2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İsim olmadığı için jibçir şeyimiz netleşmiyor ama Uraz’a çok yakınız sanırım Uraz kalacak ,benim de Ege gibi bi üni hastanesi olsaydı bu kadar dert etmeyecektim İnan çünkü özel oda ve özel muayene olayı var ama maalesef burada özel muayene de özel oda da yok o yüzden kim denk gelirse gibi olacak bir de iki kişilik oda falan olursa diye çok stres yapıyorum tek olması için elimizden geleni yapacağız ama bakalım nasip

Kızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Tırnak rengine bakıyorlar, eğer seffaf french gibi bişi yapacaksan sorun olmaz ya da nailart kafası bir tanesini öyle bırakabilirsin tabii en doğrusunu doktor der

Reactions: 11K
Çaliştığım dönemde roborock paramı biriktirmiştim sonra alırız ben temizlerim o zamana kadar diyip beni kandırıp harcadı o parayı az bile ona sonra tabi temizlemedi hamile olana kadar
Biz de temizliği bölüştük aramızda o süpürecek ben silecektim. Bir süre boyle devam etti gitti robot süpürge aldı ben görevimi devrettim dedi ben de gittim deermanin paspasini aldım anca

Biz de temizliği bölüştük aramızda o süpürecek ben silecektim. Bir süre boyle devam etti gitti robot süpürge aldı ben görevimi devrettim dedi ben de gittim deermanin paspasini aldım anca
Şimdi benimki de biriktirmeye çalılıyor geçen yıldı benim almama engel olması başını taşlara vuruyor fiyat uçtu
Hazır boşken ne var ne yok güncelleneyim dedim bir elimde tablet bir elimde telefon
İyi demişsin bayağı birikmiş bakıyorum da bitmedi kaçırcaz dedim bi an

Benim bebeğim de 10 günde 200 gram almış ama çok dikkat etmiyorum yediklerime kaşar, muz falan çok tüketmiyorum benim doktorum da kilosu iyi diyor o yüzden çok üzerine düşünmüyorum. Bir sıkıntı olsa söylerdi diye düşünüyorum. Zaten bebeklerde her şey düzenli ilerlemiyor bir ileri bir geri büyüyecekler senin doktorun da kilosu iyi diyorsa çok düşünme boşver sağlıkları yerinde olsun da kilo alırlar her türlü

Merhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum eras0201 S Sntr O okuryazar elifselman Pasha22 bsra61 Bayanstress M mabel63 Papatyamelo Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim

Benim bebek atletle gezer
Temmuz ağustos falan ancak atletle gezeriz, şimdiden hırka yelek deposu yaptık bile. Örgü kıyafetleri patikleri bol bol elbette camı az önce kapattık üşüdük çünkü. Bir kaç hafta öncesine kadar vantilatörsüz duramıyorduk. Klima çok yaygın değil burada ama elbette alanlar var son yıllarda. Ben atlet giymeye başladım mesela. Geçen gün hamile külodu emzirme sütyeni ve emzirme atletine 170 lira verdim. Civile de bakayım birer ikişer tane daha alayım diyorum.

Bu iki hareket kalça ağrılarına iyi geliyor canım zaten yaptığında kalça ekleminin zorlandığını hissedeceksin A ve B ayrı hareket ikisinin de iki aşamasını yaparak paylaştım
Ayyy süpersin canım siyatiğe de iyi gelir mi bunlar ? Bak bende geçen bunu buldum sence nasıl ? Arada yapıyorum ama çok değil.

kendimi gordum bir an
Oleyyy yanlız değilim

Ben de bu aksam kardesimle konustum. Tecrubeli anne. Kis baslangici dogum yapacaksin, en iyisi emzirme atleti al dedi. Beyaz-siyah-ten rengi, hem beden kaygin da olmaz vs. Bence de cok mantikli.

Benim dogum sezeryan tabii bana hava hos evden cikmadan sabunla dus almayi planlayabilirim. Dilerim hepimiz rahat rahat paniklemeden gideriz hastaneye :)

Çok üzüldüm, Allah gönlüne göre versin. İnşallah tutar sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…