Bugünkü nst bu şekilde. Doktor baya sancım var dedi ben pek anlamiyorumSancilar kaç çıktı acaba benim de nstde birkac kez sancı çıktı ciğer geliştirici vs yaptılar
Kusura bakmayın şimdi yazınca hatırladım. İnşallah bebek de siz de sağlıkla tamamlarsınız süreciDaha önce de sormuştunuz benzer bir soru. İlk doğumum sezeryan + plesentam rahim ağzını kapatıyor. Bu sebeple nispeten daha erken haftada sezeryan yapacak.
Canım ben de sana yazacaktım. Aminn canım senin kuzunun gelmesine çok az kaldı asıl. Sağlıkla gelsin o da inşallahAyy çok heyecanlısağlıkla gelsin inşallah
oo evet canım sancın var. o alttaki tepecikler var ya onlar sancı. hem de sık çıkmış. başka birşey söylemedi mi doktor?Bugünkü nst bu şekilde. Doktor baya sancım var dedi ben pek anlamiyorum
canim bende kactir ultrosona gittigimde bakiyorlar hem bebegin suyu hem gelisimi normalBende gebelik şekeri vardı geçen haftaya kadar da hiç su ile ilgili sıkıntı yaşamamıştık. Diyetime başlarda çok dikkat ediyordum sonra salıverdim dikkat etmedim. Canımın istediği bir şeyi yeme dediklerinde çok zoruma gidiyordu o yüzden bıraktım. Doktor özellikle deveci armutunun çok iyi geldiğini söyledi ve günlük 1 bardak havuç suyu. Deneyeceğim bakalım.
35+0 şu an. Bebeğin gelişimi normal bi tek ona seviniyorum
ya bende normal istiyorum ama heycanima kesin yenik dusecegimDarısı bizlere diyeceğim bende hiç umut yok normal doğum yönünden heyecanlı olduğum için tansiyonumda hep yüksek bebeği riske atamam dedi senin için
ben lazer e dogumdan sonra devam edicem canm.Bende dün hazırladım çantayı
2 tane hastahane çıkışı, 3 alt üst takım, 2 atlet çıtçıtlı,1 nohut battaniye,1 müslin örtü ve hastahaneden çıkarken kalın battaniye.
Pişik kremi, ağız mendili bol) 11 adet bez ve ıslak mendil.Biberon,emzik, manuel pompa
Kendime:Loğusa gecelik takımı beyaz
1 penye gecelik,1 alt üst pijama, hırka, terlik, depend,Gögüs ucu krem, pedi, koruyucusu, hastahaneden çıkarken giyilecek kıyafet.
Benim çantamda bunlar var 1 kabin 1 küçük sırt çantasına sığdırdım eşime de gösterdim. Bence tam gibi ama eksiğim varsa söyleyin kızlar.
Birde Lazer e giden var mı bu dönem de?
Su an ayni dedigin sekilde agrilar yasiyorum canim. Cocuk baski yaptigi icin demisti ebe bana. Acile gitmistim korkmustumdaKızlar bugün kontrolüm vardı, ancak bugüne kadar böyle bir şey olmadığı için doktoruma sormadım tabi ki.
Son 2 saattir aşağı kısımda hem vajinal alanda hemde dışarıdan (vulvada) saniyelik iğne batma ve yanma hissi yaşıyorum. İdrar yolu enfeksiyonu olursunuz da hani lavaboya gittiğiniz zaman bir yanma / batma hissi olur ya ona benziyor biraz. Bebek hareket ettiği anda oluyor. Bu arada hala popo aşağıda yani hareket anında ayaklarıyla falan aşağı bastırıyor.
Normal mi, yoksa doktoruma söylemeli miyim?
Benim ortanca teyzem narkozlu olmuş 2sinide o iğne ağrısından daha iyi dedi kuzum bugün konuştum.
Bende doktora sorup ona göre karar vereceğim
Öncesinde bir gece kalmıştım özel hastane idi ama haklısın bunda muhtelemen iki gece kalırım birde üniversite hastanesi zaten 2 gece yatırırlar bir de ameliyat biraz daha ağrılı olur muhtemelen yedeklemek lazım canım ne olur ne olmaz haklisinSezaryen olursa 2 gece kalırsın sanırım canım. Takım sayısını arttırabilirsin bence ne olur ne olmaz bir penye battaniyeyi zaten hemşireye vericez kan vs olur kirlenir diye bir tane daha penye battaniye koyabilirsin. Çıkış için ben de bir tane kalın battaniye koydum.
Hayırlısıyla kilosu iyi haftasida iyi korkma kuzum
Ben senden daha beterim ne nts var 2 haftada 1 doktor kontrolühaftada 1de değil benden daha beteri vardır diyip hamdolsun diyorum huniyi takmama ramak kaldı
Su an ayni dedigin sekilde agrilar yasiyorum canim. Cocuk baski yaptigi icin demisti ebe bana. Acile gitmistim korkmustumdahafif ayakta dursam direk altimdan cikacakmis gibi bi his :/
Değişiğim kuzum sezeryan karar verildi günü belli değil
Hastanemde yok henüz kurbanlık koyun gibi beklemedeyim kesileceğim için endişeliyim rüyalarıma giriyor korku değil gerginlik hakim
Sen nasılsın bebek nasıl
Hadi hayırlısı olsun canım benim muayanem de yarından sonra bana da gün verecek benim de tahminin 37+0 37+1 37+2 bu günlerden birini verecek 31 Ekim yada 1 veya 2 Kasım gibi olacak.benim tahminim tabi.hayirlisi bakalimBugün benim de kontrol günümdü. 33+2'deyiz 2500 gr civarı 46 cm dedi :) Nstde sancı çıkmadı. Plesentam hala aşağıda. Haftaya kesinleşmekle birlikte 37. haftada alacağım dedi. Tahmini 37+2'de yani 15 Kasım civarı olacak sezeryan kısmetse. Ameliyat kanlarım bile alındı.
Spinal belden aşağı daha iyi canım her seye sahit oluyosun yine sen görmüyosun ilk genel de ayılmak zor oluyo diyolarSezeryan doğum tecrübesi olanlar tam bayılmamı belden iğne olanimi öneriyorsunuz
Baya cıkmıs sık masallah ama hissetmiyorum demişsin agrı esiğin yüksek sanıyorumBugünkü nst bu şekilde. Doktor baya sancım var dedi ben pek anlamiyorum
Allah yardimcin olsun. Ne guzel ama dogal yollardan sancin olusmus acikligin olusmus bundan sonrasi bebis ve senin sagligin. Artik yavas yavas dogumlar gelirİyi akşamlar kızlar çok heyecanlıyım
Bugün kontrol e gittik 37+2 de bebeğim 3400 olmuş ve açıklık 2-3 cm olmuş...
Yarın 07. 30 da acilen giriş yap dedi doktorum
Akşam Yürüyüş 5 kat merdiven in çık dedi
Bi de ilişki dedi de nasıl yapalım bu halde
Dua edin nolur sağlıkla gelsinçok stresliyim eve gelip ağladım ve sancı hissedemiyorum biraz regl ağrısı gibi sızı var
Suni verip epidural mi takacak anlamadım ki
valla iliskiye girebilirseniz girin canim , biz gecen gun basladik. Daha once hic hissetmedigim sekilde baski ve agrilar hissetmeye basladim. Normal istedigim icin devam edicem 2-3 gunde birİyi akşamlar kızlar çok heyecanlıyım
Dua edin nolur sağlıkla gelsinçok stresliyim eve gelip ağladım ve sancı hissedemiyorum biraz regl ağrısı gibi sızı var
HahahaYa ben kalkamazsamdan ziyade narkozun etkisiyle iyice sacmalarsam olur olmadık şeyler söylersem diyorumkv hakkında falan sonuçta orada olacaklar
Bi avazda kurtul canım duanı et öyle git korkma Allah yardım ederİyi akşamlar kızlar çok heyecanlıyım
Ciğer geliştirici oldum ilk dozunu 12 saat sonra ikinci dozu olacağım. Yarın da valiz hazır şekilde gideceğim. Bugün kan sulandırıcı yapmayacağım. Yani yarın bile doğum olabiliroo evet canım sancın var. o alttaki tepecikler var ya onlar sancı. hem de sık çıkmış. başka birşey söylemedi mi doktor?
Bende öyle istiyorum previadan korkumdan dolayı sanırım biyerde okudum öyle yapmışlar çünkü plesentayi almak zor olduğu için tüm uyutuyorlarmis o noktadaAy ben şey istiyorum şimdi bende previa olduğu için bebek çıktıktan sonra dikim vs kanama durdurma uzun sürer diye bebeği görene kadar belden uyuştursunlar bebeği göreyim sonra genel anestezi versinlerböyle bir şey mümkün mü acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?