2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım kanaman yok anladığım kadarıyla doktor ekstra bir tedbir belirtmediyse fazla ayakta durmasan çok yürümesen yeterli. Bende de plesenta altta erken alacak biraz o yüzden bebeği. Ama benim kanamam olmadı çok şükür şu ana kadar. Senin de yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Çıkmasa da normal doğuma engel olması dışında genelde pek problem teşkil etmiyor.

navicula
Şuan net tam bayılma istiyorum bir konu okudum okumaz olaydım belden uyusturma yapmışlar kaçak olmuş hep tansiyonu yüksek çıkıyormuş keşke 3 hafta daha girmeseydim doğurana kadar

Kızlar hemoroid sorunu olan varmı ben ölüyorum ya oturamıyorum ağrıdan bebek baskı yapıyor diye mi arttı bu kadar acaba çok sorunun yoktu aslında ne yapsam iyi gelir
Lahana haşlayıp yemeni tavsiye ederim.

Günaydın canım anneler dün görüşe gittik, ev ile hastane 35-40 dakika yol o kadar kötü geçti ki bu sefer eşime şöyle dedim sen eve dönüp bavulu, pusetleri al ben doğurucam herhalde kasılma, sancı hepsi vardı neyse gittik hastaneye doktor halimi görünce önce 21i cuma alalım dedi ay bana bir enerji geldi duyunca tabi sonra hem karından hem vajinal ultrason ile muayene etti yok duracaklar bunlar herhalde açılman yok dedi 31 ekime günü bağladık eğer çociklerim kendi günlerini kendileri seçmek istemezse 12 gün sonra kavuşmalar kavuşmalar inşallah. Açıklaması da şu oldu hafta iyi organ gelişimi tamamlandı artık dedi kilolarıda biri 2300 biri 2100 olmuş ikizler için ideal dedi fakat ben alsam küveze girseler ikimizde deriz ki keşke o 10 günü de bekleseydik o yüzden bırak acele etmeyelim dedi, bende öyle söyleyince hormonlarımla savaşıp mantıklı düşünebildim sanırım.
Konuşuyoruz ya hani beni 37de alıyor erken beni 40da alıyor geç falan bu tamamen doktorun olaya bakışı, yaklaşımı ile ilgili yani. Hangisinin anneyi ve bebeği riske atmayacağını düşünüyorsa onu seçiyorlar. Günün sonunda hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah, işin başı orada

MaşAllah

Oturabilirsin canim sadece dediğim gibi çok yürüme ayakta durma yukarılara uzanma yeterli

Sağlıkla gelsin bebişler. Söyledin gibi doktorların olaylara yaklaşımları çok önemli. Kimisi insanı panikletir acaba acaba diye sorgulatır kimisi de detaylıca anlatır sakinleştirir. Doğru zamanda sağlıcakla gelsinler

Gözünaydın canim günün belli olmuş en azından o stresten kurtuldun sağlıcakla gelsin minnoslar

günaydın kızlar bugun hiç halim yok. gece hiç uyumadım boğaz ağrısı burun tıkanıklığı. ara arada şekermi düşüyor tansiyonmu düşüyor anlamıyorum elim ayağım boşalıyor.

Sata göre 16 Kasım canım ama dün ultrason 11 Kasım olarak ölçtü
Günün belli olması çok heycan verici sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al bana henüz gün vermedi dün gitmiştim 35+0 da. Ama içimden geçen tarih 3 kasım. Neden bilmiyorum bu tarih geçiyor içimden. Eşiminde içinden 5 kasım sanırım 4 kasımda doğuracağım

Doktor artık dogurabilirsin belli olmaz dedi dün

Sen tam narkolik alkolik olursun kuzu seçimini yap ben tam olacağım ilk defa net karar verdim rüyamda sezeryan görmekten bugünde umarım anneannemi görmem herkes kesilip biçiliyor bebeler felan
Kuzuum normal doğum şansın yok muymuş doktor ne dedi? Korkma bee 15 dakikalık işlemcik hoop bitti artık doktorlar gözü kapalı yapıyorlar belden de olsan ağrı olacak diye bir şey yok kendini şartlama olumlu düşün

Belden olunca uyanik kalıyorsun birsey hissetmiyorsun
Ama ben korktugum için uyutmalarini istedim uyudum da artık genel yaptırmak dana daha mantıklı bilemedim..
Bel ağrısı sonradan iğneyi vurdukları yer her yoruldugumda agriyor kalıcı oldu malesef
Gecen gün hemşireyle konustum genel anestezi istiyorum diye yaptırma daha cok ağrıyla uyanırsın dedi kafam iyice karıştı bur doktorumla da konuşayım bakalim

Bişey sormak istiyorum. Dün kontrolüm vardı bebeğimin suyu azalmıştı. Yoğun enfeksiyon var dedi fitil verdi şase verdi ve 1 tane de hap verdi. Akşam yatmadan fitili kullandım şaseyi kullandım. Bugün yoğun akıntım var normal mi bilmiyorum prospektüsünde yan etkilerde yazmıyor ve bana fitili kullandıktan sonra tuvalete çıkmicaksın dedi eczacı kız ama ben dayanamadım tutamadım kendimi ve tuvalete çıktım yoksa altıma yapacaktım. Daha önce enfeksiyon için fitil kullanan arkadaşlar benzer bir durum yaşadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…