Evet canım benim aslında hiç ağır geçirmedim hamileliğimi hep sizlerede söylüyordum zaten ama son gün gaz sancısı sanıp sadece yattım hastaneye gittiğimde 10 cm açılmam olmuştu dogurmamak için doktorlara karsı çıktım 5 saat o sancılara dayandım ama en sonunda doğum yaptımBeklenmedikcevap sen misin ? Aklımındaydin hep ağır geçirdiğini düşünüp foruma o sebeple girmediğini saniyordum.Kayıpların için üzgünüm rabbim bu transferinde sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsin sanaDualarımiz seninle bu kez sakin habersiz koyma bizi.Bize dua ettiğin için ayrıca binlerce kez teşekkür ederim ince ruhlu kadın
20.haftaya kadar bunu görmemeleri kötü olmuş ama çok şükür ki tedavisi olan birşey bu şekilde deneyimlemeni istemezdim..Kendini toparlamana çok sevindim söylede bir şey var vücudun anne olmayi reddetmiyor bu biliyorsun ki tüp bebekte çok önemli bir kriter.Transferinden sonra hayırlı haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyleEvet canım benim aslında hiç ağır geçirmedim hamileliğimi hep sizlerede söylüyordum zaten ama son gün gaz sancısı sanıp sadece yattım hastaneye gittiğimde 10 cm açılmam olmuştu dogurmamak için doktorlara karsı çıktım 5 saat o sancılara dayandım ama en sonunda doğum yaptımen çok korktugum şey başıma geldi ve rahimağzı yetmezliği oldugunu ögrendim inşallah bundan sonraki hamileliklerimde son haftamı görürüm
Anladım canım sağlıkla kullanın inşallahyatak carsaflarini fln hepsini yikadim utuledim hazir ama dösegin kendisini yikamicam yeni zaten .
Yok şeker problemim :)seker varmiydi sende canim ?
saglikla al kucagini yavrunu
İnşallah canım20.haftaya kadar bunu görmemeleri kötü olmuş ama çok şükür ki tedavisi olan birşey bu şekilde deneyimlemeni istemezdim..Kendini toparlamana çok sevindim söylede bir şey var vücudun anne olmayi reddetmiyor bu biliyorsun ki tüp bebekte çok önemli bir kriter.Transferinden sonra hayırlı haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle
hep diyorlar ya hep buyuk bebek yada cok su sekerlilerde olur diye ondan sordum canmYok şeker problemim :)
Her bebegin farkli canim. Senin minnos az mi kilo almis su an kacinci haftadaydin 35 mi ?Herseyden onemlisi zayif bile dogsa dogduktan sonra toparlayabilmesi.Kuzum ben söylemiyorum üzülüyorum diye ama doktor böyle giderse 37.38.haftayı görürüz dedi .Umudum var yani .
Normal referans araligi.Masallah :))Benimki minnak 32+0 da 1806 gramdı
Ahhh ne denir ki canım çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok merak ettik evet bir de yurt dışındaydın neler yaşamışsın inşallah bu transferin hepsini unutturur baştan beri stresli idi üçüz olması durumu inşallah bu transferin en hayırlı olacak şekilde sonuçlanır gönlünden kaç bebek geçiyorsaMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 S Sntr O okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Beni de ekler misin? Sat 21 Şubat. Kalp atışı 28 Nisan. Cinsiyet Kız. İsim Bilge. Tahmini Doğum 28 Kasım.
Benim de 11 Kasım ama 34+3 oluyor şu andaSizinle tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor. Bana da 6 Kasim sezeryan dedi. Suan doktorumun hesaplamasina gore 33+3 (forumda 35 diyor niye anlamadim). Sizin suan kac hafta?
Evet hep suphelendi doktorum ama hem açlık tokluk şekerlerim hem şeker yükleme normal çıktı.. Sebepsiz dedi o yüzden su fazlalığı için de:/ biraz tedirginim karnimi fazla gergin hissediyorum bi an önce 37 38 olsa bitse modundayimhep diyorlar ya hep buyuk bebek yada cok su sekerlilerde olur diye ondan sordum canm
Seninle tam da aynı durumdayım karın çevresi durumunda bizim kg muzda dusuk..Fakat doktorum korkulacak bişey yok bebeğin kan akışı gayet düzgün,beslenmesi güzel sorun edecek bişey yok dedi.Bu hafta ben de geç saate randevu aldım bir daha alır mıyım.sanmamBugün muayenem vardı. Aklımda bir çok soruyla gittim ancak hiç tatmin olmuş gibi hissetmiyorum. Doktor ilgisiz ya da yorgun gibi geldi. Geç saatte randevu almak hataydı. Eşim evham yapıyorsun diyor. Bebeğin başı 3 hafta ileride, karın çevresi 2 hafta geride. Kilosu haftasında. Bu şekilde olması normal mi anlamadım. Doktora bir kaç kez sordum. Endişelenecek bir şey yok dedi. İlk kez nst'ye girdim. Kalp atışlarını duymak çok güzeldi, özellikle hareketlenince artması. Hem kalp atışlarının arttığını duymak hem de karnında oynadığını hissetmek. İnşallah hepimiz şu süreci güzellikle atlatıp sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
Sorunsuz gel 37. haftalara canimEvet hep suphelendi doktorum ama hem açlık tokluk şekerlerim hem şeker yükleme normal çıktı.. Sebepsiz dedi o yüzden su fazlalığı için de:/ biraz tedirginim karnimi fazla gergin hissediyorum bi an önce 37 38 olsa bitse modundayim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda kucağını hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarla doldursunMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 S Sntr O okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 @Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Ben 34+4 teyim canım doktorumun hesaplaması forumla aynı benim sat 4 şubat haftam doğru yaniSizinle tahmini dogum tarihlerimiz ayni gorunuyor. Bana da 6 Kasim sezeryan dedi. Suan doktorumun hesaplamasina gore 33+3 (forumda 35 diyor niye anlamadim). Sizin suan kac hafta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?