Aynen bende de öyle olduDur canımcım çok erken daha. Tamam her şeye de hazırlıklı olalım ama, şimdiden bi neticeye varma.
Bende hiçbir belirti yoktu, üstelik test gününden 3 gün önce hafif lekelenmem oldu, hadi adet öncesi bir akıntı olur ya onun gibi. Tamam dedim bu da olmadı, ben adet olacağım. Neyse test gününde baktık betahcg çıktı.
Test gününü beklemek lazım.
Biraz iyi olayım da kesin yaptıracak grip aşısı.. ben çok hasta olan biriyim yaBen bugün aile hekimime gittim. Gebelere grip aşısı verilmediği için çok kızıyorum dedi. Parayla marayla kesinlikle yaptır dedi. Bir de altı saatte bir tuzlu su yap dedi. Benim sinüzitim olduğu için genelde burnum akmaz. Yazın üç hafta çektim. Korkunçtu gerçekten. Umarım bu sefer çabuk geçer. Ihlamuru özellikle tavsiye ederim iç. Ada çayı şu anda yasak diye biliyorum ama. Normalde içiyor musun?
İnsan kendiyle aynı şeyler yaşayan birilerini görünce daha rahat hissediyor ne yalan söyliyimCanım burda nerdeyse yarımızda o ya da bu sebepten erken doğum riski varo yüzden sıkma canını evde dinlen yorma kendini haftan da az değil zaten bir kaç hafta daha sabret her şey güzel olacak
Bende çikolata deposundan yaptırdım çok memnun kaldımBen serceshoptan yaptırdım kargoya verilmiş İnstagrama da atmışlar fotoğrafını gördüğüm kadarı ile beğendim gelince de beğenirsem burdan atarım, en azından yaptırmamış olan varsa fikir olur
Canım ben ayrı bir küçük hurç yaptım bir tane battaniye, bir takım hastane çıkış seti, bir tane uzun kollu zıbın, çorap, ağız mendili, iki tane de bez koydum ebeye verilecekler diye not düştüm üstüne eşime de gösterdim bunları vereceksin valiz odada kalacak diyeBende bu gece uyumayanlardanım.Saat 5 gibi 2 dilim ekmeğe labne sürüp yedim. Bi de açıkıyorsun uyanık olunca
Ne sorayım kızlar size. Kabin boy valiz hazırladım bi tarafı benim bi tarafı bebeğin. Hastahaneye gidince doğumhaneye ne vereceğiz biz? Onu ayrı bi poşette,hurçta falan veririz demi?
Sagol canim Allah hepimize enerji versin ihtiyacimkz var :) Ben bu enerjiyi biraz da serumla aldigim demir takviyesine borcluyum diye dusunuyorum. Demir takviyesinden sonra iş yapmak hic zor gelmez oldumasallah canim sana enerjin hep daim olsun
İsim çalışıldı diye iade de almazlar olsun canını sıkma dağıtılıp gidecek unutacaksın bile. Senin baştan içine sinmeyince benden moliye yaptırmadım. Trendyolda mira dizayn diye bir satıcı gördüm melodi çikolataları kullanıyormuş buraya yaptıracağım 100 adet çikolata 350 liraydı.Molicikolatadan cikolatalar geldi en azindan dolandirilmadim korktugum gibi ama memnun da kalmadim. Kutunun kenari ezilmis baskilar gercekten kalitesiz. Draje de almistim kutunun icine dagilmis olarak geldi. Ustune de firmaya kargo odedigim halde 41lira da kargocuya odedim. Velhasil ucuz etin yahnisi oldu. Oglumda yaptirdigim cok daha kaliteliydi mesela bu baya vasat
Anladım canım. Bir an önce toparlarsin inşallahBiraz iyi olayım da kesin yaptıracak grip aşısı.. ben çok hasta olan biriyim ya
Ada çayını Dr söyledi 36+5teyim ya bugün doğum için...
Hurma dedi bir de 20 squat, 1 saat yürüyüş
Ben nerdeyse hamileliğimin başından beri işe gidemiyorum sürekli heyet raporu almak zorunda kalmıştım, insanın psikolojisi çok etkileniyor gerçekten çok iyi anlıyorum seniİnsan kendiyle aynı şeyler yaşayan birilerini görünce daha rahat hissediyor ne yalan söyliyimrahat rahat işe giderken bi anda evde yatışa geçtim inşallah birkaç hafta daha dayanır kuzu içerde teşekkür ederim moral oldu
Ben 100 adetini kargo dahil 278 liraya yaptırdım, onlar da melodi marka kullanıyorlarmış. İnşallah güzel gelir benimki deİsim çalışıldı diye iade de almazlar olsun canını sıkma dağıtılıp gidecek unutacaksın bile. Senin baştan içine sinmeyince benden moliye yaptırmadım. Trendyolda mira dizayn diye bir satıcı gördüm melodi çikolataları kullanıyormuş buraya yaptıracağım 100 adet çikolata 350 liraydı.
Ay çok tatlı çok anlamlı olmuşBen 100 adetini kargo dahil 278 liraya yaptırdım, onlar da melodi marka kullanıyorlarmış. İnşallah güzel gelir benimki de
Bak ipek yazan yerin alti ezik. Baski boyle ki cok daha canli olabilirdi. Cikolatalarin kagidi iyice soluk. Bu fiyat icin belki idare eder ama bu aralikta fiyat veren baska yere de bakilabilir benceBende senden geri dönüş bekliyordum yaptırmak için
Hic bulaşmayayim ozaman
Baska marka bakayim
Ben de hamileliğimin başında 1 ay yattım düşük riskim vardı kanamam olmuştu zaten tüp bebek ha tuttu ha tutacak bir ara rahat ettim işe gittim geldim şimdi yine yatış. Dediğin gibi Allahın izni ile inşallah minnaklar gelince tüm sıkıntılar gidecek geriye mutluluk ve tatlı yorgunluklar kalacakBen nerdeyse hamileliğimin başından beri işe gidemiyorum sürekli heyet raporu almak zorunda kalmıştım, insanın psikolojisi çok etkileniyor gerçekten çok iyi anlıyorum seniama merak etme bir kaç ay sonra geçirdiğimiz sıkıntılar aklımıza bile gelmeyecek, biz elimizden geleni yapalım da moralini yüksek tut 34 ten sonra organ gelişimi tamamlanıyor zaten
DogruBak ipek yazan yerin alti ezik. Baski boyle ki cok daha canli olabilirdi. Cikolatalarin kagidi iyice soluk. Bu fiyat icin belki idare eder ama bu aralikta fiyat veren baska yere de bakilabilir bence
Yok öyle kafami takmadim cnm saglikla gelsin de gerisi valla umtumda degil. Seninki guzel olmus ama zaten 2kattan fazla fiyat farki var. Ucuz etin yahnisi işteİsim çalışıldı diye iade de almazlar olsun canını sıkma dağıtılıp gidecek unutacaksın bile. Senin baştan içine sinmeyince benden moliye yaptırmadım. Trendyolda mira dizayn diye bir satıcı gördüm melodi çikolataları kullanıyormuş buraya yaptıracağım 100 adet çikolata 350 liraydı.
Çok güzel bayıldımAy çok tatlı çok anlamlı olmuşhediyelik olarak da magnet yaptırdım tema vakfına.
Oglumda yaptirdigim yer tasarim gorseli atmisti bana. O tasarimi ben magnet hediyelik vs heryerdw kullanmistim takim olmustu cok isime yaradi. Orasi suan calismiyo alamadim o yuzden ama gorsel yollayan bi yer bulursan degerlendirebilirsin. Magnet vs bi isim oldugunda digitalmagnet ten alisveris yapiyorum. Yillardir hem dogumgunu hem de ogrencilerime bi dunya sey yaptirdim hepsi sorunsuz geldiDogru
Zaten paylastiklarindan da belli aslında diğer firmalara göre daha bir soluk geldi bana
Yari yarıya da farkediyor bu yüzden kararsiz kalmıştım araştırmaya devam ozaman
Aslında hem magnet yaptirabilecegim hem cikolata kutusunu ayni yerden almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?