2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet bu seferde gitmek istemiyoriyimi kötümü adım attım orası meçhul
Yarında benimle yürümesi için dışarıda şirine olacağım eş kişisinden daha hayırlı
Zor zamanları atlattıktan sonra gider merak etme. Herkes kendi evinin rahatlığını ister. Şükret sana destek oluyor. İlk dogumumda kayınvalidem kırk gün yanında kalırım dedi. Kendisi pek temiz biri değil. Yemek yaparken mutfağı mahvediyor kırk gün nasıl dayanacagim derken beş yıl benimle yaşadı. O yüzden akışına bırak. Tabi kalıcı olmayacağını ara ara sıkıştır konuşmalara Allah hepimize akıl sağlığı versin bu süreçlerde

Eşimde dezenfeksiyon çağıralım dedi . Herşey yıkandı halılar nevresimler havlular. .. yerlerinde tekrar silerim şimdi çamaşır suyu ve sirke ile
Cok gecmis olsun. Birazda olumlu yanindan bakmaya calisirsak, bebek gelmeden evde buyuk bayram temizligi seviyesinde temizlik olmus oldu. Kafaniz rahat edecek.

Ayyy kulunclarimi biri eritseeee :)) zengin olmayi en cok da rutin masör tutabilmek icin isterdim :)))

Kızlar bugün bebişim için en anlamlı şeylerden birini yaparak bir kordon kanı bankası ile anlaştım. Allah muhtaç etmez inşallah ve kordon kanı saklatmayı çok maliyetli bir olay sanıyordum sandığım kadar maliyetli değilmiş yıllık arabamıza 5 bin 10 bin kasko yapıyoruz yani yıllık bin kusur lira saklama ücreti vermek hiçbir şey.

Keşke doğursaydım hepimiz rahat bir nefes almış olurduk Ballı lokumumbenimki birde 40 ini geçermiş vay be derim bir umut
7 buçuk artık kalkamıyorum bir miskinlik geldi 9 a kadar uyuyorum
Ben zombi gibi dolaniyorum ya gece üçten sonra kaliteli uykum yok.Cok berbat gunlerdeyim çok

ben kesin ekim de doguruyorum canim doktorlarim oyle dedi :) ekim anneleride temuuz agustos da baslamislardi dogurmaya

Ayy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirse Düşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla

Cok gecmis olsun. Birazda olumlu yanindan bakmaya calisirsak, bebek gelmeden evde buyuk bayram temizligi seviyesinde temizlik olmus oldu. Kafaniz rahat edecek.
Orası öyle oldu evet temizlik zaten yapılacaktı ama bu kadar detaylı olmazdı sanırım

anomm birsey kalmamis :))
en azindan hamilelikte yasadigin endise ve sorunlardan kurtulucaksin
saglikla al kucagina yavrularini canim

Sağlıkla gelsinler inşallah minik kuşlar canım

Benimkide detaycı değil Hakkını o konuda yemem destek oluşu için diyorum sadece
Ama mutfak çok hassas noktam belki benimki tedavilik ama bana göre normal sirkeli su karbonatlı su haftalık yeşillikler felan ay birde ıspanak çıkar toprağından bakim nasıl arındıracaklarçıtır çıtır ağzıma gelirse

Gun icinde kasilmalariniz ne durumda? Benim ortalama 6 -7 kere oluyordur.
Oluyor aynen geçen perşembe günü muayem vardı nst yede girdim sancım falan çıkmadı normal herşey ..doktor normal olduğunu bu kasılmaların olabileceğini söyledi bebeğin büyümesinden de kaynaklı olabilecegini söyledi ..nst de sancı falan çıkmayınca şuan için normal görünüyor ama takip etmek gerekir tabi yine

Aminnn İnşallah
Benim midem de bulanmıyor işin garibi Sadece başlarda yumurtadan tiksinmiştim ama şuan o da yok. Başlarda 1.5 kilo vermiştim o kiloyu geri aldım. Yani sayılırsa bi tek o var
İnşallah dediğn gibi en azından doğumdan sonra toparlar hemen. İlk gebelik olunca endişeleniyor insan doğal olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…