Ayy nasil sevindimGünaydın KıslarBugün Anne Uyum odasına çıkıyoruz Tüm gün oğlumla olcam sonra taburcuyuz İnşallah 2 gün hastanede kalcam yavrumun yanında
Çok heyecanlıSlm hanımlar
Sabah 2-3 dediler saat 8 gibi açıklığa
Nst ye bağlı yatıyorum suni sancı veriliyor açıklık 4 cm oldu.. Regl ağrısı gibi ve biraz da bel ağrısı... Ama büyük abdest varmış hissi geliyo... Wc ye gttim yok
4 kere kontrol ettiler çatıyı
Kastığım için ebe biraz yapma lütfen filan dedi...
Ama ebenin eli daha hafifti Dr a göre
Epidural ile Olcak büyük ihtimal
Endişelenmene gerek yok bence ben de ilk defa 36+ larda girdim nst ye herşey yolunda gidiyorsa muayenede öncesinde gerek görmemiştir doktorun benim gibiMerhaba. Benim 35 haftam bitti NST den daha hiç bahsetmedi doktorum. Sizden rutin olarak mı NST kontrolü istedi? Kaçıncı haftadan itibaren?
DualarımızdasınSlm hanımlar
Nst ye bağlı yatıyorum suni sancı veriliyor açıklık 4 cm oldu.. Regl ağrısı gibi ve biraz da bel ağrısı... Ama büyük abdest varmış hissi geliyo... Wc ye gttim yok
Girmez canim simdi doğsa bile kilosu cok dusuk degil kiYa ben hayırlısıyla 38.haftayi görsem rahatlarim fakat bel ağrısı başladı dündenhafiften korkuyorum daha 37 olmama tam 2 gün var
Korkma sebebimde kilosu düşük çok değil ama yinede küveze girmesin bebeğim
Kolaylikla dogur insallahSlm hanımlar
Benim de bel ağrılarım var hafif hafif ben daha 35 bile olmadımYa ben hayırlısıyla 38.haftayi görsem rahatlarim fakat bel ağrısı başladı dündenhafiften korkuyorum daha 37 olmama tam 2 gün var
Korkma sebebimde kilosu düşük çok değil ama yinede küveze girmesin bebeğim
Oturabilirsin canim sadece dediğim gibi çok yürüme ayakta durma yukarılara uzanma yeterli
Canım kanaman yok anladığım kadarıyla doktor ekstra bir tedbir belirtmediyse fazla ayakta durmasan çok yürümesen yeterli. Bende de plesenta altta erken alacak biraz o yüzden bebeği. Ama benim kanamam olmadı çok şükür şu ana kadar. Senin de yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. Çıkmasa da normal doğuma engel olması dışında genelde pek problem teşkil etmiyor.
Hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah canım. Kusura bakmasın ebe de öyle kolay mı ki kasmayasin. Bir avazda kurtulursun inşallahSlm hanımlar
Aynen canimm orda ugrasmayalim dedik. Bide ilçeden ank gitcem ben evimde yakın olmucak. Kıyafetinde fazla koydum o yüzden. Bide devlet hastanesini sonuçta vermeyebilir.Bende devlette olcam canim birşey vermiyorlar sanırım oyuzden herşeyi koydum valize ne olur ne olmaz
Bak senin bir de parsiyalis yani kısmen kapatıyor. Burda çoğumuzun totalis yani komple kapatıyor. Seninki allahın izniyle yukarı çıkacaktır merak etme, stres hiç yapma sadece dikkatli ol normal yaşamına devam etKızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim, benim için çok değerli
Yaygın birşeymi ki bu plesenta previa, ben İnternete baktığımda çok nadir rastlanan birşey gibi yazıyordu. İyiki bu site var gerçekten bir nebze olsun rahatladım.
Doktorun yazdığı detaylı ultrason kağıdında
plasenta previa parsiyalis yazıyor. İnşallah yukarı çıkarbu arada oturur vaziyette ayakları uzatmak istirahat sayılıyor mu yoksa bu durumda bildiğiniz yatmam mı gerekiyor?
Benim kuzenimi oldu. Tam bı ay çekti ağrıyı siziyi on günden fazla hastanede kaldı. Allah göstermesin kaçak olması zor bı durumYiaa okuma öyle şeyler milyonda bir olabilecek durumlar bunlar bize olmaz merak etme
Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşunSlm hanımlar
Canım çok geçmiş olsun hava nemlendiricin yoksa al hemen o da burunlarını açmalarına yardımcı olabilir. Bizim ikizler de geceleri sürekli tıkanırdı annemler hava nemlendiricisini kullanırlardı daha rahat ederlerdi. Bir de aynı ayna ikiz emzirme pozisyonları var onu mu yapıyorsun yoksa tek tek mi emzirmeyi demlniyorsun eğer tek tek ise aynı anda emzirmeyi deneyebilirsin. Önce tutana verdir sonra diğeri ile uğraş belki daha az yorulursun. Bir de şimdi unuttum adını da parmakla besleme vardı belki o da sana yardımcı olabilir, küvez bebeklerinde emzirme problemi çok yaşanıyor maalesef inşallah aşarsınız ve emzirirsin uzun süreCanım çok sevindim oğlunun emebilmesine kızın nasıl ne zaman çıkacak hiçbir bilgi verdiler mi inşallah her şey yolundadır.
benim kuzularım hala ememiyor birisi emiyor oda aşırı az doyacak kadar değil direk uyuyor ama biberon da asla uyumuyorlar ve yorulmuyorlar. Diğeri memeye tahammül bile edemiyor oysaki daha büyük ve daha güçlü ama hiç istemiyor çok üzülüyorum o kadar yıprandım ki anlatamam.
Sağmak zaten çok zor ama bebekler sürekli beslendi için emzirme denemesi yapmak için vaktim kalmıyor tek bebeği olanlar 1 saat boyunca Memede tutuyordum falan diye akıl veriyorlar ben nasıl yapayım.çok aç değilse memeye hiç bakmıyorlar aç olmalarını bekliyorum Memede duranın Sabri kalmayıp ağlıyor o sırada hazır süt olması gerekiyor öncesinde sağmış olsam Memede süt kalmıyor bu sefer hiç emmek istemiyorlar o yüzden sagmanın öncesinde denetmek zorundayım. Birini deneyim diğerine vermeyeyim olmuyor onu da denemek istiyorum sonuç olarak ikisinide Beş on dakika anca yapıyorum bu şekilde imkansız herhalde memeye dönmeleri değil mi?
Tüm bunlar yetmezmiş gibi pazar günü misafir geldi ve sonrasında bebeklerimin burunları tıkandı bağışıklıkları hiç yok kesinlikle kimseyi kabul etme kızın küvözden çıktığında resmen nefes alamadıkları için ağlıyorlar açıyorum tekrar tıkanıyor doktor ciğerlere inerse tedavi için küvöze geri girerler dedi.sürekli serumla yıkama yapıyorum o yüzden.
Ve sakinleşmek için çikolata bile yiyemiyorum çünkü alerji
Benim ilk oğlumda anestezi doktorum hep başındaydı çokda ilgilendi saolsun destekledi. Korkma bitiyo gibi şeyler söyledi sürekli durumumu sordu çok iyi gelmişti bana. Esin olmasada o an destekleyen birinin olması güzeldi. Bide devlet Hastanesi'ndeydi dogumumSezeryan eş girebiliyormu acababel ağrısını çekerim onu cimciklerim felan öyle vakit geçer
Kimse girmezse doktorun konsantrasyonunu bozarımhani ne oldu çıkmadımı diye
Sen sporcusun sanırım ne güzel vücudunu kullanmayı biliyorsundur normal doğumda çok önemli..Ben de artık haftalık görevlerime başlıyorum bugün 36+0 olduk. Haftalık planım bu şekilde;
1.gün 2 dilim ananas, 2 bardak ada çayı, 6000 adım, meditasyon , göğüs ucu masajı ve doğum egzersizleri
2.gün 7 tane hurma, ahududu yapraği çayı, 4000 adım, doğum olumlaması, göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
3.gün 2 dilim ananas, 2 bardak adaçayı, 6000 adım, göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
4.gün 7 tane hurma, 3 bardak yeşil çay, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
5.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, meditasyon ve doğum olumlamaları, doğum egzersizleri
6.gün 7 tane hurma, 2 bardak adaçayı, 4000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, 40 squat ve ördek yürüyüşü
7.gün 2 dilim ananas, ahududu yaprağı çayı, 6000 adım, süt sağma ve göğüs ucu masajı, doğum egzersizleri
Bu haftalık plana gün aşırı cinsel ilişki ve perine masajı da dahil.
Covid testi hiç aklımdan bile geçmiyordu buna çok sevindimGirebiliyormuş genele bile hatta, dedim ben baygınken napıcan , çocuklarımı ilk ben görücem dedi bana. Bu arada bu hafta covid testi isteme olayı bitmiş hem hastaya hem refakatçiye en azından acıbadem Bursa'nın verdiği bilgi bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?