2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canım kilosu çok çok iyi erken doğumla alakalı bir solunum sorunu çekmiyor sanırm bebeğin

Canım benim ilk hamileliğimde 34. Haftada düzenli kasılmalarım ve 2 santim açıklığım vardı. 4 gün hastanede kaldım ve sonra 39+5 te doğum yaptım yani eğer başka bir sorun yoksa durdurabilirler inşallah

Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın yavrunu sana tez zamanda şifalar diliyorum iyi bakacaklardır eminim ki orda hem sana hem bebeğine. Solunum cihazına bağlı diye üzülme en kötü bir ay kalır yoğun bakımda yeter ki düzelsin bildiğim 38 haftalık bebekler bile kaldı bu sürelerde yoğunbakımda..kavuşana kadar sen iyileşirsin hem senin iyi olman bebeğin için elzem çok zor yaşadıkların Allah güç versin canım

Canim saol çok şükür oglum büyüyor sağlığı yerinde. Bende o iyi oldukça daha iyi oluyorum bol bol süt sagip onu düşünüyorum. Dua edin tez zamanda sağlıkla kavusalim
İnşallah canım çok sevindim . Dualarımız sizinle inşallah tez zamanda evinize çıkmak nasip olur

Hanımlar saçma olacak ama aklıma geliyor bazen doğum yapacağım hastahane doğum hastahanesi gibi çok fazla kadın doğumcu var haliyle çok bebek olur. Ya bebişler karışırsa tamam bileklik vs takılıyor ama o zaman bile karışan oluyor duyuyoruz. Çok rastlanan bi durum değil ama ne bilim taktım biraz. Zaten herşey i dert edesim var bu aralar. Size de oluyor mu?
Birde sağdığımız sütleri dondurucuya mı koyacağız donunca su içinde çözdürüp biberonla mı vereceğiz?

Daha bebek dogmadan tövbe yarabbim rahat ol ne dert ediyosun merak etme karısmaz aynı numarayla bileklikleri oluyo annenin de bebeğinde zaten yanına odaya koyuyolar bebeği daha cocuk dogmadan süt sağmasını falan düşünme anne bebek yan yanaysa süt sağmaya gerek yok canım gereksiz sağım mastit olmayı tetikler mecbur kalırsan sağarsın saat tarih yazıp dondurucuya atıyosun süt saklama poşetleri var e bebek de falan aynen benmari usulü eritip veriyosun altına su üstüne süzgeç buharda actırıp o kadar düşünme zor işler Allah da mecbur bırakmasın

Ay bizde de var atalım satalım diyorum yok yaparmis kullanirmis bı göremedim

Canim benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda sende bebeğinde hemen iyileşip birbirinize kavuşun insallah

Gerçekten öyle Cennet kokulu hepsi Rabbim ne güzel yaratmış. Topiğimizin Abisi oldu benim oğlum
Aynen öyle sağlıkla gelsin hepimizin bebişleride benimde 18 ekimde belli olucak sezeryan denirse günü normal denirse tahmini günü vs falan bu aralar baya hastaneyle uğraşıyorum genel cerrahi-kardiyoloji-kadın doğum-sağlık ocağı

Çok sıkıntılar yaşamışsınız, inşallah çok yakında geçecek. Yakın zamanda bebeğinize sağlıkla kavuşmanız için dua ediyorum

Canim benim çok geçmiş olsun en kısa zamanda sende bebeğinde hemen iyileşip birbirinize kavuşun insallah
Geçmiş olsun canım inşallah biraz daha sabreder bebisin

Minik minik kıyafetleri ütülemek 2 saat sürdü bitti ama çok şükür yarında hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum, sonra beklemek kalıyor en zoru da o sanırım. İçim içime sığmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…