- 25 Kasım 2020
- 3.118
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.441
- 83
Kendini ve bedenini serbest bırakmaya çalış canım inşallah hayrlısıyla sağlıkla kavuşun birbirinize. Derin nefes al ve çişini yapıyormuş gibi ıkın. Ben de daha doğurmadım ama öyleymişSlm hanımlar
Sabah 2-3 dediler saat 8 gibi açıklığa
Nst ye bağlı yatıyorum suni sancı veriliyor açıklık 4 cm oldu.. Regl ağrısı gibi ve biraz da bel ağrısı... Ama büyük abdest varmış hissi geliyo... Wc ye gttim yok
4 kere kontrol ettiler çatıyı
Kastığım için ebe biraz yapma lütfen filan dedi...
Ama ebenin eli daha hafifti Dr a göre
Epidural ile Olcak büyük ihtimal
Senin belden uyusmali olmuş kuzum hatirliyorsun sonradan belinde ağrı oldumu zaman geçtikçeBenim ilk oğlumda anestezi doktorum hep başındaydı çokda ilgilendi saolsun destekledi. Korkma bitiyo gibi şeyler söyledi sürekli durumumu sordu çok iyi gelmişti bana. Esin olmasada o an destekleyen birinin olması güzeldi. Bide devlet Hastanesi'ndeydi dogumum
Kız o zaman 37de aliniyorsa benide doguttursunlar benimle alıp veremedikleri ne anlamıyorum tamam bebek durdukca iyi diyorlar gününe kadarda bu bebek kilo almıyorsa anasına kavusturun dimi oy çatladımBenim de bel ağrılarım var hafif hafif ben daha 35 bile olmadımhaftan gayet iyi 2 kiloyu da geçtiyse korkma hiç kuzucuklar çabuk toparlıyorlar. Benim doktorum 37+5 te sezaryen yapacak kuvöz durumunu sorduk girebilir de girmeyebilir de dedi.. 40 haftalık doğsa bile kuvoze girme ihtimali var dedi. O yüzden hiç belli olmuyor o işler bunları düşünme sen hiç
2 kg 100 gramdi kuzum umurım bir 100 gram daha almıştırGirmez canim simdi doğsa bile kilosu cok dusuk degil ki
Hem onemli olan sağlığı kilosu dusuk doğsa bile iyiyse çıkarıyorlar hemen
Perine masajını ilişkiye girmeden eşine yaptırabilirsin canım ben öyle yapıyorum 2-3 gündür artık ne kadar becerebiliyor fikrim yokPerine masajini ben yapmicam da, iliskiye girmek daha kolay gibi geldi. 2 gun once girmistik. ogun bugundur hem akintim cok arttik hemde daha cok baski hissediyorum asagida.
Bana sorsan aciliyorumama burada alttan muayne fln yapmiyorlar doguma kadr o yuzden tahmin benimkisi
Yolun sonuna geldikAslında çok haklısın, bağ kişiyle alakalı. Her türlü kurulur
Bende öyle olacağım annemi isteyeceğim yanımdada eşimde heyecandan bayilirsa çocuğum anneannesini benimsesin önceYav genel anestezi oldum. Oğlum o gün bu gündür kuyruğumdaGenel anestezide bıraktım diye mi acaba Muhakkak önemlidir ama yukarıda dediklerin de çok manidar bence. Kasmaya gerek yok. Herkes artı eksileri hesaplar ve tercihini yapar. Yeter ki sağlıkla gelsinler
Konu nerde linkini atar mısınKızlar ben ilkinde spinal oldum bebekle o an temas çok güzel ama baş ağrısı çektim, kalkıp yürümem daha iyiydi 3 güne kendimi baya toparlamıştım , genel anestezi de de uyanır uyanmaz kesik ağrısı çok oluyor diyorlar hatta konu açıp sordum gelen yorumlara bi bakın isterseniz
Aynen birinci konumuz doğumsal ikincisi de kesinlikle logusaYolun sonuna geldiko bağ normal sezeryanda olsa kurulacak
Hayırlısıyla lohusa depresyonu yaşamayalım başkada derdim yok
Omega3 en yukseginden alacağım ruh sağlığım giderse herkes korksun
Ayy canım Rabbim kolaylıkla doğum yapmani nasip etsin bebeğini kucağına bı alacaksın o duygu tarifsiz hiç o sancıları çekmemiş gibi olacaksınSlm hanımlar
Nst ye bağlı yatıyorum suni sancı veriliyor açıklık 4 cm oldu.. Regl ağrısı gibi ve biraz da bel ağrısı... Ama büyük abdest varmış hissi geliyo... Wc ye gttim yok
Konu nerde linkini atar mısın
Aynen benimde oyledi iki kişi başımda konusturuyorlardi beni iş güç falan ne diye hep başka şeylerden soru sorup oyaliyorlardiBenim ilk oğlumda anestezi doktorum hep başındaydı çokda ilgilendi saolsun destekledi. Korkma bitiyo gibi şeyler söyledi sürekli durumumu sordu çok iyi gelmişti bana. Esin olmasada o an destekleyen birinin olması güzeldi. Bide devlet Hastanesi'ndeydi dogumum
Bak ben zaten kendimce normal değilimAynen birinci konumuz doğumsal ikincisi de kesinlikle logusahatta en korktuğum sanirim ben ben olmaktan cikiyorum
Ay cok guldum yorumuna gercekten oyle kurbanlik gibi bekliyoruz hayirlisiyla kavusalim bebislerimize saglikla insallahKız sen neden bir girip bir girmiyorsunhem gel burda bak konuşarak heyecanını yenersin hepimiz aynı durumdayız zaten kurbanlık koyun gibi bekliyoruz
Selam canim insallah kolay bir sekilde acilmis ve dogumu gerceklestirmissindir saglikla kavusun hber ver bize deSlm hanımlar
Konuyu okuduktan sonra iğneli olalımKonu nerde linkini atar mısın
Aynen valla simdiden uyardım bendeBak ben zaten kendimce normal değilimo zamanki hormonlarla neler yapabilirim mesuliyet kabul etmiyorum 9 ay çektiler bir süre daha alttan alsınlar
40 gün süt yapsın diye önüme şekerli yiyecekler içecekler katıp beni duba gibi yaparlarsa ömür boyu diyetisyen şartı katarım lohusalık sözleşmesi
Ben sarı yerine ömür boyu spor üyeliği hediye ettirdim kendime
Annenin ruh sağlığı fitliği sarıdan (altın)daha önemli dedim
Mutlu anne kaliteli süt mutlu bebek dedim bu sloganla hepsine kabullendirdim
Ben ameliyathane de korkuyorum ya papağana bağlıyorum sonra beni uyutun beni uyutun diyeKonuyu okuduktan sonra iğneli olalımkahve bitter çikolata 4 litre su baş ağrısı kalmiyormus bu kadar dogurmuslar
Valla kuzum 37 de normalde doğabilir ki o zaman ne yapacaklarKız o zaman 37de aliniyorsa benide doguttursunlar benimle alıp veremedikleri ne anlamıyorum tamam bebek durdukca iyi diyorlar gününe kadarda bu bebek kilo almıyorsa anasına kavusturun dimi oy çatladımdoğru diyorsun 40nida beklese kuvez ihtimali var .
Bende diyorum benim haydar dumenin bir bildiği vardır
Çok güzel cevap vermişsin bana böyle dese bir araya gelmezdik benimki çok yardımcı sagolsun bana hiçbir iş yaptirmiyor yemek konusundada anlaştık ön aşamaları hijyen kuralına uygun yapıyor Doğurunca değişirse bilememAynen valla simdiden uyardım bende
Olabileceklere karsihele hele ev içine bebege dışarıdan müdahale kesinlikle yasaktır levha mi assam girise girecek olan boş yorumları disarda bırakıp gelsin diye
Dun kayinvalidem bendeydi bebek dogumca oglum yukarda yatsin rahat yatsin siz asagda kalırsınız demez mi pardon anne hamilelik boyunca yapamayan benim hem oğlun simdiden bebege ben bakarım sen büyüğü ile daha rahat ilgilenirsin dedi dedim birde duzenimizi cok bombayı düşünmüyoruz anca beraber kanca beraber ayri falan da zaten yapmadık bugüne kadar yine yatamayiz dedim
Saka gibi boşluğuna geldi heralde
Benim sat mı bat mi onu bile yanlış hesaplıyorlar tatlımValla kuzum 37 de normalde doğabilir ki o zaman ne yapacaklarne kadar anne karnında kalırsa iyi diyorlar ama bence 37 den sonra herhangi bir zamanda bebişler gelebilir ben rahatladım valla 38 39 u beklemek gözümü korkutuyor şu an bile bitse de gitsek modundayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?