2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet canım benim aslında hiç ağır geçirmedim hamileliğimi hep sizlerede söylüyordum zaten ama son gün gaz sancısı sanıp sadece yattım hastaneye gittiğimde 10 cm açılmam olmuştu dogurmamak için doktorlara karsı çıktım 5 saat o sancılara dayandım ama en sonunda doğum yaptım en çok korktugum şey başıma geldi ve rahimağzı yetmezliği oldugunu ögrendim inşallah bundan sonraki hamileliklerimde son haftamı görürüm

20.haftaya kadar bunu görmemeleri kötü olmuş ama çok şükür ki tedavisi olan birşey bu şekilde deneyimlemeni istemezdim..Kendini toparlamana çok sevindim söylede bir şey var vücudun anne olmayi reddetmiyor bu biliyorsun ki tüp bebekte çok önemli bir kriter.Transferinden sonra hayırlı haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle

İnşallah canım

Bugün muayenem vardı. Aklımda bir çok soruyla gittim ancak hiç tatmin olmuş gibi hissetmiyorum. Doktor ilgisiz ya da yorgun gibi geldi. Geç saatte randevu almak hataydı. Eşim evham yapıyorsun diyor. Bebeğin başı 3 hafta ileride, karın çevresi 2 hafta geride. Kilosu haftasında. Bu şekilde olması normal mi anlamadım. Doktora bir kaç kez sordum. Endişelenecek bir şey yok dedi. İlk kez nst'ye girdim. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi, özellikle hareketlenince artması. Hem kalp atışlarının arttığını duymak hem de karnında oynadığını hissetmek. İnşallah hepimiz şu süreci güzellikle atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Ahhh ne denir ki canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok merak ettik evet bir de yurt dışındaydın neler yaşamışsın inşallah bu transferin hepsini unutturur baştan beri stresli idi üçüz olması durumu inşallah bu transferin en hayırlı olacak şekilde sonuçlanır gönlünden kaç bebek geçiyorsa Dua edeceğim senin için bu defa sağlıkla kucağına alacaksın inşallah sen de bizlere dua et hepimiz seninki kadar olmasa da sıkıntılı süreçler geçirdik neredeyse hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah

hep diyorlar ya hep buyuk bebek yada cok su sekerlilerde olur diye ondan sordum canm
Evet hep suphelendi doktorum ama hem açlık tokluk şekerlerim hem şeker yükleme normal çıktı.. Sebepsiz dedi o yüzden su fazlalığı için de:/ biraz tedirginim karnimi fazla gergin hissediyorum bi an önce 37 38 olsa bitse modundayim

Seninle tam da aynı durumdayım karın çevresi durumunda bizim kg muzda dusuk..Fakat doktorum korkulacak bişey yok bebeğin kan akışı gayet düzgün,beslenmesi güzel sorun edecek bişey yok dedi.Bu hafta ben de geç saate randevu aldım bir daha alır mıyım.sanmam Daha az ilgiliydi diyemem ama her işimiz koştur koştur oldu tadına varamadım bu hafta.Neyse artık kontroller haftada bire düştü artık haftaya öğrenirim sormayı unuttuklarımi

Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursun Rabbim bir daha yaşatmasın hayırlı haberler alırsınız inşallah

Sizinle tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor. Bana da 6 Kasim sezeryan dedi. Suan doktorumun hesaplamasina gore 33+3 (forumda 35 diyor niye anlamadim). Sizin suan kac hafta?
Ben 34+4 teyim canım doktorumun hesaplaması forumla aynı benim sat 4 şubat haftam doğru yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…