Evet böyle giderse rahat olurAy yok canım hiç alakası yok benim annem de ne bulantı ne başka bir şey yaşamamış hiç düşünme, bak mis gibi geçiyor günler bulantı vs olmadan
Daha baslamamis da olabilir tabi daha cok basindayiz ama bunlar olmazsa kötüye yormayin diye yazdim. Bazen gerçekten buyuk sansmis o anladimAy çok mutlu oldum. Her sabah gözümü açtığımda acaba bugun kusacak mıyım diye düşünüyorum. Bir arkadasımın 7.haftada başlamış bulantıları. İnşallah bulantısız atlatırız şu süreci.
gayet güzel 2 günde 2 kat olması gerekenkızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.
21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
İlaç kullanman lazım kesinlikle dahiliye doktoru da yazıyo ama doz ayarlamasını endokrin yapıyor bilgin olsun oglumda bebim de 7 küsürdü gebelik boyunca kullandım dogumdan sonra biraz kullanıp bıraktım normalleşti geri sımdı ikinci bebişe hamileyim yine kullanıyorum 50 mg 2.5 suan degerim ilk tremester da 2.5 ve altı istiyorlarBeta hcg 2000 çıktı iki katı olmuş güzelce. Troid yüksek çıktı 7 umarım geçicidir. Progestron ise akşam çıkacakmış sonuç
Görür görür sen gönlünü ferah tut daha çok yeni ufak gözükmemesi normal kuzu ben işte bu tür stresleri yaşamak için nisanda gidicemayyy valla süper ben de yarın gideceğim inşallah bu kez bebeği görür doktorlar
Evet kuzum az kalmış 2 günAh inşallah tospiğimi bir görsem derin bir oh çekcem
Günler geçmek bilmedi hala içimde mi ara ara hcg baktırdımEvet kuzum az kalmış 2 gün
yarın sabahtan benim de doktor ultrason muaynem var pazartesi hcg 9400 çıkmıştı. inşallah ben de bebeğimi görebilirimBenim de şuanda tam 6 hafta oldu, yarın doktor randevum var, kalp atışını duyacağız dedi. Yarın gittiğimde size de bilgi vereyim :) Muhtemelen duyacağız.
erkek çocukta mide bulantıları olmaz derler kuzu normalde şu mide bulantısı yaşayan arkadaşların kaçımcı haftada başladı acabaKizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimda
Bu hcg değeriyle bence kalp atışı bile duyulabilir belki. Çifte mutluluk yaşarsınız inşallah.yarın sabahtan benim de doktor ultrason muaynem var pazartesi hcg 9400 çıkmıştı. inşallah ben de bebeğimi görebilirim
ahhhhhh inşallah ya öyle isterim kiBu hcg değeriyle bence kalp atışı bile duyulabilir belki. Çifte mutluluk yaşarsınız inşallah.
6 canım bi basladı odur budur cekıyorumerkek çocukta mide bulantıları olmaz derler kuzu normalde şu mide bulantısı yaşayan arkadaşların kaçımcı haftada başladı acaba
Fikrim yok ama etini cekistiriyo ya dayanabilir misin hamileyken daha bi hassas oluyoKızlar merhaba, ya size ne sorucam, ağdaya gitmenin bi sakıncası olur mu sizce, ben henüz keseyi görmedim, cumartesi gidicem doktora ama, kuaföre de gitmem gerek emin olamıyorum bişey olur mu olmaz mı
Allah yardımcın olsun kuzum tuzlu şeyler ye belki keser ama sakın kendini vitaminsiz bırakma6 canım bi basladı odur budur cekıyorum
ya dayanırım sıkıntı yok ama, başka türlü nasıl yapim mecbur gidicem kendim halledememFikrim yok ama etini cekistiriyo ya dayanabilir misin hamileyken daha bi hassas oluyo
ben de sadece elevit kullanıyorumKızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben Ocean Mummy aldım. Onun içinde folikasitte var gördüğüm kadarıyla bu yüzden ekstradan bi folit asit almama gerek yoktr dimi?
kesinlikle bende aynı durumdayım. aç asla kalamıyorum. kaldığım an içim karışıyor.3. HamileligimŞuanda 6+6 haftalık hiç ac kalamiyorum ac ligi hissettiğim an migdem bulaniyor.sabah kalktığımda kusuyorum gene ac olduğumdan gece de çok bulanıyor .yani ac kalamiyorum bu gidişle 100 kilo olurum.
Ben imom kullanıyorum canım. içeriğini bana gayet zengin geldi. biotin selenyum olması da avantajlı. 7 aydır kullanıyorum. Biraz kilo yapıyor tek eksisi de bu.Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben Ocean Mummy aldım. Onun içinde folikasitte var gördüğüm kadarıyla bu yüzden ekstradan bi folit asit almama gerek yoktr dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?