2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Sadece çocuk konusunda değil her konuda çok netimdir aslında. Sanırım artık son dönem diye iyice gerilmeye başladım.
İşin komik garip tarafı, ben inanılmaz çok okuyup araştıran biriyimdir. Bekarken bile çocuk bakımı konusunda kafamda net olan şeyler vardı. Çevremde herkes "Google gibisin" der. Çocuğuma balık yağı alıcam hangisi en iyi ya da kullanılmalı mı diye bana soran insan bile kalkıp bu süreçte akıl veriyor. Geçen gün 5 gündür kabız, ne yapsam diye bana soran insan dün bana tecrübeli değilsin tek başına nasıl bakacaksın dedi Fikir verebiliyorum, doktora sorması gereken şeyi bana sorduğunda bilgiliyim ama söz konusu kendi çocuğum olduğunda cahil ve tecrübesiz oluyorum.

Bence bu kişinin ihtiyacına yönelik bişey. Ne istediğine göre değişir. İlk çocuğumda bir hafta sonra herkesi evine gönderdim tek başıma baktım Şimdi yine tek çocuk olsa belki kısa süreli yardım alıp yine herkesi evine gönderirdim. Ama açıkçası şuan annelerin desteğine ihtiyacım var ve ilki gibi bir hafta sonra herkesi göndermeyi düşünmüyorum Kayınvalidem geldi şehirdışından 2 gün önce. Sen bebeklerinle ilgilen, yemek temizlik her şeyi biz hallederiz. Yükünüzü hafifletmeye geldik diyo. Öyle bebekle ilgilenip ev işlerini yemeği üzerime yıkacak değiller annem de kayınvalidem de. İkisinden de dönüşümlü sonuna kadar faydalanmayı düşünüyorum En azından bebeklerim dışında başka birşey düşünmeme gerek kalmayacak. Ama eğer sadece bebek sevmeye gelip hiç bişeye el sürmeseler hepsini gönderirdim

Kesinlikle haklısın ben de sadece bebeğimle ilgilenmeyi düşünüyorum ev de herkesi ağırlamak için çok müsait değil zaten onlar rahat edemeyip erken giderler muhtemelen

ne igrenc insanlar var yahu. suphesi oldugu halde insan dusmaniyla gorusmek, birak oz yigenini sevmeye gitmeyi.

Anlayışlı insanla görgüsüz insan farkı diyoruz biz buna insan bi sorar ne istiyosun ne düşünüyorsunuz falan diye 2 3 güne gideceklerini bilsem bi sey demem bizimkisi en az 15 gün kalmayı planlar belki 1 ay kim cekecek bide oglum var bu sefer bakmakla yükümlü oldugum onlarla hiç ugrasamam herkez kendini düşünüyo biz neden kendimizi düşünmeyelim

Benim kayın valide üvey gelmez zaten. Annem gelir ama hiçbir iş yapmaz hastayım der kafayı vurup yatar ben ona bakmak zorunda kalırım. Kız kardeşim kışın doğum yapmıştı annem gidip sadece oturmuş herşey önüne gitmişti kız kardeşim sezeryanlı haliyle hizmet etmek zorunda kalmıştı birgün çorba yapmış annem eşi şok olmuş bende kibar bir dille hemen gelme ben toparladiktan sonra gelirsin dedim ikitane çocugum var zaten eşim ilk bir hafta evde olucak birde annememi Baksın adam. Sen çok şanslısın bence insanın bir bakanı destek çıkanı olması çok güzel birşey

Selamlar korse konuşulmuş arkadaşlar ben de bakıyorum ama beden konusunda emin olamıyorum. Bir de bu iki owli korse arasındaki fark ne hangisini almak mantıklı? Doğumdan sonra alacaktım ama sezaryenden sonra rahat yürümek için de lazım olması düşündürüyor

Eklentiler

• D116285A-D1B8-4FE7-B3D9-FE5B6E0EC65B.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 48
  • 5A00F37A-D739-48F1-B3D2-723EB6BB46C5.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 41
Canım benim kullandığım makine medela idi. Memnundum.

Kuzum o süreç bizde iki ay sürmüştü. Emecek kadar güçlü değildi sağıp verdim biraz başta emzirdim senin yaptığın gibi. Sonradan güçlendi emdi. Biraz sabır :)
Bugün benimkilerde biraz emdiler şaşkınlık içinde kaldım bi gecede yeni güncelleme gelmiş gibi oldular doyacak kadar ememiyorlar tabi ama umudum oldu memeye dönmezler sanmıştım.

Ben de Gardrops ta buldum canım çok daha uygun m l beden onu alayım o zaman ben daha doğum kilolarımı veremeden tekrar hamile kaldım… Ama bu sefer 4 kilo aldım
oo çok iyi almışsın canım. neyse artık bir taşla iki kuş vurmuş olursun iki kere uğraşacağına

Bugün benimkilerde biraz emdiler şaşkınlık içinde kaldım bi gecede yeni güncelleme gelmiş gibi oldular doyacak kadar ememiyorlar tabi ama umudum oldu memeye dönmezler sanmıştım.
Dönerler canım hiç merak etme sen. Kalp atışlarını dinleyerek sıcak sıcak süt emmek gibisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…