2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
1.51 boyum normal doğum yapmıştım ilk oğlumu bunda previa nedeniyle mecburi sezeryan olacağım herşey kismet canim bebekler sağlıkla gelsinler de önemlisi o

Benimde previadan dolayı erken alırlar kanamalarimda oluyor zaten Perşembe kontrol var bakalım gün için birşey söyleyecek mi çok merak ediyorum

Canım niye böyle nadir bir durumun olmuş? Ne güzel iyi bakacaklar ilgilenecekler seninle bebişinle 10 gün baya iyi bir süre

Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz ? İnsallah hepiniz iyisinizdir. Benimde bugun kontrolum vardi. Her hafta istiyo artik doktor. Bebis 3450 kg olmus. Neden kilolu diye arastiriyo doktor. Son adet tarihini mi yanlis biliyosun dedi hayir dedim. Sekerin var mi dedi hayir dedim. Boyle sorusturdukca bende korkuyorum kilolu cocuk bi sikinti mi olacak diye. Haftaya sali gene gidecem bakalim. Amaan bi dogursaydik:/

Canim benim arkadaşım da eşide 4..5 5 kg doğmuşlar bebek hep kiloluydu doktoru ona bu çocuk size göre kesinlikle kilolu değil zayıf olsaydınız evet fazla derdim demiş anne babada uzun ve iri yapililardi 38 haftada 4250 doğdu bebegide

Şeker yüklemesi yaptırmıştın değil mi ?

Acikcasi bende iri yapiliyim esimde iri yapili. Genetik olduguna bende inaniyorum. Kizimi 38 de 3800 dogurmustum buyuk ihtimal buda o civarlarda olur diye dusunuyorum. Beslenmeyle de alakasi vardir tabi. Mesela kemik suyu kullanmadan yemek yapmam ben

Benim doktorum artık çıkmaz dedi benim plasenta da değişik yüzde 90 yukarda ama ucu gelmiş kapatmış yapışıklık için bir şey dedi mi peki sana canım?

Merhaba hanimlar nasilsiniz umarim herşey yolundadir. 33 haftalik olduk benim 3.4gundur kasilmalarim başladı gece uykumdan uyandiriyor karnim aşırı düştü aşağıda yururken bile zorlaniyorum. randevumu biraz one cekmeyi düşünüyorum. Kasimin ilk haftasi 38de doğum tarihi verdi. 2 cocuklu hayat nasil olacak acaba bir yandan heyecan ve stres var☺

Kızlar süt sağma makinesi Philips Avent alacağım da bir çok çeşidi var alan ve önerisi olan var mı

Olabilir canim sağlıklı sıhhatli olsunda önemlisi o

O okuryazar Canim tam teşekküllü bir doğum olmasına çok sevindim ne güzel sen ve bebeğin emin ellerde olacaksınız Sağlıkla gelsinler inşallah

Evet sizinki genetik o zaman, maşallah siz 2 numara bezden stok yapın
Ya varya esime takiliyorum arada doguramam ben diye niye diyo hala bebek bezimiz yok diyorum cidden cantayi hazirladim ama hala bebek bezi almadik. Sizler aldiniz mi. Sleepy mi alsam önlem al diyen arkadaslarim var baby turco mu alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…