2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya canım benim çok geçmiş olsun işe yarıyor mu
Zaten düzenli mandalina nar VS yiyordum ya ada çayı da içip yattım akşam...
Uykular haram olunca insanın siniri bozuluyor
Hava da serin artık biliyordum zaten hasta olacağımı
Genelde kış boyu nezleyim ben zaten sürekli hasta olurum
Şimdi kafamda binbir türlü şey
Bebeğime bakamam mı
Bebeği de hasta eder miyim

Bende bu gece uyumayanlardanım.Saat 5 gibi 2 dilim ekmeğe labne sürüp yedim. Bi de açıkıyorsun uyanık olunca
Ne sorayım kızlar size. Kabin boy valiz hazırladım bi tarafı benim bi tarafı bebeğin. Hastahaneye gidince doğumhaneye ne vereceğiz biz? Onu ayrı bi poşette,hurçta falan veririz demi?

hepimiz yorulduk sağ sağlim gelsin minişlerimizde , senin doğum tarihi burada en önde olan ama aceleci minişler çıktı arada

gece benim cok midem bulanıyor ben açlıktan olduğunu düşünüyorum benim gibi gece acıkan varmı :) ama yemiyorum kilo almayım diye

Erken daha bence de üçüzler çıkmıstır cunku beta fazla salgılanıyo şimdi kaç transfer oldun bilmiyorum ama az daha sabret insallah tutmustur
Cok erken yapmissin cankm. Benimki 10. Gunde 15 cikti kanda o yuzden guzel guzel bekle . İnsallah bebegin seninledir
Cok tesekkur ederim kizlar icimi rahatlattiniz yine yaparsam yine haber veririm insallah

Molicikolatadan cikolatalar geldi en azindan dolandirilmadim korktugum gibi ama memnun da kalmadim. Kutunun kenari ezilmis baskilar gercekten kalitesiz. Draje de almistim kutunun icine dagilmis olarak geldi. Ustune de firmaya kargo odedigim halde 41lira da kargocuya odedim. Velhasil ucuz etin yahnisi oldu. Oglumda yaptirdigim cok daha kaliteliydi mesela bu baya vasat

Evet canım doğumda ilk giyeceklerini ayrı bir yere koy. Ben mesela buzdolabı poşetine koydum hurç ya da minik büzgülü bez torba da olur. İçine takımı çorabı şapkasını falan koydum. Eşime de gösterdim telaştan karıştırmasın diye :)

Ahh bende öyleyim. Antep gece serin arada çok sıcak.

Merhaba hanımlar, şu an 33. Haftamdayım 31.haftamda kasık ağrısıyla hastaneye gidince erken doğum riskim olduğunu öğrendim o günden beri evde yatıyorum sadece küçük ihtitaçlar için ve yemek yapmak vs için kalkıyorum benim durumumda olan var mı

Canım bi bilgi ver, için rahat etsin hiç değilse, böyle düşüne düşüne kalırsan o salı gelmez bir türlü.

Ben serceshoptan yaptırdım kargoya verilmiş İnstagrama da atmışlar fotoğrafını gördüğüm kadarı ile beğendim gelince de beğenirsem burdan atarım, en azından yaptırmamış olan varsa fikir olur

Canım burda nerdeyse yarımızda o ya da bu sebepten erken doğum riski var o yüzden sıkma canını evde dinlen yorma kendini haftan da az değil zaten bir kaç hafta daha sabret her şey güzel olacak

Ben bugün aile hekimime gittim. Gebelere grip aşısı verilmediği için çok kızıyorum dedi. Parayla marayla kesinlikle yaptır dedi. Bir de altı saatte bir tuzlu su yap dedi. Benim sinüzitim olduğu için genelde burnum akmaz. Yazın üç hafta çektim. Korkunçtu gerçekten. Umarım bu sefer çabuk geçer. Ihlamuru özellikle tavsiye ederim iç. Ada çayı şu anda yasak diye biliyorum ama. Normalde içiyor musun?

@bsra61 @eras0201 kızlar bugün transferim 6. Günü erken gebelik testi maalesef negatif

Dur canımcım çok erken daha. Tamam her şeye de hazırlıklı olalım ama, şimdiden bi neticeye varma.
Bende hiçbir belirti yoktu, üstelik test gününden 3 gün önce hafif lekelenmem oldu, hadi adet öncesi bir akıntı olur ya onun gibi. Tamam dedim bu da olmadı, ben adet olacağım. Neyse test gününde baktık betahcg çıktı.
Test gününü beklemek lazım.

Bende senden geri dönüş bekliyordum yaptırmak için
Hic bulaşmayayim ozaman
Baska marka bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…