2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım çok sevindim oğlunun emebilmesine kızın nasıl ne zaman çıkacak hiçbir bilgi verdiler mi inşallah her şey yolundadır.
benim kuzularım hala ememiyor birisi emiyor oda aşırı az doyacak kadar değil direk uyuyor ama biberon da asla uyumuyorlar ve yorulmuyorlar. Diğeri memeye tahammül bile edemiyor oysaki daha büyük ve daha güçlü ama hiç istemiyor çok üzülüyorum o kadar yıprandım ki anlatamam.
Sağmak zaten çok zor ama bebekler sürekli beslendi için emzirme denemesi yapmak için vaktim kalmıyor tek bebeği olanlar 1 saat boyunca Memede tutuyordum falan diye akıl veriyorlar ben nasıl yapayım.çok aç değilse memeye hiç bakmıyorlar aç olmalarını bekliyorum Memede duranın Sabri kalmayıp ağlıyor o sırada hazır süt olması gerekiyor öncesinde sağmış olsam Memede süt kalmıyor bu sefer hiç emmek istemiyorlar o yüzden sagmanın öncesinde denetmek zorundayım. Birini deneyim diğerine vermeyeyim olmuyor onu da denemek istiyorum sonuç olarak ikisinide Beş on dakika anca yapıyorum bu şekilde imkansız herhalde memeye dönmeleri değil mi?
Tüm bunlar yetmezmiş gibi pazar günü misafir geldi ve sonrasında bebeklerimin burunları tıkandı bağışıklıkları hiç yok kesinlikle kimseyi kabul etme kızın küvözden çıktığında resmen nefes alamadıkları için ağlıyorlar açıyorum tekrar tıkanıyor doktor ciğerlere inerse tedavi için küvöze geri girerler dedi. sürekli serumla yıkama yapıyorum o yüzden.
Ve sakinleşmek için çikolata bile yiyemiyorum çünkü alerji

Ay ben de normal doğurmak istiyorum en baştan beri hayalimdi hep derdim normal doğurucam diye olmadı

Sağol canım, kundak var ama uyku tulumu almadım. Kasım ya havalar soğuk üşürse diye penye battaniye mi kullansam acaba

Allah yardımcın olsun canım kolay doğumların olsun Ne güzel doğal akışında gidiyor bebiş de hafif tonton maşallah
Ben de arada duygulanıp ağlıyorum hamileliğin sonuna geldik

Çatı muayenesi yok kuzu kesin bir umut 38.haftada gittiğimde supriz yaparsa bilmiyorum
Bakma korkuyorum diyorum artık bu yolun sonuna geldik öylede böylede çıkacak asıl serüven çıktıktan sonraaşılar topuk kanı
Kalça röntgeni 40 gün su gibi geçer gider

Teyzem 2 kuzenide genel narkozla doğurmuş baş ağrısı olmamış kuzum
Belden iğne planlar genelde baş ağrısı oluyor yazmış
Hayırlısı olsun bu gittiğimde soracağım umarım o zamana kadar doğurmam

Aynen öyle canım. Onun bir de bel ağrısı mi varmış. Bilmiyordum. Ben sadece baş ağrısına takılmışım

Kız sen neden bir girip bir girmiyorsun hem gel burda bak konuşarak heyecanını yenersin hepimiz aynı durumdayız zaten kurbanlık koyun gibi bekliyoruz
Ya ben hayırlısıyla 38.haftayi görsem rahatlarim fakat bel ağrısı başladı dünden hafiften korkuyorum daha 37 olmama tam 2 gün var
Korkma sebebimde kilosu düşük çok değil ama yinede küveze girmesin bebeğim

Aynen öyle canım. Onun bir de bel ağrısı mi varmış. Bilmiyordum. Ben sadece baş ağrısına takılmışım
Sezeryan eş girebiliyormu acaba bel ağrısını çekerim onu cimciklerim felan öyle vakit geçer
Kimse girmezse doktorun konsantrasyonunu bozarım hani ne oldu çıkmadımı diye

Canım ben 38+1 de almasını teklif ettim. Doktorum erkek bebeklerde genelde erken alınca solunum ve ememedigi için sarılık problemi oluyor dedi. O yüzden 39 tam bitsin dedi. Galiba bu yüzden.

Ben ikitane doğum yaptım ikisinde de 2takim koydum sadece 1takim kullandık 2.takimi eve gelip bebeği yıkayıp giydirdik 5takım çok fazla geldi

Aslında çok haklısın, bağ kişiyle alakalı. Her türlü kurulur

Yav genel anestezi oldum. Oğlum o gün bu gündür kuyruğumda Genel anestezide bıraktım diye mi acaba Muhakkak önemlidir ama yukarıda dediklerin de çok manidar bence. Kasmaya gerek yok. Herkes artı eksileri hesaplar ve tercihini yapar. Yeter ki sağlıkla gelsinler

Sezeryan eş girebiliyormu acaba bel ağrısını çekerim onu cimciklerim felan öyle vakit geçer
Kimse girmezse doktorun konsantrasyonunu bozarım hani ne oldu çıkmadımı diye
Girebiliyormuş genele bile hatta, dedim ben baygınken napıcan , çocuklarımı ilk ben görücem dedi bana. Bu arada bu hafta covid testi isteme olayı bitmiş hem hastaya hem refakatçiye en azından acıbadem Bursa'nın verdiği bilgi bu yönde

Kızlar ben ilkinde spinal oldum bebekle o an temas çok güzel ama baş ağrısı çektim, kalkıp yürümem daha iyiydi 3 güne kendimi baya toparlamıştım , genel anestezi de de uyanır uyanmaz kesik ağrısı çok oluyor diyorlar hatta konu açıp sordum gelen yorumlara bi bakın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…