2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Erasım ya damat halayı var ya onun gibi benim için bu süreç, eras doğum yapıyoooo sırada bana geliooooo diye söylüyorum içimden tabi perşembe gibi bir atak yapıp çocuklarım gelmeye kalkmazlarsa.
İnşallah her birimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza en önemlisi o

Ay sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlı ben zaten doğum nasıl olacak diye merak etmiyorum tipini merak ediyorum sıpanın çıkarıp gösterseler bi dokuz ay daha kalabilir hiç sıkıntı değil sizin kavuşmanıza az kalmış ne güzel her şey gönlünüzce olur inşallah süreci bizimlede paylaşın merakta bırakmayın lütfen❤

İyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmen yoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah

Oyy kuzuları benim ya inan gözlerim doldu ama mabelcim senin kızların inan çok güçlü çok kısa biz zamanda annelerine kavuşacaklar Rabbim sizi hiç Bi zaman ayırmasın

Daha başımıza neler gelecek kimm bilir

Oyyyy yerim o boncukları az kaldı inşallah annesi bol bol sarıp sarmalayacaksınız inşallah ne güzel her şey yolunda en büyük kanıtı bu değil mi onların çok güçlü olduklarının sağlıkla büyüsünler minik kuşlar❤

Ah kuzum az daha dayan kavusacaksin çok az kaldı sen kendini toparlamaya bak.Rabbim bir daha ayırmasın sizi çıktıklarında bizim yerimize de koklaaaaa

Ah kuzularım benim. Kavuşmanız yakın en yakın zamanda doya doya sarılıp temas edeceksiniz inşallah

Ah canım, ah anne kuzularım sağlıkla berabersiniz, en kısa zamanda da kucak kucağa kısmına geçeceksiniz inşallah. Kendimizi üzmüyoruz sütümüzü üzmüyoruz, onlar için dışarıda yapacağın en güzel şey o. Koskocaman sarıldım buradan sana

Ben de çok merak ediyorum bir de normale göre küçük olcaklar yaa ne kadar küçük hayal edemiyorum Amiiin hepimiz için süreç hasarsız, en mutlu şekilde sonuçlanasın Ahh kuzucuklarım benim yaa duygulandım İnşallah çok az kaldı canım, bir daha hiç ayrılmayacaksınız Kendini üzüp sütünü etkilemesine izin verme, güzel haberler çok yakın
Hahahaha canım yaa çok güldürdün beni Valla hiçbir şeyin garantisi yok, benimkilere de hiç güven olmuyor biliyosun bi kafaya koydular mı gelmeyi ne tarih, ne plan hiç bişey kalmaz ortada

20 dk da pilim bitiyor benim, ne yürümesi. 5 kilo damacanayı sarsınlar göbeklerine onlar dolansın bakalım kolaysa

Benim 5 gündür geçti yok ama uğrar yine 2 hafta sürüyor
Gelmez inşallah, umarım benimde geçer.

Linkini vereyim bi bakabilir misin

Daha başımıza neler gelecek kimm bilir
Neye üst leveli olmaz desem geldi bikaç gün önce penguenliğe laf etmiştim şimdi onu mumla arıyorumrobot süpürge girsin diye baza ayağını yükselttirmiştik benim de boy 150 kendimi yataktan atıp tek bacak sürüyerek gidiyorum geceleri evde korku filmi çekiyorum
Ben şahsen yemiyorum midemde gastrit reflü var diyorum her türlü karışık turşu gibi sıralıyorum nezaketen
Eyk yesinler ana oğul

Gümüş kapak alan güzel kadınlar büyüğünü küçüğünü nasıl ayarlayıp aldınız pahalıda şimdi küçük alırım olmazsa diye büyük alırım bu seferde düşer diye hadi bir aydınlatın birde silver mom var birde silvernurse hangi marka aldınız

Sonra ben savurgan gelin oluyorum demiyorlar ama o gözle bakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…