- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.899
- 133
- 36
Peki ne yapabilirim öneriniz varmı doktor yeşillik ve meyve tüketin dedi ama ıspanak falan mı yemem lazım teşekkür ederim bu arada ilk maydanoz gelmişti aklıma İyiki sormuşum sağolunHayır içmeyin lütfen . Suyu ve kür şeklinde düşüğe sebep olabilir Allah korusun .
Urocare yazıyor ilacın üstünde canım yatmadan suya atıp içicekmişim gebelikten dolayı bunu verdi akşam içicem bakalım inşallah iyi gelir yeşillik tüket dedi benimde ilk maydanoz geldi aklıma ama zararlıymış evet malesefMonurol ya da üromisin mi verdi tek dozluk antibiyotik. Çok etkili bir günde enfeksiyonu temizliyor. gebelikte kullanım hakkında bir şey yazmıyor mu. Maydanoz suyu daha tehlikeli olabilir dikkat etmenizde fayda var.
Ben cranberry yiyordum günde bir avuç kadar. Cranberrynin içinde bir bileşen mesane yüzeyinde bir tabaka oluşturup bakterilerin tutunmasını ve nüfuz etmesini engelliyormuş. Ama gebeliğe bir etkisi olur mu araştırmak lazım.Peki ne yapabilirim öneriniz varmı doktor yeşillik ve meyve tüketin dedi ama ıspanak falan mı yemem lazım teşekkür ederim bu arada ilk maydanoz gelmişti aklıma İyiki sormuşum sağolun
Çok güzel bende isim bakıyorum hem kız hem erkek fikir ediniyoruz dün kız ismi hüma diye bi isme denk geldim çok hoşuma gittiKızlar sizce Hayal ismi nasıl
Taze portakal suyu için isterseniz iyi gelir . Rabbim şifa versin inşallahPeki ne yapabilirim öneriniz varmı doktor yeşillik ve meyve tüketin dedi ama ıspanak falan mı yemem lazım teşekkür ederim bu arada ilk maydanoz gelmişti aklıma İyiki sormuşum sağolun
Hüma da güzel isim cinsiyeti ogrenseydik bıÇok güzel bende isim bakıyorum hem kız hem erkek fikir ediniyoruz dün kız ismi hüma diye bi isme denk geldim çok hoşuma gitti
Evet onu bi araştırmak lazım ben bu ilacı içicem bu akşam yatmadan 3_5 saat idrara çıkmaman lazım içtikten sonra dedi doktor zaten bi tane toz bi ilaç başka yok bitkisel ne yapabilirim diye bakıyorum aslında ama maydanoz falan zararlıymışBen cranberry yiyordum günde bir avuç kadar. Cranberrynin içinde bir bileşen mesane yüzeyinde bir tabaka oluşturup bakterilerin tutunmasını ve nüfuz etmesini engelliyormuş. Ama gebeliğe bir etkisi olur mu araştırmak lazım.
uyumadan önce son idrarınızı yapın sonra için sabaha kadar boşaltım sisteminde kalması lazım.Evet onu bi araştırmak lazım ben bu ilacı içicem bu akşam yatmadan 3_5 saat idrara çıkmaman lazım içtikten sonra dedi doktor zaten bi tane toz bi ilaç başka yok bitkisel ne yapabilirim diye bakıyorum aslında ama maydanoz falan zararlıymış
Yıyorum canım da sabah cok kotu oluyo valla içiyorum elenatal 2 hamilelik kullanıyorum sabahları faciayım umarım gecerAllah yardımcın olsun kuzum tuzlu şeyler ye belki keser ama sakın kendini vitaminsiz bırakma
İlk zaman cok normal halsizlik benim hala öyle 12 haftaya kadar normal diyolar sonra da baska seyler olur yani gebelik kolay değilTeşekkür ederim canım ilaçlar yetersizmi geliyor ki vitamin açısından yoksa böyle olmazdım anlamadım
Amiinn inşallah çok sağol canım yarın pazardan bol bol meyve alıcam bi an önce toparlanma lazım korkuyorum bebeğime bişey olur diye Rabbim herkese şifa versin inşallahTaze portakal suyu için isterseniz iyi gelir . Rabbim şifa versin inşallah
Hosgeldin canım gözün aydın hayırlı olsunPapatyamelo meraba kizlar sat 15subatti kese için bekledim çok şükür bugün kesemizi gordukk. 1.5 yıldır bekliyodum sonunda kavustukkk
Saoll canimmmHosgeldin canım gözün aydın hayırlı olsun
Tam deliğe kadar çıkıyorÇizgi göbek deliğini geçiyor dimi
benim henüz açılmadı kuzumYarına kaldı artık sizinde aile hekiminizde gebelik kaydınız açıldımı
bitki şeyleri çok tehlikeli aman dikkat doktoruna danışmadan sakın içmeKızlar dün kan ve idrar tahlili vermiştim bugün sonuçlarıma baktı doktor idrarda enfeksiyon çıktı bi ilaç verdi yatmadan bi bardak suya atıp içicekmişim çok üzüldüm demekki bu halsizlik ağrılarım falan enfeksiyon danmış bitkisel ne yapabilirim maydanoz suyu içsem bişey olurmu kızlar lütfen fikir verin bana
Evet öyle yapıcam Allah'ın izniyle iyileşmek istiyorum ya hamile olduğuma sevinemedim nerdeyse öyle halsiz öyle kötüyümki Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsunuyumadan önce son idrarınızı yapın sonra için sabaha kadar boşaltım sisteminde kalması lazım.
Birşey olmaz Allah'ın izniyleAmiinn inşallah çok sağol canım yarın pazardan bol bol meyve alıcam bi an önce toparlanma lazım korkuyorum bebeğime bişey olur diye Rabbim herkese şifa versin inşallah
Evet öyleymiş bol yeşillik diyince maydanoz geldi direk aklıma 10 yıl aradan sonra ikinci hamileliğim olunca unutmuşum herşeyi canım ya bide gençtik tabi ozamanbitki şeyleri çok tehlikeli aman dikkat doktoruna danışmadan sakın içme
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız.Evet öyle yapıcam Allah'ın izniyle iyileşmek istiyorum ya hamile olduğuma sevinemedim nerdeyse öyle halsiz öyle kötüyümki Rabbim tüm hastaların yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?