2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende surekkli msjlari takip ediyodum canım bir ara acaba yazmışmısın diye girip bakıyodum hatta. Rabbim tekrar yaşatmasın. İnsan problemin ne olduğunu bilince en azından ona göre yol izler tedavi olur. Umarım bu tedavin en güzel şekilde gönlüne göre ilerler ve evladını kucağına alırsın. Benim yengem tam 10yil uğrasti 10yılda 6kaybı oldu ama hiç pes etmedi Rabbim arka arkaya ona iki evlat nasip etti. En baştan kan pıhtılaşması tedavisi gördü bütün gebeliklerinde ama meğer yeterli tedavi değilmiş tedavi şekli değişince sıkıntısız bir şekilde oldu çok şükür tabi nasip kısmet işi hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz. Rabbim bu çektiğin acının karşılığını en kısa zamanda hayırla afiyetle versin duacınım

Allah yar ve yardımcın olsın Rabbim su gibi kolay bir süreç yaşatıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, hamilelik süreci insanın yüreği ağzında gezdiği bir dönem gerçekten. Onca kadın neler yaşadı yaşıyor ortak özellikleri psikoloji. Kuzum sana tavsiyem bu süreçte her ne kadar elimizde olmasa da çok fazla okuyup araştırıp veya başkalarını dinleyip psikolojini etkileme, güvendiğin bir doktorla güvenli bir süreç yaşa. Psikoloji gerçekten çok önemli.

Başın sağolsun canım RABBİM bu transferin de en güzel haberi versin sana dualarım hep seninle hayırlısıyla en yakın zamanda müjdeli haberinle tekrar aramıza döner ve yaşadığın bu bütün kötü anıları unutursun mutlaka haberini alınca bizide haber et habersiz bırakma

Bu iki hareket kalça ağrılarına iyi geliyor canım zaten yaptığında kalça ekleminin zorlandığını hissedeceksin A ve B ayrı hareket ikisinin de iki aşamasını yaparak paylaştım
Tatlım kaç set yapacağız kaç saniye duracağız

Kuzu bizde bir ince çıtçıtlı body uzun kollu birde çift katlı müslin üstüne yeter kışı bile belli değil buranın

Adıyla hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin ulaş bebek

Benim 13 güne bir kontrol gel gör stres yapıyormuyum hayır benim kaderim bu ama bence Kıbrıs'a gidiyor diye bu hafta böyle oldu diye kendimi avutuyorumbelkide doğum anım en stressiz geçecek

Birde gereksiz bir bilgi bioderma duş yağı kullanıyoruz ya yanlışlıkla yüzüme sürdüm güneş kremini hiç başka birsey kullanmadan zorlamadan çıkardı kurutmadida

Her forma baktığımda aklıma geliyordun geri dönmene çok sevindim burada hep birlikte heyecan yaptığımız zamanları hatırlıyorum çook geçmiş olsun inşallah Allah gönlüne göre versin senden haber almsk beni sevindirdi eski bir dostu görmüş gibi hissettim

Hoşgeldin canım, en çok seni merak ediyorduk, her gün gözlerimiz arıyordu. Az çok tahminler yürütsek de korkumuzdan söyleyemiyorduk bi şey mi oldu diye. Çok üzüldüm yaşadığın kayba şimdi yeni bir süreç, inşallah her şey güzel olacak. Mutlu haberlerini bekliyoruz dört gözle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…