Evet şimdiden vicdan azabı duyuyorum ya erkenden bırakmak zorunda kalırsam diyeAynn katılıyorum çok az gerçekten insan şimdiden oturup düşününce vicdan yapıyor vakti gelince nasıl olacak kimbilirHayat şartları malesef mecbur bırakıyor
Amin canım seninde Rabbim yardımcın olsun keşke birilerinin yardımını alsaydın çok zor gerçekten yardımsız olmuyo. Aynı şekil benim oğlum da sabah erkenden okula gidiyo iki çocuk elime bakiyo birde onların üstesinden gelmeye çalışmak ekstra zorAllah yardımcın olsun canım aynıyım valla bende belim sırtım kasıklarım hala ağrıyor hala daha yatamadım yarın okul var büyük kızımın ütü yaptım çamaşır topla kaldır bi posta daha makinada çıksın diye bekliyorum.Annem geleyim dedi bugün yardıma ah kıyamadım zaten yaşlı kadın birde onu yormak istemedim.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun kendini çok zorlamadan küçük işleri halledersin artık.
Çok geçmiş olsun canım hastanede kontrol altına alırlar inşallah sıkıntısız atlatırsınKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum safra taşı yüzünden hastanelik olup duruyordum şuanda tansiyonum 14 lere cıktı ve nefes alamıyorum hastaneye gidiyorım haberdar ederim sizi
Çok geçmiş olsun canım haberdar et mutlaka Allah'ın izniyle kontrol altına alırlarKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum safra taşı yüzünden hastanelik olup duruyordum şuanda tansiyonum 14 lere cıktı ve nefes alamıyorum hastaneye gidiyorım haberdar ederim sizi
gecmis olsun canim , dusururler hastanedeKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum safra taşı yüzünden hastanelik olup duruyordum şuanda tansiyonum 14 lere cıktı ve nefes alamıyorum hastaneye gidiyorım haberdar ederim sizi
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinKızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum safra taşı yüzünden hastanelik olup duruyordum şuanda tansiyonum 14 lere cıktı ve nefes alamıyorum hastaneye gidiyorım haberdar ederim sizi
Ne güzelmiş keşke burda da 1 sene olsaBen suan tansiyondan dolayi raporluyum , dogum iznim bir sene dogum yapinca baslicak . Calistigim firmadan bir sube dukkan sirasi bende, yaz basinda subat gibi acilir demislerdi o nedenle annemler uzun soluklu kalmaya gelmisti ama o sube isi yalan oldu.
simdilik 2024 e kadar izinliyim yeni bir sube durumu olmazsa.
Annemler simdilik 6 ay kalicaklar. Ben ise baslayinca geri gelicekler cunku ben 2 yasinda yuvaya vermek istiyorum kizimi. daha oncesi cok kucuk olur diye dusunuyorum
Tansiyon yüksekliği neyden kaynaklanıyormuş canım? Kalp ile bağlantısı mı varmış? Acil şifalar diliyorumKardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuandatansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
Hakkında hayırlısı olsun canim benim neyseki tehlikeli haftaları atlattık dualarım sizinleKardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuandatansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
canim 16 lara kadar cikti mi ki hemen sezeryan diyorlar ?Kardiyoloji yokmuş gözetim altında olman lazım dedi devlet hastanesine gidiyorum şuandatansiyonum böyle devam ederse kardiyoloji eşliğinde sezeryana alabilirler dedi doktor
ikinci bir secenek de var 18 ay ama oda bize uymuyor. verilen para kiramiza yetmiuordu. o yuzden bir seneligi sectim ben.Ne güzelmiş keşke burda da 1 sene olsa2 ay doğum izni mi olur sanki kedi yavrusu da 2 ayda ayaklancak
Aa maaştan kesinti mi oluyor ki o da kötüymüşcanim 16 lara kadar cikti mi ki hemen sezeryan diyorlar ?
simdi boyle diyerek seni panikletiyorlar , iyice yuksek cikicaktir
ikinci bir secenek de var 18 ay ama oda bize uymuyor. verilen para kiramiza yetmiuordu. o yuzden bir seneligi sectim ben.
burdaki tek kotu yani maasimin 3 de birini oduyorlar. o yuzden esim aksamlari getir tarzi bir iste calisiyor ek olarak .
Tr de 3 cocuk yapin deyip izin vermemek sacmalik zaten. anneler kayinvalideler baksin mantigi var malesef devlet buyuklerindeya da kadin otursun evde cocuguna baksin
evet canm , sosyal devlet denildigi icin yillik 60 bin uzerinde kazanan herkese haftalik sabit bir para veriyor. yani yilda 100 bin de yapsan 200 bin de yapsan ayni parayi aliyorsun.Aa maaştan kesinti mi oluyor ki o da kötüymüşAy bu anneler babalar napsın valla hele ki bu devir de her şeyin fiyatı 3 4 katına çıkmışken tek maaşla geçinmeye çalışmak çok zor
Türkiye zaten başlı başına sıkıntılı bir ülke. Ne kadına ne de çocuğa değer veriliyor
Keşke burda da olsa ben de maaşımın üçte birini almaya razıyımevet canm , sosyal devlet denildigi icin yillik 60 bin uzerinde kazanan herkese haftalik sabit bir para veriyor. yani yilda 100 bin de yapsan 200 bin de yapsan ayni parayi aliyorsun.
60 bin in altinda kazanalar da son bir senede odedikleri vergiye gore haftalik bir para aliyor.
dogum izninde devlet hic mi odeme yapmiyor ?Keşke burda da olsa ben de maaşımın üçte birini almaya razıyımen azından evin bir masrafı karşılanır.
Doğumdan sonra sadece 2 ayını ödüyor doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ücretli izin var. Eğer 37 ye kadar çalışırsan 5 hafta da sonraya ekleniyor toplam 13 hafta ama ben mesela zorunlu olarak 32.haftada izne çıktım sadece 8 haftam var doğumdan sonradogum izninde devlet hic mi odeme yapmiyor ?
allah kolaylik versin canim , ne diyeyim , hem anneye hem bebeklere travma yasatiyorlar resmenDoğumdan sonra sadece 2 ayını ödüyor doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra 8 hafta ücretli izin var. Eğer 37 ye kadar çalışırsan 5 hafta da sonraya ekleniyor toplam 13 hafta ama ben mesela zorunlu olarak 32.haftada izne çıktım sadece 8 haftam var doğumdan sonrasonra ya ücretsiz izin ya da rapor vs ise idare etmemiz lazım
Tansiyon yüksekliği neyden kaynaklanıyormuş canım? Kalp ile bağlantısı mı varmış? Acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?