Hmmm neden 37. Hafta pekiBenim 17 şubat sat canım tahmini doğum tarihi 24 Kasım gözüküyor ama 37.haftada sezaryen olacak büyük ihtimalle
Çok geçmiş olsun canım, umarkm iyidir oğlun. Vücut yattıkça yatası geliyor zsten. En iyisi hareket. Bizim bebişler bize şimdiden antrenman yaptırıyorlar. Canları sağolsun yeter bizeAyniii bende öyleyim. Doğru düzgün uyku yokkda bakalimmm artikkk hayırlısıyla bı dogsunlarda zaten alışkınım uykusuzluğu bı oğlum daha var bu gece hastaydı sabaha kadar oturup okula geldim akşama kadar dersim var. Vücut aliskinnn
Evet farkettiim ne güzelmiş cinsiyeti ne ve doktor neler söylüyo doğum ne zaman falan diye yaniBenim de sat 27 şubat :)
Oğlununkini ver canım ya da gözden çıkaracağın bşr parçayı. Bizşm ilk bebeğimiz olduğu için hepsi yeni, karar veremedim ne versem diye. Bide hastane çantasına tulum konur mu ? Göbek bağı olacak ya tulum kullanılır mı ilk günler? Bana kullanılmaz gibi geliyor alt üst takım alayım diyorum bide bol zıbınBir hurca ya da battaniyeye sar sonra da hemşireye verilecek hastane çıkışı diye yaz üstüne ya da eşine göster bu diye. Ben de hemşireye verilecek takım konusunda bir türlü karar veremedim. Oğlumda takımın pantolonu ve şapkası kanlı gelmişti ve sonra hemen değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi de aldım bir tane de onu mu versem yoksa oğlumun ilk takımını mı versem bilemedim. Rengi soluk mavi ama üzerinde tavşan var unisex bence. Sizce hangisini versem oğlumunkini mi ona aldığımı mı?
Plasenta previadan dolayı daha geç bir tarihe bırakmak istemedi doktorumHmmm neden 37. Hafta peki
İlk günler çok üşür deniyor bebekler. Birde kasım ayı çok kararsız bir ay, sıcak soğuk belli olmuyor. Gece gündüz desen apayrı. Bebek sürpriz yaparsa gece de gelebilir. bi iki tane uzun kollu al yanına derim benKızlar hani "bebeğimi nasıl giydirmeliyim?" diye bir tablo var ya 20-21°de sadece kısa kollu zıbın + patikli tulum şeklinde öneride bulunuyor. 18-19° için uzun k. zıbın + patikli tulum...
Hastahane çantasına koyduğunuz setler için bu tabloya uydunuz mu?
Tahmini 11-18 Kasım doğum tarihimiz. Mesela hemşireye alt,üst uzun k. bir takım + kısa kollu zıbın + şapka ve penye battaniye koydum.
Herkes içine uzun kollu zıbın ve çorap konusunda ısrarcı. Siz nasıl hazırladınız??
Tulum da olur bir sorun oluşturmaz. Ay evet ben de beğenmediğim bir şey hiç almadığım için ne versem bilemedim. Battaniyeli sadece iki takımım var zaten biri oğlumun birini de yeni aldım diğerleri set değilOğlununkini ver canım ya da gözden çıkaracağın bşr parçayı. Bizşm ilk bebeğimiz olduğu için hepsi yeni, karar veremedim ne versem diye. Bide hastane çantasına tulum konur mu ? Göbek bağı olacak ya tulum kullanılır mı ilk günler? Bana kullanılmaz gibi geliyor alt üst takım alayım diyorum bide bol zıbın
Aynen canım rahmin alıstırma yapıyo kasılmarın baslamıs dedi dağ gibi sık sık olunca dogum oluyo işte benim düzensiz ara ara olup geçiyor fark ediyorum zaten toplanıyo bebek karnım sertlesip içerden kemerle sıkıyor gibi bi hisAy ben de bunu merak ediyordum. O gün doktorum diyor ki bak hiç sancin yok. Kendi kendime dedim nerden bileyim. Anlamıyorum ki. Sormaya da çekindim. Öğrenmiş olduk. Sancin mi cikti yani senin?
Üstteki kalp atışı canımBende bunu merak ediyordum soracaktım doktora bende hep tek o üstteki gibi çizgi
Ya bana öyle anlattığın gibi oluyor hatta kalbim bile sıkılıyorum gibi hissediyorum ama nst de sanci cikmadiAynen canım rahmin alıstırma yapıyo kasılmarın baslamıs dedi dağ gibi sık sık olunca dogum oluyo işte benim düzensiz ara ara olup geçiyor fark ediyorum zaten toplanıyo bebek karnım sertlesip içerden kemerle sıkıyor gibi bi his
Üstteki kalp atışı canım
Ben ebeye a101 den aldığımi vereceğim gelince değiştireceğim ertesi gün de çekim için isimli hastane çıkışını giydirmeyi düşünüyorumOğlumunkinin lekesi çıkmıştı ama hastanede fazla durmadığı için içimde kalmıştı. Valla ben fazla set almadım gereksiz içindekilerin çoğu diye hep alt üst takım olmadı oğlumunkini vereyim odaya geldiğinde değiştirilir bir şey olursa. Saklayacağım zaten ikisininkinin hastane çıkışını da
Doktor normal diyorsa endişelenme canım her bebek aynı olmuyor bizimkiler minyon olacak galiba bana da 32+6 da 2050 demiştiBebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde amabugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
34+6 da 2300 Gr çıkmıştı bebeğim doktor normal demişti bana da az gelmişti ama herkes 4000 kg bebek doğuracak değil yaBebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde amabugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
Öyle tabi canım çok da tombik olmasın normal doğum istiyorum34+6 da 2300 Gr çıkmıştı bebeğim doktor normal demişti bana da az gelmişti ama herkes 4000 kg bebek doğuracak değil yasağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar Allah'ın izniyle
Bende öyle düşünüyorumÖyle tabi canım çok da tombik olmasın normal doğum istiyorumnasıl çıkacak
Hadi sağlıkla gelsin canım. Zaten senin tam haftalirin normal. Peki normal doğum mu olacak?Aynen canım rahmin alıstırma yapıyo kasılmarın baslamıs dedi dağ gibi sık sık olunca dogum oluyo işte benim düzensiz ara ara olup geçiyor fark ediyorum zaten toplanıyo bebek karnım sertlesip içerden kemerle sıkıyor gibi bi his
Üstteki kalp atışı canım
Sağlıkla gelsin inşallah mümkünse epizyosuzBende öyle düşünüyorumbakalım 3 200 falan olsa diyorum anca o kadar doğurabilir gibi hissediyorum
Neye göre karar veriyor doktor tarihe acaba bir şey dedi mi? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alınKızlar şu an nstdeyimkontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?