- 24 Eylül 2019
- 216
- 435
- 53
- 34
canım kilosu çok çok iyi erken doğumla alakalı bir solunum sorunu çekmiyor sanırm bebeğinBöyle solunum sıkıntısı çeken bebekler olmuş muydu kızlar,mantıcımı kullanamıyorum sanırım genel anesteziden de etkilenmiş bebeğimiz kilosu çok düşük değildi çünkü 34+6 doğdu ve 2440 gram
Canım benim ilk hamileliğimde 34. Haftada düzenli kasılmalarım ve 2 santim açıklığım vardı. 4 gün hastanede kaldım ve sonra 39+5 te doğum yaptım yani eğer başka bir sorun yoksa durdurabilirler inşallahKızlar uzun zamandır yoktum psikolojik olarak çok güzel bi hamilelik geçirdim diyememdün kontrole geldim geceleri kasılmam sık oluyodu nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı,serum verdiler 2 tane sancı aynıydı yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular. Bu durumda olup vaktinde doğum yapan varmı aramızda? Çok tedirginim
Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın yavrunuBöyle solunum sıkıntısı çeken bebekler olmuş muydu kızlar,mantıcımı kullanamıyorum sanırım genel anesteziden de etkilenmiş bebeğimiz kilosu çok düşük değildi çünkü 34+6 doğdu ve 2440 gram
Merak ettim daha iyi misinRegl ağrısı gibi sancım var kızlar, nst ye girmeme gerek var mı acaba
Sağol canım daha iyiyim çok ayakta durunca artıyor ama yalancı sancıdır diye önemsemedim gitmedim doktoraMerak ettim daha iyi misin
Canim saol çok şükür oglum büyüyor sağlığı yerinde. Bende o iyi oldukça daha iyi oluyorum bol bol süt sagip onu düşünüyorum. Dua edin tez zamanda sağlıkla kavusalimnewmoon10 canım ne yaptın nasılsınız? İyisinizdir inşallah
İnşallah canım çok sevindim . Dualarımız sizinle inşallah tez zamanda evinize çıkmak nasip olurCanim saol çok şükür oglum büyüyor sağlığı yerinde. Bende o iyi oldukça daha iyi oluyorum bol bol süt sagip onu düşünüyorum. Dua edin tez zamanda sağlıkla kavusalim
Hele benGrubun adınımı değiştirsek napsak,Kasım görünümlü aceleci bebişlerin Ekim anneleri diye
Başı senin oğlan çekti ya zatenHele benErkenci Kuş tam benim oğlan ☺ Kasım Görünümlü Eylül bebesi
Gerçekten öyle Cennet kokulu hepsiBaşı senin oğlan çekti ya zatencennet kokulu aceleci kuş ilk doğumumuzu sen açtın
Daha bebek dogmadan tövbe yarabbimHanımlar saçma olacak ama aklıma geliyor bazen doğum yapacağım hastahane doğum hastahanesi gibi çok fazla kadın doğumcu var haliyle çok bebek olur. Ya bebişler karışırsa tamam bileklik vs takılıyor ama o zaman bile karışan oluyor duyuyoruz. Çok rastlanan bi durum değil ama ne bilim taktım biraz. Zaten herşey i dert edesim var bu aralar. Size de oluyor mu?
Birde sağdığımız sütleri dondurucuya mı koyacağız donunca su içinde çözdürüp biberonla mı vereceğiz?
Ay bizde de var atalım satalım diyorum yok yaparmis kullanirmis bı göremedimEvet aynı ağırlıklardan bizde de var bir de spor salonlarında olan mekik vs çekmek için olan sehpa şeklinde spor şeysi varspor yapsa gam yemicem gene aldığı gibi duruyor valla öyle bugün koltuk yıkamacılar geldi etrafı su yaptılar hadi dedim madem bi silip süpüreyim en son kapıları siliyordum utanmasam dolapları çekip arkalarını da silecektim
Canim benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda sende bebeğinde hemen iyileşip birbirinize kavuşun insallahKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Aynen öyle sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerideGerçekten öyle Cennet kokulu hepsiRabbim ne güzel yaratmış. Topiğimizin Abisi oldu benim oğlum
Çok sıkıntılar yaşamışsınız, inşallah çok yakında geçecek. Yakın zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşmanız için dua ediyorumKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Anladım geçiyosa öyledir zaten sanırım:)Sağol canım daha iyiyim çok ayakta durunca artıyor ama yalancı sancıdır diye önemsemedim gitmedim doktora
Canim benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda sende bebeğinde hemen iyileşip birbirinize kavuşun insallahKızlar merhaba ,öyle travmatik anlar yaşadım ki nasıl anlatılır bilemiyorum ı gecenin sabahı daha eşim hastaneye bile gelmeden beni acil ameliyata aldılar Onu bile göremedim ailem yollarda bir arkadaşım vardı yanımda ablamlar yetişti ,kanlar ayarlandı vs imza için tonla işlem yapıldı ,çok korkunçtu çok kabus gibiydi genel anestezi oldu bebeğimi hiç göremedim kızlar çok üzgünüm yoğun bakımda ben de çok iyi değilim çok sancım var bebekte solunum sıkıntısı var 3.derece yoğun bakımda ben de çok fazla diren denen şeyler olduğu için uzaktan bile göremiyorum bebeğimi fotoğraf asla vermiyorlar çok uğraştık mahvoldum ,psikolojik olarak da süt çıkarmakta çok zorlanıyorum şırıngayla çok zor makineye izin vermiyorlar iki gün damla damla süt biriktiriyoruz ve sadece sür veriyorlarmış ben mama da verirler sanmıştm ama zorla hemşireden bilgi aldık ben biberon ,kaşık ya da şırınga ile besleniyor sanırken midesine hortumla besleniyormuş ciğerleri yorulmasın emmeye çalışırken diye çok korkuyorum düzelir mi kızlar ciğerleri neden gelişmemiş bu kadar o kadar da küçük değildi ama benim her yerimden kanama kontrolleri için borular plastikler sarkıyor aprımmve gaz sancım çok var rahmin içine su balonları koymuşlar kanamam olmasın diye onlar da çok ağrı yapıyordu tek tek çıkarılyor onlar çıkarılırsa bebeği görme ihtimalim var ama eşim bşrwz iyileşince gör diyor kısaca böyle biliyorum merak ettiğinizi ama çok kabus gibiydi her şey @eras0201 @mabel63 @Kubra4116 @elifff1809 aklıma gelenler
Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha sabreder bebisinKızlar uzun zamandır yoktum psikolojik olarak çok güzel bi hamilelik geçirdim diyememdün kontrole geldim geceleri kasılmam sık oluyodu nst ye bağladılar düzenli sancı çıktı,serum verdiler 2 tane sancı aynıydı yatış verdiler ciğer geliştirici vurdular. Bu durumda olup vaktinde doğum yapan varmı aramızda? Çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?