2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya çok sevindim ne kadar az kaldı nasıl heyecanlı misin hazırlıklar bitmiştir zaten sağlıkla dünyaya gelsinler evlatlar

Vay be vay bizleride unutma kuzum yaz

Sağlıkla gelsinler hayırlısıyla

Senin hassasiyetini fark etmiştir. Dikkat eder inşallah Artık bazı şeyleri de gormeyeceksin duymayacaksın. Gerçekten ölmüyor insan tecrübeyle sabit

anomm birsey kalmamis :))
en azindan hamilelikte yasadigin endise ve sorunlardan kurtulucaksin
saglikla al kucagina yavrularini canim
Sağlıkla gelsinler inşallah minik kuşlar canım
Ya çok sevindim ne kadar az kaldı nasıl heyecanlı misin hazırlıklar bitmiştir zaten sağlıkla dünyaya gelsinler evlatlar
Vay be vay bizleride unutma kuzum yaz

Sağlıkla gelsinler hayırlısıyla
Sağolun kızlar hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin inşallah Hazırlıklarımız tamam şimdilik. Perşembe abla gelcek temizliğe halılar vs yıkandı onları da sercek. Haftasonu da kayınvalidemler geliyor. Heyecan dorukta
Tabii ki yazarım, ama egede doğumdan sonra birkaç saat yoğun bakımda yatırıyorlarmış tedbir amaçlı. Odaya geçmem akşamüstü anca olur fırsat bulduğum ilk anda da inşallah güzel haberler veririm

Hadi saglikla gelsinler kuzular. Heyecan dorukta.

Haklısın canım ilk gebelikte endişe kaygı zaten hat safhada.Doktorum bana hep şunu söylemişti iyi bakarsan hemen toparlar yaşıtlarını bile geçer diye öyle de oldu minik bebişler daha çabuk toparlanıyor.Büyük kızım ilk ay 1600 gram almıştı inşallah kardeşide öyle olacak dilerim Rabbimden.Hamilelik kapalı bir kutu dışardan müdahale bile edemiyorsun malesef.. Gelişim geriliği düzeliyor doğunca yeterki sağlıklı olsunlar.

İzmir Ege universitesindemi olacaktı sizin dogum

Senin hassasiyetini fark etmiştir. Dikkat eder inşallah Artık bazı şeyleri de gormeyeceksin duymayacaksın. Gerçekten ölmüyor insan tecrübeyle sabit
Aksine kuzum tersini yapıyor ceylanım
Alisacagiz elbet
Tursunun biberleri yere düşmüştü ah gör beni direk çöp 3 sirkeli su 1 de karbonata yatırdı yinede yemem oğlu yesin

Ben daha heyecanlıyım kuzum ya

İnşallah dediğin gibi olur
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin, sonrasında da elimizden gelen her şeyi yaparız

4 5 gibi benimkide coşuyor bir tane yapıştırıyorum susuyor yoksa wc arası mekik dokurken birde kıprışmalar tam zombi modu.
Gündüz uyuyorum 1 saatte sende uyumaya çalış gündüz lokumum
Eşimde öyle diyor ama ben gündüz uyuyamayanlar grubundaym malesef

Ben zombi gibi dolaniyorum ya gece üçten sonra kaliteli uykum yok.Cok berbat gunlerdeyim çok
Bende bende The Walking Dead de zombiler bi ayaklarını çekemeyerek yavaş ve bedenlerini sürükleyerek yürüyorlardı ya. Gece beni lavaboya falan giderken görseler setlerden teklif yağar orjinal zombi gibiyim penguenliktn terfi ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…