Öncekileri 3 ay 6 Ay almıştım baktım hiç yenidoğan almamışım bunu da 1-2 ay aldımKac beden aliyorsun
ay valla bende fenalardayim ,20 dk da pilim bitiyor benim, ne yürümesi. 5 kilo damacanayı sarsınlar göbeklerine onlar dolansın bakalım kolaysa
Benim orda kastım tuvalet yatak arasıydı20 dk da pilim bitiyor benim, ne yürümesi. 5 kilo damacanayı sarsınlar göbeklerine onlar dolansın bakalım kolaysa
Gelmez inşallah, umarım benimde geçer.
Linkini vereyim bi bakabilir misin
Ben Real'in oradaki civilden almıştım 3 ay falan önce indirimden. Sevi bebe kiraz çekirdekli beyaz olanı aldım üstteki linkteki. Ama baby nest gibi olanı varmıi şimdi gördüm o daha çok hoşuma gitti açıkcası.Reflü yatağımı aldınız kızlar bende e bebekten baktım karar veremedim hangisini aldınızSerla @pembeumutyildizi
Babynest gibi olan babyjem marka sanırım e bebekteki ben gordumde eğimli değil ama ınstagramda herkes övüyor belkide eğimli yakından gördüm ama optimumdaki e bebekteBenim orda kastım tuvalet yatak arasıydı
Aynen bu ürün olsa gerek Trendyoldan link buldum bende arada bayağı fark var ama ürün aynı gibi.bi tek torba rengi değişik
Sevi Bebe Reflü Yatağı Gaz Giderici Çok Fonksiyonlu Ekru Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Gaz Giderici Bebek Reflü Yatağı-Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bide ven alırken bunu görmemiştim bu da güzelmiş bide buna bakın isterseniz hepsi burada fiyatı değişiktir
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı - Fiyatı, Yorumları
Sevi Bebe Anne Yanı Bebek Reflü Yatağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben Real'in oradaki civilden almıştım 3 ay falan önce indirimden. Sevi bebe kiraz çekirdekli beyaz olanı aldım üstteki linkteki. Ama baby nest gibi olanı varmıi şimdi gördüm o daha çok hoşuma gitti açıkcası.
Of hayali bile rahatlatıyorCanım omurganın bazı bölgelerinde uyarıcı sinirler oksitosin salgılanmasına sebep oluyor o nedenle bilinçli bir şekilde masaj yapılması lazım ya da sadece omuz bölgene masaj yaptırabilirsin. Kayınvalidem masaj ve refleksoloji eğitimi aldım kulunclarimi eritti o kadar iyi geldi ki bir de ayak masajı çok rahatlatıyor
Ah kuzucuklarım yakında inşallah annelerinin kollarında olacaklarİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Insallah hemen toparlarsin daha var dogumaLosyon yazdı canım onu kullanıyorum . Kükürtlü sabun aldım onunla yıkanmak iyi geliyormuş . Yarın cildiye ve kadın doğuma gıdecegim sabahtan inşallah
Ayy cok heycanliAyy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
Sen ben misin acabaSonra ben savurgan gelin oluyorumdemiyorlar ama o gözle bakıyorlar
Linkini attığım eğimli ama fiyatlar uçmuş. Ben ne kadara aldım hatırlamıyorum ama 300 falandı. Gümüş kapağı da 300 ken aşmadım şuan 500 olmışBabynest gibi olan babyjem marka sanırım e bebekteki ben gordumde eğimli değil ama ınstagramda herkes övüyor belkide eğimli yakından gördüm ama optimumdaki e bebekte
Bence biz bir bütünüz benimkide aynıSen ben misin acababende müsrif gelinim yer falan silerken kovaya şu eklemeden saf çamaşır suyuyla siliyoedum bi aralar hastalık olmuştu. Bide benim kaynana yemek için bişey doğrarken yere düşse yıkar koyar yemeğe neyse girmiyorum oralara beni müsrif görür onun gibi yapmadıiım için.
Ben şuan senin kadar değilim ama seni yaşamdan soğutcak şeylerlr gelebilirimBence biz bir bütünüz benimkide aynıtek farkla seninki yıkıyor
Benim sebze bıçağım et bıçağım ayrıdır kayinvalidemle hepsi bütün oldu ay bak yine fenalık geldi bana düşündükçe çıldırıyorum
İnşallah canım Allah razı olsunInsallah hemen toparlarsin daha var doguma
Yaz yarin muayeneden sonra
Bu mutfak tatafi hariç ciğerimdir kendisiBen şuan senin kadar değilim ama seni yaşamdan soğutcak şeylerlr gelebilirimkapatalım burada bu konuyu yoksa kaynanana gidip iyi ki benim kaynanamsın demenle biter
Bu mutfak tatafi hariç ciğerimdir kendisihakkını asla ödeyemem yuzunede diyorum iyi sabrediyor onun için ya ben uyurken mutfağa giriyor yada banyodayken gözümle görmeyince yiyebiliyorum
İyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
Kızlar kapı süsü ve hediyelik yaptırıp memnun kalanlar tavsiye alabilirim.
Helal olsun. Maşallah aman nazar değmesin.
Ayy benim de haftaya pazartesi yatışım yapılcak, salı yani 11 ekim doğum allah izin verirseDüşündükçe heyecandan ölüyorum ikiz annesi olmayı hiç aklımdan geçirmemiştim ömrümce, bilmediğim yerden geldi bu sefer Hem de ufaktan tırsmaya başladım ameliyat vs. Üniversitede olcak doğum 3 gece kalcakmışım, doğumdan bir gece önce ve doğumdan 2 gece sonra. Hayırlısıyla kavuşalım hepimiz inşallah sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?