Ay deli dürtüyor herhalde bunlarıAyy ben de duvara sticker yaptım küçük küçük balon şeklinde balonların ipleri odayla aynı renk olunca görünmesi eşim de tutturdu odayı boyuycam diyezor zaptettim deli bunlar ya duruyorlar duruyolar en olmayacak şeyi yapıyorlar
Ay evet öyle yapacaktıAy deli dürtüyor herhalde bunlarıbaşta bebek gelmeden tüm evi boyatalım diye tutturmuştu dedim benim karnım burnumda nasıl bütün evi kaldırıp boyatim. Kolay sanıyorlar bu işleri nedense bir de bebeye heyecandan bir şey yapmak istiyorlar, ilk akıllarına gelen galiba oda boyamak oluyor
Seninki de stickerları söküp, odayı boyayıp sonra tekrar mı yapıştıracaktı
Yaaa aslında şu son zamanlarımızı ayaklarımızı sere serpe uzatıp rahat rahat oturup doğumu beklemek vardı ama nerdeeeYok benimkine ulaşmak tayibe ulaşmaktan daha kolay zaten
Okurken yoruldum,az önce bi yemek yaptım belim tutuldu resmen ayaklarım sızlıyoe daha sabaha kadar kalkamam yerimden
Var tabi duyu ölcülü iç 2bucuk litre iç her gün sımdı havuc zamanı havuc suyu iç taze sıkıp katı meyve sıkacağın varsaİlk hamileliğim ve kan değerlerim (Demir vitamin falan) de iyi ama anlamadım gitti
Eşim denizde yatıp kalkıyor valla her gün taze balık yiyeyim diye muz ve taze yemişlerde Tamm ama meyve yiyemiyorum almıyor onu midem
Birde benim tükettiğim suyla bir bağlantısı ver öıdır bebeğin suyunun
Bende yarın için ücretli bayan çağırdım kız kardeşimde gelecek ama bugünden yapılması gereken işler vardı şuan sırtım kopuyo kasıklarım ağrıyo perişanım hayırlısıyla yarını da atlatsaydım bezdim gerçektenBuradan temizlik yapacak annelere sesleniyorum sakın kılınızı dahi kıpırdatmayın
Sabahtan beri eşimle temizliğe giriştik finali yemekle kapattım şuan ölüyorum bel kasık ağrısındanEşim hala banyoyu temizliyor ki bitmedi Yarabbim.Durumu iyi olan varsa birilerini çağırsın ücretli yada anne kayınvalide kardeş kuzen arkadaş vs. gelsin yapmaya.... Sırf temizik için para vermeyim büyük kızımın kışlık kıyafet eksiklerini alırım diye düşünürken yok yere eziyet ettim kendime ya Umarım geçer ağrılarım da acillik olmam
Yok canım onu halledebilecek kimse yok. Bide sen kanada daydın değil mi ? Burada indirim demek genellikle bindirim demeken baba sitede bile indirim zamanı zam yaptıklarını gördüm. Çok inanmıyorum o indirimlere. Şimdiden ufak ufak toparlıyorum ihtiyaçları
2 2.5 u zorluyorum normalde de fazla su tüketirim biraz daha üzerine çıkayım bari havuca başladım onu dedilerVar tabi duyu ölcülü iç 2bucuk litre iç her gün sımdı havuc zamanı havuc suyu iç taze sıkıp katı meyve sıkacağın varsa
Allah yardımcın olsun canım aynıyım valla bende belim sırtım kasıklarım hala ağrıyor hala daha yatamadım yarın okul var büyük kızımın ütü yaptım çamaşır topla kaldır bi posta daha makinada çıksın diye bekliyorum.Annem geleyim dedi bugün yardıma ah kıyamadım zaten yaşlı kadın birde onu yormak istemedim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendini çok zorlamadan küçük işleri halledersin artık.Bende yarın için ücretli bayan çağırdım kız kardeşimde gelecek ama bugünden yapılması gereken işler vardı şuan sırtım kopuyo kasıklarım ağrıyo perişanım hayırlısıyla yarını da atlatsaydım bezdim gerçekten
Ben evden çalışıyorum canım eger evden calısma şekli devam derlerse hemen dönerim gibi düşünüyorum ama ofise dönüş olursa yeniden düşününürmKızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Canım benim de erken haftalarda aynı sorun olmuştu, doktorum suyun sınırda demişti. Bool su ve taze sıkılmış havuç suyu içtim. Kimi doktorlar iyi gelir diyor kimisi alakası yok diyor ama ben şansımı denemiştim ve o dönemde suyum artmıştı.2 2.5 u zorluyorum normalde de fazla su tüketirim biraz daha üzerine çıkayım bari havuca başladım onu dediler
Ben yasal ücretli izinler + ekleyebileceğim birkaç haftalık yıllık izin sonrası döneceğim. Daha fazlasını maddi olarak yapamam maalesef. Evden bir maaş eksilse çok sıkıntıya gireriz. Kaldı ki işe de dönmek isterim gibime geliyor. Kendime gelmek, yeni hayatıma adapte olmak içinKızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Ben 32 de çalışamaz raporu aldım mecburen, geriye kaldı 8 haftam bir ay da doktorum söz verdi rapor verecek toplam yasal 3 aylık ücretli iznim olacakCanım benim de erken haftalarda aynı sorun olmuştu, doktorum suyun sınırda demişti. Bool su ve taze sıkılmış havuç suyu içtim. Kimi doktorlar iyi gelir diyor kimisi alakası yok diyor ama ben şansımı denemiştim ve o dönemde suyum artmıştı.
Ben yasal ücretli izinler + ekleyebileceğim birkaç haftalık yıllık izin sonrası döneceğim. Daha fazlasını maddi olarak yapamam maalesef. Evden bir maaş eksilse çok sıkıntıya gireriz. Kaldı ki işe de dönmek isterim gibime geliyor. Kendime gelmek, yeni hayatıma adapte olmak için
Ben devlet memuruyum keşke evden çalışma olsaydıBen evden çalışıyorum canım eger evden calısma şekli devam derlerse hemen dönerim gibi düşünüyorum ama ofise dönüş olursa yeniden düşününürm
Çok saol canım havuç suyuda ekleyeyim bir bardak güne o zamanCanım benim de erken haftalarda aynı sorun olmuştu, doktorum suyun sınırda demişti. Bool su ve taze sıkılmış havuç suyu içtim. Kimi doktorlar iyi gelir diyor kimisi alakası yok diyor ama ben şansımı denemiştim ve o dönemde suyum artmıştı.
Ben yasal ücretli izinler + ekleyebileceğim birkaç haftalık yıllık izin sonrası döneceğim. Daha fazlasını maddi olarak yapamam maalesef. Evden bir maaş eksilse çok sıkıntıya gireriz. Kaldı ki işe de dönmek isterim gibime geliyor. Kendime gelmek, yeni hayatıma adapte olmak için
Eşime kalsa 2 yıl çalışma diyor ama ben 1 yıl sonrasında çalışmaya başlamak istiyorum ayrıca çocuğa kimin bakacağı soru işareti kayınvalidem çok genç ve çok yakında oturuyoruz ama taraftar değil kendi annem uzakta oturuyor bende nasıl kalacak babam kardeşim var evde bilmiyorum karışık biraz benim durumlar zaman gosterecek ama çokta evde oturmaya alışmak istemem acikcasiKızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Ben de 1 sene aslında bebeğimi büyütmek istiyorum anne sütünü alsın diye ama maddi açıdan borç vs de olunca nasıl olacak bilmiyorumEşime kalsa 2 yıl çalışma diyor ama ben 1 yıl sonrasında çalışmaya başlamak istiyorum ayrıca çocuğa kimin bakacağı soru işareti kayınvalidem çok genç ve çok yakında oturuyoruz ama taraftar değil kendi annem uzakta oturuyor bende nasıl kalacak babam kardeşim var evde bilmiyorum karışık biraz benim durumlar zaman gosterecek ama çokta evde oturmaya alışmak istemem acikcasi
Aynn katılıyorum çok az gerçekten insan şimdiden oturup düşününce vicdan yapıyor vakti gelince nasıl olacak kimbilirBen de 1 sene aslında bebeğimi büyütmek istiyorum anne sütünü alsın diye ama maddi açıdan borç vs de olunca nasıl olacak bilmiyorumannem bakar ama çok yakın oturmuyoruz her gün 1 saati yolda geçmesi gerekecek. Ay valla şu analık izinleri şaka gibi kim 2 aylık çocuğunu bırakıp gelebilir yaa asıl düzenlenmesi gereken şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?