2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçiyor canım kalanı hiç görmedim ki ayrıca çok canı tatlı biri değilsen abartılacak hiç bir şey yok bu kadar gözünüzde büyütüp kendinizi korkutmayın
Tatlı hemde çok kan almalarindanda korkuyorum ama her ay korkmuyormus gibi tahlil için o kan alınıyor kasmiyorum felan acimiyor bunuda öyle gözümde büyütmemeye çalışıyorum

O benim ceylan gözlüm kız daha karışmıyorum kadına ne yaparsa yiyo titizliğimi kendimi odaya kapatıyorum gözüm görmedikçe stresim azalıyor on hazırlık ben yapiyordum hep yemek hazırlarken şimdi bütün aşamaları ona bıraktım kafam rahatladı

Kızlar kapı süsü ve hediyelik yaptırıp memnun kalanlar tavsiye alabilirim.

En iyisini yapmışsın. Ölmezsin merak etme Hem senin için büyük bir adımı atmışsın. Tebrik ederim. Kadın da rahatlamıştır

Masaja gidebiliyormuyduk ya buna çok ihtiyacım var doğurmadan önce bebeksi bir masaj derin bir uyku
kuzum yan yatiriyorlar zaten . eger haftamiz az olsa , hamile yastigi var ortasi bosluklu karnini ona sokup da yapiyorlar ama bizim icin gecerli degil o :)
hamile masaji yapan uzman birini bul, ben sirtima , boynuma ve bacaklarima yaptirdim.

Masaj yasak değil mi
Dogumdan sonra en çok istediğim şey yüzüstü yatmak ve masaj
yan yatiriyorlar kuzum
Gun icinde kasilmalariniz ne durumda? Benim ortalama 6 -7 kere oluyordur.
benimde belki bazen 10 na yakindir kasilmalarim.

H a p p y
kiz seni merdane ile kovalarim
Burada kac kere konusuldu ne kadar yesek de bebek zaten alabildigini aliyor Bir yerden sonrasi icin disardan gercekten bizim yapabilecegimiz birsey yok beslenme adina ama stress beslenmeden daha cok etkiliyor yavrularimizi.

bak gecen hafta benim gorumceme bebek 3 haftadir buyumuyor 2100 kg da kaldi dediler 36. haftasini yeni doldurmustu. kuveze aliriz kucuk fln kizi bir suru korkuttular . suni sanci verdiler fln olmadi sezeryana aldilar . Yavrum 2500 kg dogdu. ne kuvez ne birsey. simdi evde miss gibi buyuyor. Aksine doktor da kac hafta dogru olcum alamamis.

benide biliyorsun bebek kucuk deyip durdular . hala bazi doktorum normal bazisi kucuk diyor .artik takmiyorum. elimi koydugumda , konustugumda bebegimle artik iletisimim bile varken bu saatten sonra kimsenin seni uzmesine izin verme.
Geregi neyse yaparlar , zaten suan anne karninda nefes alip verme pratikleri yapiyorlar. gecen doktor gosterdi bize ultroson da :)
Sen psikolojini saglam tut gerisi yoluna giricektir

Sen beni güldürdün
Senin doktorda esprili psikoterapist gibi

Masaj yasak değil mi
Dogumdan sonra en çok istediğim şey yüzüstü yatmak ve masaj
Canım omurganın bazı bölgelerinde uyarıcı sinirler oksitosin salgılanmasına sebep oluyor o nedenle bilinçli bir şekilde masaj yapılması lazım ya da sadece omuz bölgene masaj yaptırabilirsin. Kayınvalidem masaj ve refleksoloji eğitimi aldım kulunclarimi eritti o kadar iyi geldi ki bir de ayak masajı çok rahatlatıyor

Su sorunu bende de var canim havuç suyu iyi geldi bana seker sorunun yoksa dene bence ben ilk öğrendiğimde her gün içiyordum biraz düzelme oldu, simdi haftada iki kez falan içiyorum hala
Keşke aynı şehirde olsaydık bu doktorum seninde tüm endişelerini giderirdi bana psikolojik olarak biraz iyi geldi hap yok nst yok tüm sorularımın cevabı var
Hakkımızda hayırlı olsun inşallah gerçekten çok zor bir surecmis çok yoruldum psikolojik anlamda. Havuç suyu da deneyeyim canım teşekkür ederim

En iyisini yapmışsın. Ölmezsin merak etme Hem senin için büyük bir adımı atmışsın. Tebrik ederim. Kadın da rahatlamıştır
Evet bu seferde gitmek istemiyoriyimi kötümü adım attım orası meçhul
Yarında benimle yürümesi için dışarıda şirine olacağım eş kişisinden daha hayırlı

Sakin bir daha yok olma doğurdun sandım hergun sabah 7 buçukta bekliyorum yazmanı ona göre

Eşimde dezenfeksiyon çağıralım dedi . Herşey yıkandı halılar nevresimler havlular. .. yerlerinde tekrar silerim şimdi çamaşır suyu ve sirke ile

Amin canım İnşallah Seninle aynı durumdaymışız bende başlangıç kilomdayım hala kilo almadım.Büyük kızımda tam 21 kilo almıştım ama bu gebeliğimi bir türlü çözemedim Birkaç gün önceye kadar hala prilam kullanıyordum bulantıdan,şimdi bulantı da geçti yine iştahım sıfır...Normalde yediğim kadar yiyorum doktor beslenme şeklinle bir alakası olmadığını söyledi belkide içimi rahatlatmak için dedi bilmiyorum hoş zaten etten tavuktan tiksindim sadece sebze meyve yiyebiliyorum hakkımızda hayırlı ne ise o olsun inşallah sağlıkları yerinde olsun inan doğunca öyle bir toparlıyorlar ki şaşarsın Yeterki sağlıkla gelsin yavrular

Sakin bir daha yok olma doğurdun sandım hergun sabah 7 buçukta bekliyorum yazmanı ona göre
Keşke doğursaydım hepimiz rahat bir nefes almış olurduk Ballı lokumumbenimki birde 40 ini geçermiş vay be derim bir umut
7 buçuk artık kalkamıyorum bir miskinlik geldi 9 a kadar uyuyorum

Geçmiş olsun canım. Hayırdır neden erken doğum riskin var? Herkes dökülüyor bir bir
Bebeğin suyu az çok gelişmiyor dedi doktor canım . Topik olarak nazara mı geldik ne oldu böyle anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…