2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kendini ve bedenini serbest bırakmaya çalış canım inşallah hayrlısıyla sağlıkla kavuşun birbirinize. Derin nefes al ve çişini yapıyormuş gibi ıkın. Ben de daha doğurmadım ama öyleymiş

Senin belden uyusmali olmuş kuzum hatirliyorsun sonradan belinde ağrı oldumu zaman geçtikçe

Kız o zaman 37de aliniyorsa benide doguttursunlar benimle alıp veremedikleri ne anlamıyorum tamam bebek durdukca iyi diyorlar gününe kadarda bu bebek kilo almıyorsa anasına kavusturun dimi oy çatladım doğru diyorsun 40nida beklese kuvez ihtimali var .
Bende diyorum benim haydar dumenin bir bildiği vardır

Perine masajını ilişkiye girmeden eşine yaptırabilirsin canım ben öyle yapıyorum 2-3 gündür artık ne kadar becerebiliyor fikrim yok
Senin sanırım yabancı ülkede olmandan farklı uygulamalar var onlar herşeyi normal akışına bırakmış gibi

Aslında çok haklısın, bağ kişiyle alakalı. Her türlü kurulur
Yolun sonuna geldik o bağ normal sezeryanda olsa kurulacak
Hayırlısıyla lohusa depresyonu yaşamayalım başkada derdim yok
Omega3 en yukseginden alacağım ruh sağlığım giderse herkes korksun

Bende öyle olacağım annemi isteyeceğim yanımdada eşimde heyecandan bayilirsa çocuğum anneannesini benimsesin önce

Konu nerde linkini atar mısın

Yolun sonuna geldik o bağ normal sezeryanda olsa kurulacak
Hayırlısıyla lohusa depresyonu yaşamayalım başkada derdim yok
Omega3 en yukseginden alacağım ruh sağlığım giderse herkes korksun
Aynen birinci konumuz doğumsal ikincisi de kesinlikle logusa hatta en korktuğum sanirim ben ben olmaktan cikiyorum

Ayy canım Rabbim kolaylıkla doğum yapmani nasip etsin bebeğini kucağına bı alacaksın o duygu tarifsiz hiç o sancıları çekmemiş gibi olacaksın

Konu nerde linkini atar mısın

Aynen benimde oyledi iki kişi başımda konusturuyorlardi beni iş güç falan ne diye hep başka şeylerden soru sorup oyaliyorlardi

Aynen birinci konumuz doğumsal ikincisi de kesinlikle logusa hatta en korktuğum sanirim ben ben olmaktan cikiyorum
Bak ben zaten kendimce normal değilim o zamanki hormonlarla neler yapabilirim mesuliyet kabul etmiyorum 9 ay çektiler bir süre daha alttan alsınlar
40 gün süt yapsın diye önüme şekerli yiyecekler içecekler katıp beni duba gibi yaparlarsa ömür boyu diyetisyen şartı katarım lohusalık sözleşmesi
Ben sarı yerine ömür boyu spor üyeliği hediye ettirdim kendime
Annenin ruh sağlığı fitliği sarıdan (altın)daha önemli dedim
Mutlu anne kaliteli süt mutlu bebek dedim bu sloganla hepsine kabullendirdim

Kız sen neden bir girip bir girmiyorsun hem gel burda bak konuşarak heyecanını yenersin hepimiz aynı durumdayız zaten kurbanlık koyun gibi bekliyoruz
Ay cok guldum yorumuna gercekten oyle kurbanlik gibi bekliyoruz hayirlisiyla kavusalim bebislerimize saglikla insallah
Selam canim insallah kolay bir sekilde acilmis ve dogumu gerceklestirmissindir saglikla kavusun hber ver bize de

Aynen valla simdiden uyardım bende
Olabileceklere karsi hele hele ev içine bebege dışarıdan müdahale kesinlikle yasaktır levha mi assam girise girecek olan boş yorumları disarda bırakıp gelsin diye
Dun kayinvalidem bendeydi bebek dogumca oglum yukarda yatsin rahat yatsin siz asagda kalırsınız demez mi pardon anne hamilelik boyunca yapamayan benim hem oğlun simdiden bebege ben bakarım sen büyüğü ile daha rahat ilgilenirsin dedi dedim birde duzenimizi cok bombayı düşünmüyoruz anca beraber kanca beraber ayri falan da zaten yapmadık bugüne kadar yine yatamayiz dedim
Saka gibi boşluğuna geldi heralde

Valla kuzum 37 de normalde doğabilir ki o zaman ne yapacaklar ne kadar anne karnında kalırsa iyi diyorlar ama bence 37 den sonra herhangi bir zamanda bebişler gelebilir ben rahatladım valla 38 39 u beklemek gözümü korkutuyor şu an bile bitse de gitsek modundayım

Çok güzel cevap vermişsin bana böyle dese bir araya gelmezdik benimki çok yardımcı sagolsun bana hiçbir iş yaptirmiyor yemek konusundada anlaştık ön aşamaları hijyen kuralına uygun yapıyor Doğurunca değişirse bilemem

Bazen bilerek diyorlar o an cevabini verirsen daha cesaret edemiyorlar bende o yüzden baştan ne isteğim varsa söylüyorum spora giderken haftada 3 gün 1 gün eşim 1 saat birgün annem 1 saat 1 günde kayinvalidem 1 saat olarak bölüştürdüm benim zaafimda spor mutluluk veriyor sonra kimseye karismiyorum

Benim sat mı bat mi onu bile yanlış hesaplıyorlar tatlım
Dediğin gibi ah sancim var diyip bir deneme yapim ben ufaktan sinyallim onumuzdeki aylarda düğünde var en azından bebeğim 2 aylık olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…