- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Baya sürüyo canım bebeği cıkarıp seni dikip odaya indiriyorlar ya hala uyusuk oluyosun ben nasıl tuvalete gidicem ayaklarımı hissetmiyorum demiştim yapıyosun ya dediler sonda var tabi onu bile gözüm görmemişO narkozun fazlalığına bağlıdır dimi tatlım bir kere gastrit için narkoz almıştım bana 5 dk gibi gelmişti ama bu kesmeli bicmeli ayilmasi dediğin gibi uzun sürebilir
Hemde Nasılayy nasil guzel bir habersizde artik bayram havasi basladi
Gözün aydın canım bak geçti sayılı günler sağlıkla büyütGünaydın KıslarBugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Perine masajini ben yapmicam da, iliskiye girmek daha kolay gibi geldi. 2 gun once girmistik. ogun bugundur hem akintim cok arttik hemde daha cok baski hissediyorum asagida.İnşallah yapabilirim ve inşallah faydalı oluriçlerinden bana en zor gelen şey perine masajı
Hadi gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt mis kokulunuHemde Nasıl☺☺☺☺ Çok heyecanlıyım ,çok tuhaf oldum. Dün beşiğini kendi odamıza getirdik artık gelsin çokkk bekledik yavrumu
Gözün aydın canım bak geçti sayılı günler sağlıkla büyüt Teşekkürler canımGözün aydın canım bak geçti sayılı günler sağlıkla büyütAz kaldı kavuşcam ,Rabbime şükürler olsun
TeşekkürlerHadi gözünüz aydın canım sağlıkla büyüt mis kokulunu
Benimki 10 gün sonra çatı muayenesi yapacam dedi e hocam dogurursam o zamana kadar dedim e o zaman doğumda zaten yapacam dedi.Perine masajini ben yapmicam da, iliskiye girmek daha kolay gibi geldi. 2 gun once girmistik. ogun bugundur hem akintim cok arttik hemde daha cok baski hissediyorum asagida.
Bana sorsan aciliyorumama burada alttan muayne fln yapmiyorlar doguma kadr o yuzden tahmin benimkisi
Ayy benim de aynıydı hastaneye 6 santimle gitmiştim ve epidurale bile gerek kalmamıştı. Ben zaten o sancı çekme aşamasından değil de doğum anından korkuyorum benim o kısımlar kötü geçmişti. O yüzden şu sıralar sürekli nefes egzersizi ve doğru ıkınma vs bakiyorum inşallah kolay geçer de dikiş de olmaz diye dua ediyorum. Normal düşünenler de bence baksınlar doğumun ikinci evresi yapılması gerekenlereay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “bende aminn dedim
Vücudumuz hiç olmadığı kadar gevsiyor diye avuturuz 9 ay kasildim zatenBaya sürüyo canım bebeği cıkarıp seni dikip odaya indiriyorlar ya hala uyusuk oluyosun ben nasıl tuvalete gidicem ayaklarımı hissetmiyorum demiştim yapıyosun ya dediler sonda var tabi onu bile gözüm görmemişbildiğin felç gibi memelerde his var altında his yok
Amin kuzumay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “bende aminn dedim
ayy 6 cm muhtesem yaa , darisi basimizaAyy benim de aynıydı hastaneye 6 santimle gitmiştim ve epidurale bile gerek kalmamıştı. Ben zaten o sancı çekme aşamasından değil de doğum anından korkuyorum benim o kısımlar kötü geçmişti. O yüzden şu sıralar sürekli nefes egzersizi ve doğru ıkınma vs bakiyorum inşallah kolay geçer de dikiş de olmaz diye dua ediyorum. Normal düşünenler de bence baksınlar doğumun ikinci evresi yapılması gerekenlere
etiketlerim kuzum tabikideAmin kuzum
Ben senden daha çok istiyorum normal doğumunu
O hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum aklına gelirsem beni etiketleben sezeryan agrilariyla mücadele ederken pek giremem birde süt serüveni var geldide gelmedide bol bol hoşaf içeriz
Oy Allahım maşallahGünaydın KıslarBugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Yapma bee dur ben de sorayım haftaya bunu.Aslında spinalde de böyle hafif baygın haldeysem olur, ama ne bileyim mesela bazen 2 3 saat sürebiliyormuş previa ameliyatları o yüzden sadece spinal ile dayanabilir miyim bilemedim. Doktora da bir sorayım tahmini kaç saat sürer diye
Gözümde tek canlanan kaynar varya şekerli sıcak üstüne cevizetiketlerim kuzum tabikide
sekere vurma kendini. yulaf , dereotu , normal su da cok faydali sut arttirmak icin
Hayırlı olsun tatlım şimdiden haftaya girmezsemYapma bee dur ben de sorayım haftaya bunu.
Çok disiplini ilerledin canım her şey istediğin gibi devam etsin. Doğum tarihin belli oldu muBen de artık haftalık görevlerime başlıyorum bugün 36+0 olduk. Haftalık planım bu şekilde;
1.gün 2 dilim ananas, 2 bardak ada çayı, 6000 adım, meditasyon , göğüs ucu masajı ve doğum egzersizleri
2.gün 7 tane hurma, ahududu yapraği çayı, 4000 adım, doğum olumlaması, göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
3.gün 2 dilim ananas, 2 bardak adaçayı, 6000 adım, göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
4.gün 7 tane hurma, 3 bardak yeşil çay, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
5.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, meditasyon ve doğum olumlamaları, doğum egzersizleri
6.gün 7 tane hurma, 2 bardak adaçayı, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
7.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
Bu haftalık plana gün aşırı cinsel ilişki ve perine masajı da dahil.
Ben bu durumu hiç sorgulamamıştım şuana kadar. Buradaki konuşmaları okuyunca meraklandım ben de. Haftaya muayeneye gidince soracağım mutlaka. Zaten anestezi uzmanı ile görüşeceksin demişti tam zamanı yani.Tabiki bu arada size ne tür anestezi uygulayacak bilgi verdimi doktor .ben ilk doğumda belden aşağı uyusturulmustum bunda plasenta farklı bir durumda olduğundan genel mı yapacaklar acaba diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?