Büyük bir koşturma içindeyiz canım, bütün günüm emzir, Peraya süt sağ gönder. Alt aç, gaz çıkar vs böyle hızla geçiyor. Ne zaman sabah ne zaman akşam hiç anlamıyorum. Benden sonra doğuran oldu mu?
Canım geçen haftaki kontrolumde kilo sorunu var demişti doktor 5 günde 150 gr almış görünüyordu ama suyu iyiydi, bu hafta bir haftada 400 gr almış olarak ölçtü ama suyu sınırda dedi bence ya geçen hafta ya bu hafta bi yanlışlık oldu olcumde kilo ile alakalı, su sorunu bizde 26. Haftadan beri var bol su içmek, istirahat harici yapılacak bir şey yok canim çok şükür ki bu günlere geldim diyorum, kilo için de protein ağırlıklı beslenme önerdi doktorumBir şey soracağım canım bizimde suyumuz haftasına göre az sınırda demedi ama az dedi ve geçen hafta maalesef kilo almadı almamasından ziyade düşüş oldu pozisyo farklı olduğu şçin veya bu haftalarda net ölçüm olmuyor falan dedi nst kan akışı her şey güzel çıkıyor suyumuz dışında birde kilo ben biraz takıldım
Sizde kilo alımı nasıl ilerliyor
Canım benim öyle bi stres altında olmadığına sevindim keza benim kendi annem bile karalar bağlamış durumda normal doguramicam diye gerçi ameliyat sayıldığından üzülüyor yani öyle düşünmek istiyorum, kordon dolanmasinin kotu örnekleri var evet ama normal karşılanan durumlar da var kuzum bence kontrole cagirmasalar bile daha sık gitmelisin sanırım doktorun kontrol tarihini geç vermişti imkânın varsa daha sık git sonuçta doktor neden geldin diyemez ciddi bi durum yoksa bile senin psikolojin de önemli zaten stresiyiz yeterince ultrasona girmenin de zararlı olduğunu dusunmuyorm ben normal olan doğuma yakin haftalarda her hafta kontrol zaten bizim gibi sıkıntılı durumlarda 3 gune bir oluyor benim kontrollerim de 3 güne düştücanım benim derdime ortak olduğun için teşekkür ederim ne benim ne çevremin normal doğum diye bir ısrarcı isteği yok olsa tabiki çok isterim ama olmazsa da üzülmem çünkü önemli olan bebeğin sağlığı, benim kafama taktığım konu kordon dolanmasında kimi doktorlar hemen alalım diyor kimisi bekleyelim 39 a kadar diyor. Eşim ve ben de ne yapacağımıza karar veremedik. Ölümle sonuçlanan nice kordon olayı da var hiçbir şey olmadan sapa sağlim kucağına alanda. O yüzden kafamız çok karışık
Canm biz yine bu forumda, 5 yil önce ilk gebeligimi beklerken testlerden emin olamayinca böyle negatife çevirip oyle bakardik burda kızlarla, emin olamadiklarimiza. Normal gozle gorunmeyenler boyle fosforlu daha rahat gorunuyor. Seninkini de denedim yine de sanki var gibi hafif. Kendimden biliyorum Negatif oldugunda hiçbbir şekilde iz çıkmıyordu. Senin hikayeni bilmiyorum bu bir tedavi görerek mi oldu, bazen igne ilaç vs etkisiyle de cikabiliyormuş. Ama doğal olaraksa olma ihtimali de var gibi yani. Eğer sanah ilk idrarinla yapmadıysan ya da çok sıvı tukettikten sonra yaptiysan ondan da silik çıkmış olabilir. Kesin bisey demek zor heveslendirmiyim en garantisi kan vermek tabiki ama umarım ki vardir ve seninle kalir
Benimde aynı şekil canım ama hafiften beldende vurmaya başladı böyle böyle ilerlicez işte yavaş yavaş. Su işlerim bitsin bol yürüyüş merdiven egzersiz perine masajı ilişki ve her sabah aç karnına zeytin yaği içmek Allah ne verdiyse yapmayı düşünüyorumm. Ay bunları sayinca kendimi pehlivan gibi sandım biranDüzensiz sancılarım vae kızlar uzanıp kalktıktan sonra kasıklarımda aşırı ağrı oluyor ama bele vurmuyor suanda hafif hafif bebek hareketi de hissediyorum dün gece rüyamda kan geliyordu hastaneye gidiyordum
Cok tesekkur ederim canim yarin kan vericem benim icinde ugrasip fotosunu atmissin cok sagol hakkini helal et onceden bende bu gruptaydim adim beklenmedikcevapti ucuzlere hamiyleydi 3 ay once bebeklerimi 20 haftalikken kaybettimCanm biz yine bu forumda, 5 yil önce ilk gebeligimi beklerken testlerden emin olamayinca böyle negatife çevirip oyle bakardik burda kızlarla, emin olamadiklarimiza. Normal gozle gorunmeyenler boyle fosforlu daha rahat gorunuyor. Seninkini de denedim yine de sanki var gibi hafif. Kendimden biliyorum Negatif oldugunda hiçbbir şekilde iz çıkmıyordu. Senin hikayeni bilmiyorum bu bir tedavi görerek mi oldu, bazen igne ilaç vs etkisiyle de cikabiliyormuş. Ama doğal olaraksa olma ihtimali de var gibi yani. Eğer sanah ilk idrarinla yapmadıysan ya da çok sıvı tukettikten sonra yaptiysan ondan da silik çıkmış olabilir. Kesin bisey demek zor heveslendirmiyim en garantisi kan vermek tabiki ama umarım ki vardir ve seninle kalir
Yaaa biz seni bir ara çok konuştuk kendi aramızda, 3üzlere hamile beklenmedikcevap vardı nereye gitti bir sorun mu oldu acaba diyeCok tesekkur ederim canim yarin kan vericem benim icinde ugrasip fotosunu atmissin cok sagol hakkini helal et onceden bende bu gruptaydim adim beklenmedikcevapti ucuzlere hamiyleydi 3 ay once bebeklerimi 20 haftalikken kaybettim
simdi yine tup bebek tedavisine basladim ama igne felan kullanmiyorum transferimin 8. Gunu yarin kan verince hayirli haberler alirim insallah hamilelerin duasi kabul olurmus bana bol bol dua edin lutfen
Machi den çok şüpheliydim alsam mı almasam mı diye yazman cok iyi olmus kendi topluyo yani dedikleri gibi kullanan birinden duymak iyi olmak insallah kızın da gelir bian once yanına canımBüyük bir koşturma içindeyiz canım, bütün günüm emzir, Peraya süt sağ gönder. Alt aç, gaz çıkar vs böyle hızla geçiyor. Ne zaman sabah ne zaman akşam hiç anlamıyorum. Benden sonra doğuran oldu mu?
1 haftalık 2. annelik deneyimimden birkaç tavsiye vereyim. Mochi pompa aşırı kullanışlı bişey. Ben oğlanı emzirirken diğer göğse mochiyi yerleştiriyorum kızıma gönderiyorum süt sağmama gerek kalmıyor.
Emzirme sütyeni almıştım onlar gayet rahat oldu ama şimdi hava serinliyor ve kesinlikle atlet ihtiyacı gün geçtikçe artıyor. Sütyen yerine emzirme atleti öneririm.
İç zıbın kesinlikle benimki gibi 2,5 kg civarı bebeklerde özellikle kafadan geçen değil yandan ve alttan çıtçıtlı body tavsiye ederim. Hepsi kirlideydi kafanda geçeni çığlık kıyamet giydirdik.
Ve gümüş kapak kesinlikle tavsiye ederim. Henüz krem vs, tahin yağı şu bu hiçbir şey kullanmadım. Memeyi hep nemli tutuyor. Bi an unuttum takmayı memem sütyenime yapıştııGöğüs pedi vs de aynı şekilde yapışır hiç kullanmadım. Minik tavsiyeler benden taze anne olacaklara
İlişki de zor oluyo ya karın kocamanBenimde aynı şekil canım ama hafiften beldende vurmaya başladı böyle böyle ilerlicez işte yavaş yavaş. Su işlerim bitsin bol yürüyüş merdiven egzersiz perine masajı ilişki ve her sabah aç karnına zeytin yaği içmek Allah ne verdiyse yapmayı düşünüyorumm. Ay bunları sayinca kendimi pehlivan gibi sandım biran
Rica ederim ne demek helal olsun, yeter ki guzel haberlerin olsun. Başın sagolsun cok uzuldum, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kucağını doldursun sağlıkla inşaalah.Cok tesekkur ederim canim yarin kan vericem benim icinde ugrasip fotosunu atmissin cok sagol hakkini helal et onceden bende bu gruptaydim adim beklenmedikcevapti ucuzlere hamiyleydi 3 ay once bebeklerimi 20 haftalikken kaybettim
simdi yine tup bebek tedavisine basladim ama igne felan kullanmiyorum transferimin 8. Gunu yarin kan verince hayirli haberler alirim insallah hamilelerin duasi kabul olurmus bana bol bol dua edin lutfen
Yok benimkine ulaşmak tayibe ulaşmaktan daha kolay zatenYa benim de belimde ve karnımda adet sancısı gibi bi sizi var ve ayağa kalktıgımda iki büklüm kalıyorum idrara çıkıyorum düzeliyor mesane baskısından olabilir diye düşünüyorum canim doktorunla görüştün mü?
Rüyaları hic sorma zaten her gece bir doğum fragmanı gibi
Okurken yoruldum,Benimde aynı şekil canım ama hafiften beldende vurmaya başladı böyle böyle ilerlicez işte yavaş yavaş. Su işlerim bitsin bol yürüyüş merdiven egzersiz perine masajı ilişki ve her sabah aç karnına zeytin yaği içmek Allah ne verdiyse yapmayı düşünüyorumm. Ay bunları sayinca kendimi pehlivan gibi sandım biran
İlk hamileliğim ve kan değerlerim (Demir vitamin falan) de iyi ama anlamadım gittiHerkesin bünyesi beslenmesi ilk bebek olup olmadığı vitamin takviyesi farklı canım suya daha cok yüklen ölçülü iç balık zamanı sımdı balık ye et ye mevsim meyvesi ye muz kaşar peyniri ceviz fındık badem ye kuru meyve ye son zaman ne yesen bebege yarar korkma
Bende ölçümle ilgilidir diyorum ya hem kilo almayıp hemde 106 gram vermiş olması beni çok üzdü bende suya biraz daha yüklenip proteine devam edeyim aynı şekildeCanım geçen haftaki kontrolumde kilo sorunu var demişti doktor 5 günde 150 gr almış görünüyordu ama suyu iyiydi, bu hafta bir haftada 400 gr almış olarak ölçtü ama suyu sınırda dedi bence ya geçen hafta ya bu hafta bi yanlışlık oldu olcumde kilo ile alakalı, su sorunu bizde 26. Haftadan beri var bol su içmek, istirahat harici yapılacak bir şey yok canim çok şükür ki bu günlere geldim diyorum, kilo için de protein ağırlıklı beslenme önerdi doktorum
Canım benim öyle bi stres altında olmadığına sevindim keza benim kendi annem bile karalar bağlamış durumda normal doguramicam diye gerçi ameliyat sayıldığından üzülüyor yani öyle düşünmek istiyorum, kordon dolanmasinin kotu örnekleri var evet ama normal karşılanan durumlar da var kuzum bence kontrole cagirmasalar bile daha sık gitmelisin sanırım doktorun kontrol tarihini geç vermişti imkânın varsa daha sık git sonuçta doktor neden geldin diyemez ciddi bi durum yoksa bile senin psikolojin de önemli zaten stresiyiz yeterince ultrasona girmenin de zararlı olduğunu dusunmuyorm ben normal olan doğuma yakin haftalarda her hafta kontrol zaten bizim gibi sıkıntılı durumlarda 3 gune bir oluyor benim kontrollerim de 3 güne düştü
Canım, senin mesajları okumamıştım. Ben o arkadaşın yorumuna yazmıltım şimdi baktım senin mesajlarına çok üzüldüm. Doktorun ne derse onu yap, çok korkuyorum bende, yatarken falan sürekli dönmek zorunda kalıyorum, uykusuzluğumun sebei biraz da bu korkum. O yğzden döneceğim zaman önce oturuyorum sonra yavaşça diğer tarafa yatıyorum. Takip et bakalım, benim verdiğim örnek belki nadirdir, seni üzmek istemedim. Her bebek de bir değil. Zaten süre de ilerlemiş. Az daha takip et olmadı sezeryanı iste. Ha 37 ha 39 ne farkeder.Kimi doktorlar hemen bebeğin doğumundan yana kimisi hareketlerini takip et diyor sadeceben de ne yapacağımı şaşırdım. eşimde korkudan zaten sezeryan olacak acaba gidip bebeği sağlıcakla alsalar mı diyor bilmiyorum napcam
Yok canım onu halledebilecek kimse yok. Bide sen kanada daydın değil mi ? Burada indirim demek genellikle bindirim demekBenim de planlı sezaryen şeklinde ilerlemek zorunda kalırsak muhtemel tarihim 11 kasım gibiama alınacakları bir linkte topladım. Ben alamazsam ablama pasladım durumu
Eğer böyle bir imkanın varsa düşünebilirsin. Yani 5 lira ondan 10 lira bundan derken bile yekün yapıyor ki zaten bu tarz kasım indirimleri daha büyük oluyor. Muhtemelen 1 hatta belki 2 ürün bedavaya gelmiş olacak arada farkla
Bide bebeğinin kilosu çok iyi. Sezeryan olsa bile kilosu çok çok iyi maşallahKimi doktorlar hemen bebeğin doğumundan yana kimisi hareketlerini takip et diyor sadeceben de ne yapacağımı şaşırdım. eşimde korkudan zaten sezeryan olacak acaba gidip bebeği sağlıcakla alsalar mı diyor bilmiyorum napcam
Ayy ben de duvara sticker yaptım küçük küçük balon şeklinde balonların ipleri odayla aynı renk olunca görünmesi eşim de tutturdu odayı boyuycam diyeKızlarrr selamm, giremedim bir süredir kocam bebenin odasının boyucam diye tutturdu ama aşırı plansız programsız bir şekilde tabiki. Alt tarafı bir oda boyanacak şu an evde her yer her yerde ve haftaiçi araya girice için bir hafta öyle kalsın haftaya boyarız diyor
Var mı bir gelişme gruptaaa bakamadım çok detaylı
Ben next 2 me aldım 2 adet, ikiz benimkiler belki biliyorsundur 2 park yatak sığdırmaya çalışmaktansa çok daha mantıklı geldi. Çok uzun kullanılmıyor ama ben zaten farklı ürüne geçilmesi taraftarıyım hem bebek arabası, araç koltuğu gibi ürünlerde hem de yatakta, çocuğun iskelet sistemi çok hızlı değişiyor ve vücudunun ihtiyacı da doğal olarak. Reflü yatağı olabiliyor, taşınması çok kolay evin eğer dubleks değilse her yere taşırsın, kendi içindeki yatak yenidoğan için uygun, senin yatağına sıfır yanaşıyor vs. Ben 3 arkadaşımın tavsiyesi ile tercih ettim, inşallah sağlıkla kavuşur kullanırızKızlar anne yanı olarak chicco next 2 me alanınız var mı? Park yataklar anne yanı olarak çok büyük kaçıyor yatak odası için. Ne diyorsunuz?
Ay ben de kaset test ile bu şekilde negatif yaparak öğrenmiştimCanm biz yine bu forumda, 5 yil önce ilk gebeligimi beklerken testlerden emin olamayinca böyle negatife çevirip oyle bakardik burda kızlarla, emin olamadiklarimiza. Normal gozle gorunmeyenler boyle fosforlu daha rahat gorunuyor. Seninkini de denedim yine de sanki var gibi hafif. Kendimden biliyorum Negatif oldugunda hiçbbir şekilde iz çıkmıyordu. Senin hikayeni bilmiyorum bu bir tedavi görerek mi oldu, bazen igne ilaç vs etkisiyle de cikabiliyormuş. Ama doğal olaraksa olma ihtimali de var gibi yani. Eğer sanah ilk idrarinla yapmadıysan ya da çok sıvı tukettikten sonra yaptiysan ondan da silik çıkmış olabilir. Kesin bisey demek zor heveslendirmiyim en garantisi kan vermek tabiki ama umarım ki vardir ve seninle kalir
Kafanı karıştırmak istemem ama ilk senin sağlığın sonrada bebeğin sağlığı en önemli olan şey kordon dolanmışsa ve ekstra bir şeyler varsa normal doğum diye diretmenin anlamı yok bence ben olsam kesinlikle işimi sansa bırakmazdım ve bir sürü insan vr sezeryan olan benim etrafımdaki herkes sezeryana acır gözlerle bakıyor ama ileride sorun olursa çocuğumun hayatından önemli değil olurum yapacak bir şey yok ama 3 günse iyileşeceğine 5.6 günde iyileşceksin tek sorun olarak gördüğüm buKimi doktorlar hemen bebeğin doğumundan yana kimisi hareketlerini takip et diyor sadeceben de ne yapacağımı şaşırdım. eşimde korkudan zaten sezeryan olacak acaba gidip bebeği sağlıcakla alsalar mı diyor bilmiyorum napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?