2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dün nst de sancım çıkmıştı. Bugün doktorum ciğer geliştirici iğne verdi. 12saat arayla 2ser doz olacağım. Bugün tekrar nst cektirecegin. Bakalım beni neler bekliyor.
Merhaba. Benim 35 haftam bitti NST den daha hiç bahsetmedi doktorum. Sizden rutin olarak mı NST kontrolü istedi? Kaçıncı haftadan itibaren?

Hiç üzülme stres yapma bak benim çok kanamalarim oldu 28. Haftada nerdeyse yoğun kanamadan bebeği alacaklardı ama bugünleri gördüm şükür yürüyüş bunun düşmanı dedi uzan ayaklarini dik ben 24.haftada öğrendim ozaman ilişki yasak dediler önce bilseydim belki çıkardı benimde çalıştım bide otobüse bindigim yere 30 dakika yürüyordum hep kanamalı geçti sen evdeysen ağır kaldırma uzanma yukarılara yat dinlen çıkar inşallah üzme kendini

Aslında spinalde de böyle hafif baygın haldeysem olur, ama ne bileyim mesela bazen 2 3 saat sürebiliyormuş previa ameliyatları o yüzden sadece spinal ile dayanabilir miyim bilemedim. Doktora da bir sorayım tahmini kaç saat sürer diye

Bilemedim canım bence doktoruna danış

Ay çok heyecanlı hiç stres yapma bak her şey kontrol altında yarın bu saatlerde bebişin kollarında olur hayırlısıyla. Bak ne güzel 2 3 cm açıklık olmuş bile yarına kadar daha da ilerler hem haftan da güzel stres yapacak hiç bir şey yok her şey güzel olacak

Bende öyle istiyorum previadan korkumdan dolayı sanırım biyerde okudum öyle yapmışlar çünkü plesentayi almak zor olduğu için tüm uyutuyorlarmis o noktada
Evet evet plasenta çıkarırlarken ben görmiyim ya da duymayayım istiyorum normal sezaryen olsa sanırım direkt spinal isterdim

Aa evet elini yüzünü silme durumu da var doğru. Acaba hastanede el yüz silmek için ıslak pamuk temin etmezler mi?

Cam şişede su mantıklıymış canım ben de öyle koyayım

İnşallah canım. Şükür sonuna gelmişsin artık Açıklayıcı bir şekilde anlatımın için çok teşekkür ederim
ilk kanamaların kaçıncı haftada başladı hatırlıyormusun?

İnşallah canım. Şükür sonuna gelmişsin artık Açıklayıcı bir şekilde anlatımın için çok teşekkür ederim
Canım hiç kanaman da olmayabilir bak burda kaç kişide plasenta previa var çoğumuzda hiç kanama olmadı daha. Stres yapma, hem haftan da daha küçük yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Sen kendini yorma ayaklarını sık sık yükseğe uzatıp yat. Yürüyüş yapma bu süreçte. İnşallah yukarı çıkar bebek büyüdükçe

Hayırlısı olsun canım. Yazarsın sen de bize.
Tabiki bu arada size ne tür anestezi uygulayacak bilgi verdimi doktor .ben ilk doğumda belden aşağı uyusturulmustum bunda plasenta farklı bir durumda olduğundan genel mı yapacaklar acaba diye dusunuyorum

24.haftada kahverengi lekelenmem oldu sonra bildiğin şakır şakır kırmızı parçalı kanamalar oldu

Bencede haftası daha küçük çıkar yüksek ihtimal

Ben MR çekildim. Yapışıklıktan bahsetmemiş raporda. Sadece plasenta previa marjinal yazmış radyolog. Onu zaten biliyoruz herhalde. Her neyse benim de geçirilmiş kürtaj öyküsü var. İnş yapışmamız filan yoktur. Geçmiş olsın. Benek mr’da aşırı hareket ediyor korkmayın

Evet cnm serum falan vermedi. Ama yuz yüze muayene olmadım henüz. Yarın randevuya gidince söyler mı öyle birşey bilmiyorum. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…