2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok üzüldüm canım bende çok merak ediyordum seni böyle bir durumu hiç birimiz tahmin edemezdik, Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın sana, sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah. Umarım güzel haberlerle dönersinn

İnşallah canım yine olumlu sonuç alırsam ilk size yazarım inşallah

Evaante hayırlı olsun canım benim tahmini doğum tarihi 11 kasım görünüyor ama doktorum 1 kasıma gün verdi kısmetse 1 kasımda olacak doğumum kızımın adı Asya Ela
Sizinle tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor. Bana da 6 Kasim sezeryan dedi. Suan doktorumun hesaplamasina gore 33+3 (forumda 35 diyor niye anlamadim). Sizin suan kac hafta?

Evaante benimde bilgilerim var, tahmini doğum tarihini 16 kasım yapar mısın? Birde kızımın adı Azra olacak şimdiden teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız umarım her şey yolunda ve bebisleriniz de siz de iyisinizdir :)
Biz 33+1 olduk, 3 gün önce kalp atislarimin çok hızlanması nedeniyle hastaneye başvurdum arada karnimda kasılma sertleşme oluyordu, NSTde de sancı çıktı, muayenede serviks uzunluğu iyi ve kapalı olduğu için yalancı kasılmalar dediler ama bu haftada bu kadar sancı çıkmasını beklemeyiz, yatırıp gece gözlem altında tutalım ciğer geliştirici iğne yapalım dediler serum verdiler. Ayrıca suyumun normale göre fazla olduğunu polihidramniyos olduğunu söylediler, hem iri bebek hem suyu fazla olduğu için normal doğumun riskli olacağını çok büyük ihtimalle sezeryan olmam gerekecegi söylendi. Ertesi sabah tekrar NSTye girdiğimde yine birkaç sancı çıktı, doktorum 37 hafta dolana kadar devamlı istirahat etmemi ve haftalık proluton depot iğne yaptırmami önerdi rahim ağzını guclendiriyor ve erken doğumu önlüyormuş. Bende durumlar böyle, benzer şeyler yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim :)
Açıkçası minyon yapiliyim 159 boyum ama normal doğumu denemek istiyordum çevremde yapanları gördükce cesaretim gelmişti. Ama bebeğim nasıl sağlıklı gelcekse öyle gelmesini istiyorum tabiki

04.02.202211 Mart19 Mart11 KasımErkek
Atlas olacak ismi sanırım kullanıcı adı silinmiyor bu şekilde ekleye bilirsin Evaante

Katre_g Benden önce doğurursan hayırlısıyla birde üstüne üstelik normal doğum olursa hayırlısıyla doğururken benim nikide geçir aklından bir avazda kurtulmak nasip olsun diye totem yaptım
Tamam kuzu sen de beni geçir ama doğururken boş durma
Kesinlikle rahatlığı başka bence de. Psikolojik olarak büyük rahatlama ya
Ben artık 'hoca bitir hocaaaa' modundaydım bugün kalp çarpıntısı, nefes alamama hepsini yaşadım. Zaten iki adım atınca her yerim ağrıyor
Şu an yatakta bebek karnımdan çıkmaya çalışıyor gibi eşime durup durup "çok uzun zamandır hamile değil miyim yaaaa" diyorum. Benle dalga geçiyor "çok istiyordun hamile kalmayı, noldu şimdi" diye
@H a p p y Katre_g 11K kızlar bilgilerinizi yazabilirsiniz :)
Sat 24 şubat, kese görme 2 Nisan, kalp atışı 8 Nisan, tahmini doğum tarihi 29 kasım, cinsiyet erkek, bebiş ismi ulaş ellerine sağlık canım benim, güncellemelerin de gayet güzel olmuş

seker varmiydi sende canim ?
saglikla al kucagini yavrunu

Beklenmedikcevap sen misin ? Aklımındaydin hep ağır geçirdiğini düşünüp foruma o sebeple girmediğini saniyordum.Kayıpların için üzgünüm rabbim bu transferinde sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin sana Dualarımiz seninle bu kez sakin habersiz koyma bizi.Bize dua ettiğin için ayrıca binlerce kez teşekkür ederim ince ruhlu kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…