2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay deli dürtüyor herhalde bunları başta bebek gelmeden tüm evi boyatalım diye tutturmuştu dedim benim karnım burnumda nasıl bütün evi kaldırıp boyatim. Kolay sanıyorlar bu işleri nedense bir de bebeye heyecandan bir şey yapmak istiyorlar, ilk akıllarına gelen galiba oda boyamak oluyor

Seninki de stickerları söküp, odayı boyayıp sonra tekrar mı yapıştıracaktı

Ay evet öyle yapacaktı tüm duvarı sticker yaptım söküp boyayıp yeniden takacakmis bu enerjiyi çocuk için başka bir konuda kullansalar keşke

Yok benimkine ulaşmak tayibe ulaşmaktan daha kolay zaten

Okurken yoruldum, az önce bi yemek yaptım belim tutuldu resmen ayaklarım sızlıyoe daha sabaha kadar kalkamam yerimden
Yaaa aslında şu son zamanlarımızı ayaklarımızı sere serpe uzatıp rahat rahat oturup doğumu beklemek vardı ama nerdeee sürüne sürüne iş yapıyoruz. Senin yine ilk çocuk tadını çıkar yemek isteyen oyun isteyen yok işin bittimi yat dinlen tek çocuk hiç çocuk ay bide oturdum bir tencere lahana sardım doğurmadan önce doya doya yemek istiyorum bebiş geldikten sonra yiyemem artık nasıl dayanırım hiç bilmiyorum

Var tabi duyu ölcülü iç 2bucuk litre iç her gün sımdı havuc zamanı havuc suyu iç taze sıkıp katı meyve sıkacağın varsa

Bende yarın için ücretli bayan çağırdım kız kardeşimde gelecek ama bugünden yapılması gereken işler vardı şuan sırtım kopuyo kasıklarım ağrıyo perişanım hayırlısıyla yarını da atlatsaydım bezdim gerçekten

Yok yok başkasıyla karıştırdın muhtemelen
Haklısın yurtdışında çok daha büyük indirimler oluyor. Ama şimdi haksızlık etmeyeyim geçen sene saatlik indirimle falan güzel şeyler yakalamışlığım var. O nedenle bu seneden de bir ümitliyim. Dediğim gibi acelesi olan şeyler de değil nasıl olsa kafasındayım

Var tabi duyu ölcülü iç 2bucuk litre iç her gün sımdı havuc zamanı havuc suyu iç taze sıkıp katı meyve sıkacağın varsa
2 2.5 u zorluyorum normalde de fazla su tüketirim biraz daha üzerine çıkayım bari havuca başladım onu dediler

Allah yardımcın olsun canım aynıyım valla bende belim sırtım kasıklarım hala ağrıyor hala daha yatamadım yarın okul var büyük kızımın ütü yaptım çamaşır topla kaldır bi posta daha makinada çıksın diye bekliyorum.Annem geleyim dedi bugün yardıma ah kıyamadım zaten yaşlı kadın birde onu yormak istemedim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendini çok zorlamadan küçük işleri halledersin artık.

Hanımlar merhaba, owli dış kundak hoşuma gidiyor fakat kullanışlı mı kullanışsız mı bilemedim.. Sizlerin bu konudaki fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz☺

2 2.5 u zorluyorum normalde de fazla su tüketirim biraz daha üzerine çıkayım bari havuca başladım onu dediler
Canım benim de erken haftalarda aynı sorun olmuştu, doktorum suyun sınırda demişti. Bool su ve taze sıkılmış havuç suyu içtim. Kimi doktorlar iyi gelir diyor kimisi alakası yok diyor ama ben şansımı denemiştim ve o dönemde suyum artmıştı.
Kızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Ben yasal ücretli izinler + ekleyebileceğim birkaç haftalık yıllık izin sonrası döneceğim. Daha fazlasını maddi olarak yapamam maalesef. Evden bir maaş eksilse çok sıkıntıya gireriz. Kaldı ki işe de dönmek isterim gibime geliyor. Kendime gelmek, yeni hayatıma adapte olmak için

Pasha22 bak gorunce direk aklıma sen geldin

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-16-23-00-41-242_com.instagram.android.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 94
Ben 32 de çalışamaz raporu aldım mecburen, geriye kaldı 8 haftam bir ay da doktorum söz verdi rapor verecek toplam yasal 3 aylık ücretli iznim olacak belki 20 gün bu senenin izinleri kalmıştı onları kullansam 4 Ay desem gene de çok küçük geliyor daha ek gıdaya bile geçmemiş olacak ama ev alma durumumuz var o senaryoda biraz borçlanmış olacağız o yüzden çalışmasam zorlanabiliriz gibi. Ama ufacık bebeği nasıl bırakayım diyorum Ay dertlendim gece gece

Çok saol canım havuç suyuda ekleyeyim bir bardak güne o zaman

Kızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Eşime kalsa 2 yıl çalışma diyor ama ben 1 yıl sonrasında çalışmaya başlamak istiyorum ayrıca çocuğa kimin bakacağı soru işareti kayınvalidem çok genç ve çok yakında oturuyoruz ama taraftar değil kendi annem uzakta oturuyor bende nasıl kalacak babam kardeşim var evde bilmiyorum karışık biraz benim durumlar zaman gosterecek ama çokta evde oturmaya alışmak istemem acikcasi

Ben de 1 sene aslında bebeğimi büyütmek istiyorum anne sütünü alsın diye ama maddi açıdan borç vs de olunca nasıl olacak bilmiyorum annem bakar ama çok yakın oturmuyoruz her gün 1 saati yolda geçmesi gerekecek. Ay valla şu analık izinleri şaka gibi kim 2 aylık çocuğunu bırakıp gelebilir yaa asıl düzenlenmesi gereken şey bu

Aynn katılıyorum çok az gerçekten insan şimdiden oturup düşününce vicdan yapıyor vakti gelince nasıl olacak kimbilirHayat şartları malesef mecbur bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…