2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O güzel anin hikayesini bekliyoruz o zaman tatlım.
Doğum hikayeleri çok hoşuma gidiyor
Belki yırtığında olmaz dikme islemide yapmazlar en kolayindan kurtulursun sen benim kendimi görmek istediğim anda gibisin
ekim annelerinde bir arkadas sezeryan sonrasi hemen ayaklandi , cok rahat dedi. dilerim seninde korktugun gibi olmaz hemencecik gecer agrilarin
1 3 5 kuralı varmış kuzu ona bir bak istersen tek sayı şeklinde yiyorlardi
aa hergun bir tane yesem olmaz mi ? ben sevmiyorum hurma zaten

Yok canim olmuyordu kaynamış soğumuş suyla yaptım hep. Sonradanda unibabyi yıkayıp kullandim. Direk hiç kullanmadim.gerekirse hastanede petek ustunde bekletirsin

ekim annelerinde bir arkadas sezeryan sonrasi hemen ayaklandi , cok rahat dedi. dilerim seninde korktugun gibi olmaz hemencecik gecer agrilarin

aa hergun bir tane yesem olmaz mi ? ben sevmiyorum hurma zaten
Tek normal doğum sen duruyorsun şuan kuzum riske atma bak bakim ben öyle görmüştüm çok istediğim için araştırıyordum

Benim şansım yok kuzu 3 ayda belim ağrır iğneden biraz acı eşiğim düşük

ay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.
Hemsirem diyor ki “ darisi senin basina “ bende aminn dedim

Günaydın kızlar

A Anksiyeteli dün doktora kalça ağrısını sordum. Leğen kemiklerin doğum için genişlediğinden ağrı yapıyor muhtemelen dedi Ek takviye falan kullanılır mı diye sordum. Kalsiyum magnezyum biraz fayda edebilir dedi. Ama söyleyişinden pek fayda etmiceni anladığım için tercih etmedim. Çünkü forumda başka arkadaşların doktorlarının da "Bu ağrıları geçirmek pek mümkün değil" dediğini hatırlıyorum.

benimkide ısrarla beklemekten yana. Doktordan doktora değişiyor demek ki. kimisi anne karnında ciğeri kendi gelişsin diye risk alıyor kimisi iğne yapıp erken alıyor. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.

haftalarimiz cok iyi , dogsalar zaten kendileri nefes alabilirler.
Ben son bir aydir olan her ultroson da kendi gozumle gordum nefes alma pratigi yaptigini bebegimin

kizlar ben taze hurma yemeye basladim, umarim etkisi olur
Ben de artık haftalık görevlerime başlıyorum bugün 36+0 olduk. Haftalık planım bu şekilde;
1.gün 2 dilim ananas, 2 bardak ada çayı, 6000 adım, meditasyon , göğüs ucu masajı ve doğum egzersizleri
2.gün 7 tane hurma, ahududu yapraği çayı, 4000 adım, doğum olumlaması, göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
3.gün 2 dilim ananas, 2 bardak adaçayı, 6000 adım, göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
4.gün 7 tane hurma, 3 bardak yeşil çay, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
5.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, meditasyon ve doğum olumlamaları, doğum egzersizleri
6.gün 7 tane hurma, 2 bardak adaçayı, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
7.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
Bu haftalık plana gün aşırı cinsel ilişki ve perine masajı da dahil.

wouuww helal olsunn
insallah bunlarin hepsi cok kolay bir dogum gecirmeni saglar canim

haftalarimiz cok iyi , dogsalar zaten kendileri nefes alabilirler.
Ben son bir aydir olan her ultroson da kendi gozumle gordum nefes alma pratigi yaptigini bebegimin
şu halimize bak daha doğmadan nelerin takibini yapıyoruz annelik ne kutsal bir şey ayy minikler sağlıcakla gelsinler inşallah

Kızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu
İlk aylarda güvenli uyku için bırakın bir şey örrtmeyi uyku arkadaşını bile tavsiye etmiyor doktorlar. Kundak ya da uyku tulumu ideali sanırım.
Benimkinin şimdiden 5 yastık 2 yorganı var, annelerim sağolsunlar şimdiden gereksiz eşyalar ile doldurdular bebişin dolabını. Dilimde tüy bitti, yorgan yastık kullanmayacağım diye ama dinlemiyorlar
Bana 34+0'da bıraktırdı.

ayy bizde yikadik herseyi coktan ama gene bir gozden gecirelim dedik. annem yorgani buldu. illa kullanicam diodiyorum yok yasak, uyku tulumu var. bebek kendini isitamaz diyor. “ evin isisina gore uyku tulumlari var “ diyorum ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…