aa çok ilginç gerçekten benim doğum paketinde 8 muayene var ama utanmasam 10 gün içinde kontrol muayenesine gidecem tekrar görmek için :)bu ilkleri bir hayirlisiyla kucagimiza alalim , ikincileride yapariz
cunkuuburad hepi topu normalde 9 ayda 3 ultroson var. ilki 9. haftada ikinci 20. haftada sonuncu 34-36. haftalar arasi .
Ama benim sat a gore bebegim ilk ultroson da kucuk cikti. ikinci ultroson 12 nisandaydi 8 haftalikti kalp atisi gorduler ama dinletmediler. bebek cok kucuk yorulur dediler.
Ben daha sonra ozel bir yere gittim haziran ayinda , orada dinlettiler :)
sacma sapalak bir sistem iste
Sat 10 Şubat ama diğerlerini hatırlamıyorumSat 10 Şubat mı canım kese görme ve kalp atışı tarihlerini de yazar mısın?
Ekledim canım ama kese ve kalp atışı tarihini bulamadım yazar mısın :)Evaante hayirli olsun benimde gecmisten bilgilerim vardi. Oglusumun adi burak olacak insallah tahmini dogum 7 kasim diyo ama 10 gune bende bombayi patlatirim
muayneye aylik gidiyorsun ama burada doktorlarin odasinda ultroson yokaa çok ilginç gerçekten benim doğum paketinde 8 muayene var ama utanmasam 10 gün içinde kontrol muayenesine gidecem tekrar görmek için :)
Gerçekten göre göre alaylı jinekolog olacaz :)muayneye aylik gidiyorsun ama burada doktorlarin odasinda ultroson yokonlar seni ya hastanedenin ultroson bolumune gonderiyor yada disarda hastane sevkiyle ceken yerlere gidiyorsun.
Tabi benim yanlis hatirlamiyorsam 26.haftadan sonra her hafta ultroson ve nst cekildi. son 3 haftadir da haftada iki kere ultroson ve nst cekiliyor.
Beni biraksalar kendim cihazi kullanirim artik
Gel acibademe gidelimBen mi gol atsam
Ben de yazarım gibi geliyormuhtemelen takside zaten sancı başlayıncs ılık duşa girmek ılıktan bi tık sıcak suyu bele tutmak ve bele yapılan hafif masaj rahatlatıyormuş ben bunları yapana kadar Doğumum başlar
Benimki direk organ mafyasına düşer krize kalmazGel acibademe gidelimeşler kalp krizi geçirsin
İki degere de 21 mart yazabilirsin canim hem kalp atisi hem kese ye. Aklimda oyle kalmis sankiEkledim canım ama kese ve kalp atışı tarihini bulamadım yazar mısın :)
S5 max aldır beyaz olsun çizilsede belli olmaz sacakli halıyada çıkıyor benim üst komşunun vardı memnundu hava atmak için WhatsApptan ses geliyormu diye videosunu atmıştıBenimki direk organ mafyasına düşer krize kalmazdaha roborock aldırcam
Yok artıkS5 max aldır beyaz olsun çizilsede belli olmaz sacakli halıyada çıkıyor benim üst komşunun vardı memnundu hava atmak için WhatsApptan ses geliyormu diye videosunu atmıştı
Canım benim de ctesi 32+4 te 1870 gram çıktı. ben burda da yazmıştım kaşar süt protein vs işe yaramıştı haftada 200 gram aldırmışken bu sefer işe yaramamış. Haftada 100 gram almış çok şaşırdım az almasına ama sağlıklı olsunlar önemli olan o.Benimki minnak 32+0 da 1806 gramdı
Seni sinsi zeki kadınYok artıkben benimkine s7 istiyorum diyorum şuan. Sonra s5 e razı olmış gibi yapcam yoksa gider xiaomi alır direk s5ten açarsam insan kocasını tanımalı
Ayy benim oğlumun adaşı olacak öyleyse. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallahEvaante isteyen annelerimiz olursa doğan bebeklerimizin kilo ve boylarını da ekler misin tabloya? Bu arada uğraltırıyorum kusura bakma isim aren bizim de
Çaliştığım dönemde roborock paramı biriktirmiştim sonra alırız ben temizlerim o zamana kadar diyip beni kandırıp harcadı o parayı az bile onaSeni sinsi zeki kadıngüzel taktik tutar bu bende de S5 max var çok memnunum bugün kocamın şarj aletini yatak odasından prizden söküp salona getirmesi dışında sorun yaşamadım tamamen benim hatam oda
Amin kaderleri güEl olur inşallahAyy benim oğlumun adaşı olacak öyleyse. Sağlıkla doğsun büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?