2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir şey soracağım hanımlar hastaneye misafirler için ne götüreceksiniz ben o konuyu kestiremiyorum tam sonradan eve gelecekler de olacağı için ne yapsam bilemedim
Hastaneden lohusa şerbeti verecekler ben de magnetle çikolata yaptırdım yeter diye düşünüyorum çok kişinin geleceğini sanmıyorum zaten hastaneye muhtemelen o hediyeler eve gelenlere kalacak.

34+6 da 2300 Gr çıkmıştı bebeğim doktor normal demişti bana da az gelmişti ama herkes 4000 kg bebek doğuracak değil ya sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar Allah'ın izniyle
Doğurana kadar 3000 gr olur mu ki acaba zaten fazla kilolu olmasın ama minnak geldi azcık bana kafa çevresi de 2 hafta geride bir boyu uzun minyatür yavrum benim

Öyle tabi canım çok da tombik olmasın normal doğum istiyorum nasıl çıkacak
Benim korkum da şu an bu.
Bugün kontrolüm vardı 37+3 teyim bebek 38+1 uyumlu çıktı. Suyu, kalp atışı, plesantası vs her şeyi iyi çok şükür ama 3540 olmuş geçen cuma 3050 idi bir haftada çok fazla almış gibi geldi. Doktor sorun değil 4 hatta 4500 e kadar falan dedi de oğlum da kilolu doğmuştu bu bari 3800 lerin altında doğsun diyordum. İnşallah doğana kadar daha fazla almaz çünkü doğumda çok zor kilolu bebek

Doğurana kadar 3000 gr olur mu ki acaba zaten fazla kilolu olmasın ama minnak geldi azcık bana kafa çevresi de 2 hafta geride bir boyu uzun minyatür yavrum benim
Olur Allah'ın izniyle zaten doğumdan sonra da 100 200 Gr verecekler hayırlısıyla doğsunlar da

İlk takımı verin bence zaten kirlenecek

Kızlar instagramdan serceshop'tan söylediğim çikolata geldi, melodi marka tadı baya güzeldi kutusu, baskısı da istediğim gibiydi. Bir de çok hızlı geldi 2 gün önce sipariş vermiştim. Düşünenler varsa bakabilir oraya da

Sağlıkla gelsin bir nefeste ağrısız kesisiz sen bol bol perine masajı yap gevşet rahim ağzını

Hastaneden lohusa şerbeti verecekler ben de magnetle çikolata yaptırdım yeter diye düşünüyorum çok kişinin geleceğini sanmıyorum zaten hastaneye muhtemelen o hediyeler eve gelenlere kalacak.
Ben henüz bir şey yaptırmadım çikolata ve anahtarlık yaptıracağım ama hastaneye çikolatayla şerbeti götürürüm sanırım bir de süslemeler

Canım merhaba hangi memorial? Ataşehir medicana tercih edebilirsin ben de oraya gidiyorum Anadolu sigortam var ve doktorları gerçekten çok iyi o nedenle yazmak istedim sana görünce

Yalancı sancı dedikleri şey bu mu acaba

Sağlıkla gelsin bir nefeste ağrısız kesisiz sen bol bol perine masajı yap gevşet rahim ağzını
Kegel egzersizini yapıyorum. Perine masajını da ben yapamam eşim yapabilir belki göstereceğim ona. Gerçi bizim gebe okulundaki ebe cinsel ilişki de perine masajının etkisini veriyor masajı yapamıyorsanız bile ilişkiyi yapın demişti işe yarar umarım da bu sefer dikişim olmaz inşallah

İlişkiyi haftada 3 defa yazıyor nette 36dan sonra . Sağlık ocağında ki ebe hiç yapmayın doğumu başlatır dedi . 36+0 dan sonra zaten normal doğum zamanı degil mi ?

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…