2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet öyleymiş bol yeşillik diyince maydanoz geldi direk aklıma 10 yıl aradan sonra ikinci hamileliğim olunca unutmuşum herşeyi canım ya bide gençtik tabi ozaman zor geçicek hamileliğim sanırım
aman aman sen yine de çoook dikkat et :) bebeğin sağlığı herşeyden önemli . geçmiş olsun

Merhaba hanımlar , 9 aylık bir bebegim var ve 2. 'ye hamileyim , geçen hafta doktora gittim geç döllenme dedi kalp atışı duymadık yarın tekrar gideceğim aranızda geç döllenme olan var mı? Sat 27 ocak

4+6 dan selam teyzeleri
Kese ölçüleri 09.73 mm ve 04.61 mm
Kese gayet iyi dedi
Yolk saçı da gördük çok şükür
2 hafta sonra kontrol için tekrar gideceğim devlete
Haftaya da normal özele gideceğim

Eklentiler

• D1D34B58-6639-4B71-92D2-BE3904245258.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 68
Bir ara bende de tekrarlayan idrar yolları enfeksiyonu vardı o zaman doktor solgarin cranberry içeren bir takviyesi vardı onu vermişti. Bir süre kullanmistim sonrasında da tamamen geçmişti. Ama tabi hamilelikte kullanılır mı doktora sormak lazım.

6000 i geçmiş Beta ile kalp atışını duyabilir miyiz

4+6 dan selam teyzeleri
Kese ölçüleri 09.73 mm ve 04.61 mm
Kese gayet iyi dedi
Yolk saçı da gördük çok şükür
2 hafta sonra kontrol için tekrar gideceğim devlete
Haftaya da normal özele gideceğim
Ay maşalahh yaaaa ya ben en son gittiğimde yolk saçı falan hiçbişi demedi bende sormadım.

Taze portakal suyu için isterseniz iyi gelir . Rabbim şifa versin inşallah
İdrar yolu enfeksiyonu için portakal suyunun hiç faydası olmaz canim içersinde asit var çünkü. Tam tersi yanmayı artırabilir. En mantıklısı bol bol su içmek bence.

erkek çocukta mide bulantıları olmaz derler kuzu normalde şu mide bulantısı yaşayan arkadaşların kaçımcı haftada başladı acaba
Annemin de kardesimde cok rahat hamileligi olmus ama bende de mutfaga bile giremememis bulantidan. Bakalim bnmki kizsa ki oyle hissediyorum olacak mi

Ben kendim sordum canım devlette pek birsey demiyorlar zaten :)

Rabbim kucağımıza Sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
Bende sorayım ozman bu hafta gitcez bakalım. Yolk saçın oluşması lazım dimi yoksa sıkıntı mı.Hiç bilmiyorum da

Annemin de kardesimde cok rahat hamileligi olmus ama bende de mutfaga bile giremememis bulantidan. Bakalim bnmki kizsa ki oyle hissediyorum olacak mi
benim bulantılar çok hafif akşam biraz daha ağırlaşıyor genelde ..Daha çok uyuma hali ve halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…