2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
aa çok ilginç gerçekten benim doğum paketinde 8 muayene var ama utanmasam 10 gün içinde kontrol muayenesine gidecem tekrar görmek için :)

aa çok ilginç gerçekten benim doğum paketinde 8 muayene var ama utanmasam 10 gün içinde kontrol muayenesine gidecem tekrar görmek için :)
muayneye aylik gidiyorsun ama burada doktorlarin odasinda ultroson yok onlar seni ya hastanedenin ultroson bolumune gonderiyor yada disarda hastane sevkiyle ceken yerlere gidiyorsun.

Tabi benim yanlis hatirlamiyorsam 26.haftadan sonra her hafta ultroson ve nst cekildi. son 3 haftadir da haftada iki kere ultroson ve nst cekiliyor.

Beni biraksalar kendim cihazi kullanirim artik

Gerçekten göre göre alaylı jinekolog olacaz :)

Gel acibademe gidelim eşler kalp krizi geçirsin

Benimki direk organ mafyasına düşer krize kalmaz daha roborock aldırcam
S5 max aldır beyaz olsun çizilsede belli olmaz sacakli halıyada çıkıyor benim üst komşunun vardı memnundu hava atmak için WhatsApptan ses geliyormu diye videosunu atmıştı

S5 max aldır beyaz olsun çizilsede belli olmaz sacakli halıyada çıkıyor benim üst komşunun vardı memnundu hava atmak için WhatsApptan ses geliyormu diye videosunu atmıştı
Yok artık ben benimkine s7 istiyorum diyorum şuan. Sonra s5 e razı olmış gibi yapcam yoksa gider xiaomi alır direk s5ten açarsam insan kocasını tanımalı

Benimki minnak 32+0 da 1806 gramdı
Canım benim de ctesi 32+4 te 1870 gram çıktı. ben burda da yazmıştım kaşar süt protein vs işe yaramıştı haftada 200 gram aldırmışken bu sefer işe yaramamış. Haftada 100 gram almış çok şaşırdım az almasına ama sağlıklı olsunlar önemli olan o.

Tombik bebek istediğimden değil erken gelmesinden korktuğumdan kilo alsın istiyorum ama doktor sağolsun ağlattı beni kafamda kuruyormuşum internette okuyormuşum vs. Sorduğum sorular da burdaki arkadaşların sorduklarının yarısı değildir yani korkumdan soru soramıyordum zaten artık hiç sormam. Kilosu diğer şeyleri iyi deyip geçiyor

Evaante isteyen annelerimiz olursa doğan bebeklerimizin kilo ve boylarını da ekler misin tabloya? Bu arada uğraltırıyorum kusura bakma isim aren bizim de

Sat: 20.02.2022
Kalp atisi:29.03.2022
Tahmini dogum tarihi : 27.11.2022

Yok artık ben benimkine s7 istiyorum diyorum şuan. Sonra s5 e razı olmış gibi yapcam yoksa gider xiaomi alır direk s5ten açarsam insan kocasını tanımalı
Seni sinsi zeki kadın güzel taktik tutar bu bende de S5 max var çok memnunum bugün kocamın şarj aletini yatak odasından prizden söküp salona getirmesi dışında sorun yaşamadım tamamen benim hatam oda

Seni sinsi zeki kadın güzel taktik tutar bu bende de S5 max var çok memnunum bugün kocamın şarj aletini yatak odasından prizden söküp salona getirmesi dışında sorun yaşamadım tamamen benim hatam oda
Çaliştığım dönemde roborock paramı biriktirmiştim sonra alırız ben temizlerim o zamana kadar diyip beni kandırıp harcadı o parayı az bile ona sonra tabi temizlemedi hamile olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…