2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya varya esime takiliyorum arada doguramam ben diye niye diyo hala bebek bezimiz yok diyorum cidden cantayi hazirladim ama hala bebek bezi almadik. Sizler aldiniz mi. Sleepy mi alsam önlem al diyen arkadaslarim var baby turco mu alsam
Herkesin aklında o soru ben yenidoğanı molfix aldım, sonrasında sleepye geçebilirim.

Ya varya esime takiliyorum arada doguramam ben diye niye diyo hala bebek bezimiz yok diyorum cidden cantayi hazirladim ama hala bebek bezi almadik. Sizler aldiniz mi. Sleepy mi alsam önlem al diyen arkadaslarim var baby turco mu alsam
Ben 4 numaraya kadar sleppy aldım canım baby turco iyiydi ama bozdu son zamanlarda dediler hep

Doğru o da mantıklı ben çokça koyarım evde refakatçi değişimi olacak zaten yıkanır gelir hastane beş dk eve allahtan çok şükür içim rahatladı belirsizlik çok kötüydü

Kilolu olsalar dert zayıf olsalar dert vallahi. Benim kızın kilosu da alt sınıra yakın çıkıyor hep

Owli muadili imiş bu. Bende 350 vermek yerine bunu almayı düşündüm ama sezaryen de verim alamayan çok kişi olmuş bundan. Hatta takamayan. Dikişi acıyan vs. Direk owliyi aldım o yüzden

Canım benim bebişte önden gidiyor; 32. Haftada 2450 gibiydi. Ama basından beri öndeydi zaten şeker ya da bir sorun yok dedi. Bu arada kilo artışı ile yanılma payıda artıyor diye ekledi +- 400gr gibi düşünmek lazım dedi. Tombiş bebek olursa 4kg üzeri sezaryan yönlendiriyoruz dedi sadece :/

Babyjem kaşık biberon alıp dezenfekte eden var mi kaynatılır mi acaba bi şey yazmiyor üzerinde ama?
Ben suyu kaynatıp kaynamış suyun içinde 10 dakka kadar bekletmeyi planlıyorum. Biberon ve emzikleri de o şekilde dezenfekte edicem. Direkt suyun içinde kaynatmayacağım

Kilolu olsalar dert zayıf olsalar dert vallahi. Benim kızın kilosu da alt sınıra yakın çıkıyor hep
İnan canim icini ferah tut 5 ay once arkadasimin suyu geldi birden 36 da apar topar gitti sezeryan oldu 2500 kg dogurdu ne kuvez ne bisey cok sukur iki gun yatti hastanede taburcu oldu. Stres yaptikca kendimize eziyet ediyoruz.

Aynen yanilma payi olabilir. Benim ilk cocugumda sezeryandi zaten buda sezeryan olacak. Doktor isterse 5 kg olsun zaten sezeryan yapcaz seni dedi

Bebisin kafasi asagidaysa kasiklara baski yapiyordur. Bende ayni durumdayim cunku seni anlayabiliyorum birinciler kiskanacak buna eminim. Kizim cok sevicem kardesimi diyo ama arada kiskanclik belirtileri veriyo hissediyorum

Benimde previadan dolayı erken alırlar kanamalarimda oluyor zaten Perşembe kontrol var bakalım gün için birşey söyleyecek mi çok merak ediyorum
Evet canım senin haftan da ilerde maşallah. öyle bir niyeti varsa artık tarih verebilir bu görüşmenizde.

Benim doktorum artık çıkmaz dedi benim plasenta da değişik yüzde 90 yukarda ama ucu gelmiş kapatmış yapışıklık için bir şey dedi mi peki sana canım?
Yok canım birşey demedi. Zaten son durumunu net göremedi. Bakalım haftaya belli olacak. Yazarım birşey derse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…