2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O narkozun fazlalığına bağlıdır dimi tatlım bir kere gastrit için narkoz almıştım bana 5 dk gibi gelmişti ama bu kesmeli bicmeli ayilmasi dediğin gibi uzun sürebilir
Baya sürüyo canım bebeği cıkarıp seni dikip odaya indiriyorlar ya hala uyusuk oluyosun ben nasıl tuvalete gidicem ayaklarımı hissetmiyorum demiştim yapıyosun ya dediler sonda var tabi onu bile gözüm görmemiş bildiğin felç gibi memelerde his var altında his yok

İnşallah yapabilirim ve inşallah faydalı olur içlerinden bana en zor gelen şey perine masajı
Perine masajini ben yapmicam da, iliskiye girmek daha kolay gibi geldi. 2 gun once girmistik. ogun bugundur hem akintim cok arttik hemde daha cok baski hissediyorum asagida.
Bana sorsan aciliyorum ama burada alttan muayne fln yapmiyorlar doguma kadr o yuzden tahmin benimkisi

Benimki 10 gün sonra çatı muayenesi yapacam dedi e hocam dogurursam o zamana kadar dedim e o zaman doğumda zaten yapacam dedi.

Kızlar hemoroid sorunu olan varmı ben ölüyorum ya oturamıyorum ağrıdan bebek baskı yapıyor diye mi arttı bu kadar acaba çok sorunun yoktu aslında ne yapsam iyi gelir

ay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “ bende aminn dedim
Ayy benim de aynıydı hastaneye 6 santimle gitmiştim ve epidurale bile gerek kalmamıştı. Ben zaten o sancı çekme aşamasından değil de doğum anından korkuyorum benim o kısımlar kötü geçmişti. O yüzden şu sıralar sürekli nefes egzersizi ve doğru ıkınma vs bakiyorum inşallah kolay geçer de dikiş de olmaz diye dua ediyorum. Normal düşünenler de bence baksınlar doğumun ikinci evresi yapılması gerekenlere

Vücudumuz hiç olmadığı kadar gevsiyor diye avuturuz 9 ay kasildim zaten sonda dedin beni benden aldın kabusum

ay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “ bende aminn dedim
Amin kuzum
Ben senden daha çok istiyorum normal doğumunu
O hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum aklına gelirsem beni etiketle ben sezeryan agrilariyla mücadele ederken pek giremem birde süt serüveni var geldide gelmedide bol bol hoşaf içeriz

Reactions: 11K
ayy 6 cm muhtesem yaa , darisi basimiza

etiketlerim kuzum tabikide
sekere vurma kendini. yulaf , dereotu , normal su da cok faydali sut arttirmak icin

Günaydın Kıslar Bugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Oy Allahım maşallah sağlıcakla çıkıp gidin evinize gözün aydın canım. Bebişin hep yanında olsun sağlıklı sıhhatli

Çok disiplini ilerledin canım her şey istediğin gibi devam etsin. Doğum tarihin belli oldu mu

Tabiki bu arada size ne tür anestezi uygulayacak bilgi verdimi doktor .ben ilk doğumda belden aşağı uyusturulmustum bunda plasenta farklı bir durumda olduğundan genel mı yapacaklar acaba diye dusunuyorum
Ben bu durumu hiç sorgulamamıştım şuana kadar. Buradaki konuşmaları okuyunca meraklandım ben de. Haftaya muayeneye gidince soracağım mutlaka. Zaten anestezi uzmanı ile görüşeceksin demişti tam zamanı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…