Kolayy gelsinn sana benimde şafak 2 bugünü saymazsamGünaydınn annemle babam geliyor bugün çok mutluyum kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğiz
Dogru dıyosun vallaBebişim bu günaydın değil bu iyi gecelergün aymıyor
Günaydın canımGünaydınlar
Günaydın canımGünaydınlar herkese
Günaydın canımGünaydınnnnnn herkese güzel bir gün diliyorum
Gözün aydınGünaydınn annemle babam geliyor bugün çok mutluyum kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğiz
Süperrr bakalım nssılmış minnoşşGünaydın herkeseee biz hastaneye geldik oğluşu görme vaktii
Ya işte benimki öyle değil direk al diyince almıyorDirek al diyeceksin alacak bazen algıları çok kapalı oluyor
Günaydın canımGünaydın herkeseee biz hastaneye geldik oğluşu görme vaktii
Bakalım heyecanla bekliyorumSüperrr bakalım nssılmış minnoşş
İnşallah artık yan yana yatarlar kuzucuklarbence hepsinin kendisinin saniyorbizim kizi cok kiskanmaz insallah
34+1 den aleykümselamGünaydın canımben de gitcem bugun haftada 1 e düştü kontrolüm 36+5 selamlar
Benim SAT 4 Şubat hem uygulamalar hem doktor kontrolleri gün itibariyle 34+4 tahmini doğum da 11 Kasım bazı uygulamalarda Elika gibi 35.hafta diye gösterebiliyor onu baz aldı herhalde arkadaşBen 34+4 teyim canım doktorumun hesaplaması forumla aynı benim sat 4 şubat haftam doğru yani
34+4,34. Hafta bitmiş 35 in içinde sayıldığı için uygulamalar 35 gösteriyor canım yani uygulamalarda doğruBenim SAT 4 Şubat hem uygulamalar hem doktor kontrolleri gün itibariyle 34+4 tahmini doğum da 11 Kasım bazı uygulamalarda Elika gibi 35.hafta diye gösterebiliyor onu baz aldı herhalde arkadaş
Her doktor farklı herhalde ben kaç haftadır giriyorum 1 hafta nst 1 hafta kontroldü gecen hafta artık her hafta nst kontrol dedi sona yaklastık valla34+1 den aleykümselambenim daha 1 ayda 1 bakalım bugün ne dicek daha hiç nts ye bile girmedim
Amiinm öyle gerçekten sona yaklaştıkHer doktor farklı herhalde ben kaç haftadır giriyorum 1 hafta nst 1 hafta kontroldü gecen hafta artık her hafta nst kontrol dedi sona yaklastık vallahem heyecan hem korku değişik duygular bebişler gelcek tek tek sağlıkla doğsunlar
Bende perşembe gidicem artık perşembeden sonra haftada bir nst muayene olarak ilerleyecek senin gibiHer doktor farklı herhalde ben kaç haftadır giriyorum 1 hafta nst 1 hafta kontroldü gecen hafta artık her hafta nst kontrol dedi sona yaklastık vallahem heyecan hem korku değişik duygular bebişler gelcek tek tek sağlıkla doğsunlar
Son adet tarihi, adet suresi - arasi vs ile farkli cikiyor saniyor.Benim de 11 Kasım ama 34+3 oluyor şu anda
ben o dosek kisminin ustundeki alezi yikadim. Kalan kismini da camasirligin ustunde havalandiriyorum. hem benim kediler ustune cokmez bu arada :) tavsiyem yuksek bir yerde 3-5 gun havalansin. Uretimden kalan toz kimyasal ucup gitsin.yatak carsaflarini fln hepsini yikadim utuledim hazir ama dösegin kendisini yikamicam yeni zaten .
Başın sağ olsun canim cennet kuşların sana yeni ve hayırlı kapılar açsın inşallah cektigin tüm acıları unutursun dua edeceğim sanaMerhaba kızlar ben yeni bir üyelik açtım hatırlarsanız üçüzlere hamileydim maalesef 20. Haftada bebeklerimi kaybettim psikolojim bozuldugu için herşeyi kapattım ve sildim kendimi anca toparlayabildim ve bu ay yine tedaviye başladım ama her zaman sizlere benim yasadıgımı yasamayın diye bol bol dualar etrim ama hiç buraya girip mesajları okuyabilme cesaretini kendimde bulamadım daha yeni yeni toparlanıyorum merak edip beni soran arkadaşlar olmuş çok teşekkür ediyorum@eras0201 @Sntr O okuryazar @elifselman @NurSu-14Ocak @bsra61 @Bayanstress @mabel63 Papatyamelo @Ryamm @Morm hepinizin kullanıcı adlarınızı hiç unutmadım aramızda ayrı bi bağ oluşmuştu bu cumartesi transfer olucam kafam çok karısık rahimağzı yetmezliğim varmış doktorum embriyo sayısını bana bıraktı bana dua ederseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?