İsim olmadığı için jibçir şeyimiz netleşmiyor ama Uraz’a çok yakınız sanırım Uraz kalacak ,benim de Ege gibi bi üni hastanesi olsaydı bu kadar dert etmeyecektim İnan çünkü özel oda ve özel muayene olayı var ama maalesef burada özel muayene de özel oda da yok o yüzden kim denk gelirse gibi olacak bir de iki kişilik oda falan olursa diye çok stres yapıyorum tek olması için elimizden geleni yapacağız ama bakalım nasipAyy çok şükür en azından kafan rahatlamıştır yaa. Belirsizlik insanı çok yoruyor. Hastanede kalmak iyidir yaa özelde olsam 1 gece kalcaktım kendimizi daha güvende hissederiz hemEvet sen ilk günden ikiz demiştin İnşallah hepimiz için güzel olsun her şey İsim yok mu daha?
@Kubra4116 taburcu oldun mu?
M mabel63 var mı bebişlerle ilgili gelişme canım, bişey dediler mi
Tırnak rengine bakıyorlar, eğer seffaf french gibi bişi yapacaksan sorun olmaz ya da nailart kafası bir tanesini öyle bırakabilirsin tabii en doğrusunu doktor derKızlar çok saçma ama bir şey sorucam ojeli tırnakla ameliyata ya da normal doğuma girilmiyor diyorlae doğru mu protez tırnak yaptorcaktım ona göre yaptırmicam
Biz de temizliği bölüştük aramızda o süpürecek ben silecektim. Bir süre boyle devam etti gitti robot süpürge aldıÇaliştığım dönemde roborock paramı biriktirmiştim sonra alırız ben temizlerim o zamana kadar diyip beni kandırıp harcadı o parayı az bile onasonra tabi temizlemedi hamile olana kadar
Hazır boşken ne var ne yok güncelleneyim dedim bir elimde tablet bir elimde telefon
Şimdi benimki de biriktirmeye çalılıyor geçen yıldı benim almama engel olması başını taşlara vuruyor fiyat uçtuBiz de temizliği bölüştük aramızda o süpürecek ben silecektim. Bir süre boyle devam etti gitti robot süpürge aldıben görevimi devrettim dedi ben de gittim deermanin paspasini aldım anca
İyi demişsin bayağı birikmiş bakıyorum da bitmedi kaçırcaz dedim bi anHazır boşken ne var ne yok güncelleneyim dedim bir elimde tablet bir elimde telefon
Benim bebeğim de 10 günde 200 gram almış ama çok dikkat etmiyorum yediklerime kaşar, muz falan çok tüketmiyorumCanım benim de ctesi 32+4 te 1870 gram çıktı. ben burda da yazmıştım kaşar süt protein vs işe yaramıştı haftada 200 gram aldırmışken bu sefer işe yaramamış. Haftada 100 gram almış çok şaşırdım az almasına ama sağlıklı olsunlar önemli olan o.
Tombik bebek istediğimden değil erken gelmesinden korktuğumdan kilo alsın istiyorum ama doktor sağolsun ağlattı beni kafamda kuruyormuşum internette okuyormuşum vs. Sorduğum sorular da burdaki arkadaşların sorduklarının yarısı değildir yani korkumdan soru soramıyordum zaten artık hiç sormam. Kilosu diğer şeyleri iyi deyip geçiyor
Yaaa totosu ısırmalık bir çikolatalı pastaHafta sonu besigi kurduk ve bilin bakalim kim yatiyor suan
Kolay gelsinKızlar uzanıyorum tableti göbeğimle destekliyorum Bizim kız tekmeleriyle tableti itiyor
Hayırlı olsun canım benim tahmini doğum 6 kasım, oğlum olacak Hacı Aslan adı :)Kızlar uzanıyorum tableti göbeğimle destekliyorum Bizim kız tekmeleriyle tableti itiyor
:) Sabun dezenfektasyon icin en iyi yol. Bebeklerimizde sarildigimizda gonlumuz de rahat eder.ay ben sabunlanmazsam kesin stress den terlerim, pis kokarim
Temmuz ağustos falan ancak atletle gezeriz, şimdiden hırka yelek deposu yaptık bile. Örgü kıyafetleri patikleri bol bol elbetteBenim bebek atletle gezer
Ayyy süpersin canım siyatiğe de iyi gelir mi bunlar ? Bak bende geçen bunu buldum sence nasıl ? Arada yapıyorum ama çok değil.Bu iki hareket kalça ağrılarına iyi geliyor canım zaten yaptığında kalça ekleminin zorlandığını hissedeceksin A ve B ayrı hareket ikisinin de iki aşamasını yaparak paylaştım
Oleyyy yanlız değilimkendimi gordum bir an
Ben de bu aksam kardesimle konustum. Tecrubeli anne. Kis baslangici dogum yapacaksin, en iyisi emzirme atleti al dedi. Beyaz-siyah-ten rengi, hem beden kaygin da olmaz vs. Bence de cok mantikli.Pierre Cardin'in kaplı emzirme atleti var, onu düşünüyorum. Sütyen üzerine bir de atlet ile uğraşmak yerine direkt onu giyerim diyorum ama daha almadım.
Kesinlikle, inşallah doğumun yaklaştığını anladığımızda sakinlikle duşumuzu alıp çıkabiliriz. Bu panik karakterimle kendimi hayal dahi edemiyorum
Çok üzüldüm, Allah gönlüne göre versin. İnşallah tutar sağlıkla kucağına alırsın evlatlarınıMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorumeras0201 S Sntr O okuryazar elifselman Pasha22 bsra61 Bayanstress M mabel63 Papatyamelo Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Roseash silip beni ekler misinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?