- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Afiyet olsun cok hos olmus kurabiyelerinizMutfaga enerji ile girmeyi de özlemişim
Kızımla sonbahar kurabiyeleri yaptik iyi geldi
Ay ben de bunu merak ediyordum. O gün doktorum diyor ki bak hiç sancin yok. Kendi kendime dedim nerden bileyim. Anlamıyorum ki. Sormaya da çekindim. Öğrenmiş olduk. Sancin mi cikti yani senin?Demekki agrı oldugunda altta ki gibi tepecikler sık sık olcak altdaki sancı üstte ki kalp atımıymış
Kuzum çok erken neden yaptın ki en erken 8 i bekleseydin
Canim oncekinde 6. Gunde gordugum icin erkenden yaptimKuzum çok erken neden yaptın ki en erken 8 i bekleseydin
Bende bunu merak ediyordum soracaktım doktora bende hep tek o üstteki gibi çizgiDemekki agrı oldugunda altta ki gibi tepecikler sık sık olcak altdaki sancı üstte ki kalp atımıymış
Kötüyü düşünme lütfen biliyorum çok zor hepimiz geçtik o süreçten ama üzme kendiniCanim oncekinde 6. Gunde gordugum icin erkenden yaptim
yarin ve diger gun yine tekrarliycam
Canim ben de biri 31 biri 33.haftada erken doğum riskiyle yatırıldım 33ten beri sadece zorunlu ihtiyaclarin için kalk dedi doktorum, 36ya kadar dedi sonra istediğini yap dedi öyle yapıyorum haftalık proluton yaptırıyorumMerhaba hanımlar, şu an 33. Haftamdayım 31.haftamda kasık ağrısıyla hastaneye gidince erken doğum riskim olduğunu öğrendim o günden beri evde yatıyorum sadece küçük ihtitaçlar için ve yemek yapmak vs için kalkıyorum benim durumumda olan var mı
Bende sola dönüp yatıyorum ama bir yere kadar. Bir yerden sonra ağrıyor kolum sağa dönüyorum, sonra yine sola. Fıldır fıldırımEvvet canım sola donuyorum. Gerçi bütün gece sağ sol yapıp duruyoruz . Aynen canım takdir Allah'tan artikkk sagliklica olur bebikler
Ben de proluton yapıyorum bir de geceleri progestan fitil bana herhangi bir süre vermedi şu zamana kadar diye yarın kontrolüm var bir sorayım ben de. Kaçıncı haftandasın şu an canımCanim ben de biri 31 biri 33.haftada erken doğum riskiyle yatırıldım 33ten beri sadece zorunlu ihtiyaclarin için kalk dedi doktorum, 36ya kadar dedi sonra istediğini yap dedi öyle yapıyorum haftalık proluton yaptırıyorum
Bence bekle ve bu süreçte düşünme, stres daha kötü etkiler. Mümkünse test bile yapma. Yat, komedi filmi falan izle, el işi yap falan kafanı dağıt. Ben tüp bebek sürecini bilmiyorum ahkam kesmek haddime değil, Allah yardımcınız olsun. Ama adet günümde bile o testler negatif çıkmıştı. negatifi gördükçe senin moralin bozulacak, stres yapacaksın.
Şu an 34+5teyimBen de proluton yapıyorum bir de geceleri progestan fitil bana herhangi bir süre vermedi şu zamana kadar diye yarın kontrolüm var bir sorayım ben de. Kaçıncı haftandasın şu an canım
Ben karnımda şiddetli adet ağrısıyla gittim doktora vajinal muayene ettim rahim ağzı kısalmış 26.8 e düşmüş direkt doğum riski dedi. Sonra dinlenme ve iğneyle fitil verdi sonraki kontrolümde biraz uzamıştı rahim ağrı. Er ya da geç bu bebek etken doğacak dedi ama elimizden geldiğince geciktireceğiz dedi. Bir de bende gebelik şekeri çıktı son 2 aydır kilo almıyordum en son bebek de almamış gıdanı artır dedi o günden beri fazla fazla yiyorum şekeri çok takmıyorum bebek de ben de kilo aldıkŞu an 34+5teyim
Senin nstde sancin mı çıkmıştı neden erken doğum riski canım
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız, benim devamlı karnimda kasılma oluyor taş gibi, artık yoruldum sanırım bir an önce gelsin istiyorum bi yandan 36 olduktan sonra
Ayniii bende öyleyim. Doğru düzgün uyku yokkda bakalimmm artikkk hayırlısıyla bı dogsunlarda zaten alışkınım uykusuzluğu bı oğlum daha var bu gece hastaydı sabaha kadar oturup okula geldim akşama kadar dersim var. Vücut aliskinnnBende sola dönüp yatıyorum ama bir yere kadar. Bir yerden sonra ağrıyor kolum sağa dönüyorum, sonra yine sola. Fıldır fıldırım
Bir hurca ya da battaniyeye sar sonra da hemşireye verilecek hastane çıkışı diye yaz üstüne ya da eşine göster bu diye. Ben de hemşireye verilecek takım konusunda bir türlü karar veremedim. Oğlumda takımın pantolonu ve şapkası kanlı gelmişti ve sonra hemen değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi de aldım bir tane de onu mu versem yoksa oğlumun ilk takımını mı versem bilemedim. Rengi soluk mavi ama üzerinde tavşan var unisex bence. Sizce hangisini versem oğlumunkini mi ona aldığımı mı?Bende bu gece uyumayanlardanım.Saat 5 gibi 2 dilim ekmeğe labne sürüp yedim. Bi de açıkıyorsun uyanık olunca
Ne sorayım kızlar size. Kabin boy valiz hazırladım bi tarafı benim bi tarafı bebeğin. Hastahaneye gidince doğumhaneye ne vereceğiz biz? Onu ayrı bi poşette,hurçta falan veririz demi?
Demekki agrı oldugunda altta ki gibi tepecikler sık sık olcak altdaki sancı üstte ki kalp atımıa
Evet canım hatta sancilarla bebeğin kalp atışı ters orantılı oluyor sancin arttığında kalp atışının bir tık yavaşlamasi normal oluyor.Demekki agrı oldugunda altta ki gibi tepecikler sık sık olcak altdaki sancı üstte ki kalp atımıymış
Kolaylıkla için yanmadan atabileceğini ver canımBir hurca ya da battaniyeye sar sonra da hemşireye verilecek hastane çıkışı diye yaz üstüne ya da eşine göster bu diye. Ben de hemşireye verilecek takım konusunda bir türlü karar veremedim. Oğlumda takımın pantolonu ve şapkası kanlı gelmişti ve sonra hemen değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi de aldım bir tane de onu mu versem yoksa oğlumun ilk takımını mı versem bilemedim. Rengi soluk mavi ama üzerinde tavşan var unisex bence. Sizce hangisini versem oğlumunkini mi ona aldığımı mı?
Anladım çok geçmiş olsun 34u geçince çok sıkıntı olmuyormus Allah in izniyleBen karnımda şiddetli adet ağrısıyla gittim doktora vajinal muayene ettim rahim ağzı kısalmış 26.8 e düşmüş direkt doğum riski dedi. Sonra dinlenme ve iğneyle fitil verdi sonraki kontrolümde biraz uzamıştı rahim ağrı. Er ya da geç bu bebek etken doğacak dedi ama elimizden geldiğince geciktireceğiz dedi. Bir de bende gebelik şekeri çıktı son 2 aydır kilo almıyordum en son bebek de almamış gıdanı artır dedi o günden beri fazla fazla yiyorum şekeri çok takmıyorum bebek de ben de kilo aldık
Oğlumunkinin lekesi çıkmıştı ama hastanede fazla durmadığı için içimde kalmıştı. Valla ben fazla set almadım gereksiz içindekilerin çoğu diye hep alt üst takım olmadı oğlumunkini vereyim odaya geldiğinde değiştirilir bir şey olursa. Saklayacağım zaten ikisininkinin hastane çıkışını daKolaylıkla için yanmadan atabileceğini ver canımben a101den hastane çıkışı almıştım yazın başında onu vereceğim leke olur bişey olur pahalı olanlara yazık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?