Peki ne yapabilirim öneriniz varmı doktor yeşillik ve meyve tüketin dedi ama ıspanak falan mı yemem lazım teşekkür ederim bu arada ilk maydanoz gelmişti aklıma İyiki sormuşum sağolun
anladım canım cevabın için teşekkür ediyorum . daha önce yazmıştım buraya bende . benim sat 17 şubat . ama beta değerim 2 kat artmış çok şükür ama henüz okadar yükselmedi .o yüzden merak ettim :)
Evet banada bol su iç meyve ve yeşillik dedi.. ama ilaçta verdi sendede mi enfeksiyon var ilaç vermediyse demekki ciddi bişe değil ben zaten çok kötüyüm canım heryerim acıyo aynı grip gibiyim
Evet banada bol su iç meyve ve yeşillik dedi.. ama ilaçta verdi sendede mi enfeksiyon var ilaç vermediyse demekki ciddi bişe değil ben zaten çok kötüyüm canım heryerim acıyo aynı grip gibiyim
Evet onu bi araştırmak lazım ben bu ilacı içicem bu akşam yatmadan 3_5 saat idrara çıkmaman lazım içtikten sonra dedi doktor zaten bi tane toz bi ilaç başka yok bitkisel ne yapabilirim diye bakıyorum aslında ama maydanoz falan zararlıymış
anladım canım cevabın için teşekkür ediyorum . daha önce yazmıştım buraya bende . benim sat 17 şubat . ama beta değerim 2 kat artmış çok şükür ama henüz okadar yükselmedi .o yüzden merak ettim :)