Evet öyleymiş bol yeşillik diyince maydanoz geldi direk aklıma 10 yıl aradan sonra ikinci hamileliğim olunca unutmuşum herşeyi canım ya bide gençtik tabi ozaman zor geçicek hamileliğim sanırım
Merhaba hanımlar , 9 aylık bir bebegim var ve 2. 'ye hamileyim , geçen hafta doktora gittim geç döllenme dedi kalp atışı duymadık yarın tekrar gideceğim aranızda geç döllenme olan var mı? Sat 27 ocak
4+6 dan selam teyzeleri
Kese ölçüleri 09.73 mm ve 04.61 mm
Kese gayet iyi dedi
Yolk saçı da gördük çok şükür
2 hafta sonra kontrol için tekrar gideceğim devlete
Haftaya da normal özele gideceğim
4+6 dan selam teyzeleri
Kese gayet iyi dedi
Ben cranberry yiyordum günde bir avuç kadar. Cranberrynin içinde bir bileşen mesane yüzeyinde bir tabaka oluşturup bakterilerin tutunmasını ve nüfuz etmesini engelliyormuş. Ama gebeliğe bir etkisi olur mu araştırmak lazım.
Bir ara bende de tekrarlayan idrar yolları enfeksiyonu vardı o zaman doktor solgarin cranberry içeren bir takviyesi vardı onu vermişti. Bir süre kullanmistim sonrasında da tamamen geçmişti. Ama tabi hamilelikte kullanılır mı doktora sormak lazım.
4+6 dan selam teyzeleri
Kese gayet iyi dedi
Yolk saçı da gördük çok şükür
İdrar yolu enfeksiyonu için portakal suyunun hiç faydası olmaz canim içersinde asit var çünkü. Tam tersi yanmayı artırabilir. En mantıklısı bol bol su içmek bence.