2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aynen bende de öyle oldu
Lekelenmem oldu
Kesin yoktur diye düşünüyordum
Regl gunu yapayım da aklima takılmasın regl beklerim diye yapınca
Pozitifi gördüm

Biraz iyi olayım da kesin yaptıracak grip aşısı.. ben çok hasta olan biriyim ya
Ada çayını Dr söyledi 36+5teyim ya bugün doğum için...
Hurma dedi bir de 20 squat, 1 saat yürüyüş

Canım burda nerdeyse yarımızda o ya da bu sebepten erken doğum riski var o yüzden sıkma canını evde dinlen yorma kendini haftan da az değil zaten bir kaç hafta daha sabret her şey güzel olacak
İnsan kendiyle aynı şeyler yaşayan birilerini görünce daha rahat hissediyor ne yalan söyliyim rahat rahat işe giderken bi anda evde yatışa geçtim inşallah birkaç hafta daha dayanır kuzu içerde teşekkür ederim moral oldu

Merhaba kizlar. Hamilelik nasıl gidiyor.Ben çok haraketsiz oldum ya yemek yiyip hemen uyuyorum acaba bunun bebeğime bir zararı olur mu.Hiç iş falan sa yapmıyorum yemek bile yapamıyorum kalkar kalkmaz başım dönüyor. Nedenini anlamiyorum.Birde ağzımda şeker tadı gibi bi tat var iyreniyorum.Böyle bişeyler yaşayan var mı?

O okuryazar sizi tüp bebek sürecinden hatırlıyorum neden erken doğuma alındınız? Çok geçmiş olsun bebiş sağlıkla büyüsün inşallah

Bende çikolata deposundan yaptırdım çok memnun kaldım

Canım ben ayrı bir küçük hurç yaptım bir tane battaniye, bir takım hastane çıkış seti, bir tane uzun kollu zıbın, çorap, ağız mendili, iki tane de bez koydum ebeye verilecekler diye not düştüm üstüne eşime de gösterdim bunları vereceksin valiz odada kalacak diye

İsim çalışıldı diye iade de almazlar olsun canını sıkma dağıtılıp gidecek unutacaksın bile. Senin baştan içine sinmeyince benden moliye yaptırmadım. Trendyolda mira dizayn diye bir satıcı gördüm melodi çikolataları kullanıyormuş buraya yaptıracağım 100 adet çikolata 350 liraydı.

Eklentiler

• IMG_20221014_123030.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 92
Biraz iyi olayım da kesin yaptıracak grip aşısı.. ben çok hasta olan biriyim ya
Ada çayını Dr söyledi 36+5teyim ya bugün doğum için...
Hurma dedi bir de 20 squat, 1 saat yürüyüş
Anladım canım. Bir an önce toparlarsin inşallah

Ben nerdeyse hamileliğimin başından beri işe gidemiyorum sürekli heyet raporu almak zorunda kalmıştım, insanın psikolojisi çok etkileniyor gerçekten çok iyi anlıyorum seni ama merak etme bir kaç ay sonra geçirdiğimiz sıkıntılar aklımıza bile gelmeyecek, biz elimizden geleni yapalım da moralini yüksek tut 34 ten sonra organ gelişimi tamamlanıyor zaten

Ben 100 adetini kargo dahil 278 liraya yaptırdım, onlar da melodi marka kullanıyorlarmış. İnşallah güzel gelir benimki de

Eklentiler

• Screenshot_20221013_194456_com.instagram.android.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 91
Ben 100 adetini kargo dahil 278 liraya yaptırdım, onlar da melodi marka kullanıyorlarmış. İnşallah güzel gelir benimki de
Ay çok tatlı çok anlamlı olmuş hediyelik olarak da magnet yaptırdım tema vakfına.

Eklentiler

• IMG_20221014_132705.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 97
Bende senden geri dönüş bekliyordum yaptırmak için
Hic bulaşmayayim ozaman
Baska marka bakayim
Bak ipek yazan yerin alti ezik. Baski boyle ki cok daha canli olabilirdi. Cikolatalarin kagidi iyice soluk. Bu fiyat icin belki idare eder ama bu aralikta fiyat veren baska yere de bakilabilir bence

Eklentiler

• IMG-20221014-WA0007.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 103
Ben de hamileliğimin başında 1 ay yattım düşük riskim vardı kanamam olmuştu zaten tüp bebek ha tuttu ha tutacak bir ara rahat ettim işe gittim geldim şimdi yine yatış. Dediğin gibi Allahın izni ile inşallah minnaklar gelince tüm sıkıntılar gidecek geriye mutluluk ve tatlı yorgunluklar kalacak

Bak ipek yazan yerin alti ezik. Baski boyle ki cok daha canli olabilirdi. Cikolatalarin kagidi iyice soluk. Bu fiyat icin belki idare eder ama bu aralikta fiyat veren baska yere de bakilabilir bence
Dogru
Zaten paylastiklarindan da belli aslında diğer firmalara göre daha bir soluk geldi bana
Yari yarıya da farkediyor bu yüzden kararsiz kalmıştım araştırmaya devam ozaman
Aslında hem magnet yaptirabilecegim hem cikolata kutusunu ayni yerden almak istiyorum

Yok öyle kafami takmadim cnm saglikla gelsin de gerisi valla umtumda degil. Seninki guzel olmus ama zaten 2kattan fazla fiyat farki var. Ucuz etin yahnisi işte

Ay çok tatlı çok anlamlı olmuş hediyelik olarak da magnet yaptırdım tema vakfına.
Çok güzel bayıldım ben de bağış yapacaktım ama çoğu insan o magnetleri saklamıyor atıyor diye anahtarlık yaptırdım, en azından kullanırlar kızımı hatırlarlar diye düşündüm

Oglumda yaptirdigim yer tasarim gorseli atmisti bana. O tasarimi ben magnet hediyelik vs heryerdw kullanmistim takim olmustu cok isime yaradi. Orasi suan calismiyo alamadim o yuzden ama gorsel yollayan bi yer bulursan degerlendirebilirsin. Magnet vs bi isim oldugunda digitalmagnet ten alisveris yapiyorum. Yillardir hem dogumgunu hem de ogrencilerime bi dunya sey yaptirdim hepsi sorunsuz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…