Erasım ya damat halayı var ya onun gibi benim için bu süreç, eras doğum yapıyoooo sırada bana geliooooo diye söylüyorum içimdenAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Ay sağlıkla gelsinler inşallahAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Oyy kuzuları benim ya inan gözlerim doldu ama mabelcim senin kızların inan çok güçlü çok kısa biz zamanda annelerine kavuşacaklar Rabbim sizi hiç Bi zaman ayırmasınİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Daha başımıza neler gelecek kimm bilirBende bendeThe Walking Dead de zombiler bi ayaklarını çekemeyerek yavaş ve bedenlerini sürükleyerek yürüyorlardı ya. Gece beni lavaboya falan giderken görseler setlerden teklif yağar orjinal zombi gibiyim penguenliktn terfi ettim
Oyyyy yerim o boncukları az kaldı inşallah annesi bol bol sarıp sarmalayacaksınız inşallahİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Ah kuzum az daha dayan kavusacaksin çok az kaldı sen kendini toparlamaya bak.Rabbim bir daha ayırmasın sizi çıktıklarında bizim yerimize de koklaaaaaİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
Ah kuzularım benim. Kavuşmanız yakın en yakın zamanda doya doya sarılıp temas edeceksiniz inşallahİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
Ah canım, ah anne kuzularımİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
Ben de çok merak ediyorum bir de normale göre küçük olcaklar yaa ne kadar küçük hayal edemiyorumAy sağlıkla gelsinler inşallahçok heyecanlı ben zaten doğum nasıl olacak diye merak etmiyorum tipini merak ediyorum sıpanın çıkarıp gösterseler bi dokuz ay daha kalabilir hiç sıkıntı değil sizin kavuşmanıza az kalmış ne güzel her şey gönlünüzce olur inşallah süreci bizimlede paylaşın merakta bırakmayın lütfen❤
Ahh kuzucuklarım benim yaa duygulandımİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
Hahahaha canım yaa çok güldürdün beniErasım ya damat halayı var ya onun gibi benim için bu süreç, eras doğum yapıyoooo sırada bana geliooooo diye söylüyorum içimdentabi perşembe gibi bir atak yapıp çocuklarım gelmeye kalkmazlarsa.
İnşallah her birimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza en önemlisi o
Turşunun sirkesi asitlenip mikrobu öldürür diyip telkin ediyorum kendimi safiye onu çöpe atardıKız Safiye eline su dökemez senin
Hadi hayirl hemşehrimevet bir arkadaşım 35. haftada normal doğurdu.
Sonra hiç uyuyamayacağız öyle düşün uyuEşimde öyle diyor ama ben gündüz uyuyamayanlar grubundaym malesef
Ben şahsen yemiyorum midemde gastrit reflü var diyorum her türlü karışık turşu gibi sıralıyorum nezaketenTemizlik hastası değilim ama Ay yenir mi o yahu.
20 dk da pilim bitiyor benim, ne yürümesi. 5 kilo damacanayı sarsınlar göbeklerine onlar dolansın bakalım kolaysaSarılalım anlamıyorlar biziGüldür güldür de bi karakter vardı siyatiğim var benim diye dolaşıyordu o moddayım sürekli biz nasıl doğurcaz acaba bana da sürekli yürü diyor çevredekiler anlatamıyorum derdimi
Gelmez inşallah, umarım benimde geçer.Benim 5 gündür geçti yok ama uğrar yine2 hafta sürüyor
Linkini vereyim bi bakabilir misinAynen bende de öyle randevu tarihimi öne çektim korkudan. Yarın bende nst ye gircem bakalım. Stres yapmamaya çalışıyotum sürekli uzanma modundayım zaten. Bi kaç hafta daha dayanırlar inşallah. Elimden tek gelen aklımı güzel şeylerle meşgul edip dua etmek şuan. Neyseki haftaları çok da küçük değil ama bana küvez ulaşım olayı sıkıntı. Süt götürmem neredeyse imkansız. Yoksa dert etmem.
Tam göremedim bu fotodan şöyle söyleyim o destek yani yastık gibi görünen şey yatağın ince tarafında olacak. Kiraz çekirdeği zaten yazınca çıkıyor. Bendeki de beyaz sanırsam bu ben onu da civilden almıştım indirim vardı.
Reflü yatağımı aldınız kızlar bende e bebekten baktım karar veremedim hangisini aldınız20 dk da pilim bitiyor benim, ne yürümesi. 5 kilo damacanayı sarsınlar göbeklerine onlar dolansın bakalım kolaysa
Gelmez inşallah, umarım benimde geçer.
Linkini vereyim bi bakabilir misin
Neye üst leveli olmaz desem geldi bikaç gün önce penguenliğe laf etmiştim şimdi onu mumla arıyorumDaha başımıza neler gelecek kimm bilir
EykBen şahsen yemiyorum midemde gastrit reflü var diyorum her türlü karışık turşu gibi sıralıyorum nezaketen
Sonra ben savurgan gelin oluyorumNeye üst leveli olmaz desem geldi bikaç gün önce penguenliğe laf etmiştim şimdi onu mumla arıyorumrobot süpürge girsin diye baza ayağını yükselttirmiştik benim de boy 150 kendimi yataktan atıp tek bacak sürüyerek gidiyorum geceleri evde korku filmi çekiyorum
Eykyesinler ana oğul
Kac beden aliyorsunKızlar uzun kollu zıbınlara bol bol ihtiyacımız olacak hmde member indirimi var kaçırmayın derimben fazla fazla olsun diye aldım sonuçta hep boyun kısmını islatacak değiştirmek zorunda kalacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?