Bende surekkli msjlari takip ediyodum canım bir ara acaba yazmışmısın diye girip bakıyodum hatta. Rabbim tekrar yaşatmasın. İnsan problemin ne olduğunu bilince en azından ona göre yol izler tedavi olur. Umarım bu tedavin en güzel şekilde gönlüne göre ilerler ve evladını kucağına alırsın. Benim yengem tam 10yil uğrasti 10yılda 6kaybı oldu ama hiç pes etmedi Rabbim arka arkaya ona iki evlat nasip etti. En baştan kan pıhtılaşması tedavisi gördü bütün gebeliklerinde ama meğer yeterli tedavi değilmiş tedavi şekli değişince sıkıntısız bir şekilde oldu çok şükür tabi nasip kısmet işi hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz. Rabbim bu çektiğin acının karşılığını en kısa zamanda hayırla afiyetle versin duacınımMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr @okuryazar @elifselman Pasha22 @bsra61 @Bayanstress @mabel63 Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Allah yar ve yardımcın olsın Rabbim su gibi kolay bir süreç yaşatıp bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, hamilelik süreci insanın yüreği ağzında gezdiği bir dönem gerçekten. Onca kadın neler yaşadı yaşıyor ortak özellikleri psikoloji. Kuzum sana tavsiyem bu süreçte her ne kadar elimizde olmasa da çok fazla okuyup araştırıp veya başkalarını dinleyip psikolojini etkileme, güvendiğin bir doktorla güvenli bir süreç yaşa. Psikoloji gerçekten çok önemli.Merhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr @okuryazar @elifselman Pasha22 @bsra61 @Bayanstress @mabel63 Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Bebişim bu günaydın değil bu iyi gecelerGünaydın kızlar
Başın sağolsun canım RABBİM bu transferin de en güzel haberi versin sanaMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr @okuryazar @elifselman Pasha22 @bsra61 @Bayanstress @mabel63 Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
Direk al diyeceksin alacak bazen algıları çok kapalı oluyorYok artıkben benimkine s7 istiyorum diyorum şuan. Sonra s5 e razı olmış gibi yapcam yoksa gider xiaomi alır direk s5ten açarsam insan kocasını tanımalı
Günaydın balGünaydınlar herkese
Tatlım kaç set yapacağız kaç saniye duracağızBu iki hareket kalça ağrılarına iyi geliyor canım zaten yaptığında kalça ekleminin zorlandığını hissedeceksin A ve B ayrı hareket ikisinin de iki aşamasını yaparak paylaştım
Kuzu bizde bir ince çıtçıtlı body uzun kollu birde çift katlı müslin üstüne yeter kışı bile belli değil buranınTemmuz ağustos falan ancak atletle gezeriz, şimdiden hırka yelek deposu yaptık bile. Örgü kıyafetleri patikleri bol bol elbettecamı az önce kapattık üşüdük çünkü. Bir kaç hafta öncesine kadar vantilatörsüz duramıyorduk. Klima çok yaygın değil burada ama elbette alanlar var son yıllarda. Ben atlet giymeye başladım mesela. Geçen gün hamile külodu emzirme sütyeni ve emzirme atletine 170 lira verdim. Civile de bakayım birer ikişer tane daha alayım diyorum.
Ayyy süpersin canım siyatiğe de iyi gelir mi bunlar ? Bak bende geçen bunu buldum sence nasıl ? Arada yapıyorum ama çok değil.
Oleyyy yanlız değilim
Adıyla hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin ulaş bebekTamam kuzu sen de beni geçir ama doğururken boş durma
Kesinlikle rahatlığı başka bence de. Psikolojik olarak büyük rahatlama ya
Şu an yatakta bebek karnımdan çıkmaya çalışıyor gibieşime durup durup "çok uzun zamandır hamile değil miyim yaaaa" diyorum. Benle dalga geçiyor "çok istiyordun hamile kalmayı, noldu şimdi" diye
Sat 24 şubat, kese görme 2 Nisan, kalp atışı 8 Nisan, tahmini doğum tarihi 29 kasım, cinsiyet erkek, bebiş ismi ulaşellerine sağlık canım benim, güncellemelerin de gayet güzel olmuş
3 gün sonra 35.hafta içerisinde olacak tatlım. Yavaş yavaş kabulleniyorum dediğin gibiHer bebegin farkli canim. Senin minnos az mi kilo almis su an kacinci haftadaydin 35 mi ?Herseyden onemlisi zayif bile dogsa dogduktan sonra toparlayabilmesi.
Benim 13 güne bir kontrol gel gör stres yapıyormuyum hayır benim kaderim buSeninle tam da aynı durumdayım karın çevresi durumunda bizim kg muzda dusuk..Fakat doktorum korkulacak bişey yok bebeğin kan akışı gayet düzgün,beslenmesi güzel sorun edecek bişey yok dedi.Bu hafta ben de geç saate randevu aldım bir daha alır mıyım.sanmamDaha az ilgiliydi diyemem ama her işimiz koştur koştur oldu tadına varamadım bu hafta.Neyse artık kontroller haftada bire düştü artık haftaya öğrenirim sormayı unuttuklarımi
Biz pilates esnasında isinmisken yapıyoruz canım 10 kez ama ağrım olursa bir kaç kez rahatlatmak için ayrı olarak yapıyorum benTatlım kaç set yapacağız kaç saniye duracağız
Her forma baktığımda aklıma geliyordun geri dönmene çok sevindim burada hep birlikte heyecan yaptığımız zamanları hatırlıyorum çook geçmiş olsun inşallah Allah gönlüne göre versin senden haber almsk beni sevindirdi eski bir dostu görmüş gibi hissettimEvet canım benim aslında hiç ağır geçirmedim hamileliğimi hep sizlerede söylüyordum zaten ama son gün gaz sancısı sanıp sadece yattım hastaneye gittiğimde 10 cm açılmam olmuştu dogurmamak için doktorlara karsı çıktım 5 saat o sancılara dayandım ama en sonunda doğum yaptımen çok korktugum şey başıma geldi ve rahimağzı yetmezliği oldugunu ögrendim inşallah bundan sonraki hamileliklerimde son haftamı görürüm
Günaydınn annemle babam geliyor bugün çok mutluyum kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğizGünaydınnnnnn herkese güzel bir gün diliyorum
Merhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr @okuryazar @elifselman Pasha22 @bsra61 @Bayanstress @mabel63 Papatyamelo @Ryamm Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?