Hastaneden lohusa şerbeti verecekler ben de magnetle çikolata yaptırdım yeter diye düşünüyorum çok kişinin geleceğini sanmıyorum zaten hastaneye muhtemelen o hediyeler eve gelenlere kalacak.Bir şey soracağım hanımlar hastaneye misafirler için ne götüreceksiniz ben o konuyu kestiremiyorum tam sonradan eve gelecekler de olacağı için ne yapsam bilemedim
Doğurana kadar 3000 gr olur mu ki acaba34+6 da 2300 Gr çıkmıştı bebeğim doktor normal demişti bana da az gelmişti ama herkes 4000 kg bebek doğuracak değil yasağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar Allah'ın izniyle
Benim riskli olduğu için 37den sonra alırız demişti o şekilde karar verdikNeye göre karar veriyor doktor tarihe acaba bir şey dedi mi? Hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağınıza alın
Benim korkum da şu an bu.Öyle tabi canım çok da tombik olmasın normal doğum istiyorumnasıl çıkacak
Olur Allah'ın izniyleDoğurana kadar 3000 gr olur mu ki acabazaten fazla kilolu olmasın ama minnak geldi azcık bana kafa çevresi de 2 hafta geride bir boyu uzun minyatür yavrum benim
İlk takımı verin bence zaten kirlenecekBir hurca ya da battaniyeye sar sonra da hemşireye verilecek hastane çıkışı diye yaz üstüne ya da eşine göster bu diye. Ben de hemşireye verilecek takım konusunda bir türlü karar veremedim. Oğlumda takımın pantolonu ve şapkası kanlı gelmişti ve sonra hemen değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi de aldım bir tane de onu mu versem yoksa oğlumun ilk takımını mı versem bilemedim. Rengi soluk mavi ama üzerinde tavşan var unisex bence. Sizce hangisini versem oğlumunkini mi ona aldığımı mı?
Ayyy ne güzel olmuş bunlar inşallah benimde kızımla kurabiye yapacağım günler gelir. Kalıp galiba bu nerden aldınızMutfaga enerji ile girmeyi de özlemişim
Kızımla sonbahar kurabiyeleri yaptik iyi geldi
Sağlıkla gelsin bir nefeste ağrısız kesisizBenim korkum da şu an bu.
Bugün kontrolüm vardı 37+3 teyim bebek 38+1 uyumlu çıktı. Suyu, kalp atışı, plesantası vs her şeyi iyi çok şükür ama 3540 olmuş geçen cuma 3050 idi bir haftada çok fazla almış gibi geldi. Doktor sorun değil 4 hatta 4500 e kadar falan dedi de oğlum da kilolu doğmuştu bu bari 3800 lerin altında doğsun diyordum. İnşallah doğana kadar daha fazla almaz çünkü doğumda çok zor kilolu bebek
Sen sezeryan için gün aldinmi canım belli oldumu benimde 15 Şubat son adet ayın 20 sinde gidicem gün verecek benim de 37 haftaPlasenta previadan dolayı daha geç bir tarihe bırakmak istemedi doktorum
Ben henüz bir şey yaptırmadım çikolata ve anahtarlık yaptıracağım ama hastaneye çikolatayla şerbeti götürürüm sanırım bir de süslemelerHastaneden lohusa şerbeti verecekler ben de magnetle çikolata yaptırdım yeter diye düşünüyorum çok kişinin geleceğini sanmıyorum zaten hastaneye muhtemelen o hediyeler eve gelenlere kalacak.
Riskli dediğiniz erken doğum riski miBenim riskli olduğu için 37den sonra alırız demişti o şekilde karar verdik
Canım merhaba hangi memorial? Ataşehir medicana tercih edebilirsin ben de oraya gidiyorum Anadolu sigortam var ve doktorları gerçekten çok iyi o nedenle yazmak istedim sana görünceKızlar ya bu haftalarda doktor ve hastane değiştirmem çok mu salakça olur sizce? Hastanemin (memorial) normal doğum fiyatı 22bin sezeryan 28 bin. Benim doğum sigortam ise 18 bin karşılıyor yani normal doğum yapsam da üstüne kesin para ödicem, medicalparkı aradım normal doğum 9 bin sezeryan 12 bin diyor. Yani ekstra bir müdahale olsa onu bile karşılıyor sigortam. Başta zor bir hamilelik geçirdiğim için memorial tercih etmiştim ama çok uzun zamandır bir sorun sıkıntım yok ve memorial ın bana ekstra bir müdahalesi yok. Bebeğimle ilgili bütün test ve tetkikler de normal çıktı zamanında. Zaten tüp bebekle hamile kalmış bir anneyim. Yani önden 2 kez tüp bebek masrafı yaptım. Şimdi bir de doğumla birlikte 10 bin lira harcamak istemedim açıkçası. Bu haftalarda böyle bir değişiklik yapsam saçma mı olur? Ya da gidicem doktor beni kabul eder mi acaba ne dersiniz ? Sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım
Yalancı sancı dedikleri şey bu mu acabaKızlar alttan, afedersiniz idrar yapacakmışım gibi aniden sancı giriyor. İğne saplanır gibi. Ara ara oluyor bebeğin hareketleri ile artıyor. Ayakta da zor duruyorum bugün. Dün gecede sol kaburgama çok şiddetli ağrı saplandı. Normal değil mi bunlar
Kegel egzersizini yapıyorum. Perine masajını da ben yapamam eşim yapabilir belki göstereceğim ona. Gerçi bizim gebe okulundaki ebe cinsel ilişki de perine masajının etkisini veriyor masajı yapamıyorsanız bile ilişkiyi yapın demişti işe yarar umarım da bu sefer dikişim olmaz inşallahSağlıkla gelsin bir nefeste ağrısız kesisizsen bol bol perine masajı yap gevşet rahim ağzını
Aynen canım. Çok şükür şimdi iyi oğlum çok saolllÇok geçmiş olsun canım, umarkm iyidir oğlun. Vücut yattıkça yatası geliyor zsten. En iyisi hareket. Bizim bebişler bize şimdiden antrenman yaptırıyorlar. Canları sağolsun yeter bize
Kizzzz olurmü gayet iyi benim bundan kucukkkkBebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde amabugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?