- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Rabbim yardımcın olsun tatlımAynen öyle sağlıkla gelsin hepimizin bebişleridebenimde 18 ekimde belli olucak sezeryan denirse günü normal denirse tahmini günü vs falan bu aralar baya hastaneyle uğraşıyorum genel cerrahi-kardiyoloji-kadın doğum-sağlık ocağı
Ben de öyle bir dizi izlediğim için bebek karışması konusunda çok endişeliydim fakat benim doğum yaptığım hastanede normal doğumda bebek doğunca kontrolü yanında yapılıyor. O sırada annenin muayenesi de bitiyor ve beraber çıkarıyorlar odaya o yüzden karışması imkansız. Ancak sezeryande falan nasıl olur bilmiyorum. Onda da genel anestezi değil de spinal vs ile bebeği görmek mantıklı olabilir. Ya aslında hastaneler de bu duruma özen gösteriyorlar çünkü karışıldığı anlaşılırsa çok yüksek tazminat ödemek zorundalar ama evet insanın bir aklına gelmiyor değilHanımlar saçma olacak ama aklıma geliyor bazen doğum yapacağım hastahane doğum hastahanesi gibi çok fazla kadın doğumcu var haliyle çok bebek olur. Ya bebişler karışırsa tamam bileklik vs takılıyor ama o zaman bile karışan oluyor duyuyoruz. Çok rastlanan bi durum değil ama ne bilim taktım biraz. Zaten herşey i dert edesim var bu aralar. Size de oluyor mu?
Birde sağdığımız sütleri dondurucuya mı koyacağız donunca su içinde çözdürüp biberonla mı vereceğiz?
Amin inşallah canımRabbim yardımcın olsun tatlımsağ salim işlerin hallolur , sorunsuz doğum yaparsın inş
Kızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?
Kuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadımKızlar bu burun tıkanıklığı ile başım belada geceleri kesinlikle nefes alamıyorum. Deniz suyu vs hiç etki etmiyor. Dün evde iliadin damla vardı ondan sıktım ama sürekli kullanmak istemiyorum. Zararsız bir ilaç yok mudur bunun için?
Malesef bazi hamilelerin kabusu, beni de buldu. Bebeklerde ve hamilelerde kullanilabilen bir nasal sprey buldum, sadece deniz suyu. bir de gratis'den burun kanatlarina yapistirilan nasal strip denen seylerden aldim. tabiki yine gece uyanmalarim devam ediyor, agzim kupkuru uyaniyorum. Su iciyorum. Dogumdan sonra bitecekmis cilemiz.Kuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadım
Aynı durumdan muzdaribimKuzu bir haftadır uykular bana da haram oldu, akşam 8 gibi başlayan burun tıkanıklığı gece ağzımla nefes alarak sabahı zor etmemle geçiyor. ben de çözüm yolu bulamadım
Aa neden ben de yaptırmadım? Geç mi kaldık. Ben de bilmiyorum nereden yaptıracağımıKızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?
Moli cikatadab yaptirdim ben kargoda suan 5 is gununde falan teslim ediyorlarAa neden ben de yaptırmadım? Geç mi kaldık. Ben de bilmiyorum nereden yaptıracağımı
Canim trendyoldan sipariş verdim 3 günde geliyor görsel ekliyorum tadı çok güzel üstelik pelit marka çikolatahttps://ty.gl/xzt58jc836Kızlaaar sanırım çikolata yaptırmak için geç kaldım ama yaptıranlar nerden yaptırdı acaba?
Bende ordan yaptırdım çok hızlı geldiMoli cikatadab yaptirdim ben kargoda suan 5 is gununde falan teslim ediyorlar
Bunlar bana hiç etki etmiyorMalesef bazi hamilelerin kabusu, beni de buldu. Bebeklerde ve hamilelerde kullanilabilen bir nasal sprey buldum, sadece deniz suyu. bir de gratis'den burun kanatlarina yapistirilan nasal strip denen seylerden aldim. tabiki yine gece uyanmalarim devam ediyor, agzim kupkuru uyaniyorum. Su iciyorum. Dogumdan sonra bitecekmis cilemiz.
Bilmiyorum kiAa neden ben de yaptırmadım? Geç mi kaldık. Ben de bilmiyorum nereden yaptıracağımı
ben son bir aydir surekli agzimin suyu yastiga akmis bir sekilde buluyorum kendimiKizlar ben de hayatimda ilk defa horlamaya basladim
Baslamisim yani esim oyle diyor :)))
Ya bugunleri de gorcekmisiz demekkiben son bir aydir surekli agzimin suyu yastiga akmis bir sekilde buluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?