2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim bende kactir ultrosona gittigimde bakiyorlar hem bebegin suyu hem gelisimi normal
o yuzden son 2 haftadir sekeri takmiyorum.
haftalik dr ma menu ve olcumleride normal araliklarda yazip yolluyorum.
ilk defa iki haftada 400 gr almis bebegim. normalde hep 200 gr civari aliyordu iki haftada bir.

Darısı bizlere diyeceğim bende hiç umut yok normal doğum yönünden heyecanlı olduğum için tansiyonumda hep yüksek bebeği riske atamam dedi senin için
ya bende normal istiyorum ama heycanima kesin yenik dusecegim
ben lazer e dogumdan sonra devam edicem canm.
simdilik genital bolge agdaya gidiyorum

Su an ayni dedigin sekilde agrilar yasiyorum canim. Cocuk baski yaptigi icin demisti ebe bana. Acile gitmistim korkmustumda hafif ayakta dursam direk altimdan cikacakmis gibi bi his :/

Öncesinde bir gece kalmıştım özel hastane idi ama haklısın bunda muhtelemen iki gece kalırım birde üniversite hastanesi zaten 2 gece yatırırlar bir de ameliyat biraz daha ağrılı olur muhtemelen yedeklemek lazım canım ne olur ne olmaz haklisin

Hayırlısıyla kilosu iyi haftasida iyi korkma kuzum
Ben senden daha beterim ne nts var 2 haftada 1 doktor kontrolü haftada 1de değil benden daha beteri vardır diyip hamdolsun diyorum huniyi takmama ramak kaldı

Peki canımcım sen endişe duydum desen ve arayıp görünmek istesen ne diyecek? Ekstra gitmek istesen??

Doktorunun bir bildiği vardır illa ki, zaten yılların doktoru anladığım kadarıyla. Ama arayıp şöyle hissettim böyle hissettim desen gel bi bakalım tedbir amaçlı der mi?

Bende nst kontrolleri 35. hafta ile başladı, haftada bir gidiyorum. Ama benim haftam ileride senden. Seni de önümüzdeki haftadan sonra her hafta çağırabilir.

Son düzenleme:
Su an ayni dedigin sekilde agrilar yasiyorum canim. Cocuk baski yaptigi icin demisti ebe bana. Acile gitmistim korkmustumda hafif ayakta dursam direk altimdan cikacakmis gibi bi his :/

Evet biraz fazla ayakta kaldım sanırım
Başka dayanılmayacak bir ağrım falan yok şükür. Gereksiz yere hastahaneye gitmek istemiyorum hiç

Hastane neden belli değildi? Kaçırmış olabilirim ben. Doktorunun çalıştığı belli hastaneler var mıdır? Ona sorsan nerde doğum yaptırdığını?

Sağlıkla gelsin bebişin, bunun sezeryanı normali yok bence, normal doğuran daha büyük bi şey başarmış olmuyor.

Hadi hayırlısı olsun canım benim muayanem de yarından sonra bana da gün verecek benim de tahminin 37+0 37+1 37+2 bu günlerden birini verecek 31 Ekim yada 1 veya 2 Kasım gibi olacak.benim tahminim tabi.hayirlisi bakalim

Sezeryan doğum tecrübesi olanlar tam bayılmamı belden iğne olanimi öneriyorsunuz
Spinal belden aşağı daha iyi canım her seye sahit oluyosun yine sen görmüyosun ilk genel de ayılmak zor oluyo diyolar
Bugünkü nst bu şekilde. Doktor baya sancım var dedi ben pek anlamiyorum
Baya cıkmıs sık masallah ama hissetmiyorum demişsin agrı esiğin yüksek sanıyorum

İyi akşamlar kızlar çok heyecanlıyım
Bugün kontrol e gittik 37+2 de bebeğim 3400 olmuş ve açıklık 2-3 cm olmuş...
Yarın 07. 30 da acilen giriş yap dedi doktorum
Akşam Yürüyüş 5 kat merdiven in çık dedi
Bi de ilişki dedi de nasıl yapalım bu halde
Dua edin nolur sağlıkla gelsin çok stresliyim eve gelip ağladım ve sancı hissedemiyorum biraz regl ağrısı gibi sızı var
Suni verip epidural mi takacak anlamadım ki

Allah yardimcin olsun. Ne guzel ama dogal yollardan sancin olusmus acikligin olusmus bundan sonrasi bebis ve senin sagligin. Artik yavas yavas dogumlar gelir

valla iliskiye girebilirseniz girin canim , biz gecen gun basladik. Daha once hic hissetmedigim sekilde baski ve agrilar hissetmeye basladim. Normal istedigim icin devam edicem 2-3 gunde bir

Bi avazda kurtul canım duanı et öyle git korkma Allah yardım eder sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah rabbim

oo evet canım sancın var. o alttaki tepecikler var ya onlar sancı. hem de sık çıkmış. başka birşey söylemedi mi doktor?
Ciğer geliştirici oldum ilk dozunu 12 saat sonra ikinci dozu olacağım. Yarın da valiz hazır şekilde gideceğim. Bugün kan sulandırıcı yapmayacağım. Yani yarın bile doğum olabilir

Bende öyle istiyorum previadan korkumdan dolayı sanırım biyerde okudum öyle yapmışlar çünkü plesentayi almak zor olduğu için tüm uyutuyorlarmis o noktada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…