Bende bekliyorum hala uamYolda doğuracağım kuzu hastane belirlenmedi henüz günümde belli değilgün sayamıyorum
Canım öyle soğuk olmuyor mu? Ben oğlumda denemiştim onu ama pamuk soğuk oluyordu kutudan çıkarınca ben de o yüzden kutudan bekletip yapamadım. Kaynamış ılımış pamuğu ıslatıp kullandım ilk zamanlar sonra da sleepy bin naturalini kullandım. Senin bir yöntemin varsa onu da deneyebilirimPamuğu gitmeden burda ıslatıp bı kaba koycam hastanede onu kullancam canım elini yuzunude onunla silerim dedim. İlk cocugumdada böyle yapmiatim 6_7 aya kadar hep pamuk kullandım.sonra poposu için ıslak havluya geçtim ama eline yüzüne su an beş yaşında hala ıslak mendil kullanmıyoruz
Canım doktorunla görüş mutlakaKızlar tansiyonum 13/8 14/10 olup duruyor bugün neden anlamadım ya Perşembe kontrolum var herzaman 10/8 11/8 olurdu bugün yükseldi sorun olurmu acaba
Benim bildiğim kadarıyla 14 sınır tansiyon için üstü cok istenmiyor, biraz takipte ol kendini yediğin dokunmuş olabilir yada yorulmuş olabilirsin tansiyonunu etkilemiştir. Ama devam eden bir yükseklikte doktoruna ulaşmanı tavsiye ederimKızlar tansiyonum 13/8 14/10 olup duruyor bugün neden anlamadım ya Perşembe kontrolum var herzaman 10/8 11/8 olurdu bugün yükseldi sorun olurmu acaba
Bazen ağrısız başlıyo sancı bi süre öyle devam ediyo, sonra ağrılar yavaş yavaş girmeye başlıyo ve şiddetleniyor, çok şükür ağrım yok, bu rahatlatıyor beni biraz. Bana da magnezyum yazdı bugün. Sertlik arada bi gelip gitse, karnım arada rahatlasa sıkıntı değil ama tam 36 saattir taş gibi ve bebeğin hareketlerini de çok zor hissediyorum sert olduğu için, umarım bu gece dinlenince geçerBenim de karnım çok sertti bana protestan başlattı o iyi geldi biraz ve magnezyuma devam ediyorum, sancı bende de çıkmıyor çünkü nst de, 36.1 iz biz günde 4 5 kere yoklar yalancı sanci dedi gerçek sancida duramazsın zaten dedi bana gerçi sizin 4. Gebelikmis daha tecrübelisindir
Hiç kanamam lekelenmem olmadı canım.İnşallah canım dikkat et çok fazla yürüme ilişki yasağı bizde de devam ediyor zaten izin verse bile korkudan eşim yanaşmaz çok ayakta kalma haftan erken belki yukarı çıkar inşallah çıkar dua et kanaman oldumu hiç
Amin inşallah çiçeğimCanım ben de sana yazacaktım. Aminn canım senin kuzunun gelmesine çok az kaldı asıl. Sağlıkla gelsin o da inşallah
İnşallah sorunsuz atlatmak nasıp olurHahahabenimde en korktuğum şey ya
İnşallahKilosu haftası çok iyi ins sağlığa iyidir sagliklica kavuşursun darısı bize
Oyy maşallah bal kuzuyaKızlar doktordan çıkınca yazamadım bebişim 35+6 da 2875 Gr olmuş zar zor yüzünün yarısını görebildik onu da yan yattım da anca öyle alabildiksuyu vs her şey iyiymiş kafası kanalın başında bekliyor nstde bağladı doktor sancı çıkmadı. iki hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedi ama ben 10 gün sonraya randevu aldım. 37+1 olacağım.
Hayırlısı olsun canım. Yazarsın sen de bize.Hadi hayırlısı olsun canım benim muayanem de yarından sonra bana da gün verecek benim de tahminin 37+0 37+1 37+2 bu günlerden birini verecek 31 Ekim yada 1 veya 2 Kasım gibi olacak.benim tahminim tabi.hayirlisi bakalim
Ben ikisinide tecrübe ettim.12 yıl önce kızımın doğumunda mecburen sezaryen oldum,genel anestezi uygulanıyordu.uyanmak çok zor,sersemlik oluyor.7 yıl önce de oğlumun sezaryenle belden uyusturdular. Artık genel yapılmıyor dediler.ciktiginda hemen görebildim, koklayabildim,kendine gelme diye bir süreç yoktu...tabi ki çok sancı oluyor her ikisinde de...ağrı kesici diye yalvarıyordum..dilerim hiçbir anne bu ameliyata mecbur kalmasın ,herkes doğal doğal doğursun ...kızımda yuruyusteydim 40.hafta doldu, suyum bosaldi, 20 saat bekledik,ne açılma ne sancı...oğlum da da 36 .haftada namaz kılıyordum, suyum bosaldi, yöne sıfır açılma sıfır sancı.Sezeryan doğum tecrübesi olanlar tam bayılmamı belden iğne olanimi öneriyorsunuz
Canım haftan çok iyi stres yapma. Sancı durdurmak için serum vermemiş sanırım. Geçen gün bir doktordan dinledim biz 36'dan sonra gelen doğumu durdurmayı tercih etmiyoruz demişti. Demek ki gelişimini tamamlıyor. En doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah.Ciğer geliştirici oldum ilk dozunu 12 saat sonra ikinci dozu olacağım. Yarın da valiz hazır şekilde gideceğim. Bugün kan sulandırıcı yapmayacağım. Yani yarın bile doğum olabilir
Benim bebek hareketleri artıyor sertleşme olunca kasılma gibi oluyor sonra yiyorum tekmeleri, sertlesmeyi suyumun az olusuna da bağlıyorum biraz harekette sorunum yok çok şükür ama takip çok önemli doktorum her seferinde tembihliyor harekette azalma olursa gel diye inşallah dinlenince geçer canim benim geçmiyor amaBazen ağrısız başlıyo sancı bi süre öyle devam ediyo, sonra ağrılar yavaş yavaş girmeye başlıyo ve şiddetleniyor, çok şükür ağrım yok, bu rahatlatıyor beni biraz. Bana da magnezyum yazdı bugün. Sertlik arada bi gelip gitse, karnım arada rahatlasa sıkıntı değil ama tam 36 saattir taş gibi ve bebeğin hareketlerini de çok zor hissediyorum sert olduğu için, umarım bu gece dinlenince geçer
Idrar enfeksiyonu olabilir mi?Bende ilk öyle düşündüm ama emin de olamadım yani iğne batma hissi gibi mi olur bilemedim ki
Olcuyorum olmadı acile gidicem devlet takip ettiği için bı doktorumda yok belli başlıBenim bildiğim kadarıyla 14 sınır tansiyon için üstü cok istenmiyor, biraz takipte ol kendini yediğin dokunmuş olabilir yada yorulmuş olabilirsin tansiyonunu etkilemiştir. Ama devam eden bir yükseklikte doktoruna ulaşmanı tavsiye ederim
Merhaba. Benim 35 haftam bitti doktorum daha NST ye gir demedi. Siz rutin olarak istediği için mi girdiniz?Kaçıncı haftadasın
Genelde 32 den sonra başlıyorMerhaba. Benim 35 haftam bitti doktorum daha NST ye gir demedi. Siz rutin olarak istediği için mi girdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?