2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Slm hanımlar
Sabah 2-3 dediler saat 8 gibi açıklığa
Nst ye bağlı yatıyorum suni sancı veriliyor açıklık 4 cm oldu.. Regl ağrısı gibi ve biraz da bel ağrısı... Ama büyük abdest varmış hissi geliyo... Wc ye gttim yok
4 kere kontrol ettiler çatıyı
Kastığım için ebe biraz yapma lütfen filan dedi...
Ama ebenin eli daha hafifti Dr a göre
Epidural ile Olcak büyük ihtimal

Çok heyecanlı sağlıkla gelsin inşallah canım kolay doğum diliyorum inşallah

Merhaba. Benim 35 haftam bitti NST den daha hiç bahsetmedi doktorum. Sizden rutin olarak mı NST kontrolü istedi? Kaçıncı haftadan itibaren?
Endişelenmene gerek yok bence ben de ilk defa 36+ larda girdim nst ye herşey yolunda gidiyorsa muayenede öncesinde gerek görmemiştir doktorun benim gibi

Dualarımızdasın sağlıkla, kolaylıkla kavuşun inşallah

Girmez canim simdi doğsa bile kilosu cok dusuk degil ki
Hem onemli olan sağlığı kilosu dusuk doğsa bile iyiyse çıkarıyorlar hemen

Kolaylikla dogur insallah

Benim de bel ağrılarım var hafif hafif ben daha 35 bile olmadım haftan gayet iyi 2 kiloyu da geçtiyse korkma hiç kuzucuklar çabuk toparlıyorlar. Benim doktorum 37+5 te sezaryen yapacak kuvöz durumunu sorduk girebilir de girmeyebilir de dedi.. 40 haftalık doğsa bile kuvoze girme ihtimali var dedi. O yüzden hiç belli olmuyor o işler bunları düşünme sen hiç

Selam hanımla doktorum bebek illaki erken doğacak demişti rahim ağzım kısa çünkü bende bu süreçte bebeğe kilo aldırma çabasındayım sabahları 2 yumurta yarım avokado kaşar peyniri yiyorum mutlaka ara öğünde de muz ceviz süt/kefir mutlaka başka ne yapabilirim öneriniz var mıdır?

Oturabilirsin canim sadece dediğim gibi çok yürüme ayakta durma yukarılara uzanma yeterli

Çok teşekkür ederim sizlere, içimi çok rahatlattınız. Sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah herşey yolunda gitsin

Hayırlısıyla kurtulursunuz inşallah canım. Kusura bakmasın ebe de öyle kolay mı ki kasmayasin. Bir avazda kurtulursun inşallah Rabbim yardımcınız olsun

Bende devlette olcam canim birşey vermiyorlar sanırım oyuzden herşeyi koydum valize ne olur ne olmaz
Aynen canimm orda ugrasmayalim dedik. Bide ilçeden ank gitcem ben evimde yakın olmucak. Kıyafetinde fazla koydum o yüzden. Bide devlet hastanesini sonuçta vermeyebilir.

Bak senin bir de parsiyalis yani kısmen kapatıyor. Burda çoğumuzun totalis yani komple kapatıyor. Seninki allahın izniyle yukarı çıkacaktır merak etme, stres hiç yapma sadece dikkatli ol normal yaşamına devam et

Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşun

Canım çok geçmiş olsun hava nemlendiricin yoksa al hemen o da burunlarını açmalarına yardımcı olabilir. Bizim ikizler de geceleri sürekli tıkanırdı annemler hava nemlendiricisini kullanırlardı daha rahat ederlerdi. Bir de aynı ayna ikiz emzirme pozisyonları var onu mu yapıyorsun yoksa tek tek mi emzirmeyi demlniyorsun eğer tek tek ise aynı anda emzirmeyi deneyebilirsin. Önce tutana verdir sonra diğeri ile uğraş belki daha az yorulursun. Bir de şimdi unuttum adını da parmakla besleme vardı belki o da sana yardımcı olabilir, küvez bebeklerinde emzirme problemi çok yaşanıyor maalesef inşallah aşarsınız ve emzirirsin uzun süre

Sezeryan eş girebiliyormu acaba bel ağrısını çekerim onu cimciklerim felan öyle vakit geçer
Kimse girmezse doktorun konsantrasyonunu bozarım hani ne oldu çıkmadımı diye
Benim ilk oğlumda anestezi doktorum hep başındaydı çokda ilgilendi saolsun destekledi. Korkma bitiyo gibi şeyler söyledi sürekli durumumu sordu çok iyi gelmişti bana. Esin olmasada o an destekleyen birinin olması güzeldi. Bide devlet Hastanesi'ndeydi dogumum

Sen sporcusun sanırım ne güzel vücudunu kullanmayı biliyorsundur normal doğumda çok önemli..
Güzel doğumlarımız olsun hepimizin

Covid testi hiç aklımdan bile geçmiyordu buna çok sevindim
Aslında ben kendi annemle daha rahat ederim çünkü çok soğukkanlı yani beni sakinleştirebilir eşim bayılırım felan diyor beni daha çok geriyor narkozu 2mize verirler ikimizde o anı göremeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…