2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk bebegimi genel anestezi
İkincisini belden yaptırdım
Belden o iğneyi yaltirdigimdan beri sirt ağrılarım olmaya başladı kalıcı oldu yani o agrilar keske hic yaptirmasaydim
Bir daha ki kontrolünde genel için konuşacağım doktorla bakalim
Bu arada ameliyathanede belden iğneyi yaptirdiktan sonra cok ürktüm uyanik kalmak istemedim, 5 dakikalık uyuttular beni de gozlerini açtığımda bebeğimi giydiriyorlardi inanılmaz bir andı

Normal doğum oluyorsa ne kendini ne bizi bundan mahrum bırakma
Ben beni kesecekler diye rüya görmeyen ben 2 gündür sezeryan doğum görüyorum dün kendimi bugünde teyzemi gördüm

Yani kuzu belden oluncadami tam bayılma gibi birşey hatirlamiyoruz azıcık baygın gibimi oluyor ben şahsen hem sezeryan kesiği ağrısı hem o bel ağrısını doğum sonrası kaldıramam ne yüz ne sırtüstü yatabilirim

Spinal belden aşağı daha iyi canım her seye sahit oluyosun yine sen görmüyosun ilk genel de ayılmak zor oluyo diyolar

Baya cıkmıs sık masallah ama hissetmiyorum demişsin agrı esiğin yüksek sanıyorum
O narkozun fazlalığına bağlıdır dimi tatlım bir kere gastrit için narkoz almıştım bana 5 dk gibi gelmişti ama bu kesmeli bicmeli ayilmasi dediğin gibi uzun sürebilir

Nurcummm nasılsın bayadır konuşmadık nasıl gidiyor az kalmış doğuma MashaAllah erkek miydi canım seninki ? İnshaAllah hayirlarla gelsin dua et olur mu
dualarım hep sizlerle Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, az kaldı kuzum benimde 2-3 haftaya alırlar galiba. Evet erkek, sen nasılsın, herşey yolunda mı? Eskileri görünce öyle seviniyorum ki, kader arkadaşlığı

Yani kuzum sen tam narkoz tercih edeceksin
Şahsen 9 aydır sağa sola yatmaktan çürüdü 2 yanımda sırtüstü yatmayı özledim şimdi belden iğne olursam sonradan gecsede psikolojik olarak ağrıyor derim öylede uyumamam uyku kaliteside önemli

Sen tam narkolik alkolik olursun kuzu seçimini yap ben tam olacağım ilk defa net karar verdim rüyamda sezeryan görmekten bugünde umarım anneannemi görmem herkes kesilip biçiliyor bebeler felan

Normal doğumu canı gönülden istedimde tansiyonum yüksek birde bebekte karın çevresi geriden geliyor riske atamam dedi sonradan hipertansiyon olabiliyormus ömür boyu hapta kullanamam tek tesellim doğumdan 3 ay sonra reformer pilatesime geri döneceğim Normal doğumda 2 hafta sonra spora başlanıyordu lohusa diyetide 40 gün sonraymis en azından Normal dogumun avantajlarından faydalanamasamda kendimi spora döneceğim diye avutuyorum 3 ay sonrada olsa bu bile beni motive ediyor sonra diyorum 2.cocuk soran olursa dilini kopartirim bu macera bana 10 yıl yeter

Canım benim duyduğum genelde doktorların tam bayıltmayı istemedikleri. Bebek ve anne arasında bağ olması içinmiş.
O bağ her türlü kurulur kuzum ya şöyle bakıyorum evlat edinen insanlar gercek anne babadan daha iyi o bağ kuruyorlar örnekleri çok var tabi bu herkes için geçerli değil.
Tabi bilime inanıyorum.
Ben zaten böyle diyorum ya kesin belden iğneli yaparlar bebeği salacağım benim gibi planci olmasın

evet canım aynen öyle bu süreçte bize düşen bebeklerin hareketlerini takip etmek, inşallah sağ salim alacağız

Kızlar ,evin temizliğini hangi haftaya bıraktınız ?haftaya pazar 38 haftalık olmuş olacağım ,yardımcı ablayı o gün alsam çok mu geç olur ?bu hafta sonu halletmeli miyim sizce ?
Ben hallettim ya son haftalar nolacagi belli olmuyo diye ertelemek istemedim kafam rahat etsin istedim. Derin temizliği yaptım artık günlük temizlik yapılır

Hayırlısıyla bende 37 oldum kuzu 38.haftada gideceğim düşün artık sonrada sezeryan günü verir sanirim

Yok kuzu bende normalin avantajlarindan yararlanmak istiyordum yüz üstü hemencecik yatmak sporuma devam etmek felan bunlarda ruhen iyi gelenler bence
Hi bu arada bu doktorumda ameliyat etmiyor istediğim hastahanede başka doktora yönlendirecekumarım diyorum bu kasap iyi keser biçer sesli söylemişim sanırım duydu tuhaf tuhaf baktı

doktorlar cok emin canim yoksa ben en bastan beri hep sezeryan olcam saniodum
O güzel anin hikayesini bekliyoruz o zaman tatlım.
Doğum hikayeleri çok hoşuma gidiyor
Belki yırtığında olmaz dikme islemide yapmazlar en kolayindan kurtulursun sen benim kendimi görmek istediğim anda gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…