2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Papatyamelo kuzuuu sen nerdesiiiinnnn özledik merak ettik iyi misin ?
Hasta gibiyim sanki kuzum öksürüp duruyorum öyle halsizliğim falanda var bide sürekli uyku hali olunca toparlıyamadım kendimi bu aralar çokta yoruluyorum hastane işlerinde,dün sağlık ocağına gittim gebelik kaydı açtılar ordada kan vermem gerekiyormuş kansızlığa falan bakılacakmış tansiyona falan bakılacakmış bugün tekrsr gidecektim vermek için o bile kaldı

kendini sakın vitaminsiz falan bırakma bol yemek ye vitaminlerini al ve bol su iç. Geçmiş olsun şimdiden

kuzum bence farklı kutusu birbirine benziyor ama üzerinde birinde elevit diğerinde elenatal yazıyor
anladım canım ben de geçen ay 3 kutu imom aldım bir anda değiştiremem de şu saatten sonra :) zaten folik asit dozu da yeterli. Bebişlerimizin nöral tüpü sağlam oluşmuştur inşallah :)

kendini sakın vitaminsiz falan bırakma bol yemek ye vitaminlerini al ve bol su iç. Geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim canım ilaçlar yetersizmi geliyor ki vitamin açısından yoksa böyle olmazdım anlamadım

anladım canım ben de geçen ay 3 kutu imom aldım bir anda değiştiremem de şu saatten sonra :) zaten folik asit dozu da yeterli. Bebişlerimizin nöral tüpü sağlam oluşmuştur inşallah :)
tek üzüntüm keşke bende diğer kadınlar gibi gebelik düşünmeye başladığımda folik kullansaydım.

bunu kan verip değerlerine baktırmadan anlayamazsın. Sen bence zaman geçirmeden kanını ver kuzu bizi de haberdar et
Yarına kaldı artık sizinde aile hekiminizde gebelik kaydınız açıldımı

tek üzüntüm keşke bende diğer kadınlar gibi gebelik düşünmeye başladığımda folik kullansaydım.
Ben gebelik düşünmeye başladığımda kullanmaya başladım o yüzden şiştim zaten kaç aydır kullanıyorum. :) Nöral tüp 3.haftadan 10. haftaya kadar olan zaman diliminde gelişiyor. Öğrendiğiniz an başladıysanız bence bir sorun olmaz.

Kızlar dün kan ve idrar tahlili vermiştim bugün sonuçlarıma baktı doktor idrarda enfeksiyon çıktı bi ilaç verdi yatmadan bi bardak suya atıp içicekmişim çok üzüldüm demekki bu halsizlik ağrılarım falan enfeksiyon danmış bitkisel ne yapabilirim maydanoz suyu içsem bişey olurmu kızlar lütfen fikir verin bana

Hayır içmeyin lütfen . Suyu ve kür şeklinde düşüğe sebep olabilir Allah korusun .

Monurol ya da üromisin mi verdi tek dozluk antibiyotik. Çok etkili bir günde enfeksiyonu temizliyor. gebelikte kullanım hakkında bir şey yazmıyor mu. Maydanoz suyu daha tehlikeli olabilir dikkat etmenizde fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…