sütü yaramıyor mesela, ya da bebek kabul etmiyor. Kendimizi mi suclayalim böyle bir durumda. Stres en büyük düşman. Sana da evladına da. Yani hiçbir şey olmamış gibi davran demiyorum ama bu durumun seni dibe çekmesine de izin verme. Terapi desteği alabilirsin. Lohusalıkta da iyi gelir. Bazen sağlıklı düşünemiyoruz maalesef.

Kilosu da kimi zaman haftasında çoğu zaman gerisinde çıkıyor. Bir boyu uzun çocuğumun ama kilosu arasındaki fark 1 haftayı geçmediği için sanırım sıkıntı görmüyor. Suyu da iyi, kan akışı da iyiymiş. Ben bi de beslenmeme aşırı dikkat etmiyorum. Tek kuralım her sabah yumurta yemek, onun haricinde canım çekince fast food da yedim, paketli gıda da yedim ama genelde evde yemek yapmaya çalışıyorum dışarıdan pek yememeye gayret ediyorum. Muz da bir kaç kez yedim, pek sevmiyorum ben

Kuzum hayırlısıyla maşAllah seninki iyi kilosu evet minik vede 2 3 hafta erken doğacak benim korkum küvez 500 gram daha alsa benim ve bebeğim için yeterli ama inan ne yiyecegimi şaşırdım
Happycigim üzme kendini sen elinden geleni yaptın benimkisinin karın cevresi 2 hafta geriden boyu 1.5 hafta önden gidiyor doktorum perinatolog biliyorsun asla endiselenmeni istemiyorum dedi.bunlar ultrasonun yanılma payi olan şeyler dedi.kan akışı normalse ve bebek guzel besleniyorsa umursamıyor bile.Ben şuan boy ve kg bilgisine sahip bile değilim.Yanilma payı olacağı anneyi endişeye surukleyecegi için bu verileri benimle paylaşmıyor.Belki gerilik kısmı benimki gibiyse bilgin olsun.

Bizden kaç kişi doğum yaptı şuan takip eden var mı ben iyice korkmaya başladım bu sancılardan yarın zaten nst ye gircem ama bu gece geçmicek gibi

Surekli dinleniyorum
Bebek hareketleri iyi birsey olsa anlarım degil mi
Canım bence senin akıntı, su olsa kokusundan bile anlarsın. Bende de oluyor akıntı çok. İç çamaşırımı ıslatacak derecede ama bebeğimin suyu hep normal çıkıyor. O yüzden takma kafana çok, takip et ama çok da irdeleme

Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.
Kilo almıyor diye üzülüyorum sonra üzülüp strese girdiğim için bebeğimi de üzüyorum diye daha çok üzülüyorum, resmen delilik
Canım daha önceki msjlarımı okudun mu bilmiyorum ama benim şuan 10 yaşındaki kızım tam 5 hafta gelişim geriliği ile 38+4 te 2400 gram dünyaya geldi bir hafta yattım hastanede sürekli doppler yapıldı takip edildi sonra taburcu oldum geriliğe bir sebep bulamadılar ama zamanında doğdu üzme kendini lütfen.Şu anda 2 hafta gerilik var bebeğimde kilosuda geride en son 30. haftada 1256 gramdı.Stres daha çok etkiliyor gelişimi malesef içini ferah tut.

Cok rahatladim
Umarim öyledir
Cumartesi kontrolum hersey yolunda giderse
Sanirim erken doğumlar okumaktan etkilendim bende korkuyorum artik

Doktorumda senin gibi diyor kuzum onun için bir yanım rahat ama işte şeytan vesveseleri bırakmıyor

Canım şu an haftan iyi eminimki o gramları alır stres daha kötü hiç düşünme kendini de suçlama her bebiş tosuncuk olacak diye bir şey yok ben kabullendim artık benimki sağlıklı olsun da minnoş bi hanımefendi olabilir yani

Fıstıklı lokumum doktorda bak uzuldugunu biliyorum dedi yanilma payı çok dedi gel boyunu 2 defa olcelim ikiside farklı çıkacak dedi ciddende farı çıktı ölçüm tam yakalayamiyor ben çok çabuk etkileniyorum.
Basketbolcu olacak bizim prenses deseneuzun boylu

Açıkçası sezeryande biraz korkuyorum tam bayılmak isterim belden iğnenin ağrısı kalırsa felan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…