idrar da protein cikmadigi surece hic birsey olmaz kuzumMorm Spicelover safra taşı ya da reflü dedi tansiyonum düştü şükür 12 ye idrar kan testi verdim bekliyorum zaten hiç bilmediğiö bir hastanede doğum yapmak istemezdim
Tekrar çok geçmiş olsun canım iyi bari düşmüş şuan nasılsınMorm Spicelover safra taşı ya da reflü dedi tansiyonum düştü şükür 12 ye idrar kan testi verdim bekliyorum zaten hiç bilmediğiö bir hastanede doğum yapmak istemezdim
Şuan iyim sonuçları beklerken iyileştim resmenTekrar çok geçmiş olsun canım iyi bari düşmüş şuan nasılsın
Oh iyiŞuan iyim sonuçları beklerken iyileştim resmen
Ben bir 3 yıl sonra falan döneceğim işeKızlar doğumdan ne kadar sonra işe dönmeyi planlıyorsunuz?
Canım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağım
Kuzenimin bebeğinde çıkmıştı. Çok zor olmuştu farkedene kadar ama öğrendikten sonra dikkat edince düzelmişti. Allah yardımcın olsunCanım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağımçok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerimnörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?
Yok yok başkasıyla karıştırdın muhtemelen
Haklısın yurtdışında çok daha büyük indirimler oluyor. Ama şimdi haksızlık etmeyeyim geçen sene saatlik indirimle falan güzel şeyler yakalamışlığım var. O nedenle bu seneden de bir ümitliyim. Dediğim gibi acelesi olan şeyler de değil nasıl olsa kafasındayım
İdrarda bakteri çıktı doktor gözümün önünde google yazdı ilacı hamile kullans bliyor mu diye11K ne yaptın çıktı mı sonuçların canım
Her doktora güven olmuyor cidden . Çok şükür ciddi bir durum yokmuş. Bende de fazlasıyla var sabah olsa da kontrole mı gitsem diye düşünüyorum normalde salı günü. Zaman yaklaştıkça geriliyor insan .İdrarda bakteri çıktı doktor gözümün önünde google yazdı ilacı hamile kullans bliyor mu diyeyarın kendi doktorumu arıcam kullan derse kullsnıcam şimdi eve geldim doğum korkum yok sanıyordum ama bal gibi varmış onu anladım
Gerçektn öyle tansiyon çok yüksek çıkıncs korku oldu biranda doğums alırlar diye bi doğursaydık rahatlıcaktık,Her doktora güven olmuyor cidden . Çok şükür ciddi bir durum yokmuş. Bende de fazlasıyla var sabah olsa da kontrole mı gitsem diye düşünüyorum normalde salı günü. Zaman yaklaştıkça geriliyor insan
2 hafta içinde doğurur muyuz acaba yoksa 40 haftayı geçer mi dersinGerçektn öyle tansiyon çok yüksek çıkıncs korku oldu biranda doğums alırlar diye bi doğursaydık rahatlıcaktık,
canim acil doktorlari bilmez zatenİdrarda bakteri çıktı doktor gözümün önünde google yazdı ilacı hamile kullans bliyor mu diyeyarın kendi doktorumu arıcam kullan derse kullsnıcam şimdi eve geldim doğum korkum yok sanıyordum ama bal gibi varmış onu anladım
Benim doktor şu durumda bile iki hafta sonrasına randevu vermişti. sekreterini aradım ters bir durum olmadığı sürece endişe etmesin randevu gününü beklesin demişCanım geçen haftaki kontrolumde kilo sorunu var demişti doktor 5 günde 150 gr almış görünüyordu ama suyu iyiydi, bu hafta bir haftada 400 gr almış olarak ölçtü ama suyu sınırda dedi bence ya geçen hafta ya bu hafta bi yanlışlık oldu olcumde kilo ile alakalı, su sorunu bizde 26. Haftadan beri var bol su içmek, istirahat harici yapılacak bir şey yok canim çok şükür ki bu günlere geldim diyorum, kilo için de protein ağırlıklı beslenme önerdi doktorum
Canım benim öyle bi stres altında olmadığına sevindim keza benim kendi annem bile karalar bağlamış durumda normal doguramicam diye gerçi ameliyat sayıldığından üzülüyor yani öyle düşünmek istiyorum, kordon dolanmasinin kotu örnekleri var evet ama normal karşılanan durumlar da var kuzum bence kontrole cagirmasalar bile daha sık gitmelisin sanırım doktorun kontrol tarihini geç vermişti imkânın varsa daha sık git sonuçta doktor neden geldin diyemez ciddi bi durum yoksa bile senin psikolojin de önemli zaten stresiyiz yeterince ultrasona girmenin de zararlı olduğunu dusunmuyorm ben normal olan doğuma yakin haftalarda her hafta kontrol zaten bizim gibi sıkıntılı durumlarda 3 gune bir oluyor benim kontrollerim de 3 güne düştü
kuzum sezeryan normal diye bir takıntım yok doktor gel alalım dese koşa koşa giderim sıkıntı olan doktor 39 a kadar yani 3 haftadan fazla bir süre bekleyelim diyorKafanı karıştırmak istemem ama ilk senin sağlığın sonrada bebeğin sağlığı en önemli olan şey kordon dolanmışsa ve ekstra bir şeyler varsa normal doğum diye diretmenin anlamı yok bence ben olsam kesinlikle işimi sansa bırakmazdım ve bir sürü insan vr sezeryan olan benim etrafımdaki herkes sezeryana acır gözlerle bakıyor ama ileride sorun olursa çocuğumun hayatından önemli değil olurum yapacak bir şey yok ama 3 günse iyileşeceğine 5.6 günde iyileşceksin tek sorun olarak gördüğüm bu
Ben iki gün önce aldım, çok sevimli ve kullanışlı duruyor. Kalça çıkığı olmama sertifikalı imiş. 6 aya kadar deniyor ama 4 aya kadar kullanılabilir gibi. Ayak kısmı açılıyor. Ben severek aldım.Hanımlar merhaba, owli dış kundak hoşuma gidiyor fakat kullanışlı mı kullanışsız mı bilemedim.. Sizlerin bu konudaki fikirlerine ihtiyacım var yardımcı olur musunuz☺
Eki Görüntüle 3146439
Geçmiş olsun, bebeğimize ne almalıyız topiğinde alerji konusu konuşuluyordu. Belki oradan da fikir alırsınız. Ancak alerji maddesi tam olarak bulunduysa, başka alerji maddesi yoksa ve hiç tüketmez iseniz bebekler için sıkıntı olmuyor. Ancak anne için diyet yapması gerektiği için yorucu bir süreç oluyor, kısa sürede atlatanlar da var, bir süre sürenler de. Umarım sizinki kısa sürer.Canım telefonu elime alamıyorum resmen. şuanda uyumam gereken anda aldığım için sonrasında çok pişman olacağımçok yorucu gidiyor ama yoluna girecek inşallah sabırla o günü bekliyorum.
Benim kızlarımın alerjisi çıktı laktoz intöleransı varmış süt ve süt ürünlerinin hepsi yasaklandı bana tereyağından peynirine kadar paketli gıdalara da içeriğine bakarak tüketebilecekmişim
İki gündür dikkat ediyorum gerçekten bugün bebeklerimde fark var yavrularım ağrı çekiyormuş da anlamıyormuşum. Ne kadar sürer nolur bilmiyorum başına gelen var mı?
Onun dışında iyiler çok şükür güzelliklerimnörolojide hiç bir sorun çıkmadı kalp ve göz doktoruna gideceğiz önümüzdeki haftada da inşallah hepsini sorunsuz atlatırız
Sen nasılsın?
O benim göbeğim üstünde solda oluyor. Cevizden az büyük sağa sola hareket ediyor, bence ayağı ya da kolu.Gece nöbetçilrri burada mı? Bu gece kasıklarımda karnımda ağrılar var hayırlısı. Az önce bir kaç kez olduğunu farkettim. 2 3 parmak eninde ve yüksekliğinde bir şişlik oluyor tam kasığımın üzerinde. Miniğimin eli midir ayağı mıdır çözemedim. Ufacık böyle ceviz gibi ama birazcık daha büyükçe. Bir kaç dakika duruyor sonra geçiyor. Normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?