2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun canım, umarkm iyidir oğlun. Vücut yattıkça yatası geliyor zsten. En iyisi hareket. Bizim bebişler bize şimdiden antrenman yaptırıyorlar. Canları sağolsun yeter bize

Oğlununkini ver canım ya da gözden çıkaracağın bşr parçayı. Bizşm ilk bebeğimiz olduğu için hepsi yeni, karar veremedim ne versem diye. Bide hastane çantasına tulum konur mu ? Göbek bağı olacak ya tulum kullanılır mı ilk günler? Bana kullanılmaz gibi geliyor alt üst takım alayım diyorum bide bol zıbın

İlk günler çok üşür deniyor bebekler. Birde kasım ayı çok kararsız bir ay, sıcak soğuk belli olmuyor. Gece gündüz desen apayrı. Bebek sürpriz yaparsa gece de gelebilir. bi iki tane uzun kollu al yanına derim ben

Tulum da olur bir sorun oluşturmaz. Ay evet ben de beğenmediğim bir şey hiç almadığım için ne versem bilemedim. Battaniyeli sadece iki takımım var zaten biri oğlumun birini de yeni aldım diğerleri set değil

Ay ben de bunu merak ediyordum. O gün doktorum diyor ki bak hiç sancin yok. Kendi kendime dedim nerden bileyim. Anlamıyorum ki. Sormaya da çekindim. Öğrenmiş olduk. Sancin mi cikti yani senin?
Aynen canım rahmin alıstırma yapıyo kasılmarın baslamıs dedi dağ gibi sık sık olunca dogum oluyo işte benim düzensiz ara ara olup geçiyor fark ediyorum zaten toplanıyo bebek karnım sertlesip içerden kemerle sıkıyor gibi bi his
Bende bunu merak ediyordum soracaktım doktora bende hep tek o üstteki gibi çizgi
Üstteki kalp atışı canım

Ya bana öyle anlattığın gibi oluyor hatta kalbim bile sıkılıyorum gibi hissediyorum ama nst de sanci cikmadi
Ne zaman tekrar kontrolun

Ben ebeye a101 den aldığımi vereceğim gelince değiştireceğim ertesi gün de çekim için isimli hastane çıkışını giydirmeyi düşünüyorum

Bebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde ama bugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
34+6 da 2300 Gr çıkmıştı bebeğim doktor normal demişti bana da az gelmişti ama herkes 4000 kg bebek doğuracak değil ya sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar Allah'ın izniyle

Öyle tabi canım çok da tombik olmasın normal doğum istiyorum nasıl çıkacak
Bende öyle düşünüyorum bakalım 3 200 falan olsa diyorum anca o kadar doğurabilir gibi hissediyorum

Hadi sağlıkla gelsin canım. Zaten senin tam haftalirin normal. Peki normal doğum mu olacak?

Kızlar şu an nstdeyim kontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
Neye göre karar veriyor doktor tarihe acaba bir şey dedi mi? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın

Bir şey soracağım hanımlar hastaneye misafirler için ne götüreceksiniz ben o konuyu kestiremiyorum tam sonradan eve gelecekler de olacağı için ne yapsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…