Benimde 14subat banada 37de gün verecek bakalım ne diceklerSen sezeryan için gün aldinmi canım belli oldumu benimde 15 Şubat son adet ayın 20 sinde gidicem gün verecek benim de 37 hafta
Aldım canım bugünSen sezeryan için gün aldinmi canım belli oldumu benimde 15 Şubat son adet ayın 20 sinde gidicem gün verecek benim de 37 hafta
Ay valla annem falan zayıf diyince etkilendim sanırım normallde takmam daKizzzz olurmü gayet iyi benim bundan kucukkkk
Aynen özellikle mutlaka zeytinyağı kullanmamı tavsiye etti. Pelvis tilt yapmanın da faydası var leğen kemiğinin açısını ayarlayabiliyorsunKegel egzersizini yapıyorum. Perine masajını da ben yapamam eşim yapabilir belki göstereceğim ona. Gerçi bizim gebe okulundaki ebe cinsel ilişki de perine masajının etkisini veriyor masajı yapamıyorsanız bile ilişkiyi yapın demişti işe yarar umarım da bu sefer dikişim olmaz inşallah
Plasenta previa var ben de o sebeple normal doğum başlarsa hayati tehlike var o yüzden ne kadar erken o kadar iyi dedi doktorum. Bir de sanırım zaman ilerledikçe plasentaya ayırmak daha zor oluyormuşRiskli dediğiniz erken doğum riski mi
Aynennnn doktorlar 37gordugu anda bıçağı dayayacaklar bize
Gayet iyi canım benimkide bu kadar olsa gayet iyi derdim. Güzel almış ins bu hafta bende 2300civari duyarimAy valla annem falan zayıf diyince etkilendim sanırım normallde takmam dadoktor da sorun yok dedi zaten içim rahatladı
İnşallah canım bebişlerimiz güzel güzel gelişirGayet iyi canım benimkide bu kadar olsa gayet iyi derdim. Güzel almış ins bu hafta bende 2300civari duyarim
Benim tam 37+5 olacak bence gayet iyiAynennnn doktorlar 37gordugu anda bıçağı dayayacaklar bize
Geçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebişPlasenta previa var ben de o sebeple normal doğum başlarsa hayati tehlike var o yüzden ne kadar erken o kadar iyi dedi doktorum. Bir de sanırım zaman ilerledikçe plasentaya ayırmak daha zor oluyormuş
Amin hepimizin inşallahGeçmiş olsun canım sağlıkla gelsin bebiş
Süperrr maşallahTeyzeleri,ablaları Biz 1 Aylık olduk Bir ay önceki halimi düşünüyorum da buna şükür.Çok büyük sıkıntı stres çektim ,Rabbim tüm evlatlarımıza şifa versin, Oğluşumla kavuşmamıza az kaldı inşallah
benim de demirim dusuktu hap verdiler ama etki etmiyor galiba , asiri yorgun hissediyorum bazen. bugun bir soylimde tekrar baksinlarSagol canim Allah hepimize enerji versin ihtiyacimkz var :) Ben bu enerjiyi biraz da serumla aldigim demir takviyesine borcluyum diye dusunuyorum. Demir takviyesinden sonra iş yapmak hic zor gelmez oldu
oo aramizda bir kac gun olacakKızlar şu an nstdeyimkontrolümüz vardı bugün sezaryen tarihimiz belli oldu 8 kasımda doğacak güneşim şu an için her şey yolunda artık her hafta kontrol ve nst şeklinde devam edeceğiz
canim benim de 34. haftada 2050-2010 du doktor normal dedi kuzum. hic uzme kendini luftenBebişim bana zayıf geliyor ama doktor normal diyor her seferinde amabugün 34+1 2186 gram olmuş az gibi geldi
tadi nasil canim begendin mi ?İsim çalışıldı diye iade de almazlar olsun canını sıkma dağıtılıp gidecek unutacaksın bile. Senin baştan içine sinmeyince benden moliye yaptırmadım. Trendyolda mira dizayn diye bir satıcı gördüm melodi çikolataları kullanıyormuş buraya yaptıracağım 100 adet çikolata 350 liraydı.
bende bir kac saat sonra gidecegimBen yine nstdeyim
Doğru vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?