2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Spinal belden aşağı daha iyi canım her seye sahit oluyosun yine sen görmüyosun ilk genel de ayılmak zor oluyo diyolar

Baya cıkmıs sık masallah ama hissetmiyorum demişsin agrı esiğin yüksek sanıyorum
Yani böyle doğum sancısı gibi gelip giden bı sancı hissetmiyorum. Sadece sürekli olarak sol kasığımda bı ağrı var

Pamuğu gitmeden burda ıslatıp bı kaba koycam hastanede onu kullancam canım elini yuzunude onunla silerim dedim. İlk cocugumdada böyle yapmiatim 6_7 aya kadar hep pamuk kullandım.sonra poposu için ıslak havluya geçtim ama eline yüzüne su an beş yaşında hala ıslak mendil kullanmıyoruz

Yani böyle doğum sancısı gibi gelip giden bı sancı hissetmiyorum. Sadece sürekli olarak sol kasığımda bı ağrı var
Karnında toplanma sertlesme olmuyor mu canım adet sancısından az daha siddetli kasıklarında ahrı ben hissediyorum oldugunda mesela

Ay canım saglicakla al kucağına inşallah Kolaylıkla gelsin bebeğin

Kızlar tansiyonum 13/8 14/10 olup duruyor bugün neden anlamadım ya Perşembe kontrolum var herzaman 10/8 11/8 olurdu bugün yükseldi sorun olurmu acaba

Benim de kasık ağrım vardı enfeksiyon çıktı. Nst de sancı yoksa eğer enfeksiyon olabilir. Fitil hap ve şase verdi bana. Fitili koyduktan sonra sabah kadar tuvalete çıkmicakmışım gelde kullan şimdi bunu. Böyle bir imkan var mı dedim mecbursun dediler

Kızlar tansiyonum 13/8 14/10 olup duruyor bugün neden anlamadım ya Perşembe kontrolum var herzaman 10/8 11/8 olurdu bugün yükseldi sorun olurmu acaba
Çok geçmiş olsun. Umarım korkulacak bir durum yoktur. Bazen yediklerimiz de etkiliyor yağlı tuzlu falan yediysen onlarda yükseltmiş olabilir

soyle bir 15 dk uzan sonra tekrar olc canim birde su ic bir kac bardak. eger dusmuyorsa doktoruna ulas . gebelik ilerledikcr tansiyon yuksekligi olabiliyor ama dusmesse ilac vermeleri lazim.

Sezeryan doğum tecrübesi olanlar tam bayılmamı belden iğne olanimi öneriyorsunuz
Canım epidural tabi ki daha iyidir. Komple uyumuyorsun. Daha çabuk toparlarsin. Ama ben epiduralin baş ağrısı yapma riski olduğu için ve benim de migrenim olduğu için tercih etmedim. Doktoruma sorduğumda bir hafta kadar süren baş ağrıları olabilir dedi. O yüzden riske atmadım. Tiksiniyorum çünkü baş ağrısından. Ve bebeğimi baş ağrısıyla kucağıma almak istemedim.

Ben 10lu hastane çıkışı almıştım onun zibini altı ustu şapka eldiven battaniyesini koydum bir de ince triko bir battaniye koydum ayrıyetten ameliyathane soğuk olur isterler diye ve iki tane bez koydum düşer kirlenir vs diye.
4 ic zıbın 4 takim koydum yedek olarak, sezeryanda 2 gece kalınıyormuş o yüzden arttirdim sayıyı.
İki muslin iki pazen örtü koydum gerekirse çarşaf olarak da kullanırım, bir tane de çıkışta örtmek için kalın orgu battaniye.
Alt temizlemek için cam bir şişeye su kaynatip koyucam pamuk ıslatmak için ne olur ne olmaz diye ıslak mendil de koydum yine de.
Emzik pompa biberon koymadim pompada ben de kararsizim sadece kaşık biberon koydum.

Erkenden aldık aslında Ekim'de getirticektim ama plesenta previa yüzünden sanırım erken olacak gibi görünüyor bende Eylül 20de getirin dedim hazirliyim dursun
Şükür erken olmamış.
Bugun benim doktorumda bana bu plesenta previa dan bahsetti ama ilerleyen haftalarda yada detaylı ultrasonda net birşey söyleyebilirim dedi. Çok mutsuz çıktım doktorun odasından. İlişki yasağıda koydu. İnşallah bende sizin gibi 36. Haftaları görebilirim, sağlıcakla son haftaya kadar gidebilirim

İnşallah canım dikkat et çok fazla yürüme ilişki yasağı bizde de devam ediyor zaten izin verse bile korkudan eşim yanaşmaz çok ayakta kalma haftan erken belki yukarı çıkar inşallah çıkar dua et kanaman oldumu hiç

Sezeryan da sonrasinda agri yapiyo genelde
Ya tabiki ikisininde avantajları dezavantajları var . Hakkimızda hayırlısı neyse o olsun sezaryen diye gidip normal doğuran da var . Kesin bişe demiyorum çok ama jinekolojik muayenede bile çok zorlandığım için sezaryen daha mantıklı geliyo bana.. ama belli olmaz

Benim de karnım çok sertti bana protestan başlattı o iyi geldi biraz ve magnezyuma devam ediyorum, sancı bende de çıkmıyor çünkü nst de, 36.1 iz biz günde 4 5 kere yoklar yalancı sanci dedi gerçek sancida duramazsın zaten dedi bana gerçi sizin 4. Gebelikmis daha tecrübelisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…