Darısıda hem sana tekrardan hemde bizlere ağrısız doğum olsun hayırlısıylaBenim ilk doğum belden iğne ile sezeryan oldu sadece belden aşağı uyuşuyor hemşireler yanımda konuşuyorlardı benimle sürekli ne kadar zaman geçti bilmiyorum doktor saate bakın dedi 09.35 olarak doğum saaati not edin dedi ..o an tabi bende heyecan yaptım . Yani çok güzeldi..ve aynı gün toparlandım ben hemen hiç ağrım falanda olmamıştı ağrı kesicide kullanmadım bir gece kaldık ertesi günü cikmistik..bakalım bu defa aynı rahatlıkta olacakmi bilmiyorum ama birsekilde dogacaklar artık
Kuzum direk desene happynTabi mudahaleler yapilir risk varsa veya kesin erken dogacaksa.Yani 37+0 itibariyle doganlwr premature sayilmiynu diyorum canim.
Umarım bizi utandirirlarumudum bu son anda kilo golü atsalar
Benim umudum biraz var yüzünü net ilk defa gördüm
Babasına benziyor biraz içim buruk dudakları dolgun benimkine benziyorerkektede iri dudak bilemedim
Ama canım doktor birsey demiyor mu ? Beslenme damarlarina bakmislardir ?Maşallah
Bir sebep sonuç ilişkisi kuramıyorum. Artık kabullenip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden
Estagfirullah canim olur mu hic :)) ayni seyi demek istemisiz aslinda :)Kuzum direk desene happynçok odun dümdüz söyleyeceksin
Kayinvalidemle stres atıyorum anladın senDef et o vesveseleri
Darısıda hem sana tekrardan hemde bizlere ağrısız doğum olsun hayırlısıyla
Birde vuran kişiye bağlı sanırım o kemik kısmını iyi ayarlamak lazımmış ben olumsuzu çektiğim için tam bayılma istiyorumnormal olursa bak o ağrıyıda çekerim sezeryan bakış açım değişmiyor bununlada sınanmak istemiyorum
Ama canım doktor birsey demiyor mu ? Beslenme damarlarina bakmislardir ?
İğneyide demiyor kuzum birde doktorcugum Kıbrısa tatile gidiyor dedim ya ben doğurursam senide götürim diyor dalga geçiyor o kadar rahat adam diyor sen bir doğur ben 1 saatte uçakla yanındayım diyor keşke bizde onlar gibi rahat olsakEstagfirullah canim olur mu hic :)) ayni seyi demek istemisiz aslinda :)
Hayırlısıyla inşAllah tatlımgüzel düşün güzel geçsin canım ..hayırlısı nasıl olacaksa öyle dogsunlar insallah
Inanir misin sosyal medyada bir kac defa bu bebek cok zayif denilip cok normal kiloda dogan bebege sahip kisilerin paylasimini gordum gecen haftalarda. Belki seninkki de oyledir sebep bulunamiyorsaCanını sıkma, çok daha geride olanlar var diyor. Çünkü hiçbir sebep bulunamadı. Plesanta, kan akışı, suyu, benim vitamin değerlerim hepsi normal şuanda. Sadece 4 hafta kadar önce suyu sınırdaydı ama o da toparladı hemen.
Geçiyor canım kalanı hiç görmedim ki ayrıca çok canı tatlı biri değilsen abartılacak hiç bir şey yok bu kadar gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayınO yaptıkları beldeki iğne ağrısı geçiyormu tatlım.
Benim doktor sonuna kadar normalden yana fakat benim oğlan yeterli kiloya ulasmazsa sezeryan seçeneği kalıyor birde çatı muayeneside henüz olmadım darmi genismi bilmiyorum bebeğin gelişide doğum pozisyonunu almamış sanırım alsaydı söylerdi tek 9 ay boyunca çıkardığım en büyük ders hiçbirşey için çok fazla istekli olmayacaksın plan yapmayacaksin hep bende tersi oldu
Onlar nelere nelere tqnik oluyorlar oyuzden her sey normal ama hastaya hastanin gozuyle bakmalilar biraz :)Senin yine iyi benim nerde dogum yapacagim mechul.Tek bi devlet hastNesi var onda da doguma iyi demiolar sehir disinda ozel bi yer varmis orayi övuyolar. Bakalim geldik son donemece benim her sey karambole.İğneyide demiyor kuzum birde doktorcugum Kıbrısa tatile gidiyor dedim ya ben doğurursam senide götürim diyor dalga geçiyor o kadar rahat adam diyor sen bir doğur ben 1 saatte uçakla yanındayım diyor keşke bizde onlar gibi rahat olsakben burada yazmıştım sonum yolda doğum diye sonumu ellerimle ince ince yazmışım
Inanir misin sosyal medyada bir kac defa bu bebek cok zayif denilip cok normal kiloda dogan bebege sahip kisilerin paylasimini gordum gecen haftalarda. Belki seninkki de oyledir sebep bulunamiyorsa
benimki 36 dedi doktorÇati muayenesi kacinci haftada ?
Benimki de 37. Haftada dedi ama bir sonraki kontrolüm 36.haftamda olacak muhtemelen o zaman yapılırÇati muayenesi kacinci haftada ?
Doktor öyle dediyse doğrudur. Bence sıkıntı yapmayinKendi çizgisinde ilerliyor, daha geriden gelenleri gördüm, şuan korkmamıza gerek yok, dedi. Ancak bu doktorda yeniyiz işte. Önceki takiplerde hep ileri çıkıyordu. Ne oldu da bu kadar geriye düştü anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?