2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evaante kolaylıklar diliyorum bu görevinde Benim tabloda bilgilerim var ama; bir iki tanesi yanlış girilmiş, düzeltmen mümkün müdür?
SAT: 30.01.2022
Kese görme tarihi: 15.03.2022

Bebişim bu günaydın değil bu iyi geceler gün aymıyor
Dogru dıyosun valla
Günaydın canım
Günaydınlar herkese
Günaydın canım
Günaydınnnnnn herkese güzel bir gün diliyorum
Günaydın canım
Günaydınn annemle babam geliyor bugün çok mutluyum kızımın kıyafetlerini ütüleyeceğiz
Gözün aydın kolay gelsin minik bıcırık bi sürü şey yap yap bitmiyo bide bakıp seviyosun

leSourire seni baya merak ettik soran arkadaslar cok oldu üzüldüm rabbim bi daha yasatmasın insallah transferin olumlu sonuclanır ve rabbim tamamına erdirir kucagına almayı nasip eder bu sefer önlemi bastan alırlar hem takip altında olursun hem serkraj falan atarlar Allah gönlündekini nasip etsin

Süperrr bakalım nssılmış minnoşş
Bakalım heyecanla bekliyorum en son 1 ay önce gördüm ve bugün renkli görmek isticem o halini hiç görmedim inşallah doktor gösterir

Günaydın canım ben de gitcem bugun haftada 1 e düştü kontrolüm 36+5 selamlar
34+1 den aleykümselam benim daha 1 ayda 1 bakalım bugün ne dicek daha hiç nts ye bile girmedim

Benim SAT 4 Şubat hem uygulamalar hem doktor kontrolleri gün itibariyle 34+4 tahmini doğum da 11 Kasım bazı uygulamalarda Elika gibi 35.hafta diye gösterebiliyor onu baz aldı herhalde arkadaş
34+4,34. Hafta bitmiş 35 in içinde sayıldığı için uygulamalar 35 gösteriyor canım yani uygulamalarda doğru

34+1 den aleykümselam benim daha 1 ayda 1 bakalım bugün ne dicek daha hiç nts ye bile girmedim
Her doktor farklı herhalde ben kaç haftadır giriyorum 1 hafta nst 1 hafta kontroldü gecen hafta artık her hafta nst kontrol dedi sona yaklastık valla hem heyecan hem korku değişik duygular bebişler gelcek tek tek sağlıkla doğsunlar

Amiinm öyle gerçekten sona yaklaştık ilk gebelik hem korku hem heyecan garip duygular içerisindeyim

Bende perşembe gidicem artık perşembeden sonra haftada bir nst muayene olarak ilerleyecek senin gibi

yatak carsaflarini fln hepsini yikadim utuledim hazir ama dösegin kendisini yikamicam yeni zaten .
ben o dosek kisminin ustundeki alezi yikadim. Kalan kismini da camasirligin ustunde havalandiriyorum. hem benim kediler ustune cokmez bu arada :) tavsiyem yuksek bir yerde 3-5 gun havalansin. Uretimden kalan toz kimyasal ucup gitsin.

Başın sağ olsun canim cennet kuşların sana yeni ve hayırlı kapılar açsın inşallah cektigin tüm acıları unutursun dua edeceğim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…