2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay yok canım hiç alakası yok benim annem de ne bulantı ne başka bir şey yaşamamış hiç düşünme, bak mis gibi geçiyor günler bulantı vs olmadan
Evet böyle giderse rahat olur

Daha baslamamis da olabilir tabi daha cok basindayiz ama bunlar olmazsa kötüye yormayin diye yazdim. Bazen gerçekten buyuk sansmis o anladim

kızlar selam acil yorumlarınıza ihtiyacım var şimdi ikinci beta sonucum çıktı. Bana yardımcı olur musuunuz normal mi değerlerim? Dr ameliyattaymış soramadım.

21 Mart 178
23 Mart 384
SAT : 17 Şubat
gayet güzel 2 günde 2 kat olması gereken için rahat etsin diye tekrar kan verebilirsin sonra gerek görmüyorlar zaten

Beta hcg 2000 çıktı iki katı olmuş güzelce. Troid yüksek çıktı 7 umarım geçicidir. Progestron ise akşam çıkacakmış sonuç
İlaç kullanman lazım kesinlikle dahiliye doktoru da yazıyo ama doz ayarlamasını endokrin yapıyor bilgin olsun oglumda bebim de 7 küsürdü gebelik boyunca kullandım dogumdan sonra biraz kullanıp bıraktım normalleşti geri sımdı ikinci bebişe hamileyim yine kullanıyorum 50 mg 2.5 suan degerim ilk tremester da 2.5 ve altı istiyorlar

Benim de şuanda tam 6 hafta oldu, yarın doktor randevum var, kalp atışını duyacağız dedi. Yarın gittiğimde size de bilgi vereyim :) Muhtemelen duyacağız.
yarın sabahtan benim de doktor ultrason muaynem var pazartesi hcg 9400 çıkmıştı. inşallah ben de bebeğimi görebilirim

Kizlar keyfini cikarin valla. Ben oglumda ayni oyleydim ne rahat gebelik gecirmisim meger. Bunda daha simdiden yuregim agzimda
erkek çocukta mide bulantıları olmaz derler kuzu normalde şu mide bulantısı yaşayan arkadaşların kaçımcı haftada başladı acaba

Bu hcg değeriyle bence kalp atışı bile duyulabilir belki. Çifte mutluluk yaşarsınız inşallah.
ahhhhhh inşallah ya öyle isterim ki geçen bebeğin yok diyince kalbim durmuştu içim ferah Allahın izniyle zamanı gelince o bebeği sağlıcakla da kucağımıza alacağız

Kızlar merhaba, ya size ne sorucam, ağdaya gitmenin bi sakıncası olur mu sizce, ben henüz keseyi görmedim, cumartesi gidicem doktora ama, kuaföre de gitmem gerek emin olamıyorum bişey olur mu olmaz mı

Kızlar merhaba, ya size ne sorucam, ağdaya gitmenin bi sakıncası olur mu sizce, ben henüz keseyi görmedim, cumartesi gidicem doktora ama, kuaföre de gitmem gerek emin olamıyorum bişey olur mu olmaz mı
Fikrim yok ama etini cekistiriyo ya dayanabilir misin hamileyken daha bi hassas oluyo

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben Ocean Mummy aldım. Onun içinde folikasitte var gördüğüm kadarıyla bu yüzden ekstradan bi folit asit almama gerek yoktr dimi?

3. HamileligimŞuanda 6+6 haftalık hiç ac kalamiyorum ac ligi hissettiğim an migdem bulaniyor.sabah kalktığımda kusuyorum gene ac olduğumdan gece de çok bulanıyor .yani ac kalamiyorum bu gidişle 100 kilo olurum.
kesinlikle bende aynı durumdayım. aç asla kalamıyorum. kaldığım an içim karışıyor.

Kızlar vitamin olarak ne kullanıyorsunuz? Ben Ocean Mummy aldım. Onun içinde folikasitte var gördüğüm kadarıyla bu yüzden ekstradan bi folit asit almama gerek yoktr dimi?
Ben imom kullanıyorum canım. içeriğini bana gayet zengin geldi. biotin selenyum olması da avantajlı. 7 aydır kullanıyorum. Biraz kilo yapıyor tek eksisi de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…