Aynen aynen zayifta olsa kilolu da olsa saglikli olsun. Cumlesinin ki insallahOlabilir canim sağlıklı sıhhatli olsunda önemlisi o
Herkesin aklında o soruYa varya esime takiliyorum arada doguramam ben diye niye diyo hala bebek bezimiz yok diyorumcidden cantayi hazirladim ama hala bebek bezi almadik. Sizler aldiniz mi. Sleepy mi alsam önlem al diyen arkadaslarim var baby turco mu alsam
Ben 4 numaraya kadar sleppy aldım canım baby turco iyiydi ama bozdu son zamanlarda dediler hepYa varya esime takiliyorum arada doguramam ben diye niye diyo hala bebek bezimiz yok diyorumcidden cantayi hazirladim ama hala bebek bezi almadik. Sizler aldiniz mi. Sleepy mi alsam önlem al diyen arkadaslarim var baby turco mu alsam
Hangi bezle baslarsam onla devam edeyim diye dusunuyorum ya pisikle felan ugrasmak istemiyorum. Bezlerde cani sagolsun pek pahalilar. NapacaksakHerkesin aklında o soruben yenidoğanı molfix aldım, sonrasında sleepye geçebilirim.
Doğru o da mantıklı ben çokça koyarım evde refakatçi değişimi olacak zaten yıkanır gelir hastane beş dk eve allahtan çok şükür içim rahatladı belirsizlik çok kötüydüHocalarla, bir suru emin ellerde olacaksiniz yani. Cok sevindim, iciniz cok rahat olur. Hastaneye set kiyafet goturursunuz, bir de kirli torbasi. Sizi ziyarete gelen yakininiza yikatip kuruttursunuz. Tertemiz yine getirirler 1 gun sonra. Kendinize ve bebise kiyafet derdi olmaz.
Amin canım inşallah ben de İnan ki şekerim düşük çıktı hep bugün tesadüf mü stresim mi azaldı bilemiyorum
Kilolu olsalar dert zayıf olsalar dert vallahi. Benim kızın kilosu da alt sınıra yakın çıkıyor hepMerhaba arkadaslar. Nasilsiniz ? İnsallah hepiniz iyisinizdir. Benimde bugun kontrolum vardi. Her hafta istiyo artik doktor. Bebis 3450 kg olmus. Neden kilolu diye arastiriyo doktor. Son adet tarihini mi yanlis biliyosun dedi hayir dedim. Sekerin var mi dedi hayir dedim. Boyle sorusturdukca bende korkuyorum kilolu cocuk bi sikinti mi olacak diye. Haftaya sali gene gidecem bakalim. Amaan bi dogursaydik:/
Çok şükür canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikCanım benim sağlıkla kucağına al insallah herşey güzel olacak bak az kaldı nasıl da geçti zaman öyle yada böyle
Yok canım gebeliğin başında hastane ortamı istediğimden acıbademe geçtim. Sen derya hocaya devam ettin miCanim Derya hanıma mı devam ediyorsun hâlâ
Owli muadili imiş bu. Bende 350 vermek yerine bunu almayı düşündüm ama sezaryen de verim alamayan çok kişi olmuş bundan. Hatta takamayan. Dikişi acıyan vs. Direk owliyi aldım o yüzdenKızlar korse aldınız mı nasıl bişey almak lazım bilen var mı? Şöyle bir ürün önerilmişti nasıl sizce?
RAJ Siyah Doğum Sonrası Korse Balenli Toparlayıcı Incelmeye Yardımcı Korse - Fiyatı, Yorumları
RAJ Siyah Doğum Sonrası Korse Balenli Toparlayıcı Incelmeye Yardımcı Korse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Canım benim bebişte önden gidiyor; 32. Haftada 2450 gibiydi. Ama basından beri öndeydi zaten şeker ya da bir sorun yok dedi. Bu arada kilo artışı ile yanılma payıda artıyor diye ekledi +- 400gr gibi düşünmek lazım dedi. Tombiş bebek olursa 4kg üzeri sezaryan yönlendiriyoruz dedi sadece :/Merhaba arkadaslar. Nasilsiniz ? İnsallah hepiniz iyisinizdir. Benimde bugun kontrolum vardi. Her hafta istiyo artik doktor. Bebis 3450 kg olmus. Neden kilolu diye arastiriyo doktor. Son adet tarihini mi yanlis biliyosun dedi hayir dedim. Sekerin var mi dedi hayir dedim. Boyle sorusturdukca bende korkuyorum kilolu cocuk bi sikinti mi olacak diye. Haftaya sali gene gidecem bakalim. Amaan bi dogursaydik:/
Ben suyu kaynatıp kaynamış suyun içinde 10 dakka kadar bekletmeyi planlıyorum. Biberon ve emzikleri de o şekilde dezenfekte edicem. Direkt suyun içinde kaynatmayacağımBabyjem kaşık biberon alıp dezenfekte eden var mi kaynatılır mi acaba bi şey yazmiyor üzerinde ama?
İnan canim icini ferah tut 5 ay once arkadasimin suyu geldi birden 36 da apar topar gitti sezeryan oldu 2500 kg dogurdu ne kuvez ne bisey cok sukur iki gun yatti hastanede taburcu oldu. Stres yaptikca kendimize eziyet ediyoruz.Kilolu olsalar dert zayıf olsalar dert vallahi. Benim kızın kilosu da alt sınıra yakın çıkıyor hep
Aynen yanilma payi olabilir. Benim ilk cocugumda sezeryandi zaten buda sezeryan olacak. Doktor isterse 5 kg olsun zaten sezeryan yapcaz seni dediCanım benim bebişte önden gidiyor; 32. Haftada 2450 gibiydi. Ama basından beri öndeydi zaten şeker ya da bir sorun yok dedi. Bu arada kilo artışı ile yanılma payıda artıyor diye ekledi +- 400gr gibi düşünmek lazım dedi. Tombiş bebek olursa 4kg üzeri sezaryan yönlendiriyoruz dedi sadece :/
Bebisin kafasi asagidaysa kasiklara baski yapiyordur. Bende ayni durumdayim cunku seni anlayabiliyorumMerhaba hanimlar nasilsiniz umarim herşey yolundadir. 33 haftalik olduk benim 3.4gundur kasilmalarim başladı gece uykumdan uyandiriyor karnim aşırı düştü aşağıda yururken bile zorlaniyorum. randevumu biraz one cekmeyi düşünüyorum. Kasimin ilk haftasi 38de doğum tarihi verdi. 2 cocuklu hayat nasil olacak acaba bir yandan heyecan ve stres var☺
Evet canım senin haftan da ilerde maşallah. öyle bir niyeti varsa artık tarih verebilir bu görüşmenizde.Benimde previadan dolayı erken alırlar kanamalarimda oluyor zaten Perşembe kontrol var bakalım gün için birşey söyleyecek mi çok merak ediyorum
Yok canım birşey demedi. Zaten son durumunu net göremedi. Bakalım haftaya belli olacak. Yazarım birşey derse.Benim doktorum artık çıkmaz dedibenim plasenta da değişik yüzde 90 yukarda ama ucu gelmiş kapatmış yapışıklık için bir şey dedi mi peki sana canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?