2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım öyle soğuk olmuyor mu? Ben oğlumda denemiştim onu ama pamuk soğuk oluyordu kutudan çıkarınca ben de o yüzden kutudan bekletip yapamadım. Kaynamış ılımış pamuğu ıslatıp kullandım ilk zamanlar sonra da sleepy bin naturalini kullandım. Senin bir yöntemin varsa onu da deneyebilirim

Kızlar tansiyonum 13/8 14/10 olup duruyor bugün neden anlamadım ya Perşembe kontrolum var herzaman 10/8 11/8 olurdu bugün yükseldi sorun olurmu acaba
Benim bildiğim kadarıyla 14 sınır tansiyon için üstü cok istenmiyor, biraz takipte ol kendini yediğin dokunmuş olabilir yada yorulmuş olabilirsin tansiyonunu etkilemiştir. Ama devam eden bir yükseklikte doktoruna ulaşmanı tavsiye ederim

Bazen ağrısız başlıyo sancı bi süre öyle devam ediyo, sonra ağrılar yavaş yavaş girmeye başlıyo ve şiddetleniyor, çok şükür ağrım yok, bu rahatlatıyor beni biraz. Bana da magnezyum yazdı bugün. Sertlik arada bi gelip gitse, karnım arada rahatlasa sıkıntı değil ama tam 36 saattir taş gibi ve bebeğin hareketlerini de çok zor hissediyorum sert olduğu için, umarım bu gece dinlenince geçer

Kızlar yarın benim de görüş günüm. Ama bi kaç gündür benim kız bacağım ve kaşıklarımın birleştiği yere kasık kemiği olduğunu düşünüyorum inanılmaz baskı yapıyor. Bakalım ne olacak 20 gündür gitmedim hastaneye

Hiç kanamam lekelenmem olmadı canım.
Artık yürüyüş yapmayayım mı? Yatmak mı en iyisi? Çok mutluydum bu güne kadar, nasıl aşağı çekti beni bu durum anlatamam herşey normalken bir anda problem çıkması nasıl yıpratıcı ya

Kızlar doktordan çıkınca yazamadım bebişim 35+6 da 2875 Gr olmuş zar zor yüzünün yarısını görebildik onu da yan yattım da anca öyle alabildik suyu vs her şey iyiymiş kafası kanalın başında bekliyor nstde bağladı doktor sancı çıkmadı. iki hafta sonra gel çatı muayenesi yapalım dedi ama ben 10 gün sonraya randevu aldım. 37+1 olacağım.

Eklentiler

• IMG-20221018-WA0005.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 60
Oyy maşallah bal kuzuya Ben 25. Haftadan beri yüzünü göremedim ya oysa ki kızım 35 de bi poz vermişti doğduğunda aynısıydı ben de yarın gidicem inşallah gösterir yüzünü

Hadi hayırlısı olsun canım benim muayanem de yarından sonra bana da gün verecek benim de tahminin 37+0 37+1 37+2 bu günlerden birini verecek 31 Ekim yada 1 veya 2 Kasım gibi olacak.benim tahminim tabi.hayirlisi bakalim
Hayırlısı olsun canım. Yazarsın sen de bize.

Sezeryan doğum tecrübesi olanlar tam bayılmamı belden iğne olanimi öneriyorsunuz
Ben ikisinide tecrübe ettim.12 yıl önce kızımın doğumunda mecburen sezaryen oldum,genel anestezi uygulanıyordu.uyanmak çok zor,sersemlik oluyor.7 yıl önce de oğlumun sezaryenle belden uyusturdular. Artık genel yapılmıyor dediler.ciktiginda hemen görebildim, koklayabildim,kendine gelme diye bir süreç yoktu...tabi ki çok sancı oluyor her ikisinde de...ağrı kesici diye yalvarıyordum..dilerim hiçbir anne bu ameliyata mecbur kalmasın ,herkes doğal doğal doğursun ...kızımda yuruyusteydim 40.hafta doldu, suyum bosaldi, 20 saat bekledik,ne açılma ne sancı...oğlum da da 36 .haftada namaz kılıyordum, suyum bosaldi, yöne sıfır açılma sıfır sancı.

Ciğer geliştirici oldum ilk dozunu 12 saat sonra ikinci dozu olacağım. Yarın da valiz hazır şekilde gideceğim. Bugün kan sulandırıcı yapmayacağım. Yani yarın bile doğum olabilir
Canım haftan çok iyi stres yapma. Sancı durdurmak için serum vermemiş sanırım. Geçen gün bir doktordan dinledim biz 36'dan sonra gelen doğumu durdurmayı tercih etmiyoruz demişti. Demek ki gelişimini tamamlıyor. En doğru zamanda kolaylıkla sağlıkla gelsin inşallah.

Benim bebek hareketleri artıyor sertleşme olunca kasılma gibi oluyor sonra yiyorum tekmeleri, sertlesmeyi suyumun az olusuna da bağlıyorum biraz harekette sorunum yok çok şükür ama takip çok önemli doktorum her seferinde tembihliyor harekette azalma olursa gel diye inşallah dinlenince geçer canim benim geçmiyor ama

Olcuyorum olmadı acile gidicem devlet takip ettiği için bı doktorumda yok belli başlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…