Bilmeden sıcak birşeyemi değdin tatlım yada çarptınKızlar benim göbeğimin üst tarafında bir bölge sızlıyor. Ama içerden değil dışarıdan derim sanki yanmış gibi bir sızlıyor. Neden olabilir bu?
Yok canım bugün bir damla çay döktüm ama öncesinde de aynı sızlama vardı. Böyle yanmış gibi. Durduğu yerde falan sızlıyor anlamadımBilmeden sıcak birşeyemi değdin tatlım yada çarptın
Yarına kadar bekle bakim geçmezse önce sağlık ocağına git kuzum mühim birşey değildirYok canım bugün bir damla çay döktüm ama öncesinde de aynı sızlama vardı. Böyle yanmış gibi. Durduğu yerde falan sızlıyor anlamadım
Oyy minik kuzular, yakında yanınızda olacaklar ve bol bol sarıp sarmalayacaksınız inşallahİyi akşamlar kızlar, bugün kızlarım o kadar büyümüşlerdi ki görmediğimiz için büyüdüklerini ve değiştiklerini görüyoruz resmenyoğun bakımda çıplak yatıyorlar bezleriyle. Bugün sadece benim kızlarımın üstünde örtü vardı. Dönüp dönüp bakıyorum kimsede yok sorduk sizin bebekleriniz sürekli temas istiyor çok ağlıyorlar o yüzden üstlerini örttük temas ediliyor gibi hissediyorlar sakinleşiyorlar dediler Allahım eşimle bir ağlamaya başladık o kadar kötüydü ki keşke söylemeseydi hala atlatamıyorum. Çok zor oluyor her gün daha da zor..
salı günü 35haftalık olacaklar o gün bari çıkarsınlar artık yavrularımı zaten boşuna tutuyorlar resmen. 30ml süte geçilmiş beslenme sınırı da tamamlanmış. Götürdüğüm sütte yetiyormuş birtek kavuşmamız kaldı inşallah
keşke daha önce yazıssaydik o doktoru bende seçerdim şimdi seçme hakkım 0 doğumda kimse yanıma gelmez değiştirirsem ailecek hepsi bıktı şimdikinede annem bu son dedi kendi götürdü
Dediğin fiyatsa mükemmel ciddenkandırılma noktaları kalmadı mı indirim varmış falan diyince belki annen kanar kadın iç güdüsüyle adamın doğum ücreti harbiden de indirimli yalan değil yani
Acıbadem bana 4 ay falan önce 15 dedi adana acıbadem yine ucuzmuş 30 falan yazan vardı hu konudaDediğin fiyatsa mükemmel cidden10.000 lerde acibadem medlinela guzelyali daha aramadım acibadem 30.000de olabilir adana pahali
Arkadaşlar cehaletime verin çatı muayenesinde tam olarak ne yapılıyor?37 dedi benim doktorum
Ben bilmiyorum bilmek de istemiyorumArkadaşlar cehaletime verin çatı muayenesinde tam olarak ne yapılıyor?
Altan elle muayne ediliyorBen bilmiyorum bilmek de istemiyorumanlatılan yerden uzaklaçıyorum dinlemiyorum
Ay ne guzel :)) aynen valla ben de gecenlerde oyle gecirmistim aklimdan, hamilelere uygun olanlardan :))Kayınvalidem de eve masaj yatağı almış diyorum ki bunun göbeği delik olanından alsaydın da yüz üstü uzansaydim
Oh o da iyiymis tadini cikart bende o da yok :))benim is yerinden ozel sigortam da yillik hakkim var onlari kullaniyorum, yoksa suan fak fakir bir moddayim
Hakkaten yaa. Bakalim hangimiz tam 40. Hafta civarlari doguracak :)) hep ilk bebegim gibi 38. Haftada normal dogururum diye odaklandm ama Allah bilir :))Topikte başlığın hakkını veren arkadaşlarımız olur inşallah, bu gidişler kasıma doğum kalcak mı emin olamıyorum
Evt canim trendyoldan aldımCanım markası nedir internetten mi aldın
38 den önce gerek görmedikçe alt muayene yapmazlar canım normal nst ultrason olurHanimlar yarin calisabilir raporu almak icin muayeneye gidicem. Alt muayene yapilir mi yoksa nst ve ultrason mu olur ???
Sagol canim bu 2. Gebeligim ama insan unutuyo iste :)38 den önce gerek görmedikçe alt muayene yapmazlar canım normal nst ultrason olur
Allah yardımcın olsun canım ilk bebişin ne kadarlık , benim de iki :)Sagol canim bu 2. Gebeligim ama insan unutuyo iste :)
Silvernurse aldım canım benim, xl anca kapatıyor tüm uc bölgesini normal boyuta olanlar bana epey küçük geldi direek büyük seçtimGümüş kapak alan güzel kadınlar büyüğünü küçüğünü nasıl ayarlayıp aldınız pahalıda şimdi küçük alırım olmazsa diye büyük alırım bu seferde düşer diye hadi bir aydınlatınbirde silver mom var birde silvernurse hangi marka aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?