2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim orda kastım tuvalet yatak arasıydı
Aynen bu ürün olsa gerek Trendyoldan link buldum bende arada bayağı fark var ama ürün aynı gibi.bi tek torba rengi değişik

Bide ven alırken bunu görmemiştim bu da güzelmiş bide buna bakın isterseniz hepsi burada fiyatı değişiktir
Reflü yatağımı aldınız kızlar bende e bebekten baktım karar veremedim hangisini aldınız Serla @pembeumutyildizi
Ben Real'in oradaki civilden almıştım 3 ay falan önce indirimden. Sevi bebe kiraz çekirdekli beyaz olanı aldım üstteki linkteki. Ama baby nest gibi olanı varmıi şimdi gördüm o daha çok hoşuma gitti açıkcası.

Babynest gibi olan babyjem marka sanırım e bebekteki ben gordumde eğimli değil ama ınstagramda herkes övüyor belkide eğimli yakından gördüm ama optimumdaki e bebekte

Of hayali bile rahatlatıyor
Dogumdan sonraya arrik bir guzel yüzüstü uzanıp masaj uykuu eridim ben

Ah kuzucuklarım yakında inşallah annelerinin kollarında olacaklar bol bol sarılır bu günleri unutursunuz inşallah

Losyon yazdı canım onu kullanıyorum . Kükürtlü sabun aldım onunla yıkanmak iyi geliyormuş . Yarın cildiye ve kadın doğuma gıdecegim sabahtan inşallah
Insallah hemen toparlarsin daha var doguma
Yaz yarin muayeneden sonra

Ayy cok heycanli

Sonra ben savurgan gelin oluyorum demiyorlar ama o gözle bakıyorlar
Sen ben misin acaba bende müsrif gelinim yer falan silerken kovaya şu eklemeden saf çamaşır suyuyla siliyoedum bi aralar hastalık olmuştu. Bide benim kaynana yemek için bişey doğrarken yere düşse yıkar koyar yemeğe neyse girmiyorum oralara beni müsrif görür onun gibi yapmadıiım için.

Babynest gibi olan babyjem marka sanırım e bebekteki ben gordumde eğimli değil ama ınstagramda herkes övüyor belkide eğimli yakından gördüm ama optimumdaki e bebekte
Linkini attığım eğimli ama fiyatlar uçmuş. Ben ne kadara aldım hatırlamıyorum ama 300 falandı. Gümüş kapağı da 300 ken aşmadım şuan 500 olmış

Bence biz bir bütünüz benimkide aynı tek farkla seninki yıkıyor
Benim sebze bıçağım et bıçağım ayrıdır kayinvalidemle hepsi bütün oldu ay bak yine fenalık geldi bana düşündükçe çıldırıyorum

Ben şuan senin kadar değilim ama seni yaşamdan soğutcak şeylerlr gelebilirim kapatalım burada bu konuyu yoksa kaynanana gidip iyi ki benim kaynanamsın demenle biter

Ben şuan senin kadar değilim ama seni yaşamdan soğutcak şeylerlr gelebilirim kapatalım burada bu konuyu yoksa kaynanana gidip iyi ki benim kaynanamsın demenle biter
Bu mutfak tatafi hariç ciğerimdir kendisi hakkını asla ödeyemem yuzunede diyorum iyi sabrediyor onun için ya ben uyurken mutfağa giriyor yada banyodayken gözümle görmeyince yiyebiliyorum

Ooyyy kıyamam o canbebişlere Tez vakitte kavuşacaksınız annesi, az daha sabır

Kızlar benim göbeğimin üst tarafında bir bölge sızlıyor. Ama içerden değil dışarıdan derim sanki yanmış gibi bir sızlıyor. Neden olabilir bu?

Helal olsun. Maşallah aman nazar değmesin.
keşke daha önce yazıssaydik o doktoru bende seçerdim şimdi seçme hakkım 0 doğumda kimse yanıma gelmez değiştirirsemailecek hepsi bıktı şimdikinede annem bu son dedi kendi götürdü

Ayy çok heyecanlı, merakla bekliyoruz, sağlıkla gelecek ikizler Büyük hastane, imkanları geniş, hoca alanının uzmanı. Her şey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…