Benimki haydar dümen tipliBenim doktor aslında öyle otoriter ve sert ki ama bizi seviyo ve espriler havada uçuşuyoAdamı tanıyanlar şaşırıyor hatta Fuat hoca espri mi yapıyor diye
Ya çok sevindimAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
4 5 gibi benimkide coşuyor bir tane yapıştırıyorumBen zombi gibi dolaniyorum ya gece üçten sonra kaliteli uykum yok.Cok berbat gunlerdeyim çok
Vay be vay bizleride unutma kuzum yazAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Senin hassasiyetini fark etmiştir. Dikkat eder inşallahBenimkide detaycı değilHakkını o konuda yemem destek oluşu için diyorum sadece
Ama mutfak çok hassas noktam belki benimki tedavilik ama bana göre normalsirkeli su karbonatlı su haftalık yeşillikler felan ay birde ıspanak çıkar toprağından bakim nasıl arındıracaklar çıtır çıtır ağzıma gelirse
anomm birsey kalmamis :))
en azindan hamilelikte yasadigin endise ve sorunlardan kurtulucaksin
saglikla al kucagina yavrularini canim
Sağlıkla gelsinler inşallah minik kuşlar canım
Ya çok sevindimne kadar az kaldı nasıl heyecanlı misin hazırlıklar bitmiştir zaten sağlıkla dünyaya gelsinler evlatlar
Sağolun kızlar hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin inşallahVay be vay bizleride unutma kuzum yaz
Sağlıkla gelsinler hayırlısıyla❤
Hadi saglikla gelsinler kuzular. Heyecan dorukta.Ayy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Haklısın canım ilk gebelikte endişe kaygı zaten hat safhada.Doktorum bana hep şunu söylemişti iyi bakarsan hemen toparlar yaşıtlarını bile geçer diye öyle de oldu minik bebişler daha çabuk toparlanıyor.Büyük kızım ilk ay 1600 gram almıştı inşallah kardeşide öyle olacak dilerim Rabbimden.Hamilelik kapalı bir kutu dışardan müdahale bile edemiyorsun malesef.. Gelişim geriliği düzeliyor doğunca yeterki sağlıklı olsunlar.Aminnn İnşallah
Benim midem de bulanmıyor işin garibiSadece başlarda yumurtadan tiksinmiştim ama şuan o da yok. Başlarda 1.5 kilo vermiştim o kiloyu geri aldım. Yani sayılırsa bi tek o var
İnşallah dediğn gibi en azından doğumdan sonra toparlar hemen. İlk gebelik olunca endişeleniyor insan doğal olarak
İzmir Ege universitesindemi olacaktı sizin dogumSağolun kızlar hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin inşallahHazırlıklarımız tamam şimdilik. Perşembe abla gelcek temizliğe halılar vs yıkandı onları da sercek. Haftasonu da kayınvalidemler geliyor. Heyecan dorukta
Tabii ki yazarım, ama egede doğumdan sonra birkaç saat yoğun bakımda yatırıyorlarmış tedbir amaçlı. Odaya geçmem akşamüstü anca olur fırsat bulduğum ilk anda da inşallah güzel haberler veririm
Aksine kuzum tersini yapıyor ceylanımSenin hassasiyetini fark etmiştir. Dikkat eder inşallahArtık bazı şeyleri de gormeyeceksin duymayacaksın. Gerçekten ölmüyor insan tecrübeyle sabit
Ben daha heyecanlıyım kuzum yaSağolun kızlar hepimizin kuzuları sağlıkla gelsin inşallahHazırlıklarımız tamam şimdilik. Perşembe abla gelcek temizliğe halılar vs yıkandı onları da sercek. Haftasonu da kayınvalidemler geliyor. Heyecan dorukta
Tabii ki yazarım, ama egede doğumdan sonra birkaç saat yoğun bakımda yatırıyorlarmış tedbir amaçlı. Odaya geçmem akşamüstü anca olur fırsat bulduğum ilk anda da inşallah güzel haberler veririm
Haklısın canım ilk gebelikte endişe kaygı zaten hat safhada.Doktorum bana hep şunu söylemişti iyi bakarsan hemen toparlar yaşıtlarını bile geçer diye öyle de oldu minik bebişler daha çabuk toparlanıyor.Büyük kızım ilk ay 1600 gram almıştı inşallah kardeşide öyle olacak dilerim Rabbimden.Hamilelik kapalı bir kutu dışardan müdahale bile edemiyorsun malesef.. Gelişim geriliği düzeliyor doğunca yeterki sağlıklı olsunlar.
Amiiin çok teşekkür ederimHadi saglikla gelsinler kuzular. Heyecan dorukta.
Evet maalesef risklerden dolayı özel hastane yolunu kapattı doktorumİzmir Ege universitesindemi olacaktı sizin dogum
Kız Safiye eline su dökemez seninAksine kuzum tersini yapıyor ceylanım
Alisacagiz elbet
Tursunun biberleri yere düşmüştü ah gör beni direk çöp 3 sirkeli su 1 de karbonata yatırdı yinede yemem oğlu yesin
evet bir arkadaşım 35. haftada normal doğurdu.Kuzum kilosu iyiyse problem değilmiş bende öyle biliyorum
Benim de 9 Eylül üniversitesi ..benim risklerden dolayı en güvenli universite hastanesi oldu..iyi bir hocada bulduk ordan .hayırlısı olsun tekrardan size ve burdaki herkese tabiAmiiin çok teşekkür ederim
Evet maalesef risklerden dolayı özel hastane yolunu kapattı doktorum
Eşimde öyle diyor ama ben gündüz uyuyamayanlar grubundaym malesef4 5 gibi benimkide coşuyor bir tane yapıştırıyorumsusuyor yoksa wc arası mekik dokurken birde kıprışmalar tam zombi modu.
Gündüz uyuyorum 1 saatte sende uyumaya çalış gündüz lokumum
Bende bendeBen zombi gibi dolaniyorum ya gece üçten sonra kaliteli uykum yok.Cok berbat gunlerdeyim çok
aaa kendi cümlemi okudum sankiAyyy kulunclarimi biri eritseeee :)) zengin olmayi en cok da rutin masör tutabilmek icin isterdim :)))
Temizlik hastası değilim ama Ay yenir mi o yahu.Aksine kuzum tersini yapıyor ceylanım
Alisacagiz elbet
Tursunun biberleri yere düşmüştü ah gör beni direk çöp 3 sirkeli su 1 de karbonata yatırdı yinede yemem oğlu yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?