- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Zor zamanları atlattıktan sonra gider merak etme. Herkes kendi evinin rahatlığını ister. Şükret sana destek oluyor. İlk dogumumda kayınvalidem kırk gün yanında kalırım dedi. Kendisi pek temiz biri değil. Yemek yaparken mutfağı mahvediyor kırk gün nasıl dayanacagim derken beş yıl benimle yaşadı.Evet bu seferde gitmek istemiyoriyimi kötümü adım attım orası meçhul
Yarında benimle yürümesi için dışarıda şirine olacağım eş kişisinden daha hayırlı
Benim doktor aslında öyle otoriter ve sert ki ama bizi seviyo ve espriler havada uçuşuyoSen beni güldürdün
Senin doktorda esprili psikoterapist gibi
Ay gerçekten artık korka korka giriyorum. Acaba kim doğurdu diyorumBebeğin suyu az çok gelişmiyor dedi doktor canım . Topik olarak nazara mı geldik ne oldu böyle anlamadım
Cok gecmis olsun. Birazda olumlu yanindan bakmaya calisirsak, bebek gelmeden evde buyuk bayram temizligi seviyesinde temizlik olmus oldu. Kafaniz rahat edecek.Eşimde dezenfeksiyon çağıralım dedi . Herşey yıkandı halılar nevresimler havlular. .. yerlerinde tekrar silerim şimdi çamaşır suyu ve sirke ile
Ayyy kulunclarimi biri eritseeee :)) zengin olmayi en cok da rutin masör tutabilmek icin isterdim :)))Canım omurganın bazı bölgelerinde uyarıcı sinirler oksitosin salgılanmasına sebep oluyor o nedenle bilinçli bir şekilde masaj yapılması lazım ya da sadece omuz bölgene masaj yaptırabilirsin. Kayınvalidem masaj ve refleksoloji eğitimi aldım kulunclarimi eritti o kadar iyi geldi ki bir de ayak masajı çok rahatlatıyor
Topikte başlığın hakkını veren arkadaşlarımız olur inşallah, bu gidişler kasıma doğum kalcak mı emin olamıyorumBebeğin suyu az çok gelişmiyor dedi doktor canım . Topik olarak nazara mı geldik ne oldu böyle anlamadım
benim is yerinden ozel sigortam da yillik hakkim var onlari kullaniyorum, yoksa suan fak fakir bir moddayimAyyy kulunclarimi biri eritseeee :)) zengin olmayi en cok da rutin masör tutabilmek icin isterdim :)))
Kayınvalidem de eve masaj yatağı almış diyorum ki bunun göbeği delik olanından alsaydın da yüz üstü uzansaydimAyyy kulunclarimi biri eritseeee :)) zengin olmayi en cok da rutin masör tutabilmek icin isterdim :)))
ben kesin ekim de doguruyorum canim doktorlarim oyle dedi :) ekim anneleride temuuz agustos da baslamislardi dogurmayaTopikte başlığın hakkını veren arkadaşlarımız olur inşallah, bu gidişler kasıma doğum kalcak mı emin olamıyorum
Ben zombi gibi dolaniyorum ya gece üçten sonra kaliteli uykum yok.Cok berbat gunlerdeyim çokKeşke doğursaydım hepimiz rahat bir nefes almış olurduk Ballı lokumumbenimki birde 40 ini geçermiş vay be derim bir umut
7 buçuk artık kalkamıyorum bir miskinlik geldi 9 a kadar uyuyorum
ben kesin ekim de doguruyorum canim doktorlarim oyle dedi :) ekim anneleride temuuz agustos da baslamislardi dogurmaya
Vallahi bende öyleAy gerçekten artık korka korka giriyorum. Acaba kim doğurdu diyorumRabbim kuzucugunu korusun
Orası öyle oldu evet temizlik zaten yapılacaktı ama bu kadar detaylı olmazdı sanırımCok gecmis olsun. Birazda olumlu yanindan bakmaya calisirsak, bebek gelmeden evde buyuk bayram temizligi seviyesinde temizlik olmus oldu. Kafaniz rahat edecek.
anomm birsey kalmamis :))Ayy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Sanki çoğumuz Ekim ortası doğuracak gibiyiz değil miTopikte başlığın hakkını veren arkadaşlarımız olur inşallah, bu gidişler kasıma doğum kalcak mı emin olamıyorum
Sağlıkla gelsinler inşallah minik kuşlar canımAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Benimkide detaycı değilZor zamanları atlattıktan sonra gider merak etme. Herkes kendi evinin rahatlığını ister. Şükret sana destek oluyor. İlk dogumumda kayınvalidem kırk gün yanında kalırım dedi. Kendisi pek temiz biri değil. Yemek yaparken mutfağı mahvediyor kırk gün nasıl dayanacagim derken beş yıl benimle yaşadı.O yüzden akışına bırak. Tabi kalıcı olmayacağını ara ara sıkıştır konuşmalara Allah hepimize akıl sağlığı versin bu süreçlerde
Oluyor aynen geçen perşembe günü muayem vardı nst yede girdim sancım falan çıkmadı normal herşey ..doktor normal olduğunu bu kasılmaların olabileceğini söyledi bebeğin büyümesinden de kaynaklı olabilecegini söyledi ..nst de sancı falan çıkmayınca şuan için normal görünüyor ama takip etmek gerekir tabi yineGun icinde kasilmalariniz ne durumda? Benim ortalama 6 -7 kere oluyordur.
Amin canım İnşallahSeninle aynı durumdaymışız bende başlangıç kilomdayım hala kilo almadım.Büyük kızımda tam 21 kilo almıştım ama bu gebeliğimi bir türlü çözemedim Birkaç gün önceye kadar hala prilam kullanıyordum bulantıdan,şimdi bulantı da geçti yine iştahım sıfır...Normalde yediğim kadar yiyorum doktor beslenme şeklinle bir alakası olmadığını söyledi belkide içimi rahatlatmak için dedi bilmiyorum hoş zaten etten tavuktan tiksindim sadece sebze meyve yiyebiliyorum hakkımızda hayırlı ne ise o olsun inşallah sağlıkları yerinde olsun inan doğunca öyle bir toparlıyorlar ki şaşarsın Yeterki sağlıkla gelsin yavrular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?