1 3 5 kuralı varmış kuzu ona bir bak istersen tek sayı şeklinde yiyorlardikizlar ben taze hurma yemeye basladim, umarim etkisi olur
ekim annelerinde bir arkadas sezeryan sonrasi hemen ayaklandi , cok rahat dedi. dilerim seninde korktugun gibi olmazO güzel anin hikayesini bekliyoruz o zaman tatlım.
Doğum hikayeleri çok hoşuma gidiyor
Belki yırtığında olmaz dikme islemide yapmazlar en kolayindan kurtulursunsen benim kendimi görmek istediğim anda gibisin
aa hergun bir tane yesem olmaz mi ? ben sevmiyorum hurma zaten1 3 5 kuralı varmış kuzu ona bir bak istersen tek sayı şeklinde yiyorlardi
Onu hiç sormadim canim ama ben epidural isterim. Çünkü anesteziyi atamiyorum.ben genelde daha çok kötü olurum.Genel anestezi mı yapacaklar acaba fikrinmi var mi
Yok canim olmuyordu kaynamış soğumuş suyla yaptım hep. Sonradanda unibabyi yıkayıp kullandim. Direk hiç kullanmadim.gerekirse hastanede petek ustunde bekletirsinCanım öyle soğuk olmuyor mu? Ben oğlumda denemiştim onu ama pamuk soğuk oluyordu kutudan çıkarınca ben de o yüzden kutudan bekletip yapamadım. Kaynamış ılımış pamuğu ıslatıp kullandım ilk zamanlar sonra da sleepy bin naturalini kullandım. Senin bir yöntemin varsa onu da deneyebilirim
Tek normal doğum sen duruyorsun şuan kuzum riske atma bak bakim ben öyle görmüştüm çok istediğim için araştırıyordumekim annelerinde bir arkadas sezeryan sonrasi hemen ayaklandi , cok rahat dedi. dilerim seninde korktugun gibi olmazhemencecik gecer agrilarin
aa hergun bir tane yesem olmaz mi ? ben sevmiyorum hurma zaten
Canimm ben devlette Olcam doğumu ne veriyolar bilmiyorum. Herşeyimi kendim götürüyorum çok çokda koydumm herşeyden zaten arabayla gidilcek dedim.Aa evet elini yüzünü silme durumu da var doğru. Acaba hastanede el yüz silmek için ıslak pamuk temin etmezler mi?
ay bugun nst ye gittim. ben girerken diger odalarda iki dogum vardi. ben nst den cikana kadar biri dogurdu. epiduralsiz hemde. cok hizli olmus hersey , yapamamislar epidural.Tek normal doğum sen duruyorsun şuan kuzum riske atma bak bakim ben öyle görmüştüm çok istediğim için araştırıyordum
Benim şansım yok kuzu 3 ayda belim ağrır iğnedenbiraz acı eşiğim düşük
benimkide ısrarla beklemekten yana. Doktordan doktora değişiyor demek ki. kimisi anne karnında ciğeri kendi gelişsin diye risk alıyor kimisi iğne yapıp erken alıyor. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.Doktordan doktora değişiyor demek ki . Ben dün gittim 36+4 2807 Gr bebek . Suyu az, pozisyonu ters , bir kat Kordon dolanmış. Perşembe sezeryana alalım dedi. Pazartesiyi bari bekleyelim dedim. Ciğer geliştirici iğne yaptı birde
haftalarimiz cok iyi , dogsalar zaten kendileri nefes alabilirler.benimkide ısrarla beklemekten yana. Doktordan doktora değişiyor demek ki. kimisi anne karnında ciğeri kendi gelişsin diye risk alıyor kimisi iğne yapıp erken alıyor. Sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil.
Ben de artık haftalık görevlerime başlıyorum bugün 36+0 olduk. Haftalık planım bu şekilde;kizlar ben taze hurma yemeye basladim, umarim etkisi olur
ayy nasil guzel bir haberGünaydın KıslarBugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
wouuww helal olsunnBen de artık haftalık görevlerime başlıyorum bugün 36+0 olduk. Haftalık planım bu şekilde;
1.gün 2 dilim ananas, 2 bardak ada çayı, 6000 adım, meditasyon , göğüs ucu masajı ve doğum egzersizleri
2.gün 7 tane hurma, ahududu yapraği çayı, 4000 adım, doğum olumlaması, göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
3.gün 2 dilim ananas, 2 bardak adaçayı, 6000 adım, göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
4.gün 7 tane hurma, 3 bardak yeşil çay, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
5.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, meditasyon ve doğum olumlamaları, doğum egzersizleri
6.gün 7 tane hurma, 2 bardak adaçayı, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
7.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
Bu haftalık plana gün aşırı cinsel ilişki ve perine masajı da dahil.
şu halimize bak daha doğmadan nelerin takibini yapıyoruzhaftalarimiz cok iyi , dogsalar zaten kendileri nefes alabilirler.
Ben son bir aydir olan her ultroson da kendi gozumle gordum nefes alma pratigi yaptigini bebegimin
gelicekler kuzumşu halimize bak daha doğmadan nelerin takibini yapıyoruzannelik ne kutsal bir şey ayy minikler sağlıcakla gelsinler inşallah
İnşallah yapabilirim ve inşallah faydalı olurwouuww helal olsunn
insallah bunlarin hepsi cok kolay bir dogum gecirmeni saglar canim
İlk aylarda güvenli uyku için bırakın bir şey örrtmeyi uyku arkadaşını bile tavsiye etmiyor doktorlar. Kundak ya da uyku tulumu ideali sanırım.Kızlar bebeğin üzerine örgü battaniye mi örteceksiniz yorgan falan mı ? Yorgan kalın olur gibime geliyor. Havalar da soğudu
Benimkinin şimdiden 5 yastık 2 yorganı var, annelerim sağolsunlar şimdiden gereksiz eşyalar ile doldurdular bebişin dolabını.Yorgan bebek için tehlikeli olmaz mı? Yani hacminden dolayı. Penye ya da triko battaniye daha iyi olur diye düşünüyorum. Benim planım o yönde. Kv bebek yorgan yastığı almış ama büyüyene kadar onları kullanıcamı sanmam.
Bana 34+0'da bıraktırdı.Farki bir komplikasyon mu var neden 3 gun acaba
Ben iki bebeğimde de bir gece kaldim
Yoksa degisti mi eltim de bir gece kaldi sezeryan
Bu arada kizlar kan sulandirici kacinci hafta da bırakılıyordu 34 bitiyor suan
Doktorumu mu arasam mi haptan da 2 3 tane kaldı alayim mi bilemedim
bende mesela harika plan yaparim ama asla uyamam o planaİnşallah yapabilirim ve inşallah faydalı oluriçlerinden bana en zor gelen şey perine masajı
ayy bizde yikadik herseyi coktan ama gene bir gozden gecirelim dedik. annem yorgani buldu. illa kullanicam dioİlk aylarda güvenli uyku için bırakın bir şey örrtmeyi uyku arkadaşını bile tavsiye etmiyor doktorlar. Kundak ya da uyku tulumu ideali sanırım.
Benimkinin şimdiden 5 yastık 2 yorganı var, annelerim sağolsunlar şimdiden gereksiz eşyalar ile doldurdular bebişin dolabını.Dilimde tüy bitti, yorgan yastık kullanmayacağım diye ama dinlemiyorlar
Bana 34+0'da bıraktırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?