2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
15subat canım benim yumurtlama erken oluyo. Oglumdada 4+4de görmüştüm.
anladım canım cevabın için teşekkür ediyorum . daha önce yazmıştım buraya bende . benim sat 17 şubat . ama beta değerim 2 kat artmış çok şükür ama henüz okadar yükselmedi .o yüzden merak ettim :)

Bende de var ama ilaç yazmadı bol su iç dedi bana.
Evet banada bol su iç meyve ve yeşillik dedi.. ama ilaçta verdi sendede mi enfeksiyon var ilaç vermediyse demekki ciddi bişe değil ben zaten çok kötüyüm canım heryerim acıyo aynı grip gibiyim

Evet banada bol su iç meyve ve yeşillik dedi.. ama ilaçta verdi sendede mi enfeksiyon var ilaç vermediyse demekki ciddi bişe değil ben zaten çok kötüyüm canım heryerim acıyo aynı grip gibiyim
Çok geçmiş olsun canım, evet ilaçlık düzeyde değil dedi. Zaten ben hiç anlamadım bir belirti yok bende.

Kereviz iyi geliyor diye biliyorum çiğ rendeleyip ev yoğurdu ile karıştırın mis gibi temizler bence

Ayniymisiz canım benim adet tarihim 14marti. 15 Mart'ta betan 1417cikmisti.

Beta hcg 2000 çıktı iki katı olmuş güzelce. Troid yüksek çıktı 7 umarım geçicidir. Progestron ise akşam çıkacakmış sonuç
troid benim 3 çıkmıştı ona rağmen hamilelikte 2,5 üstü istemiyoruz dedi ilaç başladı canım doktoruna kesin söyle önemliymiş

ya dayanırım sıkıntı yok ama, başka türlü nasıl yapim mecbur gidicem kendim halledemem
ben de bu konuyu düşünüyorum ne yapsam diye doktora gitmekten utanıyorum artık jilet yapıcam galiba ağdanın acısına dayanamam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…