2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Darısıda hem sana tekrardan hemde bizlere ağrısız doğum olsun hayırlısıyla
Birde vuran kişiye bağlı sanırım o kemik kısmını iyi ayarlamak lazımmış ben olumsuzu çektiğim için tam bayılma istiyorum normal olursa bak o ağrıyıda çekerim sezeryan bakış açım değişmiyor bununlada sınanmak istemiyorum

Umarım bizi utandirirlar umudum bu son anda kilo golü atsalar
Benim umudum biraz var yüzünü net ilk defa gördüm
Babasına benziyor biraz içim buruk dudakları dolgun benimkine benziyor erkektede iri dudak bilemedim

Ahh inşallah
Bizimki de siyah beyaz fotoğraflarsa bile herkes eşime benzetti. Son kontrolde o kadar net gördük ki ablam "Eşini küçültüp karnına koymuşlar" dedi Eşimin dudakları da büyüktür, ultrasonsa yüzünün yarısı dudak bir bey gördük resmen İnşallah gamzeleri de benzesin de bari tam olsun

güzel düşün güzel geçsin canım ..hayırlısı nasıl olacaksa öyle dogsunlar insallah

Ama canım doktor birsey demiyor mu ? Beslenme damarlarina bakmislardir ?

Canını sıkma, çok daha geride olanlar var diyor. Çünkü hiçbir sebep bulunamadı. Plesanta, kan akışı, suyu, benim vitamin değerlerim hepsi normal şuanda. Sadece 4 hafta kadar önce suyu sınırdaydı ama o da toparladı hemen.

Estagfirullah canim olur mu hic :)) ayni seyi demek istemisiz aslinda :)
İğneyide demiyor kuzum birde doktorcugum Kıbrısa tatile gidiyor dedim ya ben doğurursam senide götürim diyor dalga geçiyor o kadar rahat adam diyor sen bir doğur ben 1 saatte uçakla yanındayım diyor keşke bizde onlar gibi rahat olsak ben burada yazmıştım sonum yolda doğum diye sonumu ellerimle ince ince yazmışım

Inanir misin sosyal medyada bir kac defa bu bebek cok zayif denilip cok normal kiloda dogan bebege sahip kisilerin paylasimini gordum gecen haftalarda. Belki seninkki de oyledir sebep bulunamiyorsa

Geçiyor canım kalanı hiç görmedim ki ayrıca çok canı tatlı biri değilsen abartılacak hiç bir şey yok bu kadar gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayın

Onlar nelere nelere tqnik oluyorlar oyuzden her sey normal ama hastaya hastanin gozuyle bakmalilar biraz :)Senin yine iyi benim nerde dogum yapacagim mechul.Tek bi devlet hastNesi var onda da doguma iyi demiolar sehir disinda ozel bi yer varmis orayi övuyolar. Bakalim geldik son donemece benim her sey karambole.

Kızlar baş karın çevresi ile ilgili doktorumun perşembe söylediklerini iletiyorum. Kendisi alanında ünlü bir perinatolog prof. Mesela benim bebelerin ikisi de haftasına göre baş çevreleri önde. Tabiri caizse koca kafalılar Kızımın özellikle karın çevresi baya geride. Hocanın yorumu şu; baş kendini daima korumaya alır. Kanı en çok oraya pompalar. Karın çevresi dışarı çıkınca açığı kapatır, dışarda da karın çevresi normale döner. Ama baş dışarda büyümez içerde önce o kendini korur dedi. Yani karın çevrelerinin haftalarına göre küçük olmasını kafanıza takmayın. Başı dışarda büyütemezsin ama karnı büyütürsün dedi

Inanir misin sosyal medyada bir kac defa bu bebek cok zayif denilip cok normal kiloda dogan bebege sahip kisilerin paylasimini gordum gecen haftalarda. Belki seninkki de oyledir sebep bulunamiyorsa

İnşallah öyledir canım.
Ölçümlerin %100 dğru olmadığını biliyorum. Bir arkadaşım için de 2 ayrı doktor asla normal doğuramazsın, çatın çok dar çocuk 3.900 civarı, sıkışır kalır dedi. Eşi de asla risk almasını istemediği için sezaryen oldu. Doğum kilosunu tam hatırlamıyorum ama yenidoğan kıyafetleri bile büyük gelmişti
Yine de insan kendi başına gelince üzülüyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…