2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Ben bir 3 yıl sonra falan döneceğim işe biraz birikmişimiz var borcumuz yok buyutebildigim kadar kendim büyütmek istiyorum çocuğumu. Eşime kalsa çocuk 2 yaşına gelir gelmez bir tane daha yapalım ondan sonra ise girersin bir daha doğum izin vs derdimiz olmaz kurumsal bir firmaya girersin diyor ama bir tanesinin deneyimini yaşayalım da bakalım hayat böyle nasılmış

Canım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağım çok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerim nörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?

Gece nöbetçilrri burada mı? Bu gece kasıklarımda karnımda ağrılar var hayırlısı. Az önce bir kaç kez olduğunu farkettim. 2 3 parmak eninde ve yüksekliğinde bir şişlik oluyor tam kasığımın üzerinde. Miniğimin eli midir ayağı mıdır çözemedim. Ufacık böyle ceviz gibi ama birazcık daha büyükçe. Bir kaç dakika duruyor sonra geçiyor. Normal mi

Kuzenimin bebeğinde çıkmıştı. Çok zor olmuştu farkedene kadar ama öğrendikten sonra dikkat edince düzelmişti. Allah yardımcın olsun

Ay pardon ben ikinizi karıştırdım

11K ne yaptın çıktı mı sonuçların canım

11K ne yaptın çıktı mı sonuçların canım
İdrarda bakteri çıktı doktor gözümün önünde google yazdı ilacı hamile kullans bliyor mu diye yarın kendi doktorumu arıcam kullan derse kullsnıcam şimdi eve geldim doğum korkum yok sanıyordum ama bal gibi varmış onu anladım

Her doktora güven olmuyor cidden . Çok şükür ciddi bir durum yokmuş. Bende de fazlasıyla var sabah olsa da kontrole mı gitsem diye düşünüyorum normalde salı günü. Zaman yaklaştıkça geriliyor insan .

Gerçektn öyle tansiyon çok yüksek çıkıncs korku oldu biranda doğums alırlar diye bi doğursaydık rahatlıcaktık,

Gerçektn öyle tansiyon çok yüksek çıkıncs korku oldu biranda doğums alırlar diye bi doğursaydık rahatlıcaktık,
2 hafta içinde doğurur muyuz acaba yoksa 40 haftayı geçer mi dersin

canim acil doktorlari bilmez zaten
bende burda mide bulantisi icin gittigimde acile , tahlillere baktilar hersey normal cikinca ,ben bisi yapamam yarin doktorunu ara demislerdi

Benim doktor şu durumda bile iki hafta sonrasına randevu vermişti. sekreterini aradım ters bir durum olmadığı sürece endişe etmesin randevu gününü beklesin demiş

kuzum sezeryan normal diye bir takıntım yok doktor gel alalım dese koşa koşa giderim sıkıntı olan doktor 39 a kadar yani 3 haftadan fazla bir süre bekleyelim diyor

Hanımlar merhaba, owli dış kundak hoşuma gidiyor fakat kullanışlı mı kullanışsız mı bilemedim.. Sizlerin bu konudaki fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz☺
Eki Görüntüle 3146439
Ben iki gün önce aldım, çok sevimli ve kullanışlı duruyor. Kalça çıkığı olmama sertifikalı imiş. 6 aya kadar deniyor ama 4 aya kadar kullanılabilir gibi. Ayak kısmı açılıyor. Ben severek aldım.
Geçmiş olsun, bebeğimize ne almalıyız topiğinde alerji konusu konuşuluyordu. Belki oradan da fikir alırsınız. Ancak alerji maddesi tam olarak bulunduysa, başka alerji maddesi yoksa ve hiç tüketmez iseniz bebekler için sıkıntı olmuyor. Ancak anne için diyet yapması gerektiği için yorucu bir süreç oluyor, kısa sürede atlatanlar da var, bir süre sürenler de. Umarım sizinki kısa sürer.
O benim göbeğim üstünde solda oluyor. Cevizden az büyük sağa sola hareket ediyor, bence ayağı ya da kolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…