Çok üzüldüm canım bende çok merak ediyordum seni böyle bir durumu hiç birimiz tahmin edemezdik, Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın sana, sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah. Umarım güzel haberlerle dönersinnMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 S Sntr @okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
İnşallah canım yine olumlu sonuç alırsam ilk size yazarım inşallahÇok üzüldüm canım bende çok merak ediyordum seni böyle bir durumu hiç birimiz tahmin edemezdik, Rabbim bu acıyı birdaha yaşatmasın sana, sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah. Umarım güzel haberlerle dönersinn
bence hepsinin kendisinin saniyorYaaa totosu ısırmalık bir çikolatalı pastakara kedileri ayrı seviyorum ya çok tatlı oluyorlar şimdiden kardeşinin yerine göz koymuş sıpa
Amin canım inşallah, dualarımda artık sende varsınİnşallah canım yine olumlu sonuç alırsam ilk size yazarım inşallah
Sizinle tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor. Bana da 6 Kasim sezeryan dedi. Suan doktorumun hesaplamasina gore 33+3 (forumda 35 diyor niye anlamadim). Sizin suan kac hafta?Evaante hayırlı olsun canım benim tahmini doğum tarihi 11 kasım görünüyor ama doktorum 1 kasıma gün verdi kısmetse 1 kasımda olacak doğumum kızımın adı Asya Ela
Tatli kucuk bir kara ponpon gordum sanki. Ben de simdi yatagi kuracagim esimle, basimiza gelecek bu sanirim :)Hafta sonu besigi kurduk ve bilin bakalim kim yatiyor suan
ben yatagin plastik cantasini cikarmadm. eve gelecegimiz gun artik serer annemler carsafi flnTatli kucuk bir kara ponpon gordum sanki. Ben de simdi yatagi kuracagim esimle, basimiza gelecek bu sanirim :)
Canım yıkamayacak mısın yüzünüben yatagin plastik cantasini cikarmadm. eve gelecegimiz gun artik serer annemler carsafi fln
yatak carsaflarini fln hepsini yikadim utuledim hazir ama dösegin kendisini yikamicam yeni zaten .Canım yıkamayacak mısın yüzünü
Tamam kuzu sen de beni geçir ama doğururken boş durmaKatre_g Benden önce doğurursan hayırlısıyla birde üstüne üstelik normal doğum olursa hayırlısıyla doğururken benim nikide geçir aklından bir avazda kurtulmak nasip olsun diye totem yaptım
Kesinlikle rahatlığı başka bence de. Psikolojik olarak büyük rahatlama yaValla öyle en başta hep normal doğum olsun diyordum ama şimdi mecburi sezaryen olacağımama şu an sezaryen daha sıcak geliyor psikolojik olarak kendini hazırlıyorsun, olacakları biliyorsun, günün belli bunlar baya mantıklı sebepler
Şu an yatakta bebek karnımdan çıkmaya çalışıyor gibiBen artık 'hoca bitir hocaaaa' modundaydımbugün kalp çarpıntısı, nefes alamama hepsini yaşadım. Zaten iki adım atınca her yerim ağrıyor
Sat 24 şubat, kese görme 2 Nisan, kalp atışı 8 Nisan, tahmini doğum tarihi 29 kasım, cinsiyet erkek, bebiş ismi ulaş
seker varmiydi sende canim ?Merhaba arkadaşlar, nasılsınız umarım her şey yolunda ve bebisleriniz de siz de iyisinizdir :)
Biz 33+1 olduk, 3 gün önce kalp atislarimin çok hızlanması nedeniyle hastaneye başvurdum arada karnimda kasılma sertleşme oluyordu, NSTde de sancı çıktı, muayenede serviks uzunluğu iyi ve kapalı olduğu için yalancı kasılmalar dediler ama bu haftada bu kadar sancı çıkmasını beklemeyiz, yatırıp gece gözlem altında tutalım ciğer geliştirici iğne yapalım dediler serum verdiler. Ayrıca suyumun normale göre fazla olduğunu polihidramniyos olduğunu söylediler, hem iri bebek hem suyu fazla olduğu için normal doğumun riskli olacağını çok büyük ihtimalle sezeryan olmam gerekecegi söylendi. Ertesi sabah tekrar NSTye girdiğimde yine birkaç sancı çıktı, doktorum 37 hafta dolana kadar devamlı istirahat etmemi ve haftalık proluton depot iğne yaptırmami önerdi rahim ağzını guclendiriyor ve erken doğumu önlüyormuş. Bende durumlar böyle, benzer şeyler yaşayanlar varsa yazarsa sevinirim :)
Açıkçası minyon yapiliyim 159 boyum ama normal doğumu denemek istiyordum çevremde yapanları gördükce cesaretim gelmişti. Ama bebeğim nasıl sağlıklı gelcekse öyle gelmesini istiyorum tabiki
Beklenmedikcevap sen misin ? Aklımındaydin hep ağır geçirdiğini düşünüp foruma o sebeple girmediğini saniyordum.Kayıpların için üzgünüm rabbim bu transferinde sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin sanaMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 S Sntr @okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?