2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Büyük bir koşturma içindeyiz canım, bütün günüm emzir, Peraya süt sağ gönder. Alt aç, gaz çıkar vs böyle hızla geçiyor. Ne zaman sabah ne zaman akşam hiç anlamıyorum. Benden sonra doğuran oldu mu?

1 haftalık 2. annelik deneyimimden birkaç tavsiye vereyim. Mochi pompa aşırı kullanışlı bişey. Ben oğlanı emzirirken diğer göğse mochiyi yerleştiriyorum kızıma gönderiyorum süt sağmama gerek kalmıyor.

Emzirme sütyeni almıştım onlar gayet rahat oldu ama şimdi hava serinliyor ve kesinlikle atlet ihtiyacı gün geçtikçe artıyor. Sütyen yerine emzirme atleti öneririm.

İç zıbın kesinlikle benimki gibi 2,5 kg civarı bebeklerde özellikle kafadan geçen değil yandan ve alttan çıtçıtlı body tavsiye ederim. Hepsi kirlideydi kafanda geçeni çığlık kıyamet giydirdik.

Ve gümüş kapak kesinlikle tavsiye ederim. Henüz krem vs, tahin yağı şu bu hiçbir şey kullanmadım. Memeyi hep nemli tutuyor. Bi an unuttum takmayı memem sütyenime yapıştıı Göğüs pedi vs de aynı şekilde yapışır hiç kullanmadım. Minik tavsiyeler benden taze anne olacaklara

Canım geçen haftaki kontrolumde kilo sorunu var demişti doktor 5 günde 150 gr almış görünüyordu ama suyu iyiydi, bu hafta bir haftada 400 gr almış olarak ölçtü ama suyu sınırda dedi bence ya geçen hafta ya bu hafta bi yanlışlık oldu olcumde kilo ile alakalı, su sorunu bizde 26. Haftadan beri var bol su içmek, istirahat harici yapılacak bir şey yok canim çok şükür ki bu günlere geldim diyorum, kilo için de protein ağırlıklı beslenme önerdi doktorum
Canım benim öyle bi stres altında olmadığına sevindim keza benim kendi annem bile karalar bağlamış durumda normal doguramicam diye gerçi ameliyat sayıldığından üzülüyor yani öyle düşünmek istiyorum, kordon dolanmasinin kotu örnekleri var evet ama normal karşılanan durumlar da var kuzum bence kontrole cagirmasalar bile daha sık gitmelisin sanırım doktorun kontrol tarihini geç vermişti imkânın varsa daha sık git sonuçta doktor neden geldin diyemez ciddi bi durum yoksa bile senin psikolojin de önemli zaten stresiyiz yeterince ultrasona girmenin de zararlı olduğunu dusunmuyorm ben normal olan doğuma yakin haftalarda her hafta kontrol zaten bizim gibi sıkıntılı durumlarda 3 gune bir oluyor benim kontrollerim de 3 güne düştü

Eki Görüntüle 3146273
Kızlar sakamı bu ya bugün yine test yaptım negatif
Aklım almıyo gerçekten
Canm biz yine bu forumda, 5 yil önce ilk gebeligimi beklerken testlerden emin olamayinca böyle negatife çevirip oyle bakardik burda kızlarla, emin olamadiklarimiza. Normal gozle gorunmeyenler boyle fosforlu daha rahat gorunuyor. Seninkini de denedim yine de sanki var gibi hafif. Kendimden biliyorum Negatif oldugunda hiçbbir şekilde iz çıkmıyordu. Senin hikayeni bilmiyorum bu bir tedavi görerek mi oldu, bazen igne ilaç vs etkisiyle de cikabiliyormuş. Ama doğal olaraksa olma ihtimali de var gibi yani. Eğer sanah ilk idrarinla yapmadıysan ya da çok sıvı tukettikten sonra yaptiysan ondan da silik çıkmış olabilir. Kesin bisey demek zor heveslendirmiyim en garantisi kan vermek tabiki ama umarım ki vardir ve seninle kalir

Eklentiler

• pixiz-16-10-2022-17-56-13.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 111
Düzensiz sancılarım vae kızlar uzanıp kalktıktan sonra kasıklarımda aşırı ağrı oluyor ama bele vurmuyor suanda hafif hafif bebek hareketi de hissediyorum dün gece rüyamda kan geliyordu hastaneye gidiyordum
Benimde aynı şekil canım ama hafiften beldende vurmaya başladı böyle böyle ilerlicez işte yavaş yavaş. Su işlerim bitsin bol yürüyüş merdiven egzersiz perine masajı ilişki ve her sabah aç karnına zeytin yaği içmek Allah ne verdiyse yapmayı düşünüyorumm. Ay bunları sayinca kendimi pehlivan gibi sandım biran

Cok tesekkur ederim canim yarin kan vericem benim icinde ugrasip fotosunu atmissin cok sagol hakkini helal et onceden bende bu gruptaydim adim beklenmedikcevapti ucuzlere hamiyleydi 3 ay once bebeklerimi 20 haftalikken kaybettim
simdi yine tup bebek tedavisine basladim ama igne felan kullanmiyorum transferimin 8. Gunu yarin kan verince hayirli haberler alirim insallah hamilelerin duasi kabul olurmus bana bol bol dua edin lutfen

Yaaa biz seni bir ara çok konuştuk kendi aramızda, 3üzlere hamile beklenmedikcevap vardı nereye gitti bir sorun mu oldu acaba diye çok üzgünüm canım bebişlerini kaybettiğin için inş bu sefer sağlıkla nasip olsun ben de tüp bebek annesiyim, o yüzden ekstra anlıyorum süreçlerini. İnş bir an önce kucağına al bebişini

Kızlarrr selamm, giremedim bir süredir kocam bebenin odasının boyucam diye tutturdu ama aşırı plansız programsız bir şekilde tabiki. Alt tarafı bir oda boyanacak şu an evde her yer her yerde ve haftaiçi araya girice için bir hafta öyle kalsın haftaya boyarız diyor

Var mı bir gelişme gruptaaa bakamadım çok detaylı

Machi den çok şüpheliydim alsam mı almasam mı diye yazman cok iyi olmus kendi topluyo yani dedikleri gibi kullanan birinden duymak iyi olmak insallah kızın da gelir bian once yanına canım iyi ol da mühim olan o
İlişki de zor oluyo ya karın kocaman sırf perine masajı yerine geciyo dedikleri için deneyelim dedim ama eşim zaten korkuyo karın da kocaman nasıl olcak

Buradan temizlik yapacak annelere sesleniyorum sakın kılınızı dahi kıpırdatmayın
Sabahtan beri eşimle temizliğe giriştik finali yemekle kapattım şuan ölüyorum bel kasık ağrısından Eşim hala banyoyu temizliyor ki bitmedi Yarabbim.Durumu iyi olan varsa birilerini çağırsın ücretli yada anne kayınvalide kardeş kuzen arkadaş vs. gelsin yapmaya.... Sırf temizik için para vermeyim büyük kızımın kışlık kıyafet eksiklerini alırım diye düşünürken yok yere eziyet ettim kendime ya Umarım geçer ağrılarım da acillik olmam

Rica ederim ne demek helal olsun, yeter ki guzel haberlerin olsun. Başın sagolsun cok uzuldum, Rabbim tez zamanda hayirlisiyla kucağını doldursun sağlıkla inşaalah.

Yok benimkine ulaşmak tayibe ulaşmaktan daha kolay zaten
Okurken yoruldum, az önce bi yemek yaptım belim tutuldu resmen ayaklarım sızlıyoe daha sabaha kadar kalkamam yerimden

İlk hamileliğim ve kan değerlerim (Demir vitamin falan) de iyi ama anlamadım gitti
Eşim denizde yatıp kalkıyor valla her gün taze balık yiyeyim diye muz ve taze yemişlerde Tamm ama meyve yiyemiyorum almıyor onu midem
Birde benim tükettiğim suyla bir bağlantısı ver öıdır bebeğin suyunun

Bende ölçümle ilgilidir diyorum ya hem kilo almayıp hemde 106 gram vermiş olması beni çok üzdü bende suya biraz daha yüklenip proteine devam edeyim aynı şekilde

Canım, senin mesajları okumamıştım. Ben o arkadaşın yorumuna yazmıltım şimdi baktım senin mesajlarına çok üzüldüm. Doktorun ne derse onu yap, çok korkuyorum bende, yatarken falan sürekli dönmek zorunda kalıyorum, uykusuzluğumun sebei biraz da bu korkum. O yğzden döneceğim zaman önce oturuyorum sonra yavaşça diğer tarafa yatıyorum. Takip et bakalım, benim verdiğim örnek belki nadirdir, seni üzmek istemedim. Her bebek de bir değil. Zaten süre de ilerlemiş. Az daha takip et olmadı sezeryanı iste. Ha 37 ha 39 ne farkeder.

Yok canım onu halledebilecek kimse yok. Bide sen kanada daydın değil mi ? Burada indirim demek genellikle bindirim demek en baba sitede bile indirim zamanı zam yaptıklarını gördüm. Çok inanmıyorum o indirimlere. Şimdiden ufak ufak toparlıyorum ihtiyaçları

Bid Bide bebeğinin kilosu çok iyi. Sezeryan olsa bile kilosu çok çok iyi maşallah

Ayy ben de duvara sticker yaptım küçük küçük balon şeklinde balonların ipleri odayla aynı renk olunca görünmesi eşim de tutturdu odayı boyuycam diye zor zaptettim deli bunlar ya duruyorlar duruyolar en olmayacak şeyi yapıyorlar

Kızlar anne yanı olarak chicco next 2 me alanınız var mı? Park yataklar anne yanı olarak çok büyük kaçıyor yatak odası için. Ne diyorsunuz?
Ben next 2 me aldım 2 adet, ikiz benimkiler belki biliyorsundur 2 park yatak sığdırmaya çalışmaktansa çok daha mantıklı geldi. Çok uzun kullanılmıyor ama ben zaten farklı ürüne geçilmesi taraftarıyım hem bebek arabası, araç koltuğu gibi ürünlerde hem de yatakta, çocuğun iskelet sistemi çok hızlı değişiyor ve vücudunun ihtiyacı da doğal olarak. Reflü yatağı olabiliyor, taşınması çok kolay evin eğer dubleks değilse her yere taşırsın, kendi içindeki yatak yenidoğan için uygun, senin yatağına sıfır yanaşıyor vs. Ben 3 arkadaşımın tavsiyesi ile tercih ettim, inşallah sağlıkla kavuşur kullanırız

Ay ben de kaset test ile bu şekilde negatif yaparak öğrenmiştim o kadar silik bir çizgiydi ki forumdaki bir arkadaş negatife çevirmişti sağ olsun

Kafanı karıştırmak istemem ama ilk senin sağlığın sonrada bebeğin sağlığı en önemli olan şey kordon dolanmışsa ve ekstra bir şeyler varsa normal doğum diye diretmenin anlamı yok bence ben olsam kesinlikle işimi sansa bırakmazdım ve bir sürü insan vr sezeryan olan benim etrafımdaki herkes sezeryana acır gözlerle bakıyor ama ileride sorun olursa çocuğumun hayatından önemli değil olurum yapacak bir şey yok ama 3 günse iyileşeceğine 5.6 günde iyileşceksin tek sorun olarak gördüğüm bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…