2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim yardımcın olsun tatlım sağ salim işlerin hallolur , sorunsuz doğum yaparsın inş

Kızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?

Ben de öyle bir dizi izlediğim için bebek karışması konusunda çok endişeliydim fakat benim doğum yaptığım hastanede normal doğumda bebek doğunca kontrolü yanında yapılıyor. O sırada annenin muayenesi de bitiyor ve beraber çıkarıyorlar odaya o yüzden karışması imkansız. Ancak sezeryande falan nasıl olur bilmiyorum. Onda da genel anestezi değil de spinal vs ile bebeği görmek mantıklı olabilir. Ya aslında hastaneler de bu duruma özen gösteriyorlar çünkü karışıldığı anlaşılırsa çok yüksek tazminat ödemek zorundalar ama evet insanın bir aklına gelmiyor değil

Kızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?

AA hayır neden geç kalasın ki? İnstagram hesaplarına bakma sen. Benim görüştüğüm hacı Şerif “biz ani durumlarda da yetiştiririz ama siz önceden söylerseniz hazır etmiş oluruz, fark etmez” demişti. Eğer instagram va gibi yerlerden sipariş ile iş yapanlardan isteyeceksen belki uzun sürebilir ama zaten bu işi yapan yerler daha hızlı yapıyor. Stres olma, ben de daha söylemedim

Kuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadım

Kuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadım
Malesef bazi hamilelerin kabusu, beni de buldu. Bebeklerde ve hamilelerde kullanilabilen bir nasal sprey buldum, sadece deniz suyu. bir de gratis'den burun kanatlarina yapistirilan nasal strip denen seylerden aldim. tabiki yine gece uyanmalarim devam ediyor, agzim kupkuru uyaniyorum. Su iciyorum. Dogumdan sonra bitecekmis cilemiz.

Kizlar tek tek alintilayamadim.
Siz nerelerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama istanbulda acibadem liv amerikan bunlar 30-70bin arasi degisiyor doktora gore.
Ben disardan doktorumla gidecegim 24 bin olmus ancak ben onceden anlastm diye 15e ikna oldular.
Bunlar a+ hastaneler diye geciyor belkide ondan ancak oturdugum muhitteki herhangi bir ozel hastaneden de 9000den asagi fiyat almadim

Eklentiler

• IMG_20221008_193026.webp
    38 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Bunlar bana hiç etki etmiyor eşim diyor evde ejderha besliyoruz bi de kulağının dibinde ejderha gibi sesler çıkarıyormuşum

Ben en başta doğum paketi almıştım sanırım 12.500'du. Ayrıntılı usg hariç 10 muayene, tüm tahlil nstler ve tabi doğum dahil bir gece yatışlı. Serklaj olmam gerekince onu ayrı ödedik ama piyasaya göre epey cüzi vermiştik 3.500 tl idi.
Yalnız benim riskli gebelik olunca çok muayene harcadık. Sanırım iki hakkım kaldı. Sağlık olsun tabi önemli değil yetmezse öderiz. zaten şuan ki piyasaya göre epey uyguna gelmiş sanki. Fiyatlar uçmuş :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…