2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok canım bugün bir damla çay döktüm ama öncesinde de aynı sızlama vardı. Böyle yanmış gibi. Durduğu yerde falan sızlıyor anlamadım
Yarına kadar bekle bakim geçmezse önce sağlık ocağına git kuzum mühim birşey değildir

Oyy minik kuzular, yakında yanınızda olacaklar ve bol bol sarıp sarmalayacaksınız inşallah

keşke daha önce yazıssaydik o doktoru bende seçerdim şimdi seçme hakkım 0 doğumda kimse yanıma gelmez değiştirirsemailecek hepsi bıktı şimdikinede annem bu son dedi kendi götürdü
kandırılma noktaları kalmadı mı indirim varmış falan diyince belki annen kanar kadın iç güdüsüyle adamın doğum ücreti harbiden de indirimli yalan değil yani

kandırılma noktaları kalmadı mı indirim varmış falan diyince belki annen kanar kadın iç güdüsüyle adamın doğum ücreti harbiden de indirimli yalan değil yani
Dediğin fiyatsa mükemmel cidden 10.000 lerde acibadem medlinela guzelyali daha aramadım acibadem 30.000de olabilir adana pahali

Dediğin fiyatsa mükemmel cidden 10.000 lerde acibadem medlinela guzelyali daha aramadım acibadem 30.000de olabilir adana pahali
Acıbadem bana 4 ay falan önce 15 dedi adana acıbadem yine ucuzmuş 30 falan yazan vardı hu konuda başkent selçuk neydi galiba normalde 4500 müş ben 25 ten sonra aramıltım şuan size 9000 dediler buna da tabi nerdeyse 2 2.5ay oldu. Eylül zammı geldi hepsine sen indirim diye kandır kampanya doktor çıldırdı de

İyi geceler hanımlar ben de sürekli yazılanları okuyorum, erken doğum yapan arkadaşlar dualarım sizlerle hayırla sağlıkla bebişleri alıp evinize geçersiniz inşallah. Ufak bir iki eksik dışında ben de hastane çantamı hazırladım , kapı süsü ve takı yastığı yaptırdım arkadaşımın sayfası bakabilirsiniz :)
Geçen doğumum Haziran ayında olduğu halde doğumdan sonra çok üşümüştüm şimdi çantama örgü yelek ve patik de koydum özellikle sezaryen olacak hanımlara tavsiye ederim, biraz da kahve alsınlar yanlarına mutlaka

Eklentiler

• CBD55A58-4CD9-4FA4-99EB-60184C5BC04F.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 77
Hanimlar yarin calisabilir raporu almak icin muayeneye gidicem. Alt muayene yapilir mi yoksa nst ve ultrason mu olur ???

Hanimlar yarin calisabilir raporu almak icin muayeneye gidicem. Alt muayene yapilir mi yoksa nst ve ultrason mu olur
Topikte başlığın hakkını veren arkadaşlarımız olur inşallah, bu gidişler kasıma doğum kalcak mı emin olamıyorum
Hakkaten yaa. Bakalim hangimiz tam 40. Hafta civarlari doguracak :)) hep ilk bebegim gibi 38. Haftada normal dogururum diye odaklandm ama Allah bilir :))

Silvernurse aldım canım benim, xl anca kapatıyor tüm uc bölgesini normal boyuta olanlar bana epey küçük geldi direek büyük seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…